divendres, 20 de gener del 2023

PASSEJANT PEL ZOO DE DAVOS


Avui farem una visita ràpida a aquest espai dedicat als monstres i als deficients mentals, que no per deficients, són menys monstruosos. Sí, sé que no serà una jornada agradable, però convé fer-hi una visita perquè d’aquesta manera tots tindrem una comprensió més clara de què és la carn de patíbul.

Abans d’entrar-hi, ens aturem un moment davant del panell que ens explica clarament les intencions dels monstres que s’exhibeixen en aquest recinte de la infàmia humana i que ens diuen clarament quina mena de camp de concentració i d’extermini han considerat més idoni els assassins sionistes dels Rothschild i les bandes criminals jueves associades:

https://t.me/elinvestigador_org/13221.

Sabent l’escòria que hi ha dins del recinte, arribem al punt de sortida de la visita, on hi ha dos vídeos que ens adverteixen dels monstres que no trobarem en el recinte del Klaus Schwab:

El primer vídeo ens parla de Jacint Ardern, l’home vestit sempre de dona i que ha condemnat Nova Zelanda a la ruïna, la tirania i la malaltia, un criminal de màxim perill que és necessari que els neozelandesos jutgin per terrorista, traïdora i criminal, i el condemnin a la pena que és justa i resol el problema per sempre – excuseu la impropietat de l’ús dels pronoms i adjectius quant al gènere, però amb aquestes coses mai no saps com les has de nomenar:

https://t.me/elinvestigador_org/13218. La Jacint amb el psicòpata sexual dels Rothschild quan tot havia de començar: https://t.me/RosselloCM/69695.

El segon vídeo està dedicat al pallasso jueu i monstre ridícul d’Holodomor Zelensky, la rata d’Ucraïna. Fixeu-vos què diu: https://t.me/RosselloCM/69685. Aquest insensat criminal que ven el país a BlackRock mentre garanteix la matança ritual, tan grata als seus, amb la sang sacrificada inútilment pels ucraïnesos, vol que l’ajudem a combatre contra l’únic dirigent mitjanament digne del món! Sabeu què li diria? «Holodomor – no és una errada – Zelensky, suïcidat, així Ucraïna serà lliure altra vegada, i de pas, faràs un favor a la Humanitat com no te’l pots imaginar!».

Després d’aquests ensurts per les trobades televisives d’aquests monstres – jo suposo que estan a l’entrada per acostumar el visitant a l’exhibició de monstres i desperfectes amb aspecte humà que trobarem a dins, una mena de mesura contra els atacs de cor, que després dels verins dels jueus, ja sabeu que l’Holocaust és arreu, i no volen que la gent se’ls mori dins del zoològic, per l’efecte que fa, més que res, que ja sabeu que els jueus tot el que sigui mal, dolor i mort, els posa.

El recorregut comença amb un deficient mental integral, de segur que deixeble de la menopàusica cerebral del Harari, el mamarratxo Paul Joseph Watson, segons el cartell, del que no s’especifica la classe de subnormal que és, però que en una exhibició d’idiòcia tan grata als sionistes, ens parla de la ‘desinformació’, una cosa que un jueu mai no faria, on va vostè a parar! Per això controlen i administren totes les fonts informatives del món, perquè estiguem sempre ben informats. Vegeu el subnormal sense espècie catalogada: https://t.me/counterpropaganda20/8568.

Després d’aquest animal amb corbata, entrem en la zona de l’aviari, on tot són putes de molts de colors i gossets castrats i vestidets – que fa fred- amb aletes cibernètiques, com si fossin papallonetes idiotes. La visió és espectacular, de tan ridícula i estrafolària. Quant de subnormal!, també sense catalogar. Com estan tots barrejats dins de la gàbia de l’aviari, les putetes de colors i els gossets amb ales volen amb les constitucions de cada país a les mans, mentre a terra hi ha el recull dels drets humans ple del guano dels subnormals. Ah! Polítics i altres espècies alades inferiors, hi diu. Hi ha dibuixades les distintes espècies d’animals que volen fent l’idiota dins de la gàbia dels amos del zoo. Hi ha insectes-escó, gossos de Soros a carretades, cotorres, lloros, periquitos i una papagai. Vejam si trobem la papagai! Ah, mireu-la:

https://t.me/RosselloCM/69687, el nivell dels idiotes congregats en aquest recinte animal, veritablement és fascinant.

Sortim de l’aviari, i ens trobem amb una gàbia de les grans, on llegim en el cartellet: Director General del FEM(S), Jeremy Jurgens, subnormal d’espècie única, sense cervell i menys ètica encara, paràsit dels goyim per gràcia dels jueus. Vegeu què ens diu el criminal:

https://t.me/No_plandemia/4705. Van preparant el robatori de mica en mica, i amb aquestes paraules, el criminal Jeremy Jurgens ens explica com els criminals dels banquers estan disposats a robar-ho tot per a donar-ho als Rothschild i als seus sequaços sionistes.

Tot seguit et topes amb un avortament, amb una cosa amb forma de dona, sense que sapiguem ben bé què és una cosa com una dona, i que com a rèptil verinosa, ens recomana de menjar insectes i rosegadors, que és el que ella menja:

https://t.me/RosselloCM/69705. La indignitat d’aquests animals monstruosos semblaria impossible si no l’estiguéssim comprovant!

La nàusea és normal que s’apoderi de tu quan has vist tanta escòria ètica i tant de cinisme en un subnormal esclau dels jueus, perquè és difícil de refrenar el vòmit, davant d’un excrement com el director general de la banda mafiosa més perillosa de la Terra. Per sort, es veu que els administradors del zoo ho saben això, i tot seguit hi ha unes gàbies finals on són exhibides bèsties simpàtiques encara que siguin verinoses i nocives, però que fan riure de com de ridícules i simiesques són. El primer és un lloro-mona, ‘potser l’esglaó perdut’, llegim en el cartell, una animal que sembla intel·lectual però que evidentment pateix de paraplegia cerebral, perquè, la veritat, fa riure. Aquesta mena de mona amb expressió humana i de lloro alhora, coses dels monstres del FEM(S), és com l’esglaó perdut, com deia el cartell, però en pallasso, perquè sempre és un pallasso, i quan s’ho creu, que la mona-lloro-homosexual-megalòmana és vehement en la repetició de les contínues idiòcies, aleshores et sorprens de fins a quin grau de depravació pot arribar la indignitat d’un subnormal profund, abissal: La cosa que és superior a la creació. Aquest desperfecte integral no para d’esgüellar barbaritats, sentim-lo un moment: https://t.me/laquintacolumna/29388.

Jo ja en tinc prou, de visita. Tinc l’estómac revoltat i em vénen basques, per això, començarem a sortir. Ah, allà hi diu ‘Exit’, i mai millor dit. Som-hi, doncs. Al davant d’una de les gàbies hi ha aplegada bastant de gent, què hi miraran? Som-hi. Ooooh! És clar, com podíem abandonar el zoològic sense veure-la? Seria com abans era anar-te’n del zoo de Barcelona sense veure el ‘floquet de neu’, una mena de goril·la de l’OMS, però en intel·ligent. Fem-nos-hi lloc. Al cartell, s’hi llegeix: Greta, la Taradeta. No m’estranya que la gent s’amuntegui per veure aquesta particular defecció de la naturalesa, pobreta, de segur que els Rothschild l’han portada, no sé si en catamarà, perquè no crec que el puguin fer arribar a Davos, però segur que amb algun jet privat que, com és dels Rothschild, no produeix CO2, que en això aquests jueus són molt mirats. Vegem el monstre de la pobra Greta, la Taradeta: https://t.me/RosselloCM/69707, amb la guardaespatlles del Klaus protegint-la; i li cal, que no sé si ho sabeu, però van haver-la de capturar, com n’ha restat testimoni en aquestes imatges: https://t.me/RosselloCM/69684. És entranyable o no, l’animalet?


Bé, ja hem sortit. Respirem una mica d’aire pur, que a Davos, tot put a fems. Per això, entretingueu-vos amb dos llargs documentals que us recomano:

https://trotapoker.tv/video/europa-segunda-parte/, on comprovareu la bondat dels sionistes.

https://odysee.com/@sentidocomunendiassinsentido:9/Laultimabatalla6:8, una visió de la Guerra Mundial que no et diran pas els bons, i que podent estar esbiaixada, almenys és una visió que permet de comparar les dues versions, la jueva i la dels derrotats, i jutjar per un mateix. És molt a destacar la magnífica bondat dels bons al final de la guerra.

I si voleu indagar més en aquesta immensa mentida de la història, podeu veure aquest vídeo (que llevat de moments desencertats per manca de la seriositat deguda per l’assumpte que es tracta), val la pena, perquè són moltes les veritats que s’exposen quant a l’holocaust, i us demostrarà que l’Holocaust d’avui és el somni humit del sionisme internacional des del començament, que ja heu vist en els vídeos anteriors, la passió dels jueus envers les matances massives, una inclinació tant d’ells, que allà on hi ha una inhumanitat d’aquest calibre, podeu estar ben segurs que l’escòria jueva hi és al darrere, que ells són així, et maten perquè t’estimen.

https://odysee.com/@MetalAlchemist:4/Parte-8:3.

Un poble que inventa una infàmia repugnant com aquesta és, sense dubte, la repugnant infàmia del planeta.



HEU VIST ELS MONSTRES DEL ZOO.

HEU VIST ELS MONSTRES QUAN MATEN.

HEU VIST ELS MONSTRES QUAN MENTEIXEN,

O SIGUI, SEMPRE,

ARA SABEU QUÈ SÓN I QUI SÓN:

ELS TEUS ETERNS ENEMICS.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada