dijous, 3 de febrer del 2022

EN EL CAMP DE BATALLA


Els dos focus principals de batalla són el Canadà, amb la protesta dels camioners contra la puteta espantada i amb covid, i l’amenaça de guerra entre el sionisme internacional de la sorosiana Ucraïna i la Rússia de Putin, que si bé pot ser que sigui el policia bo – qui ho hauria de dir! -, jo crec més probable que sigui un home amb coratge i no resignat a sotmetre’s a la voluntat dels nassos. Escoltem què ens diu Putin sobre la situació a Ucraïna:

https://youtu.be/c16x8nd_Muw

Mentrestant, al Canadà, la protesta dels camioners és una realitat i la puteta espantada ha anat a la recerca de sopluig entre les cames del seu amo Soros, que deu estar pensant quin crim cometre per tornar la puteta plorinyosa al tron de Canadà, on llueix amb la vanitat, l’orgull i la idiotesa que tant agraden al terrorista número u del món i al comandant en cap a la rereguarda i centre d’operacions, Klaus Schwab.

Vegem, ara, aquest reportatge de Nicolás Morás sobre els ‘Trudeau’, un reportatge que ens descriu perfectament la corrupció profunda del sistema:

https://youtu.be/fi32GDA1xF0

Com sigui que he esmentat el comandant en cap de la intel·ligència criminal Klaus Schwab, directament relacionat amb els Rothschild, vegem aquesta càlida videoconferència del genocida Schwab amb la directora del camp de concentració del Femer Europeu, la sacerdotessa satànica von der Leyen, a la qual veureu assentir i somriure a les perversions destructives del gènere humà del psicòpata Schwab. En un estat de justícia, aquestes declaracions públiques de les intencions criminals dels subjectes, comportaria el judici i, vistes les pèrfides i genocides intencions, en defensa i seguretat de la integritat del gènere humà, es procediria a una retransmissió pública de les dues execucions, donant-los la possibilitat de veure’s en videoconferència perquè no se sentin tan sols. Aquí els teniu, dos criminals declarats i insolents:

https://t.me/resurgente2020/31275

Ja ens n’hem fet un fart, de veure criminals, però no hi són tots, que un dels psicòpates que dirigeix el genocidi, i el més psicòpata de tots, Bill Gates, encara no ha tret el cap, i crec que en el reportatge, altra vegada de Nicolás Morás, s’hi aporten les proves i les evidències del genocidi i l’atemptat contra la Humanitat que està duent a terme aquesta màfia de deficients mentals.

https://www.youtube.com/watch?v=9pnYO8dLZgA

Certament, les coses no els van del tot com voldrien. I això ens ho demostra Reiner Fuellmich, avançant el procés contra els criminals de la Humanitat:

https://t.me/NANOMNOTICIAS/6342

Tot ha estat descobert, i això ens ho resumeix molt bé aquesta intervenció:

https://t.me/elinvestigador_org/9241


La gent no s’ha rendit i cercarà la Justícia contra els assassins, mentre que els assassins seguiran amb el seu propòsit i només el remodelaran depenent de les respostes populars que puguin posar en risc els seus colls; tanmateix, la púrria, els sacs d’escombraries que avui exerceixen de polítics, sanitaris, jutges, cagaguano, etcètera, persistiran en els crims, perquè és l’única manera que tenen de sortir-se’n, tot esperant que els seus amos guanyin i aniquilin la llibertat i mitja humanitat, i així, aquestes veritables escòries humanes, podran esperar amb paciència la mort, perquè, el que no saben aquests excrements inserits dins de pell humana, és que una volta els amos obtinguin el benefici, aquesta colla de miserables i traïdors no els serviran de res, com de fet no serveixen de res per constitució mental i natura. Però ells, ja amb la soga sota el coll, decreten lleis manifestament il·legals, aprovades en flagrant frau de llei, en incloure l’aprovació de dues lleis en una, la qual cosa és, senzillament. prevaricació i coacció. Tanmateix, els excrements imbècils que se senten superiors als humans si els vesteixen, o sigui, si empastifen una toga de merda, aquestes repugnants deposicions, no ho volen veure, com no volen investigar la mortaldat a les residències de vells durant la primera onada. La Fiscalia és culpable de CRIMS CONTRA LA HUMANITAT, per ocultació, per obstrucció a la Justícia i per connivència. Així està tota la púrria, d’aigües residuals fins al coll, per això, ells tiraran endavant, i com sigui que si alguna cosa no tenen, és un sol i mínim escrúpol, tiraran endavant peti qui peti i ho pagui qui ho pagui, com veurem en aquestes dues notícies, especialment dedicades al cadàver vivent Argimon I, El Gran, el genocida de la Soroslàndia catalana:

A Suïssa hi ha aquest tipus de lamentables manifestacions de protesta, que suposo que quan les vegi l’infanticida català, ell veurà els fèretres i en calcularà el benefici.

https://t.me/resurgente2020/31315

I si això és Suïssa, vegem quina és la situació a Soroslàndia Ibèrica, segons la gens sospitosa Telecinco:

https://t.me/NANOMNOTICIAS/6340

ARGIMON I, EL GRAN, AIXÒ ÉS INFANTICIDI MASSIU, GENOCIDI EXECRABLE I IMPERDONABLE. El fet de no aturar immediatament l’enverinament dels nens, és tot sol un CRIM DE LESA HUMANITAT. Rep records molt afectuosos, perquè ensumo cada dia més a prop el dia que veurem la teva més magistral exhibició davant del Prostíbul principal de sant Jaume, mentre t’acompanyen en tan meravellós espectacle, els cors plorallosos i alhora eufòrics dels pares dels nens morts, en un rictus tràgic-còmic de dolor i plaer en veure com a l’abjecció, al final, no l’alliberen els sobres plens de sang. Aquest dia arribarà, no ho dubtis, meuqueta de les calcetes als turmells. I no et pensis que els jueus et salvaran, s’amagaran entre les víctimes per a riure amb elles quan muntis el teu espectacle, un espectacle, que val a dir, serà profundament instructiu pels qui volies matar i un motiu d’alegria per a tota la creació. La malaltia necrosant ha de ser exterminada; m’entens?

I recorda que ho veig, com veia que quan els verins que inoculeu als innocents que us creuen, farien l’efecte i els començaríeu a matar i tu a cobrar, aleshores, els diríeu que era una mutació o l’efecte del virus, quan tu saps molt millor que jo que el verí mortal que provoca tants de problemes ‘sobtadíssims’ i lesions cròniques irreversibles, és el que ara s’està cobrant les morts que la Genociditat de Soroslàndia ha injectat als braços de les tietes i els ‘tiets’ que, babaus, encara us creuen el teatre, sigui del genocidi o de la independència. Tu saps que la gent que pateix de patologies cardíaques, neurològiques i trombòtiques han estat enverinats amb els tòxics que tu coacciones a posar-se a la gent. El teu amo no t’ho dirà, però el goyim ho sap, i el goyim voldrà tots els caps dels seus traïdors, més encara els d’aquells que de professió són assassins a sou, com tu, xatona de les calcetes. Espero de poder gaudir en directe del teu darrer espectacle, per a glòria humana, de la llibertat, de la dignitat i d’una Catalunya no sionista. Si li ho dius a l’amo: «Miri, senyor Nas, què em diuen!». Saps que si les duus ben abaixadetes, li pares el caparró i li ho supliques, potser et digui que no et preocupis que ell s’encarregarà de tot i farà que sembli un accident. Tot i això, sí, jo no hi seré; però tu sí, estimada, pagant els teus multitudinaris i ben remunerats crims, sobretot, els que estàs inserint en l’essència física dels nens del país. Tu et descrius, sangonera verinosa.


ÉS L’HORA DE DIR PROU!

O ELLS O NOSALTRES!

SI LA BASE TREMOLA DE VERITAT,

LA MENTIDA DE LA CÚSPIDE S’ENSORRA.

TREMOLEM TOTS JUNTS!

VEGEM-LOS CAURE COM FRUITA MADURA,

ELLS FARCITS DE CORRUPCIÓ,

DE PURA MALDAT I CÍNICA INSOLÈNCIA.

VEGEM-LOS COM FIGUES

QUE A TERRA S’AIXAFEN

COM VÍSCERES DEL MAL ESVENTRADES,

COM GRANS DE PUS REBENTATS,

COM OUS ESCLAFATS.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada