dissabte, 28 de gener del 2023

EN TOTS ELS FRONTS


L’atac del sionisme és en tots els fronts, la qual cosa és prova que comencen a témer que si retarden la submissió dels goyim, potser se’ls girarà la truita. Han provocat prou desestabilització i caos perquè els més ingenus i crèduls comencin de veure que els verins, la immigració irracional que comença de matar cristians, la degeneració educativa i sexual protagonitzada per prostitutes inútils i idiotes amb l’encefalograma negatiu, la destrucció sistemàtica dels costums i del país, l’aniquilació dels valors familiars, l’estafa del canvi climàtic i la matança ritual que l’OTAN, l’exèrcit assassí actual dels sionistes, està disposat a dur a terme per a sembrar Europa de cadàvers, com ho han fet regularment, en les dues guerres mundials que provocaren, finançaren i de les quals es beneficiaren, o la revolució russa, o la xinesa, de les quals, aplegant els cadàvers generats per l’ambició i l’odi sionista, sumen per damunt dels 300 milions de morts, una cosa que als Rothschild i la banda de criminals jueus que els secunden, els fa sentir calfreds d’emoció i plaer. Doncs, segons que sembla, massa gent s’adona que tot plegat és un crim, i ells han de començar a articular les darreres de les opcions, com veurem en aquest article d’avui.

Comencem, perquè és un deure, amb l’Holocaust que els jueus estan realitzant contra la Humanitat sencera: Aquí, la reacció, molt interessant, dels anglesos, de la gent d’Anglaterra, no dels criminals que la governen; que han decidit de fixar en els vidres de la desinformació sionista les proves dels assassinats dels jueus amb la col·laboració dels gossos idiotes i les prostitutes retardades.

https://t.me/elinvestigador_org/13277, l’encobriment de la matança per part dels responsables d’aquests pals de galliner plens de cagaguano, són col·laboradors imprescindibles per a l’ocultació del crim, i per tant, culpables del genocidi.

Tot seguit, una altra iniciativa, ara a Itàlia, on contràriament a la mentida dels jueus durant la segona guerra mundial, finançada, promoguda i controlada per ells, abans, durant i després, en la qual desconeixem la llista dels sis milions de fantasmes gasejats i incinerats, a Itàlia es llegeixen els noms dels assassinats amb els verins jueus, un genocidi del qual són responsables tots els polítics italians que han estat al govern i a les institucions públiques relacionades amb el genocidi, i pel qual és lògic i de justícia que paguin per cada un dels crims que han comès amb retribució, coneixement i col·laboració activa. I ja sabeu que jo no sóc de malversar els diners públics, menys encara per a mantenir animals sense consciència, intel·ligència ni ètica, que, per a què malbaratar l’euro d’un tros de pa per als animals, si hi ha famílies dignes que el necessiten per menjar? https://t.me/RosselloCM/69957.

El director del grup de treball per a l’estudi dels verins jueus de la CDC reconeix que els verins són tòxics i que estan provocant malalties greus i cròniques. Aquestes paraules però, no els excusen de la responsabilitat de la vigilància de la salut pública, i per tant, són responsables de les morts i de les seqüeles, encara que ara dissimulin. La idiòcia i l’interès són crims en un càrrec públic, una traïció a la finalitat per a la qual són on són, i malauradament per a ells, representen a milions de ciutadans, per la qual cosa, els seus crims s’han de multiplicar per la gent que representen.

https://t.me/No_plandemia/4775.

Per cloure l’apartat de l’Holocaust, un informe, que si bé pot ser posat en dubte, no és menys cert que l’evidència de la matança no permet de descartar així com així les dades, que a parer meu, són molt reduïdes d’acord amb la mortaldat que han provocat els tòxics dels jueus. Uns 12 milions de morts, són el doble que els de la immensa mentida sionista dels ‘bons’ gasejats i incinerats d’acord amb els seus testimonis – que comporten reparacions econòmiques – però sense una sola prova d’evidència. El doble! Són o no són bons, els bons?

https://t.me/laquintacolumna/29563


Una il·lustrativa declaració del criminal David Rockefeller, en la qual, ell mateix, descriu quin tipus de criminal i d’amenaça era per a la vida i la llibertat de la gent, i alhora la classe nauseabunda de la insolència i el cinisme d’aquesta gentalla:

https://t.me/resurgente2020/44472


Ara fem un petit descans i recuperem el valor de la ‘paraula’, el compromís de la paraula donada, el sentit de l’honor i de la dignitat que els jueus amb els ‘contractes’ embrutaren per sempre, perquè en el fet d’establir contractes – com ho demostren, tot just, els criminals de la banca – és l’enganyifa per a fer legal l’estafa. En altres temps, la paraula era tan sagrada com la vida, però arribaren aquests éssers infernals i la prostituïren, com tot el que toquen, perquè si la ‘vox populi’ era la garantia de la paraula donada perquè en cas de mancar al compromís, tothom sabria de la deshonestedat de l’estafador, ells, mitjançant els ‘contractes’ i la facultat de dret de les bagasseries jesuïtes, assoliren que els enganys i els fraus es convertissin en legals i els lladres i deshonestos, en innocents; gràcies al contracte, la trampa. Al capdavall, no signen ells el contracte amb el Diable. I, exceptuant el Faust de Goethe, no surt sempre guanyant el Diable? Doncs, ja sabeu quin és l’origen d’aquests papers mullats que desvirtuen les conseqüències de la manca d’honor i la traïdoria a la paraula donada:

https://t.me/counterpropaganda20/8640


Després del descans i abans de tocar el tema de la jornada, vegem com l’escòria jueva i jesuïta ha prostituït l’ensenyament, fins al punt de convertir-lo en una fàbrica de fer idiotes, com ja deia D. Miguel de Unamuno, i que avui, és la més salvatge màquina d’ensinistrament d’esclaus obedients i sacrificats.

En això s’han convertit els centres educatius, en femers d’ideologia de gènere, com si els pares portessin els fills a l’escola perquè els desvirguin! L’atemptat contra els menors i els joves és un crim de lesa Humanitat i totes les putes del ministeri han de respondre de la seva suprema idiòcia cognitiva i de l’orgull de legislar imbecil·litats que no tenen res a veure amb la finalitat dels centres educatius. Els nois van a l’escola a aprendre ciències i humanitats, no les diarrees cerebrals de quatre retardades mentals profundes, enlairades als càrrecs que ostenten perquè la idiòcia és extraordinària i els idiotes extraordinaris són egoistes i mancats de qualsevol empatia.

https://t.me/RosselloCM/69968

Recordeu, que aquestes anormals i els imbècils de les escoles amb els directors com a màxima descripció d’un idiota en funcions públiques, tenien els nois en aquesta situació: https://t.me/RosselloCM/69982, per un virus que no existeix, tot demostrant que són responsables d’atemptat contra la salut pública, perquè només un profund anormal, sense la més lleugera capacitat per al raonament, pot arribar a pensar en una cosa com aquesta. Una idea, com havia de ser sinó, enginyada pel magí dels nostres amics els bons, els dels gasos i les incineradores.


Entrant ja en el tema, comencem veient el caos i la veritable cara del NOM jueu en dos països de Sud-amèrica:

El criminal infame de Lula, un idiota summe al servei del sionisme, vol legislar la presó fins a 8 anys per a qui no s’enverini amb els tòxics dels seus amos. https://t.me/resurgente2020/44485. Només amb la presentació al Congrés d’aquest crim contra la Humanitat, tots els qui votin a favor haurien de ser detinguts i jutjats per violació del Codi de Nuremberg i el munt de tractats internacionals que garanteixen la sobirania de cada u sobre el seu cos. I si hi afegim, que els verins jueus són altament tòxics, fins al punt que provoquen la mort o la malaltia crònica, aleshores, la pena capital per a tots els subnormals, a mi, personalment, em sembla que és d’un sentit comú brutal. Et donen a triar: la mort o vuit anys de presó. Davant d’aquest dilema, a qui s’ha de donar passaport és al mesquí que fa la proposta.

Doncs, si Lula pretén matar tants de brasilers com pugui perquè els jueus el recompensin per cap de bestiar sacrificat, la criminal Dilma Boluarte, una escòria sionista, dona, tarada, inútil i idiota, el model perfecte per als jueus, al Perú, ja prepara les raons del NOM per a ‘fer feliços’ els peruans que no acceptin la tirania de la tarada:

https://t.me/RosselloCM/69959. I val a dir, la poca dignitat, la nul·la virilitat, l’inexistent coratge, l’indigne honor i la miserable actitud dels LGTBIJKQ+ de caqui. No crec que s’hi hagi d’afegir res. S’agenollen davant dels membres jueus sense rubor ni escrúpols, que sembla talment que la tasca els fascina. En lloc de servir el poble i detenir la criminal sionista i enemiga del Perú, els LGTBJKQ+ de caqui, somien en els seus estimats jueus.


De fet, una cosa semblant a la que li passa al pedòfil sionista que els jueus han posat al comandament de la Reserva Federal dels esclaus dels Estats Units, com ho demostren les visites de l’enviat pel terrorista número u del món, George Soros, que, més allà que aquí, el criminal impenitent, mou totes les peces per aconseguir el que els seus amos li han dit: assolir la destrucció absoluta d’Europa amb la Tercera Guerra Mundial; que ja va predir el repugnant Pike, una de les escòries més llefiscoses i sinistres que ha trepitjat el planeta. Com sempre, els jueus a la seva, sembrant la mort, la misèria, la guerra, la fam i les desgràcies, perquè aquesta és l’essència d’aquestes bèsties filles de l’Avern.

https://t.me/RosselloCM/69969.

I per què penseu que el terrorista de Soros - increïble que no hagi passat mitja vida a la presó! - envia els seus miserables lacais a parlar amb el pedòfil sionista, si no és per a dir-li quins moviments ha de fer i què s’espera d’ell. I la prova:

https://t.me/RosselloCM/69940.

I pensar que si Hitler veritablement hagués fet el que diuen que va fer als jueus, probablement Soros faria setanta anys que criaria malves, que és per a l’única cosa que serveix, a part, que així, evites que enviï sistemàticament la gent a criar-les. Malauradament per als jueus, ells i les seves repugnants i abjectes mentides estan fent més gran la figura de Hitler, agradi o no agradi. Qui es pren la molèstia d’escoltar els discursos del führer, s’adona de totes les mentides sionistes, i que l’únic que pretenia l’alemany era perdre’ls de vista, que se n’anessin a Madagascar o la Quinta Punyeta, però perdre de vista els seus pudents nassos per sempre. I quanta raó que tenia! Ells són el mal, ho foren per a l’Alemanya imperial, per a l’Alemanya repugnant de Weimar i per a l’Alemanya de després de la guerra que guanyaren els assassins jueus de Wall Street a la Reserva Federal. Per això, tot just és als Estats Units on l’imbècil de torn, el pedòfil i sanguinari visceral Biden, on s’anuncia la somiada guerra que els jueus han de treure’s de la màniga si no volen que la gent, de cop i volta, s’adoni que els bons són els pitjors i més sàdics criminals de la història humana.

Si amb això no en teniu prou, vegeu un LGTBIJKQ+ de caqui de la Reserva Federal comandada pel pedòfil sanguinari, com d’acord a les ordres sionistes, amenaça amb la guerra total, tot anunciant un futur de conflicte militar amb la Xina:

https://t.me/RosselloCM/69983.

Als americans del carrer els interessa una guerra amb Rússia o la Xina, o l’interès és de la púrria sionista, que sap que un conflicte com aquest comportarà ineludiblement la destrucció absoluta d’Europa? Són bons o no són bons? De veritat els americans obeiran un pedòfil amant de les matances i les guerres, per a lliurar els fills a morir per a salvar els interessos de l’escòria sionista que els esclavitza, o d’una vegada i per totes, assenyalaran els veritables assassins i actuaran en conseqüència?

Les escombraries jueves saben que la mentida del virus amb la qual han enverinat a mig món amb els tòxics que tenien expressament preparats des de fa anys per a l’Holocaust, saben que la gent ho sap o aviat ho sabrà; saben que l’estafa del canvi climàtic només se la creuen les bagassetes dels prostíbuls jesuïtes i els imbècils; saben que la moneda digital és, senzillament, acceptar el robatori dels teus béns i posar-se a disposició dels Rothschild i companyia en condició d’esclaus; saben que la degeneració sexual i ideològica els està posant en evidència i que la gent europea no combrega amb la depravació d’aquests abjectes éssers; saben que han destruït la família, la dona i el patriarcat, que són l’essència de la civilització continental; saben que allà on hi ha mal i corrupció, sempre de sempre, hi són ells, el Mal; saben que la gent els ensuma perquè puden a mort, a putrefacció, a mentida i a ignomínia. Ho saben, i per això, aquestes rates rabioses, són capaces d’enviar la gent a la guerra més macabra, gràcies a les putes i als idiotes dels governs. Dependrà de la DESOBEDIÈNCIA de la gent. Si volen ajudar el pallasso tarat i jueu d’Ucraïna en la destrucció d’Ucraïna i d’Europa, que hi vagin ells, demostrant el coratge i el compromís. Que el fet d’enviar innocents a la guerra és un acte de covards, com ho ha estat sempre aquell governant que mana anar a la guerra des del Palau. No volen guerra, doncs, ells al front! I si no hi van, per quins set sous hi hauria d’anar la gent que ni li va ni li ve?


LA GUERRA ÉS UNA MENTIDA JUEVA,

COM SEMPRE.

UCRAÏNA M’IMPORTA UN RAVE,

PERQUÈ ELS UCRAÏNESOS S’HAN RENDIT

A L’ABJECCIÓ JUEVA.

LA GUERRA ÉS EL NEGOCI SIONISTA:

EXTERMINEN MILIONS DE JOVES,

UNA DE LES SEVES PASSIONS,

DESTRUEIXEN EL QUE HAURAN DE RECONSTRUIR,

UN DELS SEUS NEGOCIS,

ANORREEN ELS BÉNS PÚBLICS I L’ERARI NACIONAL,

EL SEU SOMNI HUMIT.

NO A LA GUERRA DELS IDIOTES !

FIXEU-VOS:

QUI SÓN ELS QUE ORDEIXEN LA TRAMA

DE LA IMMENSA MATANÇA ?

ALESHORES:

DENUNCIEU-LOS COM A INSTIGADORS A L’ODI.

L’ODI, LA SEVA ESSÈNCIA.

Cal frenar-los, perquè aquests assassins professionals controlen els desgraciats dels cagaguano, que, una vegada que els sionistes els donin l’ordre, començaran a animar a la guerra per la ‘llibertat i la democràcia’, o sigui, ‘l’esclavatge als jueus’, de la mateixa manera que ara, els repugnants animalons dels micros demostren la curtedat mental que pateixen, en exhibicions d’idiòcia i autoodi només possibles en paraplègics cognitius als qui s’ha de dir què han de dir, perquè els pobres ni saben què vol dir pensar. Aquesta notícia és del miserable de Risto Mejide, un pinxo de discoteca amb aires d’il·lustrat, però que cada volta que obre la boca, la idiòcia, convertida en aura, el destaca com el que és: un esclau orgullós de ser-ho, el mateix que dir, el súmmum de la indigència espiritual humana. Un pur desgraciat. Vegeu què exposa en el WC del seu programa, després de l’assassinat de l’universitari moro que ha vingut a pagar les pensions i fer-nos un país pròsper; un exemple, que han seguit les comunes de ‘La Secta’ i suposo que les altres comunes televisives:

https://t.me/RosselloCM/69938, ‘cristianisme fonamentalista’, no es pot ser més profundament idiota ni fent exercicis diaris. I de segur que el subnormal de la frase, es creu un intel·lectual, i no és més que un patètic simi que barreja les coses i creu que fer aquestes idioteses són demostració d’evolució mental, el pobre. I tot, perquè li ho ha dit el jueu de torn, la qual cosa, converteix el simi patètic en miserable integral. El desperfecte intracranial que li ha permès de treballar amb ‘el pur desgraciat’ no li permet, entre pets i diarrees intestinocerebrals, d’adonar-se que l’enemic del judaisme és i ha estat sempre el cristianisme, i ell, essent fill de la civilització cristiana, fruit del mar d’excrements que li omple la cavitat cranial, no se n’adona i serveix els interessos dels qui, no en va, van matar Jesús. I allò que feren els antecessors dels criminals d’avui, no se’ls hauria de tenir en compte, si no fos perquè des d’aleshores no han fet altra cosa que bregar per a la destrucció de cristianisme i de tots els regnes cristians. No veure això és, senzillament, ser cec.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada