divendres, 4 de febrer del 2022

UN SEGUIT D’EVIDÈNCIES


Avui escoltarem i llegirem algunes veus dissidents, d’aquells que saben que això és un genocidi amb la intenció de convertir el món en l’Infern de l’esclavatge i l’aniquilació absoluta de la llibertat per a glòria d’un ramat de psicòpates sense consciència ni escrúpols, com tot bon psicòpata, i als quals o els exterminem com ho fem amb les rates, o tranquil·lament veurem com ens ‘acollen’ la identificació del Diable i serem, nosaltres i totes les generacions per venir, el magnífic ramat de la raça superior. Com comprendreu, jo sóc partidari radical de l’extermini dels rosegadors, és més, i dels imbècils, i d’aquests, sí que no sé com ens ho haurem de fer, perquè no són un ramat, són ramats de ramats, estols d’estols i eixam d’eixams. Sense dubte, l’enemic principal són les rates psicòpates, però els imbècils no han de ser menystinguts ni perdonats, malgrat que la deficiència intel·lectual no els hagi permès de veure què passava, per raons evidents. És un principi d’ètica que un imbècil no és responsable dels seus actes, tanmateix, sí que ho és quan està en funcions públiques, perquè la irresponsabilitat envers els altres no els pot eximir de responsabilitat, en tant que, malgrat les limitacions i la connatural deficiència, coneguda d’ells mateixos per aquesta classe d’imbècils, és més, millor coneguda per ells que per tots els que els considerem imbècils, doncs, en tant que ‘idiotitzadors’ socials, la societat s’ha de defensar, perquè cap societat vol ser imbècil.

Llegim, vegem i escoltem què ens diuen aquests enllaços:

El senador per Queensland a Austràlia ens parla de l’objectiu del NOM que governa el seu país. No és Orwell, és un senador australià de nom Malcolm Roberts fa uns dies:

https://t.me/RosselloCM/57473

Descripció dels 14 objectius que el NOM vol assolir amb l’enverinament massiu de la població mundial, gràcies al suport i col·laboració de tots els genocides que dirigeixen occident des dels governs i tots els parlaments; llevat de singulars excepcions, que ja hem vist en aquest blog:

https://t.me/elinvestigador_org/9278

Ara unes paraules del doctor Bodo Schiffmann, emigrat de l’Alemanya sionista de Merkel, que el perseguia:

https://t.me/resurgente2020/31368

Tot seguit, vegem aquesta notícia que explica què són les vacunes (els verins) que provoquen tot tipus de malalties, com anirem veient; i com les farmacèutiques ho saben:

https://t.me/resurgente2020/31360

Si la Humanitat vol salvar-se, CAP d’aquests psicòpates ha d’escapar a la pena capital, cap ni un; val a dir, que perdent ABSOLUTAMENT TOT EL PATRIMONI, perquè a ells ja no els farà falta, i el seu amo ja els reservarà algun raconet més protegit de les flamarades i el sofre.

Conclouré amb dues parelles, primer, un parell de notícies que s’entenen millor juntes, i després amb dos dels principals criminals actuals en el món, el fill de Satanàs i el genocida en cap.

Recordeu què he escrit en altres articles sobre l’etern genocida Anthony Fauci?

https://t.me/RosselloCM/57474

I fixem-nos què ens diu Luc Montaigner:

https://t.me/NANOMNOTICIAS/6365

Sense dubte, en aquest cas els governs serien responsables de crims contra la Humanitat, i com he dit en altres ocasions, em fa l’efecte que els psicòpates ja han tret el rendiment dels imbècils dels governs i els emboliquen en paper de regal per lliurar-los al poble que vol sang, de manera que els psicòpates els presentaran com a genocides i irresponsables, corruptes i lladres, mentre ells es mostraran filantròpics com ho són de mena, i oferiran un nou món lliure d’imbècils i tarats com l’escòria a la que haurem de fer justícia.

De postres:

https://t.me/NANOMNOTICIAS/6366

https://t.me/NANOMNOTICIAS/6373

I la contraportada, amb els dos monstres més vils i abjectes de la Terra actualment, almenys quant a les seves ignominioses accions contra la Humanitat.

https://t.me/elinvestigador_org/9293


Epíleg:

El genocidi mundial del crim organitzat i els beneficiaris:

https://t.me/elinvestigador_org/9289


SABEM QUI SÓN.

FINS QUE ELS POBLES

NO ELS DEMANIN

EXPLICACIONS,

ELLS CONTINUARAN MATANT, ESTERILITZANT,

SAGNANT LA GENT AMB EL ROBATORI,

LA CORRUPCIÓ I EL CRIM,

I

ESBORRANT QUALSEVOL VESTIGI DE LLIBERTAT.

O ÉS QUE NO VEIEU

QUÈ FAN ALS NENS;

LES PRÒXIMES GENERACIONS !!!

NOMÉS QUAN RODIN CAPS,

NOMÉS QUAN LA GENT S’EMPODERI,

NOMÉS QUAN SIGUI DESTRUÏT EL SISTEMA,

LA HUMANITAT RETORNARÀ!

COMENCEM A LIQUIDAR COMPTES?


Si els pobles s’independitzessin; com més petits i units, més fàcil. Sí, i com més s’estengués la ‘contaminació de llibertat’, els poders dels mafiosos minvarien fins a ser veritablement ridículs, moment en el qual serà l’hora de la Justícia. Sembrem la llibertat i estenem-la, perquè la Veritat i la Dignitat com a símbols de l’Amor és el que sempre ha derrotat Llucifer i les Potestats Infernals, i sense ells, els assassins que avui sinistrament i cínica governen el món, no són més que tarats mentals i emocionals insans i tan malalts com tètrics, tan profundament idiotes com llestos, tan buits com el No-res.

Esperem que al Canadà tot no acabi amb una festa de la llibertat, sinó amb la destitució, judici i execució pública del traïdor Justin Trudeau. Vejam si aquest és el primer país que té el digne honor de l’eliminació dels traïdors i genocides governants, que a més de perversos són covards, i més covards que perversos, perquè quan els assassins els abandonin, els veureu plorar com el que són, meuques barates i obscenes. Si no em creieu, recordeu el sense-cervell del Ximo Puig, el paradigma de la medusa humana. Us l’imagineu al patíbul? Fins cacotes al damunt es faria, el potinerot!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada