dissabte, 26 de febrer del 2022

LA GUERRA REAL

 

La gran qüestió o l’única qüestió quan a l’enfrontament militar entre Rússia i Ucraïna, és saber si Vladímir Putin ha actuat per iniciativa pròpia o si respon a les ordres dels criminals del NOM, amb la finalitat de desviar l’atenció del genocidi provocat pels sicaris governamentals sobre la seva ciutadania i alleugerir-los la pressió per l’extermini, tot fent que la gent ara s’acolloni per la possibilitat d’una nova guerra mundial (novament dirigida pel sionisme internacional), com sembla demostrar-ho la patètica i ridícula capacitat mental dels cagaguano, que no fan més fakes perquè no els donen més temps, com veurem al final.

Comencem doncs, preguntant-nos: És veritat això?

https://t.me/resurgente2020/32561 o és veritat que Putin està molt lligat a l’organització tirànica de l’Ordre de Malta, integrada per tota la delinqüència mundial i dirigida pels hereus dels patricis de l’Imperi Romà? Hi ha prou indicis de la relació del dirigent rus amb aquesta escòria social que dissimula la indignitat ètica i personal sota els guarniments d’or i les selectíssimes reunions i celebracions mafioses.

Com he afirmat diverses vegades, crec que Vladímir Putin és més íntegre que les meretrius occidentals, que respon a uns principis, encara que molta gent no ho cregui i el vegi com un hipòcrita capaç de canviar-se de jaqueta com qualsevol meuca que fa política. Sigui o no més íntegre, sense dubte, és infinitament més intel·ligent i capacitat per al govern i les responsabilitats que cap de les meretrius occidentals, dels pedòfils Biden i Trudeau, a les bagasses Merkel i Macron, les meuques de cantonada Pedo Sánchez o la meuca sense escrúpols Mario Draghi i tota la colla de deficients mentals que componen els governs occidentals, tots al nivell del pallasso Zelensky, un border line dels que agraden als psicòpates depravats com Klaus Schwab i la púrria dels seus socis; i per mostra: un botó de la capacitat mental del pallasso jueu que ha traït tots els ucraïnesos per vendre’ls als seus amos, l’amo d’ell: George Soros, representat pel llimac del seu fill. Vegeu el pallasso en acció: https://t.me/RosselloCM/58924.


En aquest escrit de ‘Biólogos por la verdad’ s’expliquen les intencions del NOM amb la guerra a l’est d’Europa. Almenys és interessant de veure que, sigui quina sigui la causa real de la guerra, i comentada línies més amunt, es tracta d’empobrir Europa i fer més fàcil l’accés dels criminals a la tirania total:

https://t.me/RosselloCM/58818

Però, encara veureu més clar per què hi ha guerres, en les paraules de l’enyorat Eduardo Galeano:

https://t.me/RosselloCM/58822

El que és clar, és que els sicaris del NOM no es rendiran després d’haver estat descoberta la matança del Covid-19, perfectament dissenyada i executada, com ens ho demostra el següent fet que no apareixerà en cap paper higiènic ni en cap pantalla dels cagaguano: l’activista canadenca Tamara Lich, organitzadora de la marxa dels camioners, després d’haver estat detinguda, ha estat trobada morta a la seva cel·la. Trudeau és responsable directe de la seva mort, perquè una persona detinguda té la vida garantida per l’Estat; si ha mort, el màxim responsable és el pedòfil i tirà tarat de Trudeau. Així actua el NOM, comenceu a adonar-vos-en!

https://t.me/resurgente2020/32528

Mentre la guerra és el present i no sabem res de veritat del què hi passa, l’enverinament massiu amb tòxics jueus és una evidència palmària, com ho demostren aquests dos vídeos:

Escolteu el genocida Stephan Bancel, cap mafiós de l’organització Moderna, què diu quan se sap que la seqüència genètica del virus és una patent de la seva propietat:

https://t.me/elinvestigador_org/9816

O l’excel·lent Bea Talegón, que en aquest vídeo ens demostra la complicitat dels cagaguano en el genocidi i l’atemptat contra la salut pública, així com la responsabilitat dels criminals del ‘Ministerio de Sanidad’ i les granges autonòmiques:

https://t.me/elinvestigador_org/9819


PLANETA DELS SIMIS

Com sigui que vivim en el planeta dels simis, de tant en tant, aportaré les proves de les pretensions criminals de les mones d’acord amb les instruccions dels seus amos, els directors del circ. Comencem amb la mona de la Casa Blanca, el paraplègic mental i simi total, l’imbècil de l’Obama, guardonat amb el premi Nobel de la Pau abans de començar a governar, i que recordeu que féu un discurs absolutament contrari a qualsevol principi de pau. Tanmateix, què espereu d’un ximpanzé deficient! Aquí teniu la ‘cosa’: https://t.me/NANOMNOTICIAS/6952.

Després d’aquesta entranyable bestiola inútil, vegem l’altre simi, avui molt actual i que nosaltres reconeixem com el goril·la mascota de Bill Gates, el psicòpata de manual; però vegem què pretén aquesta escòria simiesca: https://t.me/NANOMNOTICIAS/6961, és l’únic goril·la que riu, en això, sí que cal reconèixer que és excepcional. El que fa l’ensinistrament!

I vegem ara un altre simi, el pedòfil i tirà tarat de Trudeau. Què és el que entén com educació, aquesta rèmora humana: https://t.me/resurgente2020/32559, i perquè vegeu que de simis el món n’és ple, comproveu-ho amb la següent notícia, també molt lligada amb l’ofensiva de destrucció de la vida familiar dirigida pel sionisme internacional contra el cristianisme: https://t.me/RosselloCM/58928.

CAL ERRADICAR LA IDIÒCIA I LA IMBECIL·LITAT URGENTMENT!


I ja que parlem d’aquestes deficiències, res millor que aportar dos exemples paradigmàtics d’aquestes mancances intel·lectuals. Comencem amb Greta, la Taradeta, una animaleta tan repugnant com pesada: https://t.me/RosselloCM/58904, i l’acompanyarem d’una menjadora de cadàvers, Princesa d’Astúries del fàstic i l’evidència de mancança de cervell i capacitat creativa, la psicòpata Abramovich: https://t.me/RosselloCM/58929. Deducció? Si aquestes dues idiotes et demanen la teva severa oposició a Putin, és que has d’estar amb Putin a mort.


I per demostrar-vos-ho, llegiu què ens diu un pacífic jueu sobre què ha de fer Europa amb relació a l’ogre Putin. Si no fos per la tragèdia de tot plegat, d’aquest escrit només ploraries de riure. És un pamflet sionista autòcton, del Jerusalem Post:

https://t.me/RosselloCM/58895

I conclourem amb unes imatges ben il·lustratives de com els cagaguano i els governs ens enganyen sense posar-se vermells. Així es fan les guerres avui i s’influencia en l’opinió de la gent, amb MENTIDES:

https://t.me/RosselloCM/58905

La pregunta que es desprèn de les imatges és: què hauríem de fer de tota aquesta colla de retardats, d’idiotes sense causa i d’imbècils sense coneixement ni responsabilitat? Ja ho he escrit altres vegades, la neteja ha de ser tan espectacular, que potser sí que només hauria de restar una dècima part de la població mundial; tal és el grau de degradació intel·lectual, i sobretot, de baixesa ètica, d’una fangada asfixiant de tant de miserable com de sense consciència ni remordiments. Certament, res de bo es pot edificar amb paràsits inútils com aquests; dels que graven als que corren, passant pels que emeten les imatges, als que les financen i les creen i ideen.

EL MÓN ÉS UNA IMMENSA MENTIDA JUEVA.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada