dijous, 19 de gener del 2023

EL ZOO DE DAVOS


A Davos hi han plantat un zoològic temporal, i hi han reunit l’abjecció del planeta, els assassins, els lladres, els tirans, els esclavistes, un fotimer d’idiotes degudament titulats per algun prostíbul dels jesuïtes i, és clar, les prostitutes sexuals, a part d’algunes de les més representatives putes inútils i idiotes, sexuals o no - que en aquesta púrria hi ha de tot, que n’hi ha algunes que provoquen el rebuig sexual només de veure-les – i els gossos, sempre molt ben pentinats, molt obedients, molt somrients i servicials, que ells són com les putes inútils i idiotes, i per a qualsevol necessitat, un sionista sap que el gos sempre està disposat, que, al capdavall, per això el jueu li paga. Només faltaria que un desgraciat i indigent mental d’aquests gossos deficients, mossegués la mà ensangonada que li dóna a menjar! I així, han omplert el zoològic, on hi ha reunida tota l’abjecció del planeta, amb la qual cosa, fan molt fàcil la Justícia que ha de venir, perquè tots els que hi són, no podran mancar a la festa de la llibertat, on la forca ha de ser la gran protagonista, i amb un nus d’aquells que no desnuquen, perquè així, mentre els animals que s’han reunit en el zoològic de Davos - les prostitutes sexuals no compten en tot això, perquè són putes, però no animals – viuen l’agonia, tinguin temps de fer-se conscients de què és allò al que s’han dedicat tota la vida, perquè, ja que han d’anar-se’n, almenys que se’n vagin amb coneixements. La irreversibilitat de la pena, no impedeix que el reu sigui instruït en els darrers moments, que així completem una doble obra de caritat: d’una banda, alliberem el món dels veritables virus de la violència i el mal, i de l’altra, els instruïm, en l’últim moment, sí; però els donem l’oportunitat de ser conscients, almenys una vegada a la vida. Allò que facin les escòries que dansin al vent en els moments de ‘concentració finals’, serà cosa seva. Jo, val a dir-ho, sóc del parer que cap ni un d’ells tindrà la dignitat de saber morir, així com saben matar a tort i a dret, per interès o per gust, que a ells tot els va; no crec que sàpiguen morir amb dignitat, perquè els covards mai no moren amb dignitat.

Introduïm-nos en l’ètica sionista: https://t.me/RosselloCM/69637. La típica festa de la màfia: putes, lladres i assassins.

En aquest vídeo podreu veure el fabricant principal dels verins jueus per a la pràctica de l’Holocaust, lladre i assassí de masses, que és una ofensa a la Humanitat que pugui passejar pel carrer com si res, i no respondre una sola paraula quant a les armes letals que ell fabrica per al genocidi, el sac d’escombraries jueu: Albert Bourla (i consti que sóc molt educat; només el descric). https://t.me/RosselloCM/69636, i si el covard no gosa obrir la boca i contestar quan és al carrer, quan els amos li somriuen i li acaricien el llom, la bèstia assassina recupera el to, i així gosa anunciar que ja ha inventat un verí més eficaç i que - pel que diu, m’ho imagino – comportarà com el doble de morts i de malalts crònics irrecuperables, les quals coses, al genocida, li reporten uns bons milions de dòlars robats a la mateixa gent que mata i emmalalteix, gràcies al servei caní dels gossos i a les eficients prostitutes inútils i idiotes, que fan les coses tan eficientment perquè ni saben el que diuen ni el que fan. Escolteu l’assassí de masses, anunciant el nou producte per a fer l’Holocaust més eficaç:

https://t.me/resurgente2020/44192.

Conegut l’animal que fabrica els verins, la serp, en podíem dir, vegem el comandant en cap de les aranyes verinoses que volen encapsular-nos en una teranyina eterna, el psicòpata sexual Klaus Schwab, el tarat de la saga de criminals més perillosos i sàdics de la història, els Rothschild. Vegeu-lo, com sempre, i fidel a la marca de la casa mafiosa, sempre sembrant por, perquè la por no deixa pensar, i els jueus el que més temen és que la gent pensi, perquè si pensa, en no-res sabran qui són i on és el MAL:

https://t.me/elinvestigador_org/13208.

Després d’aquests dos espècimens d’animals sense empatia ni respecte per la vida, que per a saber el respecte d’aquesta xurma envers la creació, només heu de sentir el ‘filòsof’, la meuca homosexual amb paraplegia mental que es creu Déu i que els homes són ‘hackejables’, com ho diu el mateix retardat mental profund i entranyable amic del monstre Rothschild, el psicòpata que li agrada vestir-se amb roba interior de núvia i anar a la platja a exhibir-se. Doncs, separant-nos dels vòmits, fixem-nos en els excrements amb toga, en aquest cas, la púrria criminal – no se’ls pot anomenar d’altra manera perquè és el que són – de la fiscalia, un dels prostíbuls més destacats d’aquest clavegueram que és Espanya:

https://t.me/elinvestigador_org/13210, aquests assassins, sí, assassins, han de ser executats per delictes contra la Humanitat, amb l’agreujant de l’incompliment flagrant del seu deure i de la traïció als fonaments essencials de la fiscalia i la justícia, com ho demostra sobradament això:

https://t.me/elinvestigador_org/13212, i jo no necessito una raó jurídica, perquè com va deixar-nos escrit el gran Leibniz, tot allò que és ètic és just, i per tant, l’evidència de violació de tots principis ètics bàsics és prou per a executar-los a tots, sense necessitat de justificar-ho amb els articles violats del Codi de Nuremberg, l’invent sionista per a inculpar els nazis del que no feren, i que ara, com veieu, ja no serveix, perquè el jueu – no ho oblideu mai – no mata, treu del davant escòria animal, només.


Vegem ara uns breus vídeos, i comencem per la dimissió de Jacint Ardern, l’home dels antípodes, sempre vestit de dona, i homosexual molt estimat per la púrria infecta del psicòpata Schwab: Jacint Ardern, l’assassina massiva de neozelandesos i traïdora a la pàtria, que es veu que ha complert la missió; i com veiem arreu, els jueus els separen de l’activitat, sigui perquè ja no els serveixen, o perquè l’esclau sodomitzat i prostituït dels jueus no acaba d’adaptar-se a matar i robar sense remordiments. Aquí va passar amb l’Illa i la Vergés, que després de la matança de vells, el sionisme els va descarregar la pressió. Veieu com tenen cor, les hosts dels Inferns? Però, vegeu el monstre que s’emociona després d’haver destruït la vida i la nació. Només espero que els neozelandesos hagin desat corda suficient per a ella i els seus còmplices. Recordeu: o acabem amb tots, o no hi haurà mai pau sobre el planeta: https://t.me/RosselloCM/69626.

Tot seguit, el model de presó sionista per als goyim, en la prova pilot a Oxford:

https://t.me/RosselloCM/69632.

Ara, la reacció de la gent contra la violència dels sicaris idiotes dels cagaguano, una colla d’assassins, covards i miserables d’una baixesa ètica tal, que sembla impossible que no siguin avortaments. El que és segur, és que integritat, dignitat, honradesa, intel·ligència o ètica, són virtuts que no trobareu en cap d’aquests covards cagaguano, sense dubte, avui, copròfags màxims, que mengen el que mengen per diners. Es pot ser més poca cosa? https://t.me/RosselloCM/69633.

EL GOYIM HO SAP, ASSASSINS.

EL GOYIM HO SAP.

Quant al que està passant al Brasil on els jueus hi han col·locat el criminal Lula, en una tupinada, que és el mateix que dir qualsevol elecció, sigui a la Reserva Federal dels esclaus dels Estats Units on mana el pedòfil, sionista, criminal i assassí de masses Biden; sigui al Canadà, on mana la puteta privada del psicòpata Schwab i amic dels pedòfils, el genocida i traïdor Trudeau; sigui a França, amb la puta dels Rothschild, o a Alemanya, etcètera. Fins i tot al Femer Europeu, que és la Gran Sinagoga on s’imposen els dictats del sanedrí jueu, mitjançant la genocida i traïdora a Europa, la més criminal de tots els criminals que han governat mai el continent, la insolent assassina de masses Ursula von der Leyen, elegida pels sionistes per a portar la misèria, la fam, la mort i la guerra a Europa per tal de destruir-la, com els jueus feren amb Alemanya l’any 1945, que ja sabeu, que això de les aniquilacions, els excita com no us ho podeu arribar a imaginar. Doncs, quant a la tirania sionista del criminal Lula al Brasil – amb l’aparent oposició del sionista i amic d’Israel, Bolsonaro – podeu seguir les novetats en el canal de Telegram de ‘Resurgente’, que és l’indret on més notícies es recullen quant a la situació del Brasil, que segons que sembla, o el poble i la tropa salven el país, o el camp de concentració sionista del NOM serà una realitat abans que els brasilers se n’hagin adonat.

Per anar concloent, la intervenció d’una parlamentària hongaresa a l’urinari del Femer Europeu, on hi ha les més esplèndides de les putes i dels gossets castrats del continent, el millor del millor, l’escòria de l’escòria, els representants dels més inútils de cada país, llevat d’unes comptadíssimes excepcions, que aquí ja coneixem. Però, vegeu com descriu Espanya la parlamentària i l’actitud del Femer Europeu quan un país no vol sotmetre’s a les imposicions de la jueria criminal:

https://t.me/RosselloCM/69645.

I perquè vegeu que la gasòfia sionista és arreu, em podeu explicar què hi pinta la creu de Satanàs al Marroc? https://t.me/RosselloCM/69634.


SABEN QUE HO SABEM.

SABEN QUE HO ESTEM DESCOBRINT TOT.

PER AIXÒ ACCELEREN,

PER AIXÒ TENEN PRESA,

PER AIXÒ NO FAN PAUSES,

PERQUÈ QUAN ELS ASSENYALEM,

SERAN MORTS.

I ELLS HO SABEN,

COM SABEN QUE EL GOYIM HO SAP.

MENTRESTANT,

COM DIU EL ‘MOSSAD’:

AMB LA MENTIDA FARÀS LA GUERRA’

I

MORIRAN MATANT.

NO ESPEREU MAGNANIMITAT

D’ÉSSERS CORRUPTES COM LA MORT.


P.S. Les prostitutes per què ‘treballen’, millor dit, per què fan les feines que altres no volen fer? Per diners. Farien el que fan sense els diners pel mig? No. Ho compreneu ara? I sí, és cert, les prostitutes sionistes són inútils i idiotes, perquè només una marcolfa que se sap rescatada del clavegueram de la prostitució més baixa i indigna, és fidel al pinxo que la rescata. De fet, com els gossos castrats. Satanàs els infecta, i la púrria, tota sola, s’aplega - perdoneu l’expressió, però és la més encertada - com les mosques a la merda. Com sé que hi ha gent amb profundes dissonàncies cognitives i nivells d’imbecil·litat insòlits a la història humana, he cregut oportú d’explicar la descripció que sempre faig d’aquestes coses que avui els jueus ens han inserit en la política, perquè tothom tingui clar que no insulto mai i que sempre sóc molt fidel a la realitat del model.

- Senyor que escriu, i els assassins?

- Si no veus que els assassins són assassins, no esperis res de la vida. No sé si m’he explicat prou bé.

- Sí, crec que sí, que l’he entès.

- Doncs, fins a la pròxima vegada que ens trobem.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada