dissabte, 7 de gener del 2023

ASSOCIACIÓ ESPANYOLA DE PEDIATRIA


Vegeu el programa d’enverinament infantil d’aquesta organització de criminals per a la intoxicació dels nens nascuts el 2023:

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/3625696


És inajornable que ‘Medicina’ desaparegui de les bagasseries jesuïtes. Qui és capaç d’aquesta barbaritat és un criminal, en primer lloc, un ignorant, en segon lloc, un pocavergonya, en tercer lloc i un idiota útil, en quart lloc.

No hi ha més idiòcia o retard mental profund que creure que el sistema immunològic natural no pot fer front a les ‘suposades’ infeccions. Clavar aquest assortit de ‘banderilles’ als nens només pot sortir d’una ment sàdica, perversa i profundament malalta. No cal dir que aquests criminals són remunerats especialment per la indústria del crim sanitari o Big Pharma, amb la qual cosa, l’evidència de la criminalitat d’aquests indigents intel·lectuals és flagrant, perquè cobren per enverinar.

Inocular 16 tòxics abans dels sis mesos d’edat és un atemptat contra la salut. El bebè en té més que prou, amb la llet de la mare! El fet de voler substituir la saviesa de la naturalesa amb la idiòcia de quatre ignorants, pocavergonyes i miserables, descriu perfectament el món corrupte en què vivim.

O és que potser els nens es morien abans per no tenir vacunes? Les condicions higièniques i sanitàries foren les que reduïren notablement la mortalitat infantil, no els verins que fabriquen els assassins dels Rockefeller.

L’augment del fins al segle XX desconegut autisme és el resultat esperat de l’enverinament dels nens amb els tòxics que els criminals de l’AEP recomanen, augmentant cada any el nombre de dosis de tòxics, perquè amb cada nova imposició, els criminals augmenten el compte-corrent.

EL NIVELL DE MISÈRIA ÈTICA

DE LA SOCIETAT DEL SEGLE XXI

ÉS INSÒLIT.

EL NIVELL D’IDIÒCIA,

DE MANCANÇA ABSOLUTA

DE CAPACITAT INTEL·LECTUAL,

D’IMPOSSIBILITAT DE PENSAMENT PROPI,

DE CINISME I VANITAT

D’AQUESTS IDIOTES PROFUNDS,

ÉS UN MAL QUE CAL EXTERMINAR.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada