diumenge, 20 de febrer del 2022

LES CARES DEL MAL


Tot comença amb l’acceptació popular de la imposició del sistema econòmic bancari, l’invent dels jueus; el sistema fictici pel qual els paràsits, els lladres i els mafiosos, poden viure del fruit del treball de la gent, esclavitzant-la. Primer, l’escòria jueva escanyava els estats monàrquics fent-los préstecs, de manera que els enfonsava en la trampa de les sorres movedisses, fins que més tard que d’hora, els monarques comprenien que l’única solució era expulsar i perseguir els criminals. Per això, els nassos usurers modificaren la tàctica i prepararen l’estratègia de fer clients de les institucions oficials del robatori massiu, o sigui, els bancs, a tota la població, de manera que així tots els ciutadans són presos dels comptes-corrents que els bancs gestionen per al seu benefici; i d’aquesta manera, finalment, amb el sotmetiment de tot el sistema a les pràctiques mafioses dels lladres que dirigeixen els bancs, han assolit de controlar la política i així la vida de la gent. Això no ho haurien aconseguit fàcilment, però l’avantatge de fer diners del no-res i cobrar interessos per ells, els ha permès de comprar tots els idiotes i imbècils que avui fan política, o sigui, els inútils que només treballant de sicaris de criminals poden guanyar-se les garrofes, tot convertint l’ètica en un supositori. I per això, el món va així. David Icke ens ho explica en deu minuts, en aquest vídeo:

https://t.me/RosselloCM/58473

La IMMENSA MENTIDA ha estat l’enganyifa que han fet servir els psicòpates que treballen per al sionisme internacional, com ens ho demostra el psicòpata en cap de la secció genocida de l’enganyifa, l’assassí en sèrie més famós del món, Bill Gates, el qual es lamenta que no han fet les coses del tot bé. La impunitat d’aquest terrible criminal demostra la complicitat de tots els polítics del món, que són, com el genocida, responsables d’aquest procés de destrucció de l’ésser humà.

https://t.me/RosselloCM/58566

Però, com ha estat possible convertir la Humanitat en una colla de miserables esclaus disposats a obeir a papà Estat i a mamà Banca? La infantilització, que per això, encara que en el vídeo d’abans hi vèiem el tarat amb tot de llibres al darrere, penseu que són només decoració, perquè inconscientment, i no per gaire temps, el fet de veure llibres, avui encara, és associat a la intel·ligència i a la creativitat, per bé que el psicòpata no perd el temps amb papers buits i s’estima més de dissenyar verins amb què poder enverinar totes les boques que els seus amos jueus creuen que no són necessàries en la gran masia privada en la que volen convertir el planeta; una gran masia, on ells gaudiran dels plaers de la vida, mentre que el ramat goyim els servirà de mà d’obra idiota i potser, que no ho sabem, com a recanvi biològic, aliment o distracció sàdica. La infantilització, la tirania democràtica, ens és explicada en aquest vídeo de Noticias NOM:

https://t.me/RosselloCM/58505

Tot això no hauria estat possible, si no hagués estat per la pitjor i més destructiva arma mai inventada per l’home: la televisió. Vegem aquest breu i il·lustratiu vídeo:

https://t.me/RosselloCM/58540

La Xina és el model jueu per als goyim. És una societat infantilitzada i esclavitzada per l’Estat, gràcies al terror i l’horror del pitjor genocida de la història fins als nostres dies, Mao Zedong, el destructor de la mil·lenària cultura xinesa, a la qual va posar als peus dels aniquiladors de civilitzacions: els jueus que el finançaven. Per comprendre com s’assoleix la infantilització i l’aquiescència amb l’esclavatge i la pèrdua de qualsevol dignitat, observeu en aquest vídeo el ‘perfecte’ sistema educatiu xinès, dissenyat per a desenvolupar al màxim el potencial dels nens:

https://t.me/RosselloCM/58543

La introducció a Europa i a Occident de la perfecció del model xinès necessita de trampes i mentides, ja que en la civilització més important del món, la formació de la gent i el reconeixement pels valors essencials de la vida humana, fa molts anys que han anat fent el difícil camí d’imposar-se per damunt de la mentalitat medieval dels amos i els esclaus. Per això, l’organització sionista europea, el Femer, avui dirigit per una conspícua criminal a les ordres dels jueus, està treballant braç amb braç amb l’organització mafiosa de l’extermini, l’OMS, per tal que aquesta direcció sionista sigui qui de ‘facto’ governi arreu d’Occident, i així poder estabular d’una punyetera vegada els goyim que els jueus considerin que no han de ser sacrificats per a la glòria del poble elegit. Llegiu la notícia, i fixeu-vos que només Rússia ha mostrat la disconformitat que el sionisme assassí sigui el responsable de dirigir les matances a occident. Per detalls com aquest, i pel que passa a Ucraïna, és perquè penso que Putin, tot i que hagi hagut de necessitar els nassos assassins per arribar on és, no està disposat a sotmetre’s a l’escòria jueva. Al capdavall, per assolir d’exterminar la pesta del món, de vegades, hi has de conviure.

https://t.me/RosselloCM/58503

Que tot el que passa, el sionisme internacional ho té estudiat des de fa molts anys, i que el projecte, el va començar a posar en pràctica l’any 1913, quan els assassins de la màfia Rothschild convertiren EUA en una corporació de la qual són els amos i els nord-americans els seus esclaus, podem comprovar-ho en aquest tall de la televisió de 2013, on ens serà fàcil de comprendre perquè tota la indústria del genocidi, o sigui, la farmàfia, està en mans de jueus especialitzats en el crim massiu i silent, com l’ínclit genocida Albert Bourla, que recordeu que ha estat guardonat per jueus i per la bruixa del Femer Europeu pels èxits en les matances. De què ens il·lustra el noticiari de fa nou anys? Del que passa avui:

https://t.me/RosselloCM/58538

I finalment, no vull acomiadar-me, sense fer esment del que està passant al Canadà amb la puteta privada del tarat Klaus Schwab i la imposició de la tirania al seu país. La violència l’executen els simis que els jueus han contractat per a protegir la nineta dels ulls del psicòpata Klaus Schwab; la màfia bancària col·labora amb la puteta per a congelar els béns dels canadencs, el fruit del seu treball i no de l’especulació criminal bancària; mentre la puteta continua amenaçant el seu poble, com si aquest deficient mental en fos l’amo. Vegem unes diapositives:

Què passa si a l’urinari públic dels sionistes, preguntes pel criminal Klaus Schwab, l’amo de la puta canadenca?:

https://t.me/RosselloCM/58520

Austràlia, Nova Zelanda i alguns altres països menors ja són NOM: la societat d’amos jueus i sicaris sàtrapes que dominen els esclaus goyim. El Canadà és el pròxim en l’agenda sionista. Tanmateix, el poble canadenc no sembla disposat a rendir-se fàcilment i a permetre que l’escòria jueva els esclavitzi mitjançant una titella prostituta que George Soros féu president amb tupinada democràtica, que és el que són totes les eleccions democràtiques: un seguit de tupinades sionistes. Per això, hi ha una associació de juristes que ha presentat una denúncia contra les mesures lliberticides de la puteta idiota. D’altra banda, ha estat feta una crida a aturar el Canadà, que la gent no vagi a treballar fins que la meuca s’apugi les calces i surti del govern amb totes les aprenents i meuques satisfetes que l’acompanyen en la depravació ètica que desenvolupen sense escrúpols ni miraments de cap classe.

Denúncia contra la puteta de Klaus Schwab, Justin Trudeau:

https://t.me/RosselloCM/58553

La crida a la vaga:

https://t.me/RosselloCM/58570


La reflexió, per concloure, és que totes les mesures de defensa dins de l’estat de dret ja no tenen cap sentit. És bo, sense dubte, que s’articulin i es presentin, encara que només sigui per demostrar el nivell d’excrements que és el sistema i sobretot, la impartició de justícia. Sí. Tanmateix, per més pacífics que siguem, ells fan l’ús de tota la violència possible, visible i tàcita; a ells no els tremola mai el pols si es tracta d’aniquilar el que sigui. I això, cal tenir-ho molt present. L’única manera de fer baixar del ruc a un violent, és trencar-li la cara. Aleshores et comença a témer. Cal que els criminals responsables de l’alta traïció a les nacions i del genocidi siguin detinguts, i si no ho són, perquè l’escòria jueva i el sistema corrupte els protegeix en totes les il·legalitats, caldrà resoldre la qüestió de forma directa. Què us penseu que passaria, si demà ens diguessin que la puteta i l’harem en ple han estat trobats morts? Què us penseu que passaria si aleshores la gent amenacés els simis i els exigís el lliurament de les armes? Què us penseu que passaria si els excrements amb toga fossin expulsats dels palaus de justícia a puntades de peu, per a després ser jutjats com a criminals i prevaricadors? Què passaria, si això corregués com la pólvora?

No ens enganyem, ells estan totalment disposats a aniquilar l’espècie humana o a aquells que no vulguin sotmetre’s. No cediran ni un mil·límetre. Saben que el goyim ho sap. Només poden anar endavant i cremar-ho tot. L’única alternativa és cremar-los abans que encenguin el món; no n’hi ha una altra. Com magistralment exposa Francis Ford Coppola en la immortal ‘Il Padrino II’, en boca del magnífic Al Pacino (Michael Corleone):

«SI LA HISTÒRIA ENS DEMOSTRA ALGUNA COSA

ÉS QUE ES POT MATAR A QUALSEVOL».


NOTA: No incito a la violència, incito a a Justícia.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada