diumenge, 7 d’abril del 2024

VERINS SIONISTES


Avui, 8 d’abril del 2024, es veu que serà un dia diabòlic: el cometa Diable es passejarà pels cels, l’eclipsi de sol convertirà en nit una zona de la Reserva Federal dels esclaus dels Estats Units, la NASA enviarà al cel tres coets anomenats ‘Deïtat Serpent’ ningú no sap a fer què, el CERN (que recordeu que té per logo el 666) tractarà de trobar la matèria fosca i, mentrestant, els jueus volen sacrificar les 5 vaques roges; coses seves sobre el tercer temple i l’arribada del Mesiah, Satanàs. Enmig d’aquesta bacanal satànica, jo us presento els verins sionistes anteriors a tot el que pot passar en aquesta ‘malèfica’ jornada.


SIONISME

https://t.me/resurgente2020/55841

https://t.me/RosselloCM/87404

La conciliació entre Jaser Arafat i Yitzhah Rabin: L’origen de Hamas i l’assassinat del primer ministre israelià:

https://t.me/resurgente2020/55840

I... Netanyahu va arribar al poder:

https://t.me/mustangcomunicacion/12788

La guerra sionista de Netanyahu és coetània a la guerra sionista del jueu Zelensky. Curiós. I vegeu les idees de pallasso del jueu que ha destruït Ucraïna:

https://t.me/mustangcomunicacion/12790


ELS VERINS SIONISTES

Ara que ja els coneixem millor, parlem dels verins i dels encobriments de tots els criminals que imposaren la inoculació i que, per tant, són responsables de genocidi, independentment de les barbaritats que gosen dir contra la llibertat, en el que és un evident delicte de crim de lesa humanitat:

https://t.me/resurgente2020/55836

https://t.me/RosselloCM/87428


ELS SICARIS SIONISTES A SOROSLÀNDIA

E.R.C.

Mort Heribert Barrera, ERC és un insult a Catalunya:

https://t.me/RosselloCM/87402

https://t.me/RosselloCM/87417

LA MONTERO, EL CAIXER DE LA MÀFIA PSOE

https://t.me/NoPlandemia/204359

Les putes inútils i idiotes de l’harem jueu han de tenir, totes, més cara que esquena. Aquest monstre es dedica a robar dia sí dia també, no sap fer altra cosa... bé, sí, mentir més que no parla.

ELS CRIMINALS DE L’URINARI PÚBLIC

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/4886536

No hi ha indicada la font de la notícia, per bé que me la crec. No sóc un ingenu. Tanmateix, us heu fixat que els excrements amb toga l’alliberen de la presó per un pacte? Això és dret: La protecció, per part dels criminals de la Fiscalia i dels jutges, dels delinqüents sionistes. En Justícia, l’última cosa admissible és el pacte amb els criminals! La Justícia exigeix el compliment de la llei i la reposició del mal provocat pel delinqüent. Però a les Ciutats de la Immundícia tota la corrupció i la púrria s’hi citen, és el bordell on els criminals representen la comèdia de pixar-se damunt dels ciutadans.


EL DRET ÉS PUR SIONISME.

LA JUSTÍCIA ÉS HONOR, DIGNITAT I RESPECTE.

Us serà fàcil de comprendre per què el sionisme no pot aplicar mai la Justícia, oi? Penseu en Yitzhah Rabin i com els sionistes l’executaren, i a l’assassí, li aplicaren el dret.

QUI AVUI NO VEU L’ENEMIC,

NO SÉ SI ÉS CEC,

PERÒ SEGUR QUE ÉS BEN IMBÈCIL.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada