dimarts, 23 d’abril del 2024

AVUI, PLAT ÚNIC: L’ESCÒRIA SOCIAL


Parlar d’escòria social és parlar dels excrements amb toga, antigament anomenats jutges i fiscals, els criminals de les bandes partitocràtiques, abans coneguts com a polítics, i els sionistes, que són els amos dels anteriors, als quals, aquests, reten homenatge i servilisme absolut amb les calces als turmells i sempre amb el cul en pompa, que les necessitats sionistes, de vegades, són peremptòries i cal estar sempre a la demanda de l’amo, com a bon gos i esclau. No cal que us expliqui que l’episodi d’avui serà escatològic en grau summe; de fet, crec que el veureu com si juguéssiu a l’oca i anéssiu de merda en merda i tiro perquè em toca. Ja veureu, ja, quin grau de corrupció! Després, reflexioneu sobre què cal fer-los: un monument o un patíbul? Ja que els agrada tant la democràcia, que se’ls omple la boca, jo proposo de fer un referèndum i consultar el poble:

Vostè, amb plena consciència i responsabilitat, què creu que hauríem de fer amb les excel·lentíssimes i il·lustres persones que representen la Justícia en aquest país i amb els honorables i respectables homes de la classe política, que des de totes les posicions ideològiques, vetllen pel seu benestar, la salut, l’educació, el progrés i l’augment de la riquesa?

Immortalitzar-los en un monument       No ho sé            Executar-los

                            𑂽                                𑂽                        𑂽


No us precipiteu! Vegeu el magnífic tractat d’escatologia del capítol d’avui i després, una vegada ho hàgiu pensat de valent, aleshores, procediu a marcar la decisió de la vostra voluntat en el quadradet que més simpàtic us sembli.


LA CLASSE ‘JUDICIAL’

De fet, són la classe criminal per excel·lència, tanmateix, per evitar confusions en el lector, m’he estimat més d’anomenar-los pel que no són i així ens entendrem, que és com funciona avui el món.

Magnífic documental de ‘kla.tv’: «Escandalós. El poder judicial implicat en les xarxes de delinqüència infantil». IM-PRES-CIN-DI-BLE. Són tres quarts d’hora, però valen la pena. I val a dir, que qui no ho vol saber, n’és responsable, també. Cal fer l’observació important que com més criminal és el jutge, més excel·lent és la seva carrera, com ho comprovareu amb el criminal que fou fiscal general del Femer Europeu de la Sinagoga. De la sinagoga, que és qui els tria, mitjançant la branca dels maçons, per tal de mantenir activa aquesta secta criminal, i submisa amb les extorsions i coaccions sobre els seus esclaus o membres. Soroslàndia no hi surt, però aquí, a l’abans Espanya, tenim l’escandalós cas de les ‘Nenes d’Alcàsser’, en el qual la jutgessa implicada en l’ocultació del cas i dels culpables, avui ha assolit una plaça prou envejable en el femer judicial. No us amoïneu, en acabat, us deixaré uns minuts perquè vomiteu a gust:

https://t.me/resurgente2020/56284


https://t.me/RosselloCM/87996

No abandonem aquesta escòria repugnant, i vegem altres exemples de com executa la injustícia el Diable mitjançant els seus íncubs i súcubs:

https://t.me/RosselloCM/88045,

el peu de la foto expressa, tal qual, el meu pensament i la trista realitat.

https://t.me/RosselloCM/88061

https://t.me/RosselloCM/88010

https://t.me/NoPlandemia/208808

Així són ells.


LA CLASSE ‘POLÍTICA’

De fet, són les més perilloses màfies del país, tanmateix, com els borrecs i els idiotes es pensen que són polítics i no criminals, encapçalo aquest seguit de crims de les màfies de la partitocràcia així, vejam si per la gràcia de Déu, algun imbècil obre els ulls i s’adona que el problema del país, llevat dels espècimens de més amunt, són aquests gossos inútils i castrats i el seguici de les putetes de l’harem, destacables no per les virtuts sexuals – que desconec -, sinó per l’excel·lència en idiòcia, fins al punt que n’hi ha que ni tan sols atenyen el grau d’idiota.

Res millor que comprovar com viuen del robatori perpetu:

https://t.me/NoPlandemia/208421

https://t.me/RosselloCM/88011

https://t.me/mustangcomunicacion/13095,

com passa amb els jutges, els més criminals fan carrera. L’Armengol (per cert, molt amant de la infantesa i dels seus beneficis) tercera autoritat del país; l’altre, el canari, ministre. Així funciona la criminocràcia, el règim mafiós que són TOTES LES ANOMENADES DEMOCRÀCIES DEL MÓN, PUR SIONISME, O SIGUI, PUR CRIM.

https://t.me/mustangcomunicacion/13098,

a la foto, el més gran criminal de la història d’Espanya, de llarg, i l’home que li fa de dona lletja.

https://t.me/RosselloCM/88012

Aquest criminal, pel sols fet de la malversació continuada de fons públics, hauria d’estar a presó des de fa temps. El deute amb què aquest criminal ven Espanya, és la garantia d’esclavatge de les generacions posteriors. I no parlo del genocidi, de l’alta traïció, ni de tots els altres delictes del codi penal, ni de tot allò que és constitutiu de crim, ja que no n’hi ha on aquest sicari sionista no hi sigui, a part, de l’evident discapacitat per a formar govern, perquè el que hi ha a Soroslàndia avui és un exèrcit d’idiotes sense antecedents ni memòria en la història, com si hagués seleccionat el més extraordinari del Cottolengo per a destruir el país i la seva gent. No podeu imaginar-vos com m’agradaria de veure’l ascendint l’escala que condueix directament a l’Infern; no us ho podeu ni imaginar! Aleshores, m’agradaria de veure les seves úniques ‘virtuts’: la vanitat, l’orgull i el cinisme. Espanya li ho deu.

A la màfia PSOE, no hi ha criminal que no rebi la seva part. Aquí teniu la idiota i inútil de l’Elma Saiz, la de la inclusivitat:

https://www.libertaddigital.com/espana/2024-04-21/el-caso-de-las-mascarillas-impregna-navarra-4-cargos-de-chivite-incluida-la-ministra-saiz-deberan-dar-explicaciones-7119350/

No en teniu prou? Vegeu el criminal que en lloc d’estar a la presó després de diverses sentències fermes, és ministre gràcies a l’homosexualitat, la inexistència d’empatia, la psicopatia i l’amor als jueus:

https://t.me/resurgente2020/56304

Ell viu del que et roba i de les comissions dels narcotraficants, afavoreix i finança la protecció dels il·legals i dels delinqüents que violen les fronteres que ell no protegeix, i després té la poca vergonya de dir-te que t’acompanyin al caixer a treure diners. No dubteu que amb una mínima investigació, això i el seu marit, en un estat de dret on imperés la Justícia, gaudirien de l’emoció de fer el gran viatge plegats.

Això és l’obra d’aquest desgraciat, que ho porta escrit a la cara:

https://t.me/resurgente2020/56311

https://t.me/RosselloCM/88001

https://t.me/RosselloCM/88002

https://t.me/RosselloCM/88003

https://t.me/RosselloCM/88006

https://t.me/mustangcomunicacion/13089

No fan pena, pobrets!, morts de fam, mig nus, tots aquests nens, dones i vells que fugen de guerres que no existeixen i que el criminal (sentències fermes europees) de Marlaska deixa entrar en el que és un evidentíssim delicte d’ALTA TRAÏCIÓ, sobretot, per l’agreujant per a la seguretat dels qui ha de defensar com a ministre, però que, els excrements amb toga, pobrets!, ells, entre els nens, la coca, la puta cara i els sobres tacats de sang, no tenen temps per a tot! No els demaneu més a aquests sagrats custodis de la Justícia. Pobrets!

Abans de continuar amb la banda d’assassins i criminals del PSOE, escolteu un senyor, que no és ministre ni té cap responsabilitat pública, o sigui, que és intel·ligent, com ens explica el que els idiotes i discapacitats mentals dels governs europeus no entenen. Ho saben, però no ho entenen per raons eminentment cognitives, de discapacitat. Ells veuen els sobres tacats de sang, com poden robar mentre els jutges dels sionistes els somriuen, i a ells, se’ls fot, que la substitució ètnica contra els seus s’estigui produint davant dels seus ulls i amb el seu suport i consentiment. Espero que això serveixi de prova per justificar que aquests tipus de subnormals han de ser erradicats de les nacions per al bé dels respectius pobles. Lògicament, un excrement això no ho pot entendre (que demanis el cap dels criminals) i ho considera un delicte d’odi, ells, que només fan el bé, com al criminal que l’Audiència Nacional ha deixat en llibertat. Ara, els responsables esperen la repercussió de la notícia en el saldo. Ells són així, més idiotes que traïdors, però, això no obstant, perillosos traïdors. Imagineu doncs, com ha de ser la idiòcia! Escolteu l’evidència del pla jueu Kalergi per a destrucció de l’home blanc i la civilització cristiana:

https://t.me/RosselloCM/88013

Unes proves:

https://t.me/RosselloCM/88015

https://t.me/RosselloCM/88024

No vull deixar la banda de criminals PSOE, on trobareu de tot, lladres sobretot, però criminals de tots els delictes, i assassins. És una banda perfectament muntada i per això des de la fundació pels sionistes, sempre ha estat una fàbrica de problemes i mort per a la gent. Però ara, aquests criminals inveterats, han incorporat el genocidi, una pràctica que ja els era coneguda, però que no havien executat indiscriminadament contra els seus propis compatriotes, als quals tant estimen i volen servir, robant-los, arruïnant-los, i ara ja, matant-los a comissió. Comencem amb les proves científiques que demostren la participació activa del PSOE en el genocidi sionista:

https://t.me/elinvestigador_org/14781

https://t.me/elinvestigador_org/14780

El cinisme dels criminals és clar en la darrera frase del peu del vídeo. La protèrvia d’aquests assassins no pot ser perdonada i l’execució de tots ells és el mínim per a recuperar la dignitat com a poble.

El genocida Salvador Illa, responsable directe de 30000 assassinats de vells i de totes les morts posteriors entre la gent sana, xifrada, de moment, amb més de 50000 assassinats, és l’actual candidat al Prostíbul de la Genociditat, amb tot el cinisme del món, amb més cara que esquena, com és propi del capteniment dels més sinistres dels criminals de la màfia, i té la barra de dir que les vacunes foren voluntàries i que des del ministeri mai no van coaccionar ningú per a posar-se-les:

https://t.me/NoPlandemia/208992?single

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/4918511

El sionisme el premiarà, no ho dubteu, el mèrit d’haver assassinat a vuitanta mil persones i les que resten, a part d’haver destrossat la salut de centenars de milers, és una feina criminal que els sionistes paguen molt bé. EL GENOCIDA SALVADOR ILLA QUE HAURIA D’ HAVER ESTAT PENJAT, ÉS CANDIDAT A DIRIGIR TOT UN POBLE (una merda de poble, tot sigui dit).

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/4918389

Jo amb aquests sacs de merda no puc. L’execució dels criminals és l’única garantia que no es pixin damunt teu a més de cometre els crims, com va passar amb el professor d’ètica política, el mafiós Jordi Pujol, o aquest excrement d’Illa, que en una comissió – entre delinqüents, no ho oblidem – encara gosen treure pit. Si sabés que la forca el podia estar esperant, ja us dic jo que la supèrbia no l’hi veuríeu. Ara, sabent que el que ha cobrat de comissions per matar, com els beneficis dels robatoris i fraus amb els morrions i el crim habitual de pertànyer a l’organització mafiosa, com a molt, el portarà a veure els seus col·legues dels excrements amb toga, perquè després de representar l’acte ‘judicial’ de l’obra de teatre, els uns i els altres gaudeixin dels beneficis de la criminocràcia que esclavitza la gent. O espavilem, o aquests criminals acabaran amb nosaltres. Illa va fer tot el que va poder. I nosaltres ens ho mirem. LA PENA CAPITAL ÉS IMPRESCINDIBLE PER A FER JUSTÍCIA A MAFIOSOS, GENOCIDES I TRAÏDORS. I sí, no restarien polítics, és clar, però, i el bé que viuríem?

Per a concloure aquesta part dedicada als criminals que es fan dir polítics, un vídeo de Rafael Rosselló sobre l’Holocaust sionista. Un vídeo que malgrat que és llarg, val la pena de veure perquè corrobora la magnitud dels crims de tots aquests assassins amb corbata, la partitocràcia; i és argument prou per a justificar la meva demanda de pena capital per a tots els responsables.

https://youtu.be/gaisdT4xD2c?si=OpvHa8mwIZPP6TfD

Que hi ha metges assassins, ja ho reconeixen fins i tot a les televisions convencionals. Aquest és el magnífic treball de les bagasseries jesuïtes!:

https://t.me/RosselloCM/88049

Les universitats han de ser tancades i desratitzades,

https://t.me/NoPlandemia/209115,

no hi cap un idiota més!

https://t.me/NoPlandemia/209074

El nivell de les cases de putes.

A la bústia de suggeriments, m’he trobat això:

https://t.me/RosselloCM/88030

Què voldrà dir? Què voldrà dir?


ELS SIONISTES ASSASSINS

Del mal de la terra, poc a dir. Les notícies parlen per elles soles: sempre generant conflictes, sempre robant, sempre mentint, i sempre gaudint de les fams, la misèria i les matances que ells, sempre de sempre, provoquen.

https://t.me/mustangcomunicacion/13066

https://t.me/mustangcomunicacion/13106

Qui no veu que és una guerra contra el cristianisme és que és ximple a més de cec:

https://t.me/NoPlandemia/209077

El pallasso, lladre i assassí de la Casa Blanca de la Reserva Federal, el Biden, amb els amos, amb els sionistes, sempre a favor de les llibertats, la pau i la filantropia:

https://t.me/resurgente2020/56301

Mentre cerquen la guerra mundial i la matança dels joves innocents per a enriquir-se més i accelerar la destrucció d’Occident, no deixen de banda al seu genocida favorit, el goril·la del psicòpata Gates, que cada dia fa més intents per a agradar els amos i que li augmentin la dosi de menjar, o el tipus de menjar, vejam si aconsegueix una ‘línia’ com la del menja-nens de l’Agustín Carstens, el psicòpata criminal disfressat d’executiu del BIS; i per això, el goril·la s’inventa el que calgui, tot sigui per a continuar matant i destrossant la salut de la gent, i sobretot, sobretot, la dels nens, la passió jueva:

https://t.me/resurgente2020/56315

Tanmateix, i malgrat els pantans de merda dels tribunals, els femers d’escòria i copròfags dels urinaris públics i dels prostíbuls de cada nació, malgrat això, i malgrat els assassins sionistes de tota la vida, les coses, als assassins no els acaben de sortir. Llegiu aquesta notícia, que no està referenciada amb la font - cal remarcar-ho -, però que si és certa, demostraria que la jugada per a l’aniquilació en massa no triomfarà. Cal prendre-s’ho amb cautela, però, la notícia significaria moltes més coses d’aquelles que imaginem, i podria accelerar l’intent sionista de provocar la tan desitjada guerra mundial que completi la trilogia de matances goyim a Europa que els jueus van començar quan assassinaren l’arxiduc Francesc Ferran a Sarajevo.

https://t.me/NoPlandemia/208968


LA GUERRA CONTINUA.

ENGUANY ÉS L’ANY CLAU.

O ELLS O NOSALTRES.

TOTS, JA NO HI CABEM.


Vostè, amb plena consciència i responsabilitat, què creu que hauríem de fer amb les excel·lentíssimes i il·lustres persones que representen la Justícia en aquest país i amb els honorables i respectables homes de la classe política, que des de totes les posicions ideològiques, vetllen pel seu benestar, la salut, l’educació, el progrés i l’augment de la riquesa?

Immortalitzar-los en un monument       No ho sé            Executar-los

                            𑂽                                 𑂽                        𑂽







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada