diumenge, 8 de gener del 2023

JA ÉS L’HORA DE DIR PROU !


L’Agenda sionista i criminal de l’ONU continua la guerra contra la Humanitat. L’abjecció, la perversitat, la ignomínia i la insolència dels criminals ja és hora que sigui aturada i els responsables EXECUTATS. Avui veurem com, insaciables en el mal, ataquen en tots els fronts, essent l’Holocaust, l’enverinament massiu de la població amb els verins jueus, només un dels objectius de la secta satànica. Sense dubte, els verins jueus maten, malmeten per sempre i vés a saber què més poden fer, perquè si hi ha alguna cosa en què ningú supera els jueus, és en la profunditat sàdica en el mal, perquè abasten indrets putrefactes i tan repulsius que un ésser humà ni tan sols és capaç d’imaginar-los, mentre ells, els bons, els perseguits injustament, les eternes víctimes innocents de tots els mals que provoquen, han provocat i provocaran - fins que no els parem els peus- són capaços de perversions infames disfressant-les de necessitat, solidaritat i el bé comú. Com m’he cansat d’escriure, ells són el mal, i el són, perquè arreu on miris els trobaràs dalt de tot dirigint la destrucció absoluta de la civilització europea, que a part de ser la nostra, és la més rica, bella i profunda de les civilitzacions que hi ha hagut mai fins ara, i ja no dic si la comparem amb la corrupció sistèmica de la ‘cultura’ de la jueria, l’expressió màxima de l’odi a tot el que és humà, a tota bellesa, a tota profunditat i a tota espiritualitat. Ells són els exèrcits de les Potestats Infernals, i avui veureu la maldat que són capaços, que és inimaginable per a un ésser humà, però ells no ho són, són bèsties, animals sanguinaris i cruels, que gaudeixen amb el sadisme i amb l’orgull de poder-lo exhibir. Sense estendre’m més, vegeu com són fills del més profund dels Inferns, EL MAL DEL MÓN:

Una volta que han aconseguit la cooperació de tots els criminals i assassins polítics per al perfecte funcionament del gran camp d’extermini mundial, l’Holocaust pagat pel goyim, però dissenyat, dirigit i controlat pels jueus, que són els que subministren els verins per a dur-lo a terme, i que és l’objectiu principal dels genocides sionistes, s’està aconseguint: MATAR JOVES I NENS. Argentina i Xile són dos exemples paradigmàtics de la matança sionista, perquè els interessos d’aquestes rates jueves és la Patagònia, i es veu que consideren que cal exterminar la resistència que poden trobar entre els legítims propietaris de les terres que la jueria vol robar, com fan sempre. Ja sabem que la mortaldat de la joventut per causa dels verins jueus arreu del món és una tragèdia. Vegem l’exemple de Xile: https://t.me/RosselloCM/69328. Davant d’aquest drama, recordeu sempre, que els polítics, jutges i sanitaris són els responsables de la matança, i és un deure ètic i social que els genocides paguin amb vida i patrimoni la magnitud obscena de la seva abjecció i insolència, de la seva insensibilitat i indolència, de l’exhibició insòlita de la més absoluta manca d’empatia amb els congèneres més pròxims, amb qui comparteixen cultura, tradicions i costums. Avui, la pena capital per a tots ells és un deure social, sense que càpiga la possibilitat de tenir-los commiseració ni ser magnànims amb ells, perquè la profunda abjecció dels crims comesos, fa còmplice qui els minimitza. Els animals nocius i cruels cal EXTERMINAR-LOS. O què hem de fer amb aquest sac de fems, idiota profunda?

https://t.me/laquintacolumna/29176.

La destrucció de la joventut de la nostra societat, el futur de cada poble, és una evidència que no necessita demostració, és un axioma. La ideologia de gènere, un invent exclusivament jueu, fonamentat en la malaltia mental de Sigmund Freud i els seus seguidors, està destruint les vides dels joves amb més eficàcia que els verins jueus en la població. Com ja fa temps que tota la psicopatia de gènere ha estat imposada en sectors desfavorits de la societat, i només ara gosa afrontar la societat afavorida, podem veure i sentir testimonis com el següent: https://t.me/resurgente2020/43754. Tots els responsables d’aquest ‘canvi de sexe’, tots sense excepció, en una societat sana i justa, serien executats i tot el patrimoni dels criminals dedicat a compensar, en el que sigui possible, el mal irreversible que han comès. DESTROSSAR UNA VIDA INNOCENT NOMÉS POT SER COMPENSAT AMB L’EXECUCIÓ DEL CRIMINAL. No per altra raó, Irene Montero i la colla de prostitutes de la jueria que li canten com de ‘guapo’ és el gos de Soros, haurien de rebre de la societat el reconeixement que es mereixen; l’infame gos de Soros inclòs, és clar. No us podeu imaginar com m’agradaria de veure aquest criminal pujant al patíbul i que tots comprovessin aleshores la magnitud de la covardia i la idiòcia d’aquest insigne criminal, el més gran que hagi nascut mai a Espanya.

- Senyor que escriu, però això, també ho fan els jueus?

- El Mal és el Mal, i ells són l’essència del Mal. I com vostè ja sap, no m’agrada acusar sense tenir proves, ni dir idiota a qui no ho és o criminal a un innocent, doncs, passi i vegi:

https://t.me/resurgente2020/43752. El Rothschild Klaus Schwab, el psicòpata sexual, l’anorreador de les llibertats i dels drets inalienables, amb tota la supèrbia i la idiòcia que és capaç - que solen anar molt juntetes -, proposa que siguem condescendents amb els pedòfils, és a dir, que si el teu veí és pedòfil i li agrada la teva filla o el teu fill, doncs, home, contribuir a que el pedòfil se senti integrat en la societat que el detesta, és un acte de solidaritat, per això, fes que la teva filla el consoli a les nits i així contribuiràs a la salut del planeta. Aquest és el grau excels d’idiòcia dels criminals sionistes. Ho diré ras i curt: UN PEDÒFIL ÉS UN TARAT SENSE PRINCIPIS ÈTICS NI EL MENOR VESTIGI D’HUMANITAT, L’ÚNICA COSA QUE ES POT FER AMB UN SAC D’ESCOMBRARIES COM AQUESTS ÉS EXCLOURE’LS DE LA SOCIETAT, I SI HAN COMÈS ABUSOS, L’EXECUCIÓ RESOL PROBLEMES FUTURS. Si la societat consent la pedofília o la tolerància envers aquests tarats, i no els veu com el que són: monstres sense empatia, egoistes i amb profundíssims i molt seriosos problemes psicopatològics, aleshores la societat és morta, perquè la llavor de tota societat són els nens, els menors, i aquella societat que tolera que els destrueixin la infantesa i la joventut, alimenta monstres, uns monstres que destruiran la societat pròpia i a ells mateixos. Si la cosa segueix així, sense dubte, arribarà un moment que matar pedòfils sense judici serà una necessitat i una obligació moral. La responsabilitat és de l’escòria política, però de gossos i putes infames no es pot esperar més coses que els gossos bordin i les putes facin les seves relaxants feines. No sentireu cap meuca ni cap gos que digui res quant a les intencions del FEM (S), perquè la baixesa ètica, intel·lectual, cognitiva, empàtica, de sensibilitat i del concepte de justícia d’aquests repugnants criminals, és incapaç de desobeir la mà de l’amo que els nodreix, que prou que saben els gossos i les putes que d’altra manera, sense els amos que tant els estimen, els gossos serien vagabunds i les putes, les més sòrdides i mesquines de les prostitutes.

Mentrestant, l’organització sionista criminal ONU, mitjançant la branca OMS, especialitzada en tot tipus d’extermini d’éssers humans, que per això la comanda un goril·la paraplègic adoptat pel psicòpata per excel·lència, no només vol comandar i organitzar el genocidi que executen els jueus d’acord amb els interessos assassins dels sionistes, sinó que vol convertir-se en la Gran Sinagoga Mundial, la institució que representarà la Tirania NOM, un fet que els gossos i les putes consenten tot traint i matant els ciutadans que representen:

https://t.me/resurgente2020/43755. No només cal destruir l’ONU i totes les organitzacions criminals que comanda el cap del pop sionista, sinó que cal passar per les armes, la soga o el que es vulgui, tota la infàmia amb aparença humana que ha servit aquest monstre destructiu que des de la seva fundació ha afavorit 69 guerres arreu del món, exhibint la seva absoluta inutilitat i el servei constant i mesell als interessos del sionisme internacional que la governa, que no és cap casualitat que els terrenys on fou construït aquest temple de Satanàs, fossin donats per un dels fills d’una de les sagues criminals predilectes de l’Escòria: els Rockefeller.

I si no en teniu prou amb l’enverinament, amb la destrucció física i psíquica, sentimental i emocional dels nens i els joves, amb la voluntat de considerar normals les relacions entre adults i nens (‘amor’, n’hi diuen ells, a la més pura i abjecta perversió de l’obscenitat! Els jueus són així, ja ho sabeu), ni amb la tirania que ens volen imposar des del darrere de la cortina, amb el psicòpata per antonomàsia i el goril·la que va adoptar, val a dir, que un goril·la experimentat en genocidis i matances, que si no, què us penseu? que l’haurien agafat de titella els assassins sionistes? Si amb això no en teniu prou, i obviant avui la diarrea mental del canvi climàtic, només concebible en ments de paupèrrim desenvolupament cognitiu i indigència absoluta per a la comprensió de què és coneixement, a banda d’aquesta immensa mentida, hi ha els diners digitals, que tot sigui dit, pretenen d’imposar-los amb l’excusa patètica de la petja del carboni i la idiòcia subsegüent. Quant a les estratègies criminals d’aquests violadors dels drets inalienables, vegem aquests vídeos que ens parlen de com t’ho robaran tot i t’imposaran el que vulguin perquè siguis feliç perquè ells t’ho manen, si vols que et donin a menjar; que ja sabeu que els sàdics són cruels i sense cap sensibilitat, com ho són els dos monstres criminals que us presentaré tot seguit:

Com a introducció: https://t.me/elinvestigador_org/13140.

El criminal Huang Song Shin de la banda assassina i del robatori BIS (La banca central de tots els bancs centrals, l’essència criminal jueva: els Rothschild) us ho diu ben clar, l’imbècil: https://t.me/No_plandemia/4639. Un economista és un subnormal amb títol. És l’única diferència entre el subnormal i l’economista. Al capdavall, l’economista és un idiota que aprèn el frau i el robatori com a activitat econòmica i ni s’adona del que reconeix i defensa. Èticament parlant, un economista és un delinqüent comú dedicat al robatori de guant blanc.

La criminal Kristalina Georgieva, el monstre del FMI, que en això d’exhibir monstres, fúries i deformitats ètiques i mentals, el FMI és una pedrera d’esguerros inútils, però amb el poder de destruir nacions, vides i economies, sempre, això sí, d’acord amb els interessos del sionisme internacional:

https://t.me/No_plandemia/4640. Fixeu-vos que parla des de la plataforma ‘intel·lectual’ de la Sinagoga del Mal, el FEM(S), on es reuneix la crema i nata de la criminalitat mundial.

Si amb el robatori de tots els vostres béns pels jueus no en teniu prou, penseu que l’escòria sionista vol tots els recursos i les terres del planeta, que per això l’organització mafiosa i criminal de l’ONU ha adaptat a les exigències dels jueus l’Agenda 2030, l’emblema de la qual lluen amb orgull tots els criminals que se’n beneficien i que només per això són reus de CRIMS DE LESA HUMANITAT, tots, sense que cap ni un d’ells pugui argumentar cap defensa, perquè portar el distintiu, t’identifica. TOT AQUELL QUE DÓNA SUPORT A L’AGENDA 2030 HA DE SER ENCAUSAT COM A CRIMINAL CONTRA LA HUMANITAT. No hi ha cap sobirania per damunt de la sobirania personal, i aquells que atempten contra aquest dret absolutament natural i inalienable és un criminal, i a més a més, dels més perniciosos i perillosos, d’aquells que només pots defensar-te amb l’extermini. Vegeu les intencions samaritanes de tots aquests criminals, miserables esclaus, repugnants covards, sinistres idiotes, indigents racionals i menopàusics ètics i neuronals:

https://t.me/No_plandemia/4641.


La guerra ja és oberta. Fan tot el mal que poden: maten o desgracien, destrueixen nens i joves, arruïnen adults i grans, maten els vells, governen com si governar consistís a robar el treball dels altres (un ensenyament que aquests insectes han rebut dels jueus, que sempre han viscut d’això: del treball d’altri, del robatori i de l’assassinat). Tanmateix, de mica en mica, veiem respostes, gent que està decidida a resistir, a desobeir, a demanar justícia i que espera amb ànsia que els responsables del PITJOR CRIM COMÈS CONTRA LA HUMANITAT EN TOTS ELS SEUS ASPECTES siguin executats i el món, la vida i els homes, alliberats d’aquests perillosos tòxics; que no són bons per a res, com els jueus.

Conclourem amb tres imatges que mantenen viva la flama de l’esperança i la confiança que ens ha de caler molta corda, però moooolta de moooolta.

https://t.me/resurgente2020/43757.

A Oxford, la presó dels quinze minuts: https://t.me/RosselloCM/69339.

I quanta raó té el senyor Carlos Garcés:

https://t.me/counterpropaganda20/8459.


QUAN T’AMENACEN, ET VEXEN,

T’HUMILIEN, ET ROBEN, T’EMMALALTEIXEN,

ET MATEN I SOMRIUEN,

TENS EL DRET INALIENABLE

DE LA

LEGÍTIMA DEFENSA.

No espereu que això ho entengui un excrement amb toga, que si no han vist ni olorat tan sols els incomptables crims que s’estan cometent, aquests vòmits i diarrees plens d’orgull i vanitat, no entendran què és la legítima defensa, perquè la feina d’un jutge sempre ha estat SERVIR EL CRIMINAL I PERSEGUIR L’INNOCENT, fonamentalment; que sempre hi ha algun delinqüent menor que és castigat, però com ells són al cim de la cúpula de la injustícia, estan per a servir els criminals que els manen i els permeten d’exercir com a delinqüents amb absoluta impunitat, perquè la injustícia no la fan els jutges, pobretes rates miserables, orgulloses i vanitoses, més miserables que el més miserable dels esclaus, doncs, ells només escriuen el que els dicten els veritables ‘jutges’, els agents del Mal, els amos jueus i els sionistes, ho siguin per amor al terror o per devoció a l’horror.


LA GUERRA ÉS CONTRA LA VIDA,

LA BELLESA, LA JOIA I LA DIGNITAT:

L’ODI DEL SIONISME.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada