dimarts, 8 de febrer del 2022

HEROIS I SICARIS


HEROIS


Magnífica intervenció en compareixença parlamentària del digne doctor Joan Ramon Laporte Roselló, especialista en farmacologia, que exposa els seus coneixements a l’urinari públic, curiosament buit, perquè se suposa que l’aportació dels coneixements del doctor no són importants, menys encara si es refereixen al genocidi massiu que estan fent els polítics arreu, com podreu comprovar en la vergonyosa intervenció d’una de les escòries parlamentàries que hi acut, la qual, gosa negar les afirmacions de l’especialista mundial i afirmar les teories absurdes i criminals dels sacs d’escombraries polítiques a les ordres del sionisme amo del país. Molt recomanable, sobretot per comprovar la integritat del senyor Laporte i el nivell repulsiu i repugnant dels ‘teòricament’ nostres representants polítics.

https://t.me/elinvestigador_org/9388

I ara, fixeu-vos la corrupció dels mitjans sionistes. La Sexta o secta, gosa titular i titllar de ‘negacionista’ el doctor Laporte. La manipulació és criminal, sense cap dubte:

https://t.me/NANOMNOTICIAS/6472

La pocavergonya dels cagaguano és incommensurable! I penseu que són directament culpables i responsables del crim, en qualitat de partícips i actius propagandistes del genocidi. Cap ni un, dels del darrere ni dels del davant, ha de ser excusat de la participació interessada en la matança i la rescissió de totes les llibertats humanes.


Escoltem ara a dos parlamentaris de veritat del Femer Europeu, com descriuen perfectament la situació, són: Ivan Vilibor Sincic

https://t.me/elinvestigador_org/9385

i Mislav Kolakusic:

https://t.me/resurgente2020/31653


Vegem ara les breus intervencions de la senyora Nines Maestro, que corrobora la intenció política i lliberticida de les actuacions oficials:

https://t.me/RosselloCM/57703

https://t.me/RosselloCM/57704

I la desactivació de tota la maquinària per a mantenir la IMMENSA MENTIDA, explicada per Jon Ander Etxebarria, biòleg:

https://t.me/RosselloCM/57710


A l’entremig, observeu aquesta gràfica prou explicativa de la situació i de les intencions criminals de tots els governs occidentals. Són comparatives entre Israel (80% de gent enverinada) i Àfrica sencera (amb menys d’un 10% d’enverinats). No crec que ni tan sols el genocida Argimon I, El Gran, necessiti que les hi expliquin:

https://t.me/elinvestigador_org/9391


SICARIS CRIMINALS


Vegem-los en acció:

https://t.me/resurgente2020/31642

https://t.me/resurgente2020/31637

Són bandes terroristes uniformades, que cada dia espanten i atemoreixen més la gent desarmada. Cal assaltar-los, anar per ells quan cometen una de les seves ‘gracioses’ agressions injustificades. Estan per mantenir l’ordre i la pau. Per això cal que vagin armats fins a les dents i amb actituds indignes d’un agent de l’ordre? Són goril·les i simis majors ensinistrats per sembrar el terror entre la gent, i ells, que no gaudeixen d’un bon exèrcit de neurones, amb la carícia de l’amo en tenen prou, encara que els mulli la cara amb la sang de les víctimes. Són així, i per això, cap policia en actiu ha de ser perdonat, i tots han de ser reclosos a perpetuïtat a la presó, tot aplicant-los les normes que ells ens imposen; almenys no podran dir que som injustos, perquè si ells s’esforcen tant perquè les complim, és que han de ser bones.

Cal protestar, però cal que vegin que no els tenim por i que la paciència s’ha acabat del tot,. Perquè si al següent personatge, pedòfil i pallasso del sistema, avui li haguessin renovat la cara, com a les mones que el protegeixen, probablement, els altres pallassos, pedòfils o no, de ben segur que començarien a témer-se el pitjor. Cal fer que la por la tinguin ells, perquè nosaltres ja n’hem tingut prou.

https://t.me/resurgente2020/31638


I concloc, amb una referència a ‘Un Técnico Preocupado’ i a la seva demanda d’ajut, tota vegada que el sistema criminal li ha censurat els mitjans legítims on expressava la seva opinió i les seves investigacions, i a més a més, la corrupció el vol condemnar a 40 anys de presó, que no és poca cosa, si tenim present que un genocida i criminal de guerra com José María Aznar López, responsable de centenars de milers de morts, de milions de refugiats, la desestabilització de l’orient mitjà, la destrucció de països lliures i sobirans, després de magnicidi sobre el cap d’Estat, es passeja en el seu iot i gaudeix de la vida privilegiada que permeten els sionistes internacionals a les rates que els venen els seus països, o sigui, als responsables d’alta traïció. És a dir, el sistema corrupte permet que un criminal sistemàtic i sense escrúpols campi al seu gust, i en canvi, un ciutadà que expressa la seva opinió, amb encert o desencert, però la seva opinió, que val a dir, que mai no pot ser perillosa per la poca transcendència que pot abastar la seva comunicació, sobretot comparada amb les dels mitjans que sostenen i oculten els crims de ‘l’altre’, doncs, a aquest lliure pensador el sistema considera que se l’ha de castigar a 40 anys per insolència i denúncia de criminals.

https://t.me/NANOMNOTICIAS/6477

El sistema va arraconant i eliminant els seus enemics, i ho farà fins que la gent no cridi a una: PROU!


LA INTEL·LIGÈNCIA ES MOSTRA.

LA NEGLIGÈNCIA S’IMPOSA.

LA DIGNITAT ALÇA LA VEU I DENUNCIA.

ELS ESCLAUS OBEEIXEN I EXECUTEN.

CAL DIR PROU DES D’ARA!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada