divendres, 27 de gener del 2023

UN MÓN DE MERDA

 

Perdoneu-me el fet de fer servir aquesta paraula lletja i impròpia per a un escrit, però no n’hi ha una altra per a descriure com estan deixant el món els bons en la seva croada per a destruir els goyim i estabular els animals que restin. Miris on miris, tot és corrupció - en el millor dels casos - o putrefacció - en la resta -. Aquesta és la magnànima obra dels sionistes promotors, finançadors i gestors de les dues guerres que dessagnaren Europa, per a poder celebrar l’acostumat ritual de morts, que ja sabeu que és un costum tan arrelat al seu tarannà que no se saben estar sense promoure-la i instigar-la, sigui amb guerres, sigui amb revoltes, sigui amb enverinaments del que sigui, sigui com sigui, perquè ells són així: els bons, els bons per llei.

Europa està en agonia perquè ha perdut els valors i els idiotes dels gossos i de les putes inútils que els jueus han col·locat al capdavant dels desgoverns de les nacions, així com al Femer Immens de la Gran Sinagoga Europea, ho demostra. https://t.me/resurgente2020/44468. L’escòria sionista ha imposat la destrucció absoluta dels valors cristians, que són el moll de la cultura europea. Es pot ser catòlic, cristià practicant, cristià no practicant o, fins i tot, ‘ateu’, però si ets europeu, la saba que recorre la civilització més gran de la història, la més rica i la més profunda, és essencialment cristiana. Doncs, això tot just, és el que les escombraries sionistes estan destruint a marxes forçades amb l’aquiescència de la colla d’idiotes criminals i traïdors que els serveixen sense la mínima reconsideració dels seus actes, amb l’absoluta insolència que és pròpia dels retardats intel·lectuals amb poder, i executant l’extermini que els amos que els paguen, amb els diners que entre tots roben del treball de la gent digna, els manen, sense que els rostres dels deficients mentals mostrin la més lleugera de les preocupacions. És clar, que a un idiota o a una prostituta amb seriosos problemes cognitius, no li demanaràs que faci un acte de contrició ni esperes que sigui capaç de fer una reflexió, un acte absolutament desconegut per aquesta colla de criminals subnormals que han col·laborat al pitjor crim mai comès en la història d’aquest continent. Sense dubte, Adolf Hitler era infinitament més digne que qualsevol animal de l’urinari públic o dels prostíbuls oficials, almenys, Hitler tenia uns valors, els animals de l’urinari i els idiotes i les putes dels prostíbuls, no en tenen cap, només el valor amagat dins dels sobres tacats de sang de compatriotes, que ells besen amb fruïció, mentre es baixen les calces davant del donador, sempre, vés quines coses!, un nas que put a Infern.

Vegem les notícies que decoren l’article d’avui:

Això que veureu, seria possible en una societat cristiana? És més, això seria digne en qualsevol societat decent? https://t.me/RosselloCM/69919. És el món de l’espectacle jueu, la infàmia que estem consentint sense prendre mesures dràstiques contra els deficients mentals que, avui sense dubte, han de ser exterminats, i no per odi, no per fòbia, no per cap altra raó que la decència i el sentit comú. Uns retardats com aquests no han de ser tractats com a humans perquè no ho són, són animals amb forma humana, unes bèsties que tenen una mena de cosa similar a un cervell que els penja allà on als homes els pengen les pilotetes. I per això, a les institucions criminals, dites escoles, poden passar coses com la que llegireu a continuació, sense que els imbècils que hi donen classes diguin res, i menys encara els idiotes que hi fan de directors: https://t.me/resurgente2020/44459. Cal erradicar la idiòcia! I si l’única manera és exterminant els idiotes, per mi, benvingut sigui, que no seré jo qui defensaré els drets dels violadors del dret sagrat a la innocència dels infants.

Però, què voleu, si els idiotes i les putes, ben orgullosos dels càrrecs que embruten amb la degradació i la ignomínia, van tothora amb les calces a la mà i fent gestos eròtics vejam quin jueu les munta. Vegeu, si no, l’assassí de bascos, el miserable Urkullu, jesuïta impenitent, i el seu govern de genocides. L’article de Jon Ander Etxebarria a ‘Diario16’ ho deixa ben clar: ha estat la grip i el govern basc s’ha dedicat a l’enverinament de la població i a la destrucció del país. Sense dubte, aquesta colla d’assassins i criminals ha de pagar amb la vida i el patrimoni tot el mal que han fet al servei de les hosts sionistes: https://t.me/resurgente2020/44453.

Hi haurà algú que s’exclamarà: «Una altra vegada acusant els pobres jueus, els perseguits injustament, els filantrops desinteressats que com més desinterès tenen, més rics es fan, perquè aquesta és la compensació natural per les bones accions d’aquesta raça elegida! Ja està bé!». Potser sí, però Schwab, el conspirador del FEM(S) o Zoo de Davos, és un Rothschild, la medicina moderna és la creació de la banda criminal dels Rockefeller, les corporacions estan sotmeses a la màfia de BlackRock, del jueu Fink, els jueus fabriquen els verins que Kill Gates, jueu, els mana que fabriquin per a materialitzar l’Holocaust, la qual cosa fa molt alegrement el genocida jueu Albert Bourla, i ja que parlo d’aquest assassí de masses i de la indústria criminal Pfizer, vegeu aquest il·lustratiu vídeo: https://t.me/resurgente2020/44455. Responsable de Pfizer, negre i homosexual, quines coses!, enrabiat quan descobreix que ha estat enganyat per una càmera oculta i ha dit que a la indústria criminal de Pfizer es dediquen a fer letals els virus. Aquesta mena de paraplègics cerebrals són la passió dels jueus, bé, i els nens, però aquesta mena d’escòria i xurma imbècil i egoista, sense principis ni ètica ni remordiments, tot molt jueu, són les ninetes dels ulls dels sionistes. Que voldrà més un psicòpata assassí que la col·laboració de psicòpates tarats i sense empatia ni envers la mare?

El gran problema ecològic i el gran trauma que pateix el planeta d’acord amb els milions que reparteixen els jueus per a comprar les gònades pensants d’efeminats i retardats cognitius amb títol de bagasseria jesuïta, és destruït de soca-rel per aquest breu escrit que demostra fins a quin punt l’escòria jueva és capaç de mentir i de destruir tot allò que de digne, sa, lliure, independent, honest, honrat, bell, transcendent i natural hi ha en la nostra civilització, avui, perduda en mans dels aniquiladors de civilitzacions, la pesta de qualsevol societat:

https://t.me/No_plandemia/4773?comment=94593. Una perfecta lliçó d’ecologia.

I si voleu, podem parlar del Pla Kalergi, el mètode d’invasió d’Europa, una traïció de la qual són responsables tots els miserables del Femer Europeu. Considereu quina pena els hauria de caure per la destrucció de 3000 anys de civilització? Què penseu vosaltres? Després de totes les lluites i morts durant aquests 3000 anys per aconseguir la societat més avançada del planeta, i que els escurçons i les hienes, els voltors i les mosques verdes han anorreat tot abaixant el cap davant dels amos que els sostenen les calces i els miren amb lascívia, una cosa que als escurçons, a les hienes, als voltors i a les mosques verdes els excita. Vegem l’aportació dels universitaris magrebins que els culpables d’alta traïció ens importen, tot facilitant la invasió i obligant la gent a contribuir amb els invasors, perquè són universitaris i ens vénen a resoldre tots els problemes que els incapaços dels europeus no hem sabut arranjar, i que per això, el Femer Europeu s’ha lliurat a la superior intel·ligència de l’escòria jueva perquè ens facin millorar, i així, avui tenim una societat que és l’enveja arreu del món:

https://t.me/RosselloCM/69908. I tot seguit, aquest recull de les últimes 48 hores i les tesis doctorals dels universitaris que tant necessitem per a fer créixer el país, com ens ho deia el moro que es creia català, i que no serà català mai de la vida, tot advocant per la importació de l’excel·lència que els jueus li havien ordenat d’importar, si volia guanyar-se les garrofes a la sucursal d’Israel que és ERC:

https://t.me/No_plandemia/4773?comment=94582. No tenim un problema, no. Els jueus diuen que això és la multiculturalitat i la inclusió, les grans virtuts de tots els pobles del món, llevat, curiosament, de les escombraries israelianes.

Una altra mostra dels universitaris que ens importà el moro que es creia català, i mai no ho serà, perquè, senzillament, és moro i enemic de Catalunya. Aquí teniu la col·laboració amb el terrorisme del miserable Homrani: https://t.me/RosselloCM/69927. No oblidem tots els traïdors que han permès aquesta invasió. Es veu que ara els jueus els han dit que és l’hora de matar cristians, i els universitaris a això es dedicaran, que l’Islam fa molts anys que és controlat pels sionistes. O qui us penseu que finança el terrorisme jihadista?

Qui no sap quina mena de criminals són els sionistes a aquestes altures de la pel·lícula (Jewllywood, la menjadora de cervells) és un babau. Ni racista, ni antisemita, ni negacionista, ni res de res. Ells són el mal del planeta, la història ens ho certifica en cada matança. I per a mostra, aquesta il·lustració, que l’única cosa que erra, és confondre l’Oncle Sam amb la Reserva Federal dels esclaus dels Estats Units, una reserva federal que té per emblema i símbol la creu dels Rothschild, o si voleu, la creu de David, encara que per a ser exactes, és la creu de Satanàs: els sis triangles, les sis puntes i l’hexàgon al mig. Vegeu la crua realitat, la descripció dels interessos sionistes:

https://t.me/resurgente2020/44450.

Mick Wallace, dels pocs decents de la porquera del Femer Europeu, dient-los la veritat als idiotes i a les putes a sou dels sionistes: https://t.me/counterpropaganda20/8637.

I conclourem amb el pedòfil idiota en grau summe, a més de puta estimada pel criminal Klaus Schwab, el sac d’escombraries Justin Trudeau, que ha convertit Canadà en un abocador de misèria ètica, lògicament seguint les indicacions del criminal Schwab, el seu amo. Cal destacar de la notícia, el paraplègic cerebral Arthur Schafer, un residu amb forma humana que és director, ni més ni menys, que del Centre d’Ètica Professional i Aplicada de la Bagasseria Jesuïta de Manitoba. Els jueus sempre posen les guineus a tenir cura de les gallines. Aquest idiota professional d’Arthur Schafer demostra el grau de putrefacció dels prostíbuls universitaris, les fàbriques de putes i idiotes útils per al sistema. Vegeu la notícia de la indústria de l’extermini institucional i del tràfic d’òrgans, una activitat controlada pels sionistes, que executa l’assassí de masses i traïdor al Canadà Justin Trudeau, l’il·legítim sionista que els jueus posaren a governar el camp de concentració al nord de la Reserva Federal dels esclaus dels Estats Units. El fet de llegir això, demostra el punt d’immoralitat profunda al qual hem arribat, això sí, empesos pels indigents mentals i els jueus, essent els indigents, animals de companyia idiotes del tot, i els jueus, els organitzadors, finançadors i beneficiats dels sacrificis i dels negocis amb els òrgans.

Aquest és el femer en què han convertit el món els infames jueus en només tres anys. És hora de frenar-los els peus, robar-los tot el que han robat durant mil·lennis i marcar-los, com els ramaders marquen les bèsties. La insolència i la hipocresia d’aquesta raça de bords em repugna fins al vòmit. Ens sotmetrem a aquestes escòries i a les immundícies dels seus sicaris o recuperarem la dignitat; només que sigui la dignitat que els assassins de Jesús fa mil·lennis que volen violar? Cert que els idiotes i les putes n’estan orgulloses, de la violació, però això, són coses dels deficients i retardats mentals profunds, perquè la dignitat no té la poden robar mai, l’has de perdre tu.

COM NETEJAR EL MÓN ?

SENZILL,

TRAIENT LA MERDA.


P.S. Excuseu els nombrosos ‘idiotes’ i les ‘putes’ que a tort i a dret apareixen en aquest escrit, tanmateix, ja sabeu que m’agrada fer ús dels substantius i els adjectius apropiats, no tant com al mestre Josep Pla, però sí que m’agrada de procurar ser exacte, i per això, no en queda altra que repetir aquests insults perquè aquestes ‘coses’ han estat reconvertides pels sionistes en polítics de professió, o sigui, lladres, delinqüents comuns, traïdors i col·laboradors en genocidi amb patent de cors. Només heu de veure el gos de Soros, els castrats del seu govern, les ‘coses’ i mamarratxos dels regnes de Taifes i la infàmia dels governs de la resta de països del món, i no hi ha ningú amb dos dits de front que no reconegui que la idiòcia és la ‘qualitat’ que els agermana, perquè cap d’ells no ha tingut un pensament propi ni involuntari en sa vida, perquè per a tenir pensaments, encara que siguin involuntaris, cal tenir un cervell desenvolupat, un fet que no cal demostrar que no tenen. I quant a les putes, necessiteu explicacions, o esmentar només el cor del gos de Soros o la presidenta de l’urinari públic català (què més digne per a un país que tenir de segona autoritat a una genocida! Els jueus paguen molt bé les meuques: «Has matat com t’hem ordenat, doncs ara, ascendiràs a segona autoritat del camp de concentració i extermini.») o, amb això ja us val?


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada