dimarts, 31 de gener del 2023

AVUI, ELS GOSSOS IDIOTES


No hi ha més prova que la demostració; i avui podrem veure l’assortit de gossos idiotes i prostitutes inútils (he eludit les putes en el títol, per una qüestió d’efecte, no perquè no hi hagin de ser), que alhora són gossos idiotes que es prostitueixen, com les prostitutes inútils són gosses que obeeixen sense pensar; val a dir, que una activitat absolutament impossible per a elles, i per a ells. Gossos-puta, desgraciats integrals, babaus orgullosos de l’estultícia i macabres i cínics si així l’amo, i alhora proxeneta, n’està content, de la immundícia. De fet, caure tan baix fa molta pena, que per això, per pena, a part de la pena que se sent quan veus un idiota de manual, és que cal estalviar-los la vida, perquè són tan summament inútils que són incapaços de viure per ells sols, que per això, necessiten les foques i les morses, els imbècils i retardats de la seva espècie que els aplaudeixi i convertir-se en les estrelles del femer, que és tot indret on aquesta veritable escòria humana apareix i empudeeix.

Feta la introducció, no vull començar sense aportar una prova de les meves paraules d’ahir quant a la destrucció sionista de la civilització amb les bagasseries jesuïtes de les arts: https://t.me/RosselloCM/70085. No es pot arribar a ser més idiota que els retardats mentals que surten a la fotografia: els intel·lectuals! Si qui conta la idiòcia és idiota, ja no dic res del subnormal que el creu. I, canviant de tema, però relacionat amb l’assumpte dels ous de l’altra dia, una notícia que ratifica el nivell de criminalitat i impietat dels sionistes: https://t.me/resurgente2020/44553.

ELS GOSSOS IDIOTES I LES PROSTITUTES INÚTILS

https://t.me/RosselloCM/70046 L’expressió d’idiota del gos és palmària. La reunió amb el criminal Klaus Schwab, un Rothschild, és alta traïció. Només per aquesta reunió i el sotmetiment de l’animal, és prou per a jutjar-lo i després de trobar-lo culpable, executar-lo, com s’ha de fer amb els traïdors, sempre.

La gosseta prostituta que ens va venir a veure ahir, l’estimada del mateix criminal de l’anterior gos, l’infame Trudeau: https://t.me/RosselloCM/70048. No hi pot haver cap argument ni raó per a no ajusticiar aquest criminal idiota, un psicòpata jove i molt perillós, del qual s’acaba la perillositat en el mateix moment que acabes amb ell. https://t.me/RosselloCM/70049.

Ja que estem de gossetes prostitutes, vegem el paradigma, Emanuelle Macron, sí, Emmanuelle, a qui li agraden els negrets, sobretot, però també el guarniment de les cuixes de la seva ‘dona’, com l’idiota i màxim criminal que ha vist Espanya amb els guarniments del Begoño: https://t.me/RosselloCM/70067. Només un ‘perfecte’ tarat pot servir un jueu i alegrar-se’n.

Ara el mamarratxo, sionista i retardat de la Genociditat de Soroslàndia, la Institució pública que destaca per la immundícia que ha comandat aquest prostíbul jueu, cau d’abjecció i niu de traïdors insòlit en el món. Per a mostra del traïdor a més de genocida, Pedro Aragonés: https://t.me/RosselloCM/70050, l’amo Soros li ha dit que cal regenerar la societat catalana amb els moros nascuts errats, i el gos obeeix, què ha de fer el pobre animal! Defensar Catalunya? No, home, després de l’ameba, ja no en resta res de Catalunya, més que el record llunyà. Visca Israel!

I què dir d’aquest element criminal reconegut fins i tot per la justícia, però sionista fins a morir, que per això instal·la el NOM contra els brasilers, la ignomínia humana dita Lula, que ja és nom de gos, i jo diria que no binari: https://t.me/No_plandemia/4785. La pena capital per aquest violador dels drets humans és inajornable.

I continuem per a bingo, ara amb una prostituta i un mamarratxo:

https://t.me/RosselloCM/70089. I no hi ha cap insult, sinó l’estricta descripció d’ambdues personalitats, si és que les putes i els mamarratxos en tenen.

Tampoc no hi pot mancar l’assassina Carolina Darias, que tot el que sigui actuar contra la salut de la gent com li manen els proxenetes, a ella, no li lleva ni la gana ni el somriure. Que s’ha de matar?, doncs, es mata. Ves una, ella! Fixeu-vos que treu els morrions quan no pot demostrar que els ha imposat per decisió dels ‘experts’, que són sempre uns fantasmes, tant si hi són, com si no, que al capdavall, són una alta raça de gossos i de prostitutes, però de la mateixa espècie. És bonica la biologia, oi?

https://t.me/RosselloCM/70084

Ara us haig de posar una senyora, na Eva Parera, i al final hi veureu un mamarratxo que ha deixat el cubell de l’aigua i les baietes a terra, perquè no es vegin:

https://t.me/resurgente2020/44576.

I evidentment, no hi pot mancar la prostituta més inútil i idiota de la història política del món sencer, una criminal que és inexplicable com no està a la presó i amb camisa de força i morrió, tant perquè no parli, com perquè no faci mal, que és l’única cosa per a la qual serveix aquest mal bitxo... o no es va casar amb el gerontocida del pallasso del professor de polítiques i genocida a les ordres dels jueus, autor de la matança de 30000 vells: https://t.me/resurgente2020/44577. És molt senzill, al pròxim crim que cometi qualsevol dels alliberats, ella ha de pagar la mateixa pena de presó. És senzill i indiscutiblement just. El poder et fa responsable, si no, és que ets idiota; i els idiotes ja sabeu que són el primer que hem d’erradicar del planeta.

Vistos gossos i putes, encara ens resten uns híbrids, que són els gossos castrats, tan prostituïts com la més puta de totes les putes, però gossets, molt bufons i tranquils, però perversos i traïdors com el més carnisser dels gossos:

Primer, vegem al torturador, l’excrement que abans vestia toga i ara fa el pallasso amb les melodies que li toquen els sionistes: https://t.me/RosselloCM/70092.

I en segon lloc, una eminència, Félix Bolaños, la cara ho diu tot d’ell, ni sap qui és, ni espera saber-ho mai; ell mou la cua quan veu l’amo i sobretot el gos de l’amo, que és qui el va posar a fer l’imbècil: https://t.me/resurgente2020/44584. Una rectificació com aquesta no és possible, només la dimissió és acceptable. Però és clar, vés a una deficient mental a explicar-li les coses! Ells veuen el sobre ple d’estampetes i el sobre ple de sang, i bavegen, que se’ls escorre la saliva per les comissures, per a satisfacció dels amos, que els colpegen el caparró en senyal que han estat bons gossos. I els gossos, ja em diràs tu!, entre la gosseria que és la seva essència i la idiòcia que és la seva existència, més que contents!

Per acabar amb el mostrari de gossos i putes, un pallasso jueu que ho abasta tot, la idiòcia, el cinisme, la inutilitat absoluta, la perversió més profunda, la pura indignitat ètica (que em recorda la del nostrat Pujol, això sí, el nostre sense dedicar-se a l’extermini com el jueu, tot sigui dit), la demostració de la manca d’empatia que l’anima, del tot decidit, a combatre i destruir els seus i els russos que pugui, abans que la genocida i criminal Ursula von der Leyen no obeeixi la Sinagoga i aboqui els joves europeus a morir per a salvar el cínic jueu i genocida Zelensky:

https://t.me/RosselloCM/70097.

I acabem del tot, amb l’alma mater, el brillantíssim Premi Nobel de la Pau i genocida professional durant tota la seva repugnant i llarga vida, l’assassí de masses i l’enemic més cruel de la llibertat, el criminal Henry Kissinger:

https://t.me/RosselloCM/70053.



N’hi ha per vomitar, o no?

Gràcies a aquests sacs de pures escombraries, que els toquis per on els toquis només t’emmerdaràs d’abjecció i roïnesa, tenim coses com les que segueixen. Les considereu normals?

https://t.me/laquintacolumna/29665

https://t.me/resurgente2020/44566

https://t.me/resurgente2020/44567

https://t.me/resurgente2020/44580

https://t.me/resurgente2020/44581

Estem molt malalts o no?

https://t.me/resurgente2020/44587

https://t.me/RosselloCM/70070

https://t.me/RosselloCM/70071, els responsables d’això han de ser jutjats per crims contra la infantesa i la joventut i executats sense perdre el temps. Com dic sempre, ser idiota és una tragèdia, però convèncer-nos als altres que ets el llest, és un insult a la intel·ligència; un insult que no és digne d’acceptar. Si ets idiota fins al punt de malmetre la vida d’aquests desgraciats, als desgraciats no els podrem recuperar i ja s’adonaran de la idiòcia que han comès, però als idiotes responsables, se’ls sacrifica, al capdavall, no són més que animals sense capacitat racional. Fem eugenèsia, però no la sionista, sinó de la bona!

I la prova, el sentit comú, expressat per Ramsey Ferrero, una dona, no una prostituta inútil i idiota, sinó una dona que pensa, que val i es fa voler:

https://t.me/RosselloCM/70078.



Ja vaig dir que la guerra l’estaven accelerant i que si comproven que el mal que ens volen fer, se’ls pot escapar de les mans, aleshores recorreran al mètode clàssic: La guerra mundial, que ja fou predita per Pike o pels protocols de Sió, no ho recordo exactament, però que és una guerra que des del segle XIX els jueus tenen pensada. Mentrestant, no oblideu les distintes armes que posseeixen. Aquí us deixo un enllaç sobre la xarxa 5G que, com vaig dir en el seu moment, desconec què volen fer amb ella, si controlar, si emmalaltir o directament matar, no ho sé, però sense dubte que les instal·lessin aprofitant la immensa mentida mentre no distribuïen els verins, és clar indici que és una arma sionista: https://t.me/No_plandemia/4793.

Mentrestant, van sotmetent la gent a l’esclavatge i la tirania econòmica dels lladres sionistes: https://t.me/RosselloCM/70093.

I si amb els gossos i les prostitutes assassines i traïdors, combineu-vos-ho com vulgueu, i amb l’atemptat contra els nens, contra l’alimentació, contra la cultura, contra tot el que és digne, sa, bell i lliure, no en teniu prou, afegiu-hi el Pla Kalergi, la infame destrucció d’Europa preparada pels jueus i que segueix fil per randa la Sinagoga del Femer Europeu (tots reus d’alta traïció a Europa, als europeus i als seus valors; cap d’ells ha d’escapar a la pena capital) i les corporacions criminals que dirigeixen els terroristes i genocides sionistes:

https://t.me/RosselloCM/70079.



Conclouré amb una recomanació a un vídeo de Rafael Rosselló, nacionalista espanyol, però amb qui comparteixo moltes coses, almenys els valors, i de segur que discutiríem amb relació a la nacionalitat i el fet de ser espanyol o català, ara bé, té tota la raó quan s’enfada amb la memòria històrica i la revisió dels anys del franquisme per a presentar-nos la merda de la república com a estat ideal. Al capdavall, avui estem com a l’època de la república. Certament, no sóc de lloar Franco, tanmateix és indiscutiblement història del país, i sense dubte, ni molt menys, el pitjor que hagi passat pel govern dels espanyols, que avui, sense anar més lluny, cerques algú que mínimament pogués tenir uns valors nacionals i d’honor als urinaris i no trobes ningú que se li assembli, ja no dic res si els cerques en el femer d’urinari on la presidenta és la genocida que es dedicava a matar els vells. Probablement, Alba Vergés té més assassinats a les seves espatlles, que Franco en l’època de la ‘pau’. I aquestes coses s’han de mirar, no es pot ser fanàtic, que és una classe d’idiòcia, que per això els sionistes la fomenten com els pedòfils, la fabricació de piruletes. Rafael Rosselló ens parla de l’escòria de Vox, i tots hi estarem d’acord, i després enllaça amb un breu però contundent resum de com el sionisme assassí ens ha dut on som ara.

https://t.me/RosselloCM/70087.



ELLS NOMÉS FARAN SANG,

SEMBRARAN DOLOR.

ÉS EL SEU HOLOCAUST,

EL SACRIFICI DELS ANIMALS.

Tanmateix, hi ha bons senyals: https://t.me/No_plandemia/4784.

Perquè la gent ja comença a veure que tot plegat és una estratègia d’enverinament mundial. L’holocaust dels sionistes a Finlàndia: https://t.me/No_plandemia/4787

El doctor forense Manuel Jesús Rodríguez ens ho explica, i és molt interessant el que pensa dels protocols i dels excrements amb toga: https://t.me/resurgente2020/44568.



LA GUERRA CONTINUA

I

HEM DE GUANYAR-LA,

I LA GUANYAREM,

PERQUÈ EL MAL MAI NO POT VÈNCER.

DEPÈN DE NOSALTRES,

NO DELS ASSASSINS.



Sé que tot no s’ha de creure, però també sé que els ‘conspiracionistes’ les han encertades totes, i que per això l’enemic ja està pensant en una guerra, com sempre, ja que tothora els ha donat bons resultats econòmics, de control i, sobretot, quant a les matances. Això és el primer que hem d’evitar, després, hem d’acabar amb els gossos i les putes, per finalment, veure què fem amb l’escòria de les bandes criminals sionistes.

RESISTÈNCIA !

DESOBEDIÈNCIA !

CORATGE !



Recordeu: Vendre, trair i enverinar la gent pròpia, només ho fan els idiotes i les males putes; jo sóc molt primmirat, perquè sé que hom és reu les seves paraules.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada