dimarts, 2 d’abril del 2024

EL SIONISME, NO SERÀ UNA MALALTIA MENTAL ?


Les coses com són:

https://t.me/NoPlandemia/203202

Si l’OMS es dedica a l’extermini, l’OTAN als genocidis, l’FMI a la destrucció de les nacions i l’expansió de la misèria, i el FEM(S) al robatori mundial i a convertir els humans en màquines esclaves, i tots els dirigents i els calés són jueus, tots sionistes, voleu dir que no és una seriosa malaltia mortal per als altres, i que només es cura amb ‘l’eutanàsia’ dels malalts?


Ahir vaig fer una referència al canvi climàtic i a la pujada de les aigües del mar, tot comentant que les piscines romanes - vivers de peixos – avui es podrien fer servir. Aquí teniu les imatges:

https://t.me/NoPlandemia/203061

Tampoc no oblideu que tots els jueus que comanden la guerra i els seus sicaris, tots, tenen xalets a tocar del mar. No els fa por l’emergència climàtica?


Ahir també, comentava sobre el paper higiènic per als idiotes amb estetoscopi, ‘The Lancet’, i l’estudi que demostrava que la població mundial es reduirà en els pròxims anys. I avui em trobo amb aquesta notícia:

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/4876157

L’estudi és finançat pel psicòpata genocida dels verins jueus, Kill Gates, i la seva fundació dels horrors. Compreneu? L’exterminador paga un estudi perquè confirmi que la població disminuirà per les taxes d’infertilitat, tot desviant la mirada dels verins del jueu. Quan es consolidi la despoblació, argüirà que ja hi havia estudis que demostraven aquesta tendència. I com sigui que els problemes d’infertilitat fa anys que són patents, s’espolsarà les puces del genocidi amb els verins que fa fabricar per a matar la gent, delmar-la i fer-la estèril. No creieu que això és una psicopatia de camisa de força?


Avui tocaré diversos assumptes, una mica a la babalà, per bé que procuraré d’aplegar-los per temes, i al final, dedicarem un espai especial als nostres ‘estimats’ enemics, els bons, per a comprendre fins a on arriba el grau d’aquesta bondat.

Comencem amb els idiotes, que és el que tenim més a mà. I qui millor que l’infraidiota que decora la butaca del Ministeri de Transports, en una exhibició de les incapacitats racionals de l’individu, si li puc dir així, sense ofendre la resta de la humanitat:

https://t.me/resurgente2020/55645

D’ell, passem a la Jacinta Rebolledo, sòcia del govern, o sigui, de tota la colla de putes inútils i idiotes de l’harem jueu, en una altra exhibició. Serà per exhibicions!

https://t.me/RosselloCM/87205

Ja no és la ‘subnormalada’ de la indigent mental, sinó que ni escriure no sap. Nietzsche ja ho deia: ‘Qui no sap escriure, no sap pensar’. La cosa, per a començar el vòmit, escriu: ‘Desde’, amb una accepció comuna però gramaticalment incorrecta, perquè Unidas Potemos és una abstracció ideològica i no un punt d’origen (com tampoc no ho entendrà, no m’esplaiaré); només dir que seria més correcte usar los miembros’ (encara que la Jaci escriuria ‘miembras’, que és més inclusiu i menys discriminatori, segons la pseudoneurona que habita en soledat l’interior del crani enmig d’una substància insòlita) o la organización’, o el partido). Tot seguit, ‘perdimos perdón’; no cal comentar res. I és clar que pot ser una errada de tecleig; tanmateix, no rellegeix el que escriu? Després, demana perdó a ‘todos los musulmanes y todas las musulmanas’ i una mica més endavant - després d’un extraordinari ‘hallan sentido’ -, ‘ofendidos y ofendidas’. No cal dir que només la ignorància et pot fer escriure així, quan pots escriure més breu i correctament ‘todos los musulmanes ofendidos’, perquè que ella, amb la pseudoneurona perduda enmig de la substància intracranial, no sàpiga que els genèrics són masculins i inclouen dones, nens i nenes, velles i vells, no vol dir que els genèrics no siguin els masculins per convenció gramatical. I encara!, que no ha posat els femenins per davant dels masculins! Estic convençut que alguna llumenera feminista li ho haurà assenyalat com a falta greu, i com a sospita ‘d’heteropatriarcalisme subjacent’. Val a dir, que el fet que un musulmà se senti ofès per les processons de Setmana Santa és intolerable en un país cristià. De fet, és intolerable que ningú se senti ofès per les pràctiques religioses dels altres, ja no dic res, si l’estranger ets tu. Perquè en el cas que el musulmà (i les musulmanes, és clar) es puguin sentir ofesos (com a molt poden sentir-se incòmodes), l’únic que han de fer és abandonar el país durant la Setmana santa i el Nadal. Però la sensibilitat de l’analfabeta no ho veu així, i es lamenta que aquestes ofenses als musulmans s’hagin fet en espais públics! Que espera?, fer processons pel passadís de casa i cada u amb els seus passos? I per a reblar la monumental idiòcia, ens fa entendre que els espais ‘públicos’ són de ‘todos y todas’; com si públic no volgués dir això! Tot plegat, l’eminència, ho escriu en una sola frase! I tota la frase, al capdavall, per a manifestar una absoluta idiòcia, perquè pensament no ho és, t’ho miris per on t’ho miris. La Jaci, la Yoli, la Moni, la decoració de la butaca del ministeri de transports...

Però n’hi ha més, de Finlàndia a Soroslàndia, i amb una competència per assolir la idiòcia absoluta que estaborneix. Fa por, però por de veritat:

https://t.me/NoPlandemia/203155

NO HA DE SER DELICTE PENAL ?

I tot això, mentre passen coses com les següents:

https://t.me/NoPlandemia/203173

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/4876129

Que no s’ofenguin els universitaris europeus nascuts a l’Àfrica si celebrem la Setmana Santa. Sort en tenim dels psicòpates que els sicaris dels sionistes han disfressat de policies, que vetllen per la protecció dels musulmans de la Jaci. Si tenen per costum robar i violar, qui som nosaltres per a recriminar-los res! Només faltaria, a més que els mantenim, donem casa – o se l’agafen amb la ‘llei’ a la mà – i els eduquem en perjudici del correcte progrés dels nostres fills, només faltaria que no els deixéssim violar segons els seus costums i a robar segons les necessitats! L’heteropatriarcat és racista i xenòfob i violent, com els desgraciats que han pegat el pobre universitari que anava a robar perquè li és costum, i van, els salvatges, i li peguen. Molt ben fet que ha fet la policia! Ara cal que l’excrement amb toga els imposi presó incondicional! Després, en el judici, ja veurem si s’escapen per agressió amb lesions i acarnissament, i l’agreujant d’odi racista contra un ciutadà espanyol i marroquí que feia el que fa cada dia, l’acostumat.


No deixem els imbècils, perquè, per més que voldria, és impossible. Passem ara a la secció dels idiotes amb estetoscopi. El cas d’aquests espècimens que enverinen, maten i diuen bestieses dignes de la Jaci o la Yoli, però que han estat premiats amb títols de bagasseria jesuïta per a guanyar-se la vida amb l’estupidesa com a eina de treball, per més nociva i letal que sigui l’estupidesa dels retardats mentals. Comencem amb el totòleg de Soroslàndia, l’insigne César Carballo, que fa quatre dies encara recomanava els verins jueus, tot sabent que són verins, i havent dit que els ‘metges’ havien de fer una reflexió sobre la seva actuació durant el genocidi:

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/4876242

Això tindrà alguna cosa a veure amb l’èxit del neci?

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/4876240

La puteta privada dels Rothschild, o el gos de Soros, estan casats amb homes disfressats, al tarat de Klaus Schwab, el Rothschild jueu-alemany, li fascina disfressar-se de dona acabada de casar i en roba interior; i quants presentadors no són homosexuals? No serà l’èxit, el premi sionista al mascle castrat per voluntat pròpia? No ho sé; jo, innocentment, pregunto. Que, qui no sap, ha de preguntar.

Però, continuem amb els experts de la ciència, aquests extraordinaris genis actuals, tots servicials escuders dels sionistes, i llumeneres de la idiòcia fins a uns assoliments que, no res, fa vint anys, haurien estat impensables:

https://t.me/Realidades_Paralelas/8108

https://t.me/NoPlandemia/203048

https://t.me/NoPlandemia/203008

ELS EXPERTS ESTAN EN ALERTA MÀXIMA

PER LA PANDÈMIA D’UN SOL CAS.

NIVELL, NIVELL, I PROFESSIONALITAT:

PURA CIÈNCIA.

Aquests criminals, anomenem-los pel seu nom tècnic, per calés, maten el que calgui. Si alguna professió ha perdut tota la credibilitat i el respecte, és la medicina, perquè no són metges que vetllen per la salut, sinó psicòpates capaços d’enverinar-te amb tota la sang freda a canvi d’uns emoluments generosos, com són capaços del més brutal sadisme i abjecció amb els seus pacients. Vegem-ne la prova, amb allò que els criminals de la medicina estan fent als transsexuals. TOTS ELS CRIMINALS QUE PARTICIPEN EN L’ATEMPTAT CONTRA LA SALUT DELS TRANSSEXUALS, NO HAN DE REBRE ALTRE AGRAÏMENT QUE LA FORCA, DELS METGES DE CAPÇALERA ALS SEXÒLEGS, ALS PSICÒLEGS I PSIQUIATRES, COM TOTS ELS CIRURGIANS QUE HAN MUTILAT ELS JOVES. Un problema normal en l’adolescència, els sionistes l’han convertit, amb l’ajut de tots els mongòlics de les facultats de medicina, en un problema ‘reversible’. Cap clemència s’ha de tenir amb aquests pertorbats mentals, però quan dic cap, és cap ni una. De fet, si depengués de mi, només pel fet d’haver realitzat una mutilació genital, ja n’hi ha prou per penjar el psicòpata. Sense judici ni defensa. Hi ha constància que el cirurgià fou X? Doncs X, a rebre la condecoració de cànem, directe, sense pèrdues de temps ni tan sols explicacions. De què servirien les explicacions, si fa el que fa? I sense pèrdues de temps, com ells actuen amb els pobres joves desorientats, que ells condueixen a la destrucció sense miraments ni escrúpols. I no ho dic per dir, que avui ja comencen a veure’s els primers casos que corroboren l’activitat criminal d’aquests dements amb títol de bagasseria:

https://cienciaysaludnatural.com/se-duplicaron-los-suicidios-personas-con-cirugia-de-cambio-de-genero/

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/4876077


CAL FER TANTA NETEJA,

QUE POTSER SÍ QUE, AL FINAL,

RESTAREM NOMÉS 500 MILIONS;

COM PROPOSAVEN ELS MAÇONS.


ELS NOSTRES ‘ESTIMATS’ ENEMICS, EL ‘BONS’

Escoltem, en anglès, què diu Clare Daly, l’eurodiputada, sobre la criminal sionista Ursula von der Leyen, a qui, val a dir, que hi ha molta gent que ja li té ganes. L’està investigant la fiscalia europea – veurem en què queda – i, llevat dels sicaris dels jueus, els homes i les dones dignes l’acusen d’un munt de crims, pels quals, i sense el mínim dubte, no es paga d’altra manera que amb la vida. Cosa que espero de veure amb els meus ulls.

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/4876074

L’última de l’assassina de masses:

https://t.me/mustangcomunicacion/12699

Ara, comprovem a qui dóna suport incondicional la khàzar:

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/4876030

https://t.me/mustangcomunicacion/12686

https://t.me/mustangcomunicacion/12671

El genocidi del poble palestí pels jueus... Ah, la Yoli diu que està a favor dels palestins i critica Israel, però no li feu cas, pobreta!, la part emocional la pot, i com raonar no en sap - ni pot, tampoc -, doncs manifesta la seva emoció, que això sí, com tot animaló, la violència li és desagradable – i està molt bé, sí -, però el que no sap, és que els seus amos són els jueus als qui critica. La seva sort és que els jueus ja ho saben i, com la coneixen, deixen que la coseta digui el que vulgui, perquè saben que no hi ha ningú en el món que se l’escolti si no és per a riure després, llevat, és clar, del seu partit ‘Chupar’; que alguna eminència com la Jaci de més amunt, li devia dir que s’escrivia: ‘Sumar’, i així va quedar.

Bromes a banda, posem-nos seriosos, perquè les notícies de tot seguit són per a posar-s’hi i molt. És evident que el sionisme vol provocar la guerra a l’Orient Mitjà d’una vegada i per totes. Fa molts anys que se’ns parla d’Iran, però mai no han aconseguit que el règim dels aiatol·làs, que els americans i israelians imposaren contra el règim del Xa Reza Pahlavi per a la guerra del Gog contra Magog anunciada en els llibres dels Inferns, s’hagi decidit mai a atacar Israel per a destruir-la. Doncs, sembla que ara els sionistes estan decidits a provocar la gran guerra a la zona. Abans-d’ahir l’exèrcit israelià va atacar l’ambaixada iraniana a Síria, on està centrant els seus cops, una vegada Gaza ja és terra arrasada:

https://t.me/Realidades_Paralelas/8100

https://t.me/mustangcomunicacion/12681

https://t.me/mustangcomunicacion/12670

ISRAEL ÉS UN ESTAT TERRORISTA

Bobby Fischer, el genial jugador d’escacs, ho tenia molt clar:

https://t.me/RosselloCM/87230

Per a aprofundir les paraules de Fischer i els fets que s’estan produint a hores d’ara, res de millor que veure un documental sobre els bons i les constants manifestacions de la seva bondat (Els amics de Vox):

https://t.me/RosselloCM/87227

LA DESTRUCCIÓ I L’ESCLAVATGE

Recordem que l’objectiu, a part de l’extermini dels blancs i l’aniquilació d’Europa - de l’Imperi Romà, segons ells -, és la moneda CBDC, per la qual, els Rothschild passarien a ser els amos i senyors de tots els béns del món:

https://t.me/NoPlandemia/203105


QUAN LA GENT S’ADONI

QUÈ VOLEN FER AMB ELLS,

ESTARAN PERDUTS.

PER AIXÒ, CAL CLAMAR AL CEL,

A CRITS, QUI SÓN.

QUAN LA GENT S’ADONI

QUE ELS SIONISTES

NOMÉS VOLEN LA MORT I L’ESCLAVATGE

DE LA HUMANITAT,

ALESHORES, I NOMÉS ALESHORES,

COMENÇARÀ L’AGONIA DEL MAL.






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada