dilluns, 9 de gener del 2023

BRASIL


L’espectacle que ens està oferint Brasil és una còpia de la presa de número de l’espectacle del Capitoli als Estats Units de la Reserva Federal, quan el sionisme va mobilitzar els seus per a fer veure que els seguidors de Trump atemptaven contra la ‘democràcia’ americana. Circ. Circ, que és com s’entreté a la plebs. El cas del Brasil és, si fa no fa, una repetició del que vam veure a Washington. Si als Estats Units de la Reserva Federal, al sionista i pedòfil Biden, els jueus el feien president passant per damunt de la voluntat popular expressada amb els vots i que donava la victòria al no menys sionista Trump, del qual cal recordar que estava relacionat amb el criminal sexual de Jeffrey Epstein, ara, al Brasil, el pallasso sionista Lula, una mediocritat absoluta, a més de delinqüent, ha usurpat la victòria a Bolsonaro, gràcies a les manipulacions de sempre del sionisme en les eleccions. El cas però, és que tant Lula com Bolsonaro responen als mandats del sionisme internacional, al qual deuen una absoluta obediència. I així, mentre Lula assumeix la satrapia d’Israel al Brasil com Biden l’assumí als Estats Units de la Reserva Federal, Bolsonaro, com Trump, abandonen la nau i el seu poble tot mantenint el teatre i la representació escènica d’una resistència que no és real. La prova que Lula i Bolsonaro són membres de la secta satànica del sionisme, la podeu veure en aquestes dues imatges:

https://t.me/RosselloCM/69373 i la segona, amb unes paraules tan ridícules com demostratives de qui són els amos del món: https://t.me/RosselloCM/69374. La pregunta que no té resposta lògica és: Què hi fot la bandera de la secta dels Inferns al Brasil?

Com sigui que comprovem que els LGTBIJKQ+ de caqui són uns traïdors a la pàtria, al poble i al jurament d’honor i fidelitat, uns càrrecs que haurien fet caure la cara de vergonya al militar que poguessis acusar de baixeses tan indignes, però que avui, els LGTBIJKQ+ de caqui estan disposats a servir Israel i el sionisme contra la pàtria i contra el poble del qual formen part, en el que és l’acte més ignominiós que pots inculpar un militar, perquè la traïció és, entre tots, el pitjor dels crims que pot cometre un militar. Tanmateix, ja els veieu, plenament disposats a servir els interessos criminals del sionisme internacional i, si cal, decidits a besar la bandera d’Israel com a la mare pàtria. No cal esperar res d’aquests LGTBIJKQ+ de caqui, mancats d’honor, de dignitat, de lleialtat a la paraula i de fidelitat al poble que representen i que se suposa que haurien de defensar. Les urpes criminals dels jueus són esteses a tot arreu i la COVARDIA política, judicial i militar ensorra els pobles i els condueix a l’esclavatge al poble elegit, que mentrestant va liquidant personal per a fer més viables les granges d’animals. No es pot esperar res de la púrria que és capaç de veure un sionista com a una persona i no com a un criminal professional. L’altre dia vèiem la imatge del pallasso Lula amb la carronya sionista del rei de Soroslàndia, que acudí al Brasil a retre el reconeixement que els seus amos li han obligat a retre, sense que el ‘preparau’, pobre indigent cognitiu i mental, s’hi hagi oposat, que ben orgullós lluu a la solapa l’emblema de l’alta traïció a la pàtria, el signe del Diable o Agenda 2030 de la Gran Sinagoga Mundial, l’ONU.

El panorama és gris i es va tornant negre. Només la gent salvarà la gent, tanmateix, és tan poc el nivell de la gent, i és tan gran el grau d’estultícia i imbecil·litat que han aconseguit d’inculcar des de fa dècades en els nens i els joves de totes les nacions del món els paràsits sionistes, que es fa ben difícil de veure una sortida a la destrucció d’Occident pels jueus, el somni humit de la raça dels Inferns.

Malgrat tot, sostinc que el Mal no pot vèncer, que pot provocar molta desgràcia, molt de dolor, molta degeneració, però al final ha de ser derrotat. No hi ha mal que duri cent anys, diuen. El sionisme és el pitjor mal de la Humanitat, i ja fa més d’un segle que els criminals jueus escampen el mal arreu del món, auxiliats pels gossos i les putes idiotes que els serveixen. Potser la lluita haurà de ser individual, i cadascú haurà de salvar la seva consciència. Potser veurem com els sionistes exterminen els seus enemics davant de la passivitat i la connivència i col·laboració dels esclaus. Potser gaudirem del meravellós món presidiari on les femelles pariran els jocs sexuals dels sionistes i simpatitzants, amb alegria i satisfacció, perquè, qui sap, si fins i tot veuran recompensada la donació de la joguina sexual amb algun privilegi, com un tall de carn extra o una jornada de vacances a la platja. Potser l’orgia d’animals en zel satisfarà l’ànsia animal dels imbècils i els estúpids, potser. Sigui el que sigui, i sigui com sigui, només ens resta perseverar en la nostra veritat i cridar sempre que els assassins són els jueus, perquè sempre han estat els assassins, ja parlem de les guerres mundials, de les guerres de l’ONU (69, gairebé una matança o sacrifici ritual per any), la grip espanyola, el crac del 29, la crisi del petroli, la moneda fiat, etcètera, sempre amb els nassos darrere de la cortina destruint el món, com han fet allà on la ignomínia dels Rothschild instal·là els seus ‘ciutadans’, que contràriament al que afirma Bolsonaro en la patètica cita de més amunt, ha estat un règim que ha convertit tots els països fronterers i pròxims en camps arrasats, en terres de desolació.

La guerra continua i ja he escrit moltes vegades que la guerra és a mort, o els jueus aniquilen milers de milions de goyim o el goyim aniquila per sempre els miserables milions d’aquesta raça infecta. Com és possible que aquest perillós i sanguinari poble enarbori la bandera amb l’escut dels Rothschild, o la creu de Satanàs, arreu del món i que tots els gossos i les putes s’agenollin davant d’ells amb el paraigüet ridícul a la coroneta, i tots els que per desgràcia van a la Terra de la Infàmia (l’únic territori del món que ha estat robat amb una violència extrema) van a fer el pàmfil davant del mur on els jueus s’exhibeixen amb moviments autistes. Probablement, no hi ha més indignitat que fer el beneit davant d’aquest mur de les mentides, el ‘sancta sanctorum’ del poble més cruel, sàdic, abjecte i perniciós del món. O és normal que siguin a tot arreu i a tot arreu, els gossos i les putes, els venerin com si fossin una raça superior, essent de llarg, els més indignes i miserables dels humans, si considerar-los humans no és un insult per a la resta de la Humanitat?

Mentre la gent faci el babau creient en la política, en l’esquerra, la dreta, el centre i els diferents extremismes creats pels sionistes, no hi ha sortida. EL MAL SÓN ELLS. Els veiem a tot arreu on s’està destruint el món occidental i on es vol construir el planeta-presó i granja dels jueus, on tots els goyim seran animalons al seu servei, siguin els homes com a mà d’obra, els esguerros sexuals com a entreteniments, les dones com a criadores de joguines per als sionistes i col·laboradors, i on la màxima aspiració de l’animal de granja serà sobreviure fins demà i esperar que els amos li donin el pinso fet d’insectes triturats, preparats sempre per a rebre els verins que els jueus vulguin injectar-te per experimentar, que això de tractar els homes com a rates és la norma de conducta d’aquesta pèrfida raça.

ELLS SÓN L’ENEMIC.

ELS GOSSOS I LES PROSTITUTES

SÓN L’HAREM.

ELS EXCREMENTS I ELS ANIMALS

DISFRESSATS DE POLICIA O CAQUI

SÓN LA REPRESSIÓ.

ELS ‘INTEL·LECTUALS’

PALLASSOS IGNORANTS

QUE GARLEN I FAN L’IDIOTA,

ELS BUFONS DE LA CORT,

UNS COVARDS I MISERABLES

QUE PER NO ANAR A L’ESCORXADOR

TRAEIXEN LA DIGNITAT I EL SABER.

ELLS SÓN L’ENEMIC.

FINS QUE NO ENS N’ADONEM

ELS JUEUS CONTINUARAN CONSTRUINT

LA NOSTRA PRESÓ-GRANJA ETERNA:

EL SOMNI DE LA JUERIA.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada