dilluns, 23 de gener del 2023

EL CLUB DELS IDIOTES


El Zoo de Davos’ o ‘El club dels idiotes’, com vulgueu, s’està omplint de glòria. Ni en el més esquizofrènic dels frenopàtics reunireu tant de retardat mental i ètic per metre quadrat. L’avantatge de la reunió dels criminals i assassins dels sionistes amb els seus sicaris idiotes, és que la llista de 2300 criminals és prova de la conspiració per executar crims de lesa humanitat, i prou per a condemnar-los a tots a la forca amb la més generosa de les aplicacions de la justícia. Comencem avui, veient el grau excels de la idiòcia de tota la colla de retardats intel·lectuals que els jueus hi arrepleguen. Els animals degenerats convidats són:

Bruno Le Maire, tarat-tarat, i recompensat amb el ministeri de finances de la puta privada dels Rothschild, a França: https://t.me/No_plandemia/4731.

Michael Forman, deficient cognitiu, recompensat pel sionisme amb la vicepresidència de l’organització criminal Mastercard: https://t.me/No_plandemia/4732.

Nicolas Thomson, indigent mental, i la futurista i especialista en ‘ètica legal’ (?) per la Bagasseria jesuïta de Duke, una suposada filòsofa i genetista, Nita Farahany, que és ‘doctora’!, i com veureu, tracta els imbècils que l’escolten com el que són, en una relació fantàstica, made in jews, entre la idiòcia profunda dels conferenciants, de no creure-s’ho!, i els imbècils que no tenen altra cosa a fer que anar a escoltar idiotes profunds que els tracten com es tracta als nens: com a incapacitats als quals se’ls ofereix la solució a tots els problemes. Nivell, però, nivell de nivell: https://t.me/No_plandemia/4733. Llest, per a la transparència cerebral? Es pot arribar a una absència total de raciocini, sentit comú, dignitat i amor a la llibertat? Al zoo de Davos us demostren que els criminals i assassins ensinistren molt bé els animals del seu circ... i es veu que sí.

I aquesta cosa LGTBIJKQ+, Sarah Kate Ellis, dona, és clar, promovent la intoxicació psicològica de la gent mitjançant Jewllywood: https://t.me/resurgente2020/44297.

Albert Bourla, genocida, responsable de la fabricació dels verins amb què es duu a terme l’Holocaust goyim dels jueus: https://t.me/resurgente2020/44293, ja pensant en com enverinar el fetus abans que neixi. Els jueus són així, perquè si no, pensen, després ho hem de fer d’una altra manera: https://t.me/RosselloCM/69794, els jueus són així, pobres víctimes, perseguits injustament, font de bondat, de comprensió i de caritat. I per això, ens importen els seus costums culturals, molt civilitzats, com heu vist, i plens de subtilesa i sublimitat: https://t.me/RosselloCM/69809, https://t.me/RosselloCM/69807. Però, no deixem de banda al genocida jueu Albert Bourla. Vegeu quins efectes més meravellosos tenen els verins que fabrica amb tanta dedicació i preocupació: https://t.me/resurgente2020/44294. I fins i tot, ho reconeixen els mateixos mitjans d’intoxicació sionista: https://t.me/RosselloCM/69797. I a Anglaterra també, potser perquè mil morts setmanals no poden ser ocultats. Rumieu un moment: Albert Bourla i tots els responsables dels verins al Regne Unit estan executant l’Holocaust a mil persones per setmana, una data que no agradarà als sionistes, perquè això sí que és l’Holocaust i no la fantasia antimatemàtica que s’enginyaren perquè tothom els veiés com els pobres, els perseguits, els indefensos, els innocents... mentre saquegen tot el que poden saquejar.

Però, continuem confirmant el genocida d’Albert Bourla i de tots els socis i responsables de la inoculació dels verins, i quan dic tots, són tots, des del màxim responsable polític, al responsable de sanitat i al botxí de bata blanca que executa les ordres de continuar l’extermini, passi el que passi:

https://t.me/elinvestigador_org/13227

https://www.elfinanciero.com.mx/salud/2023/01/21/covid-19-te-vacunaste-con-pfizer-esta-es-la-nueva-reaccion-24-horas-despues-de-recibir-la-dosis/

https://t.me/resurgente2020/44275

I aquest demolidor testimoni: https://t.me/No_plandemia/4727 . El doctor Manuel Jesús Rodríguez, fixeu-vos que diu que el ministeri de l’assassina Darias ha prohibit de fer la prova del Dímer-D als hospitals públics. Necessiteu alguna altra prova per a demostrar la complicitat activa en el genocidi de l’assassina Darias i de tots els responsables de sanitat?

Perquè, als metges que ho són, que no són idiotes abduïts per les bagasseries jesuïtes i les seves immenses mentides, se’ls castiga, perquè els assassins sionistes imposen el càstig i la destrucció social de qui els delata als sicaris criminals dels governs, als gossos castrats i a les prostitutes inútils i idiotes, idiotes elles i els cànids, que aquests, a més a més, són miserables i covards. Però vegeu el càstig dels assassins al botxí prostituït pels jesuïtes que no vol obeir l’ordre d’assassinar:

El doctor Michael Kirk Moore Jr: https://t.me/resurgente2020/44295.

Mentrestant, al ‘Zoo de Davos’, l’hereu del terrorista número u del món, fent amistats:

https://t.me/resurgente2020/44308.

SIONISTES ASSASSINS: EL GOYIM HO SAP !!!

https://t.me/resurgente2020/44283

https://t.me/resurgente2020/44287

https://t.me/resurgente2020/44288

https://t.me/resurgente2020/44291

I a més a més, ja comença a haver-hi moviment contra el Pla Kalergi, executat amb tot el suport del Femer de la Sinagoga Europea, el cau de criminals més gran que mai hi hagi hagut a Europa. I sí, tots són reus de crims contra Humanitat. Els irlandesos: https://t.me/RosselloCM/69811.

I contra els camps de concentració dels quinze minuts:

https://t.me/resurgente2020/44276.

I fins i tot, a Davos mateix. El goyim ho sap, assassins!

https://t.me/resurgente2020/44273

Per això, els sionistes han de deixar lliures totes les esquizofrèniques i paraplègiques cerebrals dels centres psiquiàtrics perquè demostrin fins a quin grau de baixesa i indignitat ha arribat la dona – que no sabem quina cosa és, avui -:

https://t.me/RosselloCM/69812. Sincerament creieu que ‘això’ té dret a alguna cosa? Si no voleu que deixin de patir, perquè teniu un cor sensible i misericordiós, almenys, em reconeixereu que és per a tancar-les perpètuament en un centre ben vigilat, perquè vés a saber, quina et pot muntar un exèrcit de retardades mentals profundes com aquestes!

I abans de deixar-vos amb dos escrits molt recomanables, vegeu com la púrria jueva sempre actua a una, en aquest cas, l’escòria de Juan Luís Steegman, del partit sionista VOX, tot defensant el genocida de la Reserva Federal dels esclaus dels Estats Units per la meravellosa tasca d’extermini d’americans que ha efectuat durant mig segle:

https://t.me/resurgente2020/44268.

Ja us dic jo, que de jueus humans, només en salves molt pocs, però molt poquets de molt poquets.


Després de la pausa, dos escrits que heu de llegir. Primer, una nova ‘col·laboració’ en aquest blog del cantant Martin Sánchez, en un transparent escrit:

https://t.me/counterpropaganda20/8595.

I tot seguit, un escrit més llarg, però imprescindible, de Fernando del Pino Calvo Sotelo, que torna a aquest blog amb aquest perfecte resum de què és el ‘Club dels Idiotes’. No ens explica res que no sapiguem, però fa una radiografia molt nítida dels criminals que han donat el cop d’estat al món contra la voluntat i la llibertat de les persones, a les quals, per entreteniment i ritual judaic, assassinen cínicament i amb tota la insolència del món.

https://t.me/resurgente2020/44296.


I de cloenda, unes poques frases de la meva confecció:

La intel·ligència és una facultat constructiva, sempre, perquè la seva funció és harmonitzar i estabilitzar tot el que ens envolta. La llestesa és la qualitat del llarg, de l’astut, del resolt, però no és intel·ligència, perquè no harmonitza ni estabilitza, sinó tot just el contrari, perquè respon a un interès egoista i insolidari. El llest mira per ell mateix, l’intel·ligent, per tot. Perquè l’intel·ligent és prou intel·ligent per a saber que només el que quadra i resol problemes és positiu, mentre que el llest, només treu profit de les desgràcies o perjudicis de l’altre: sigui el triler de la Rambla o el banquer, i poc li importa el que no és ell i els seus. Apliqueu això a la idiosincràsia d’aquest poble emergit dels mateixos inferns, i comprovareu que són llestos i no intel·ligents, perquè la llestesa conté sempre un mínim de maldat, d’injustícia, de falsedat, o sigui, el caràcter essencial dels nostres enemics. Això no vol dir que tots els jueus siguin llestos i no intel·ligents, i per a prova, Richard Feynmann: https://t.me/PADRESPORLAVERDAD/14905, perquè només quan dubtes del que creus consolides la intel·ligència, un fet que el llest no pot realitzar, perquè l’interès esborra qualsevol manifestació d’intel·ligència. I dic tot això, perquè cada volta tinc més clar que l’intent dels sionistes fracassarà, perquè com deia l’escrit del senyor Del Pino, quan se’ls assenyali com a responsables de tots els crims que estem patint, aleshores, no tindran indret on amagar-se, i de ben segur que ens posaran en safata de plata a tots els idiotes que els han servit, per tal d’escórrer la responsabilitat i tractar d’amagar-se per a continuar fent el mal. Nosaltres no hem de menystenir l’oportunitat de fer justícia i alliberar el planeta de tots els subhumans tòxics, però hem de tenir molt clar que el Mal és allò que hem d’erradicar de la faç de planeta. Igual que el triler i el banquer tracten d’idiota la víctima, així ho fan els sionistes. Hem vist en els talls del ‘Zoo de Davos’, la colla de paraplègics mentals que tracten els imbècils que els escolten com a idiotes, essent tots ells un recull insòlit d’indigents mentals reunits per a gaudir de les seves precarietats cognitives. Tanmateix, sense que la gent corrent sigui especialment espavilada, ja no dic prou intel·ligent, el que és clar, és que és infinitament més digna que tota la púrria que acut de genolls a besar les mans ensangonades dels criminals i assassins. La veritat de l’enverinament amb tòxics jueus, la veritat de la intencionada destrucció de les economies i dels patrimonis personals, la veritat de la construcció d’un camp de concentració d’esclaus sotes les ordres dels gossos i putes dels sionistes, la veritat de la criminalitat d’organitzacions globalistes com l’ONU i totes les seves sucursals delictives, la veritat de la IMMENSA MENTIDA del canvi climàtic, la veritat de la voluntat de la destrucció de la salut, mitjançant els enverinaments amb inoculacions i l’intent de transformar la nostra alimentació natural en artificial i tòxica, la veritat de tota la corrupció política impulsada pels criminals sionistes per a la destrucció de les llibertats i la dignitat de les nacions, la veritat de la incansable destrucció de la civilització occidental feta pels jueus des de començ del segle XX, la veritat de la destrucció de la família com a nucli de llaços i cèl·lula de la societat, la veritat de la perversió de la imbecil·litat de les idiòcies de gènere, la veritat de la destrucció de la innocència i la creativitat infantils, la veritat de la prostitució psicològica i intel·lectual dels joves a les repugnants bagasseries jesuïtes, la veritat de les immenses mentides de trilers i banquers exposades pels profundament miserables cagaguano, la veritat de la misèria de les arts i de les ciències, la veritat de tot plegat, acabarà sortint a la llum, perquè la veritat es pot ocultar, sí, però sempre és allà per a qui la vol descobrir, i el fet de tractar la gent d’idiota i esclava, els acabarà per explotar-los a la cara. I quan els idiotes i esclaus s’adonin que han estat tractats com a animals, i que han matat els seus perquè els ‘superiors’ consideraven que sobraven i s’havia de fer espai perquè ells poguessin viure sense la incomoditat de la púrria animal, els animals reivindicaran l’essència humana, executant tots els criminals contra la Humanitat. I ells, els assassins sionistes ho saben. Com he dit més d’una vegada, el mal els pot, i faran tant de mal com podran, no en tingueu el mínim dubte, però no triomfaran. Costarà? Segur. I molta sang, moltes llàgrimes i molt de dolor, tanmateix, aquesta sang, aquestes llàgrimes i aquest dolor seran l’energia que contribuirà a destruir per sempre el mal de la Terra, que té un nom: SIONISTA, i una raça infecta: ELS JUEUS. I sí, els jueus són infectes perquè sense ells, els assassins inveterats dels sionistes mai no haurien arribat al poder al qual han arribat. O no heu vist la Humanitat del soldat israelià disparant per l’esquena a un palestí desarmat? I no, no sigueu ingenus, no és un cas aïllat. És la seva essència, i el ‘Zoo de Davos’ enguany ha demostrat que la voluntat de destrucció de TOTA LA CIVILITZACIÓ OCCIDENTAL és el seu propòsit, o no liquiden el personal amb armes biològiques? O no destrueixen qualsevol vestigi de cultura i tradició? O no pretenen la descomposició absoluta dels nostres fills? O no han estat ells els qui han destruït la família com a nucli de les nacions? O no han estat ells els qui en lloc de resoldre els problemes dels països pobres, ens envien els delinqüents perquè els mantinguem i destrueixin la nostra essència europea? O no han estat ells els qui idearen el Femer Europeu com a prolongació de la Sinagoga per a la destrucció de la independència nacional i el sotmetiment al NOM Europeu, representat perfectament per la criminal màxima de la història del continent, la traïdora i assassina de masses, Ursula von der Leyen?... Cal que prossegueixi?

L’HORA DE LA VERITAT S’ACOSTA.

ELLS TENEN POR,

S’ADONEN QUE S’HAN EQUIVOCAT.

SABEN QUE L’ERROR POT SER EL SEU FINAL.

NO CESSARAN, EL MAL ÉS LA SEVA ESSÈNCIA.

PERÒ, SI LA MASSA CRÍTICA S’ALÇA,

SÓN MORTS, I PER SEMPRE.

RECORDEU:

A S S E N Y A L E U – L O S          T O T H O R A.


P.S. El ‘altres’ continuen en augment. Potser perquè a tothom li agrada de saber què passarà?


I una mica de música, dedicada a tots aquells que estan dempeus i que no se n’aniran sense dir la seva paraula. Davant de la valentia, els covards fugen com rates en un naufragi. És l’hora que els covards vegin els valents.

https://t.me/counterpropaganda20/8604


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada