dimarts, 22 de febrer del 2022

LA VERITAT AL DESCOBERT


Abans d’entrar en matèria, cal reconèixer el coratge de Vladímir Putin que ha decidit fer el que havia de fer i deixar en mans del sionisme internacional el començament d’un conflicte, que sap, a més a més, que no poden guanyar. Sostinc que el nou tsar rus no està disposat que uns jueus li diguin com ha de posar-se els pantalons. Bravo pel dirigent rus, que cada dia que passa es guanya les meves simpaties, tot i que sé que no és una germaneta de la caritat. El servilisme europeu i dels esclaus nord-americans a la supèrbia i la infàmia jueva és d’una vergonya descomunal. Putin té tot el dret del món a assegurar-se la defensa del seu país, un fet que òbviament no ha d’agradar gens als nassos que ens volen esclavitzar i que l’han anat encerclant amb els exèrcits sionistes de l’OTAN. Espero no equivocar-me i que tot plegat no sigui una altra escenificació de l’escòria asquenazita, fent servir Putin de titella.


La veritat està al descobert: la IMMENSA MENTIDA s’ha fos i tots els còmplices de genocidi comencen de tractar d’amagar-se allà on poden i d’esmunyir-se de la responsabilitat de les declaracions terroristes que s’han fet un fart de dir. Mentrestant, els enemics no desisteixen de la intenció de convertir en un gran ramat goyim el món, i per això fan servir els gossos ensinistrats, també reconeguts com a sacs d’escombraries, equipats amb la marca comercial Policia, un regal de la corporació sionista als gossos sàdics, cruels i insensibles. Sense dubte, avui tot policia és un

SICARI TERRORISTA

al servei de la màfia i implacable amb els drets dels seus conciutadans, als quals ha de servir perquè per això li paguen, i als quals gaudeix de reprimir i estomacar perquè l’absència de neurones, ja ho té això. Tots són traïdors al seu jurament i enemics del poble, que torno a dir-ho, és qui els dóna a menjar, i no els sanguinaris botxins sionistes. Per què vegeu que aquesta és la nova etapa del NOM: la repressió sense contemplacions; mireu aquests vídeos on els simis al servei del crim, obeeixen els amos i ataquen sense miraments la gent que protesta pacíficament, ja que, prou que és comprensible una actitud de força quan els manifestants s’excedeixen, però el fet d’agredir la llibertat i la dignitat només ho fa una escòria social, una escòria que una societat no s’ha de permetre el luxe d’alimentar, si vol preservar-se. LA POLICIA ÉS EL TEU ENEMIC.

Austràlia: https://t.me/elinvestigador_org/9732, i Canadà: https://t.me/elinvestigador_org/9733, fan servir armes sòniques, i els criminals que van disfressats de policia, així, se senten més homes i importants, quan amb aquests actes demostren abaixar al més putrefacte de la condició humana, per la qual cosa, no se’ls haurà de tractar ni considerar com a éssers humans, arribat el dia del judici.

https://t.me/elinvestigador_org/9738

Nova Zelanda: https://t.me/resurgente2020/32387

Itàlia: https://t.me/RosselloCM/58675

Canadà, l’imperi de la puteta Schwab: https://t.me/RosselloCM/58673

I ara, les escombraries espanyoles: https://t.me/RosselloCM/58689

Aquest és el fantàstic món que els jueus ens ofereixen!


LA UNIÓ SIONISTA EUROPEA

Meravellós, el discurs de Stasys Jakeliunas de Lituània, en el Femer Europeu acusant la bruixa i criminal, genocida i lladre, Ursula von der Leyen, dels continuats i diversos actes criminals que ha ordit des de la Corrupció Europea.

https://t.me/elinvestigador_org/9729

I perquè vegeu que el Femer és una organització criminal, un altre vídeo que demostra el servilisme de la corrupció europea als interessos genocides de l’OMS:

https://t.me/resurgente2020/32363


ELS PSICÒPATES

I aquí teniu el principal tarat del món, l’idiota indocumentat que sap de tot el que vulgueu; que fins i tot és capaç de predir el futur de les pròximes matances amb els seus verins i tòxics i les polítiques de genocidi mundial, ambdues pràctiques en les quals, això sí, és un mestre. Com és possible que aquest genocida pugui passejar-se pel món sense cap objecció quan no ha fet més que mal i mortaldats durant els darrers anys! I ara ens anuncia la pròxima mentida que té preparada. Cap jutge s’adona de la magnitud del criminal que és aquest psicòpata?

https://t.me/NANOMNOTICIAS/6818

I aquí teniu la prova de què són els bancs: organitzacions criminals dedicades al robatori, l’extorsió, el suborn, el crim i el control sobre l’espècie humana, com a bons deixebles dels mestres fundadors: la raça superior.

https://t.me/resurgente2020/32373

Però tota la púrria de la societat va amb les calces als turmells. És la sort que tenim, que tots aquests idiotes i imbècils estan al descobert i els seus miserables i execrables crims estan damunt de la taula. Una prova és la del següent vídeo, on comprovareu per què tota la Genociditat de Soroslàndia i les dues últimes legislatures han de ser jutjades (tots els insectes sense excepció) com a criminals de delictes contra la Humanitat: És pitjor la destrucció de l’essència humana que la destrucció física d’un home, i els tarats dels bordells ho han fet per gaudir d’uns privilegis adequats al raquític nivell d’intel·ligència i a l’absència absoluta de qualsevol valor ètic ni principi d’empatia.

Aquest és el mal que han fet:

https://t.me/RosselloCM/58648

La destrucció de la personalitat, de la confiança i del reconeixement a un mateix, l’amor propi, no pot ser ignorada, i els responsables han de pagar inexcusablement amb la vida per la destrucció de milers d’elles.


I concloc, amb un escrit de Martin Sánchez, un escrit que dedica als IDIOTES, és a dir, a la immensa majoria d’una societat esclava i orgullosa de l’esclavatge, covarda i incapaç de perseguir, capturar, jutjar i executar els criminals que han convertit la vida en un femer de mentides i repressió, física i psicològica, i la societat en un abocador d’insensateses, on la intel·ligència és absolutament absent... és clar, com podria haver-hi un bri d’intel·ligència en un món dirigit per perfectes discapacitats mentals? Per higiene social, cal escombrar les escòries.

https://t.me/resurgente2020/32375

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada