dimecres, 25 de gener del 2023

ESTAT DE LA GUERRA


Mentre els idiotes que els jueus han deixat a cada país continuen la tasca encomanada de dissolució de la nació i de la dignitat de la gent:

https://t.me/RosselloCM/69878 amb les deficients mentals profundes: https://t.me/resurgente2020/44367 (No em cansaré de dir que aquestes psicòpates criminals han de pagar amb la vida la destrucció de la família i la corrupció dels menors). Perquè gràcies a aquesta colla d’indigents mentals tenim unes bagasseries jesuïtes que puden a ignorància i vulgaritat. Vegeu que poden excretar les ments podrides als prostíbuls abans dits universitats: https://t.me/resurgente2020/44349, i que avui presenten aquestes esplèndides manifestacions de l’art urbà, el popular, el feminista, el futur: https://t.me/resurgente2020/44368. Així doncs, mentre els retardats cognitius i superbs per ignorància i per les patologies psicològiques diverses i irreversibles que pateixen - que la idiòcia té un punt de no retorn -, els criminals que han muntat el ‘Zoo de Davos’ han activat els espectacles amb foques i altres animals ensinistrats per convertir el femer on s’han reunit, en un circ farcit d’insensateses dedicades als més menuts, perquè és evident, que una persona formada, allò que es diu ‘una persona madura’, no és que no es pugui creure els contes per a imbècils que expliquen els subnormals que veureu, sinó que es preocupa, i molt seriosament, pel desperfecte intel·lectual d’aquests deficients cognitius mancats de dignitat i empatia. Vegeu l’assortit d’espectacles amb animals que són ‘el més del més’ al Zoològic del Rothschild:

La foca que és CEO de Microsoft, un indigent ètic que, per no tenir, a part d’intel·ligència, no té cap dignitat, més que la reverència esclava a l’amo que li dóna a menjar. ‘Vergonyós’ és un elogi; fixeu-vos com l’idiota, mentre va dient ximpleries pròpies de la seva ment infantil, cerca l’aprovació de l’amo, que més sembla un gos que un home: https://t.me/resurgente2020/44331.

Una altra de les foques, no per vella, de les més estimades pels amos, que fins i tot li van regalar el Premi Nobel de la Pau, reservat a idiotes i criminals, o les dues coses, i així, aquí teniu l’ignorant i paraplègic cerebral de Al Gore, dient barbaritats increïbles. Només un nen o un idiota poden creure les idiòcies d’aquest esperpent:

https://t.me/No_plandemia/4745, quina obra de teatre més patètica! I penseu que el retardat de Al Gore – recordeu que fa anys ens assegurava que avui el nivell del mar hauria pujat quinze metres, segons l’unineuronal - s’ha après el paper de l’obra i la repeteix sense cansar-se’n, com ho demostra aquest vídeo anterior, on es comenta sobre la imbecil·litat suprema del canvi climàtic i la petja de carboni:

https://t.me/resurgente2020/44385.

Però l’espectacle no té fi. Ara vegeu, una foca del Canadà, una dona amb evident incapacitat cognitiva, que proposa la guerra com a solució, en una sublim exhibició d’idiòcia ultraprofunda i demostrant que és una criminal sense empatia, perquè proposar la guerra és, senzillament, demostrar que els sionistes són els teus amos i per tant, que ets una més de l’immens prostíbul dels jueus:

https://t.me/No_plandemia/4750. Per tarada, per idiòcia ultraprofunda, per ser dona i demostrar la seva absoluta incapacitat comprensiva de la realitat de les coses, i per ser una incitadora a la matança ritual jueva (la guerra), penjar-la és de justícia i un descans, més, sabent que és una meuca del gos i amant de Schwab, el pedòfil Trudeau (que veureu més avall).

I el circ és interminable, perquè cada bèstia que surt a l’escenari a recitar el guió dels amos, corrobora el nivell d’idiòcia imprescindible perquè els jueus et facin escalar posicions socials i fins i tot dirigir empreses, com Jim Hagerman, l’idiota perfecte que dirigeix Siemens (és a dir, cobra un sou astronòmic per implantar les ordres del sionisme). Escolteu-lo, perquè és un altre subnormal que, com no té arguments, et parla com si fossis imbècil, sense adonar-se que qui es posa en evidència és ell. El conte – made in jews – de la filla i la carn és patètic, ridícul i nauseabund. I aquí el teniu, el subnormal que ‘dirigeix’ una multinacional:

https://t.me/No_plandemia/4758.

Com veieu, totes les putes, totes les foques, tots els gossos i altres animals són obedients, estan mancats de cap capacitat de raciocini i de pensament propi, són perfectes models de la societat ideal del sionisme: lloros idiotes sense dignitat. Aquesta és la fauna que exhibeix el mestre de cerimònies, el Rothschild i criminal contra la Humanitat (que el que diu cada dia constitueix un delicte de lesa humanitat, cada dia), la núvia porno frustrada, Klaus Schwab, el candidat màxim a la forca.


Però abandonem els animals i els deficients mentals, com també el poble dels assassins sistemàtics de la història, per a veure la reacció del goyim, perquè el goyim ja ho sap, només li cal que li assenyalin la identitat d’aquests criminals, i aleshores, les rates hauran de cercar refugi sota les pedres, que és on han de ser, per justícia; ni per odi, ni per venjança, ni per res més que per la més càndida justícia. El senador australià (país pilot del NOM) Alex Antic ens parla dels criminals del ‘parc temàtic de Davos’, el que jo denomino ‘el zoo’, i demostra que sap molt bé qui són i què és el que demanda la més càndida de les justícies:

https://t.me/elinvestigador_org/13253.

I ara el cardiòleg Peter McCullogh que continua denunciant el crim contra la Humanitat, incansable. Bravo per aquest home que des del primer moment ha assenyalat l’assassinat massiu com a intencionat:

https://t.me/elinvestigador_org/13250.

Tot seguit, el doctor Geert Vanden Bossche, abans eminència en ‘vacunologia’ i avui un denunciant ignorat. Escolteu-lo, sobretot tu, assassí Argimon, perquè després de les paraules del doctor, inocular els verins als nens és assassinat, i encara que els mitjans dels cagaguano, que són les putes més baixes i miserables al servei del terrorista George Soros, et protegeixin i ocultin els nens que ja has mort, prou que ho sabem, tu, més que jo... però, digues-me, quant t’ha reportat d’obeir l’assassinat d’infants que t’han ordenat els ‘amos del món’? Un nen i saps que la pena capital no em cansaré de demanar-te-la, com la demano des del moment que coneixia les teves intencions de matar nens amb guants blancs, oi? No dubtis que quan la gent sàpiga el que heu fet, colla de miserables i idiotes assassins, el vostre cap començarà a deixar de confiar en la vida futura... i jo me n’alegraré molt, perquè ja sabeu que com menys idiotes hi hagi al món, el món serà més digne, perquè la idiòcia mai no és motiu de cap dignitat ni de llibertat.

https://t.me/elinvestigador_org/13254 i https://t.me/elinvestigador_org/13255. L’has sentit, Argimon? Però tu, obeeix, mata d’acord amb les instruccions dels nassos, i cobra, xatona, que ja tindrem temps d’arranjar els comptes. O no et sembla que serà just? La gent ho va sabent, aspirant a Herodes.

Sí, la gent ho va sabent. Mireu les dades de vacunació a Uruguai i a Espanya:

https://t.me/laquintacolumna/29439 i https://t.me/laquintacolumna/29455.

Vegeu ara l’amor que el poble té al pedòfil i genocida Trudeau, que algun dia ballarà de la dansa del vent, si Déu vol, per a alegria dels canadencs:

https://t.me/resurgente2020/44340, i no hem d’oblidar els sicaris que el protegeixen. Tots els qui hagin participat en el genocidi i la destrucció de la nació han de pagar-ho amb la vida i el patrimoni, o amb la presó perpètua i multes, pels diners tacats de sang que han acceptat a canvi de la protecció dels criminals.


LA GENT HO SAP, I ELLS SABEN QUE LA GENT HO SAP.


Per això tracten d’accelerar la matança, com ho demostra el psicòpata i genocida de masses Kill Gates, el jueu que s’ha fet milionari robant la gent que enverinava amb els tòxics que feia fabricar als seus per a matar la gent i assolir la reducció planetària que a les nits, somiant en mars de sang i d’horror on els nens s’ofeguen sense que ningú no els pugui ajudar, li fan somriure. La vida d’aquest assassí és un insult a l’espècie humana.

https://t.me/resurgente2020/44339.

I és clar, què és el que més feliços fa els jueus? Les matances, les guerres més salvatges, la depravació i la pèrdua de qualsevol principi moral o ètic. I què fan per a obtenir-ho? Preparen la guerra, el que sempre han fet, preparar guerres, que és l’aliment del forn on dauren els seus diners, després de recollir-los impregnats de la sang i del dolor dels innocents que es maten per no res, per ordres dels gossos que ells han ensinistrat, i per tal que els familiars dels morts abonin la quota als assassins per haver assassinat el fill. Ells són així, ja ho sabeu. I no ve d’ara, no! Això és més antic que Matusalem. És el seu medi de vida, al cap i a la fi, són banquers, i així encobreixen que són usurers, o sigui, carnissers, que aquesta és en realitat la seva professió. I la prova la tenim en la guerra del jueu tarat i pallasso del Zelensky amb Rússia, una guerra que ja ha significat el sacrifici ritual d’almenys 100000 soldats ucraïnesos (valorats per la joventut) i de civils (valorats per la innocència), que ja sabeu que els jueus foren els qui portaren les guerres a les ciutats i als pobles, ja que no només es tracta del benefici que obtenen finançant els dos fronts de la guerra, que és més la sang, el dolor, la desolació, la misèria, la fam, la pèrdua de fe, el fet d’anul·lar el futur, allò que els fa feliços. Ells són així, que per això tots els gossos i les prostitutes els reten obediència i decreten que els assassins inveterats són els bons i sempre se’ls ha de dir bons, o la llei, de manera implacable, caurà al damunt de qui gosi dir assassins als assassins.

Feu un compendi de les següents notícies, enllaceu-les, i veureu que els sionistes estan preparant la guerra per si al final acaba esclatant la ira de la gent. Amb el que no compten és que si la gent s’adona dels seus crims, la guerra no els sortirà com esperen. Avui, amb els problemes infinits que ens han creat els jueus amb les seves mentides – els virus, els verins, la crisi, l’atur, la immigració, la destrucció cultural, el feminisme, el marxisme, la psicologia, la ideologia de gènere, els tarats de tot tipus, la corrupció de menors, l’elogi de la pedofília... - l’última cosa que ha de fer la gent és obeir, si els manen d’anar a una guerra absurda del tot. A MI M’IMPORTA UN RAVE EL QUE LI PUGUI PASSAR A L’ASSASSÍ D’UCRAÏNA. És més, si per mi fos, faria el que pogués perquè l’idiota abandonés Ucraïna, viu o mort. No hi ha res que m’indigni més que un criminal fent-se el bo.

- Un jueu?

https://t.me/counterpropaganda20/8617

https://t.me/resurgente2020/44350, l’escòria sionista germanòfoba.

https://t.me/resurgente2020/44351, enteneu la profunda perversió sionista? Hitler fou l’enemic dels assassins, Putin és l’enemic – o almenys, ho sembla – dels corruptes i tirànics jueus. Ells inventen les guerres que, no ho oblidem, una de les mares de les rates Rothschild ja va dir que Europa no hauria viscut les guerres que havia viscut durant els anys de la seva vida, si els seus fills no ho haguessin volgut. Els Rothschild són així: CRIMINALS I ASSASSINS.

https://t.me/RosselloCM/69859

I aquí teniu a la paraplègica mental del govern de Soros, la ministra del gos, Margarita Robles, la pallassa i prostituta inútil i idiota que serveix els interessos dels proxenetes que la mantenen, per damunt dels interessos de la nació, la qual cosa és, ras i curt, ALTA TRAÏCIÓ. Tot el govern dels gossos de Soros són reus d’ALTA TRAÏCIÓ I GENOCIDI, per la qual cosa, vejam si el poble espanyol desperta i recupera la dignitat i la llibertat fent justícia a aquesta colla de criminals.

https://t.me/RosselloCM/69858. Si volen la guerra, que hi vagin elles. Preparin un avió, i tots aquests probel·licistes, que siguin els primers a anar al front a defensar els seus estimats ucraïnesos; però que a la gent, la deixin en pau. NOMÉS ESPERO QUE EN CAS DE CONFLICTE, LA GENT ES NEGUI A OBEIR LA TARADA EN QÜESTIÓ.

Els paràsits socials i l’enemic del poble: https://t.me/elinvestigador_org/13258. El senador Alex Antic ens explica que fan els insectes i miserables que veieu reunits a l’urinari públic: robar-te i vendre’t. Que per tal de fer això Soros els distribueix als escons: els seus gossets i les seves putetes.


Tornant a Alemanya, què hi fan els sicaris sionistes i germanòfobs que governen la destrucció definitiva d’Alemanya?

https://t.me/resurgente2020/44362. Matar alemanys.

No em direu que l’Holocaust que executen els jueus no és efectiu. Cal deixar-se d’efeminaments i fer veure que la mortaldat actual és un acte criminal preparat pel sionisme, la qual cosa és més evident que el fet que després del dia ve la nit.

Mèxic: https://t.me/laquintacolumna/29490.


I ens acomiadem amb humor, perquè la gent va obrint els ulls, i aviat, o en això confio, sabrà que no són els gossos i les prostitutes inútils i idiotes, el mal profund; aquests animalons són només els ximples útils, els babaus, l’escòria de cada país, la indignitat pàtria, la misèria moral, la discapacitat cognitiva... però els dolents, el moll del mal, el moll del mal ve del mateix infern, i les ‘elits’ ens demostren clarament qui són els fills carnals de les Potestats de l’Avern.

LA GUERRA CONTINUA,

NO HO OBLIDEU.

EL MAL DEL SIONISME I EL TERROR PERPETU

O

LA LLIBERTAT DE LA GENT DIGNA,

AQUESTA ÉS LA QÜESTIÓ.


https://t.me/laquintacolumna/29490


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada