dimecres, 11 de gener del 2023

UN SISTEMA ABERRANT


Sembla mentida tot el que està passant: Una colla de criminals manen l’assassinat i el robatori dels béns de la gent, com també la destrucció dels fonaments de les sobiranies nacionals, i els gossos i les prostitutes que la colla de criminals - autodenominats filantrops, quan són lladres i assassins professionals - col·loquen en les institucions passant-se per l’engonal totes les garanties democràtiques i meritocràtiques que haurien de regir en una societat, doncs, en la nostra societat, els gossos i les prostitutes obeeixen perquè aquest és el caràcter essencial de gossos i prostitutes, això sí, és clar, a canvi de l’os o la remuneració en efectiu. I mentre tot això passa, la gent, que és robada sistemàticament i emmalaltida, si no morta, pels gossos i les prostitutes, segueixen fidelment les indicacions dels botxins. És per no creure-s’ho, perquè en altres temps, i no cal anar gaire lluny, això no hauria pogut passar perquè la gent hauria començat a bufar com els gats i a amenaçar roncament com fan els gossos, però no, avui la gent es deixa robar per lladres professionals i matar per assassins a sou, sense gosar obrir la boca. Certament, això no durarà sempre, perquè tothora hi ha un moment que la gota fa vessar l’aigua del got, i passarà, com veiem al Brasil. El dubte és si la gent serà capaç de coordinar-se en una unitat no teledirigida i aconseguirà d’atrapar tota la colla d’assassins i criminals que avui protegeixen els autodenominats filantrops i regidors del camp de concentració, i d’aquesta manera posar a disposició de la justícia popular (terme que no m’agrada) els gossos i les prostitutes que fan de governants, els excrements que creuen que per vestir-se amb toga són jutges, els animals armats que sembren el terror entre la població que haurien de protegir, els LGTBIJKQ+ de caqui per alta traïció a la pàtria i connivència amb la guerra silenciosa del sionisme internacional, i aquells metges i educadors que han contribuït a la matança i a la destrucció de la joventut i la infantesa. Com veieu, feina n’hi ha per a uns quants mesos. Que ja sabeu que jo sóc de justícia ràpida i poca condescendència amb idiotes contaminants i paraplègics cerebrals amb càrrecs o comandament. Dit tot això, vegem les novetats del dia en aquesta guerra distòpica:


HOLOCAUST

https://t.me/resurgente2020/43884

Dues de les assassines a càrrec de la matança ens expliquen que hi ha un 30% de la població mundial que no ha estat enverinada amb els tòxics jueus, i que això és molt perillós, perquè si no s’inoculen els verins, resultarà que al final els inoculats s’adonaran que només moren els que han estat enverinats amb l’arma silenciosa que els jueus han dissenyat per a l’extermini. Curiosament, dues dones. O la dona és profundament més idiota que l’home o, senzillament, és profundament més sàdica i criminal que els homes. El que és clar, és que més intel·ligents i més empàtiques que l’home no ho són si són capaces de matar el fill que duen a les entranyes argüint que el seu cos és seu! Jueus, dones i tarats sexuals són l’exèrcit a combatre.

https://t.me/resurgente2020/43924

Incloc aquí un vídeo de Rafael Rosselló per a il·lustrar el mal que han fet les fèmines a la civilització: https://t.me/RosselloCM/69404.

No cal dir que aquelles genocides d’amunt és necessari que responguin amb la vida pels seus crims. Com aquests:

https://t.me/resurgente2020/43921

O Justin Trudeau, l’infanticida:

https://t.me/resurgente2020/43926

O els mamarratxos criminals del manicomi que els sionistes dirigeixen des de 1945 a Alemanya, infinitament més perversos, abjectes i repugnants, que el que fou en el seu dia el règim nazi, per més criticable que pugui ser:

https://t.me/resurgente2020/43930 i https://t.me/resurgente2020/43963

I què dir de l’escòria mèdica, els orgullosos ignorants que, per vanitat i diners, treballen de botxins sense cap remordiment per allò que fan ni per la manca de fidelitat a la paraula jurada en acabar de fer l’idiota, o sigui, medicina.

https://t.me/resurgente2020/43957

I els ho diu un metge, que de dignes també n’hi ha, encara que com els jueus humans, siguin una immensa minoria.

Ara és el torn de les bagassetes idiotes que els jesuïtes fabriquen en els prostíbuls que abans reconeixíem com Universitats. Vegeu la limitació cognitiva d’aquests perfectes subnormals: https://t.me/resurgente2020/43960. El fet de creure en la vacuna com a mètode per a la vida és la demostració evident de paraplegia cerebral i ignorància màxima que pateixen, demostra el desconeixement de la perfecció que és la naturalesa, tant la humana com la resta, i corrobora la megalomania dels imbècils vanitosos, que són equiparables psicològicament als idiotes i, socialment, tan perillosos com ells.

Conclourem l’apartat de la matança i l’extermini que els jueus executen sobre Occident amb la complicitat dels gossos i les prostitutes, amb el ‘sancta sanctorum’ de la infàmia: La gran Sinagoga del Femer Europeu, representat perfectament per la immundícia i la colla d’assassins i criminals de la Corrupció Europea que, insatisfeta amb la matança via verins jueus, ara tracta de fer menjar larves d’escarabats i grills als europeus perquè, segons la colla de tarats i criminals, és una alimentació sana; que és igual que dir, que de segur que en uns anys, us matarà; que prou instintiu és l’home per a saber que aquests animals no formen part de la nostra dieta, encara que els paraplègics i assassins professionals del Femer Europeu hi insisteixin.

https://t.me/laquintacolumna/29207

La pena capital per a aquests criminals resulta manifestament insuficient. Certament, en justícia, no hi ha altra que enviar-los amb el Pare dels Inferns que els ha alimentat la corrupta ment; però, sense dubte, el càstig és notòriament generós.


LA IMMENSA MENTIDA

Qui l’ha dirigida? https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/3643057.

Interessant vídeo sobre la querella presentada per ‘Liberum’ contra l’Agència Espanyola del Medicament pels verins inoculats, i els comentaris prou encertats de Rafael Rosselló. Després ens parla dels amos del món, i hi estic molt d’acord amb la diferència entre la noblesa negra i el sionisme criminal, essent els jesuïtes la frontissa dels dos mons, per bé que, a parer meu, els jesuïtes ara formen part de l’exèrcit satànic que representa el sionisme més abjecte i cruel. Només discrepo quant a les esteles que ratllen els nostres cels. No sé què és el que fan ni per què ho fan, però el que és segur és que no és gens normal i que no és per al bé de la gent. Què és, no ho sé, però bo i natural, no ho és. Més sospitós encara resulta, quan els que realitzen aquestes operacions són els LGTBIJKQ+ de caqui, secció aviació. Però, vegeu el vídeo:

https://t.me/RosselloCM/69391

I perquè vegeu la informació fidedigna dels jueus, que sempre diuen la veritat i tracten de fer-ho tot per al teu bé - com ara la guerra contra el ‘diable’ Putin - vegeu aquest vídeo que fulmina els cagaguano: https://t.me/RosselloCM/69390.


LA PEDOFÍLIA

https://t.me/resurgente2020/43893 i https://t.me/resurgente2020/43894. Les dues dements de la foto del primer enllaç són un altre exemple de la limitació de la pena capital com a compensació i retribució pel mal comès sobre la societat.

Això és el que diuen dos psicoanalistes intel·ligents, cosa molt estranya!, però que sentencien la caixera de supermercat i la seva amiga xupi-guai:

https://t.me/resurgente2020/43895 (Llàstima que no es pot llegir sencer). La intel·ligència i el mínim sentit d’ètica donen com a resultat escrits que denuncien els tarats com a tarats i perills socials, mentre que els budells intracranials i la prostitució com a professió d’ètica donen com a resultat les paraplègiques de més amunt. I com és que aquestes retardades mentals profundes, com ho són els gossos i la resta de les col·legues, han pogut arribar a ministeris sense que la gent els hagi demostrat el consentiment? Aquí teniu la resposta. L’insigne putrefacció ètica de la més ignominiosa i criminal organització actual, ens en dóna la resposta, de la mà del Rothschild, del psicòpata sexual de Klaus Schwab, l’home o cosa, que en una societat sana i equilibrada faria anys que hauria estat tancat en un manicomi d’alta seguretat, i que avui, ja, no se li pot fer més justícia que penjant-lo, i això que pels crims que ha comès el tarat ‘cum laude’ (llegiu les idiòcies que pot arribar a dir un idiota impenitent i sàdic) l’hauríem d’estar penjant durant un mes seguit. L’infame FEM (S):

https://astillasderealidad2.blogspot.com/2023/01/el-foro-economico-mundial-aboga.html

I per això, les empreses jueves dels cagaguano promocionen coses com aquesta:

https://t.me/resurgente2020/43940


BRASIL

Els jueus, posant el delinqüent i paraplègic de Lula al Brasil contra l’elecció popular, està creant, en el país, una inestabilitat controlada per ells. Sabem que els que ocuparen les seus de les institucions brasileres eren infiltrats dels comunistes, o sigui, sicaris dels jueus; sabem que el país corre el ris de convertir-se tot ell en un camp de concentració i que la crueltat i sadisme del criminal Lula ja ha provocat la mort d’almenys dos ancians durant les detencions i retencions dels animals que fan de terroristes de l’estat jueucomunista del Brasil, com també que el miserable traïdor de Lula, ja ha pres mesures i ha fet detenir i escorcollar les cases d’alguns opositors, en el que és el model NOM que els jueus volen instaurar en tot el món, perquè si els jueus decideixen matar-te, siguis feliç de la seva elecció. No sembla que l’exèrcit hagi de fer res, llevat de pintar-se les ungles, fer-se les pestanyes, provar-se les noves botes de taló alt i maquillar-se de colorets les galtotes, perquè, com deia en un altre escrit, Bolsonaro és tan sionista com Lula, només és l’altra cara de la mateixa moneda. Veurem com es desenvolupen els esdeveniments, però igual que aquí a casa nostra ens dirigiren com a bens imbècils cap a la independència que tenim a tocar, allà, hi faran el mateix, i com aquí, tots els sicaris i traïdors del país, es veuran remunerats com ho han estat tots els delinqüents que ens enganyaren amb una independència que els ha garantit la vida en servir la traïció a la gent que els demanaven els jueus. Doncs, allà, em temo que és el mateix. Per això, la primera mesura que ha de prendre la gent, més que manifestar-se, és la DESOBEDIÈNCIA TOTAL A LES ORDRES DELS GOVERNS, PERÒ DESOBEDIÈNCIA TOTAL. I SI ELS ASSASSINS DELS GOVERNS ENVIEN ELS ANIMALS TERRORISTES, FER-LOS FRONT LA GENT APLEGADA. De moment, no en veig una altra. Els terroristes són ells i els que ens haurien de defensar, es pinten, es maquillen i miren les cosetes que els pengen - allà on els pengin - amb satisfacció i alegria. Res més.

El periodista Gustavo Segré sobre la situació al Brasil:

https://t.me/RosselloCM/69413.


No puc acabar avui sense la darrera diarrea del tarat per definició, el megalòman que creu que ell i la seva raça superior són superiors a la creació, el paraplègic mental que s’ha convertit en el filòsof màxim de la història humana, tot dient barbaritats que, per dignitat, haurien fet que qualsevol filòsof anterior, recomanés per magnanimitat, misericòrdia amb el desgraciat i caritat humana, sacrificar l’animal perquè no pateixi més. Que ja sabem que és paraplègic neuronal, que és tarat sexual, que és una prostituta amant dels membres sionistes, que és una escòria irresponsable, però les seves paraules, sempre carregades d’idiòcia, sadisme, superioritat i impietat, demanen l’extermini per al bé d’ell i dels altres, que no hi ha res més ofensiu a la intel·ligència que un idiota magne amb aires de superioritat. Us deixo, doncs, amb l’ideòleg del psicòpata sexual Rothschild, el fill de jueva, Klaus Schwab. Curiós, oi? Dos tarats, dos monstres que odien l’home (fins al punt que el volen refer, i refer-lo sense intel·ligència): dos jueus, curiós, oi?

És el que tenim els antisemites, que els trobem a tot arreu on hi ha idiòcia, sadisme, crueltat, misèria, ignomínia i abjecció, i els trobem, sabeu per què? Perquè sempre hi són. Curiós, oi? Curiós.

EL PARAPLÈGIC MENTAL

https://t.me/laquintacolumna/29206.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada