dijous, 26 de gener del 2023

ELS SIONISTES PREPAREN EL CAOS ?


Cada dia hi ha molta més gent que s’adona que els criminals els han pres el número, la salut i que els volen arruïnar per fer-se més rics, vull dir, per a salvar el pobre planeta. El psicòpata genocida Kill Gates, tot anunciant el nou verí que té preparat, reconeixia tàcitament que ha robat a tots els països del món, ja que admetia que els verins jueus que ha fet fabricar no serveixen absolutament per a res, la qual cosa és una demostració irrefutable d’estafa a escala mundial, i si hi afegiu els milions de morts i desgraciats que ha provocat, és prou per detenir-lo i jutjar-lo. Lògicament, mantenir un criminal inútil com aquest, són ganes de malbaratar diners públics. Per això, jo sóc més partidari de compensar les desgràcies provocades per la seva bogeria amb l’extinció del malalt i expropiar-lo de tots els béns per tal de recompensar en el possible els mals crònics que la seva idiòcia profunda ha provocat.

https://t.me/No_plandemia/4765.

Al mateix temps, hi ha gent que es va creure la IMMENSA MENTIDA JUEVA i ara reconeix l’enteresa i el coratge dels qui des del primer moment van denunciar els criminals com a criminals:

https://t.me/No_plandemia/4766.

L’Agenda 2030, a la qual tots els criminals donen suport, avui és evident que és el més insolent i intolerable sarcasme contra els drets inalienables de les persones, i per tant, tots els qui li han donat suport són reus dels més abjectes dels crims contra la Humanitat. Per això, espero que els que s’afanyaren a muntar un tribunal ad hoc per a venjar-se dels qui s’havien oposat a la tirania sionista, s’afanyaran a muntar un tribunal per a jutjar tota la colla de bons i els seus sicaris pels mateixos crims que aleshores jutjaren, amb l’única diferència que ara són crims de veritat i aleshores una fantasia animada dels bons. El ‘Zoo de Davos’, on és exhibida tota la púrria del planeta amb serioses deficiències cognitives, ha demostrat que són una ‘conspiració’ contra la llibertat i la dignitat dels pobles i de les nacions. Només cal que tothom els assenyali, que es digui dolents als qui avui gaudeixen del títol legislatiu de bons, perquè sí, perquè els indigents cognitius dels gossos i de les prostitutes dels pinxos de barri baix que viatgen en jets i llueixen Rolex i galindaines d’aquests tipus, així ho han aplicat d’acord amb les ordres dels seus amos i senyors, sostenint el boli en una mà i les calces a l’altra, en senyal d’absoluta submissió als seus amos i senyors.

Arreu comencen a sentir-se les veus de la gent que ha fet ciència i sap de què parla, no com els titelles acabats de llicenciar i que es creuen que són els més savis de la història humana perquè cobren per repetir les mentides i insensateses que els suggereixen els criminals sionistes. De fet, que els científics comencin a denunciar els idiotes és el que és més propi, almenys, per tal de salvar les respectives ciències. De ben segur que el nombre d’imbècils amb títol es reduirà al deu per cent només, però almenys netejarem el femer de les bagasseries jesuïtes i el món dels idiotes amb títol i ignorància superior. Que val a dir, que un llec digui bestieses, és perdonable, encara que recriminable; però que un mamarratxo amb títol vomiti idiòcies que ell mateix es creu, això és absolutament intolerable. I en els darrers tres anys ens hem fet un fart de sentir i llegir paraplègics cerebrals que anaven de ventre sense mirar prim. Llegiu aquest breu escrit quant a aquesta qüestió:

https://t.me/counterpropaganda20/8626.

I conclourem amb el científic Piers Corbyn, un home que per edat ha de saber mínimament de què parla, i no com els joves que amb menys de trenta anys pretenen de demostrar-te que han après alguna cosa, quan els savis ja ens han informat durant tota la civilització grecollatina que val més romandre en silenci i que et prenguin per idiota, que obrir la boca i esvair tots els dubtes. Malauradament, els imbècils que han estat formats a les bagasseries no en tenen culpa, d’haver estat destruïts quant a coneixements, tanmateix, sí que són responsables de no haver-se’n adonat, perquè una cosa és que un mamarratxo del prostíbul t’ensinistri en la mentida i la idiòcia, i una altra, que tu te’l creguis. Però, gent com Corbyn, que diu les coses clares i acusa els qui parlen del ‘canvi climàtic’ de venuts, són importants perquè deixen en evidència els mamarratxos amb títol de bagasses per obra i gràcia dels jesuïtes, i animen els veritables científics a prendre cartes en l’assumpte i manifestar la veritat, a fi de destruir tots els mamarratxos dels sionistes i els simplement curts de gambals que repeteixen els mantres dels amos per si és el cas que el Rothschild criminal del FEM(S), l’organització de la conspiració contra la llibertat, la salut i la dignitat de la gent, els convida a participar en els espectacles del circ del Zoo.

https://t.me/RosselloCM/69899. M’ha cridat l’atenció que al final comenta que l’energia solar, en unes quantes dècades, podrà ser una font d’energia eficaç i barata, un fet que penseu que no ha estat possible fins ara perquè la banda criminal Rockefeller ha defensat els seus interessos i ha castrat qualsevol investigació seriosa quant a l’aprofitament de l’energia del sol, que no cal ser gaire llumenera, per a deduir que és la font d’energia més gran que coneixem. És clar que és més difícil de monopolitzar, perquè el sol lluu per a tothom sense distincions, mentre que el negoci dels combustibles fòssils ha permès la tirania criminal de la colla dels sionistes, i que ara, com controlen l’energia elèctrica, volen remodelar, no perquè els importi el planeta, sinó perquè és la manera que les seves ments corruptes i podrides han considerat més idònia per a robar-ho tot a la gent, que no per altre motiu, promocionen la idiòcia energètica dels cotxes elèctrics, infinitament més contaminants, més cars i més inútils que tots els cotxes a petroli del món. Sense ser una eminència, és fàcil d’estar d’acord amb el professor Corbyn, perquè la qüestió és la vida digna de la gent i no la vida indecent dels criminals que fins ara han dominat el món.

I ja que parlo dels criminals indecents que han dominat el món, vegeu com els sionistes preparen la guerra per si els cal i els és imprescindible davant de la reclamació de la gent contra els infinits crims que han comès durant els darrers segles. On són els amos i senyors que governen sobre els esclaus? A la Reserva Federal dels esclaus dels Estats Units i a la Sinagoga Sionista que abans es deia Alemanya, per això, els titelles respectius, el pedòfil americà i el deficient mental, per sionista i traïdor a Alemanya, de Schulz, van de genolls pel món, sense calces i ensenyant el cul per allò que faci falta, mentre somriuen i es lliuren a les demandes dels assassins sionistes:

https://t.me/resurgente2020/44431, com diu la notícia, ELS BONS, ELS QUE GUANYAREN LA GUERRA, ELS JUEUS.


CADA DIA ÉS MÉS CLAR.

LA INSOLÈNCIA I LA SUPÈRBIA

ELS HAN DELATAT.

FARAN MAL, ÉS CLAR,

NO SABEN FER ALTRA COSA.

PERÒ SI LA GENT ELS ESPERA DE FRONT...

pot passar el que és descrit en les darreres línies del següent escrit, dedicat al complex sionista format per polítics, militars, indústries i acadèmics:

https://t.me/counterpropaganda20/8628


«NO HI POT HAVER PAU PERMANENT AL MÓN

MENTRE ELLS VISQUIN».

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada