dilluns, 15 d’abril del 2024

‘ELS ALTRES’


https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/4902463


Reconec que no sé, ni m’importa, com funcionen els resultats de les recerques i de les visites al blog. Això no obstant, hi ha detalls quant a les dades que exposa Jewgle, que em sorprenen. Si ahir deia que hi havia hagut deu vegades més visites dels ‘altres’ que les visites ‘nacionals’, avui, haig de dir que han augmentat a vint vegades més, alhora que han desaparegut les visites d’altres nacions, un fet que era comú i habitual. Després d’un considerable augment de visites de fora i del nombre a cada nació, avui han desaparegut. No dic que no sigui normal. Qui ha de perdre el temps llegint el que passa en el món en un blog com el meu, si els sionistes ho fan per la tele i en els papers higiènics? Tot i això, com m’ha cridat l’atenció aquest detall, el fet que els ‘altres’ superin en vint vegades les visites ‘localitzades’, ho exposo. I si ho exposo més que res és perquè si d’alguna manera els robots estan obstaculitzant l’accés fàcil al blog, vol dir que s’hi exposen veritats que no els agraden, la qual cosa m’enorgulleix. I com sigui que l’única activitat digna avui és la lluita contra la desaparició de l’espècie humana, estic content de contribuir ‘miserablement’ – si és vol –, però, de contribuir a exposar els crims dels sionistes i l’objectiu d’esclavitzar-nos, després de liquidar físicament la possible resistència. Ells són així, i nosaltres som tossuts.

Fet aquest incís, comencem l’interessant capítol d’avui, amb un vídeo de Mike Adams que ens adverteix de la guerra en la qual ens trobem:

https://www.bitchute.com/video/sPKNtddJdcYX/

Després d’aquest advertiment, vegeu aquest reportatge de ‘CanariasDespiertaUnida’ - una gent que està activa en molts de fronts - sobre EL PLA KALERGI sionista per a la destrucció d’Europa. Tot i que no hi ha res que sigui una novetat o una dada que desconeguem, el resum i l’evidència d’aquest pla genocida, tant en l’aspecte físic com en l’aspecte cultural, és necessari que la gent el comprengui, perquè Europa depèn de despertar abans que sigui massa tard, i avui, ja portem retard, alhora que els polítics criminals acceleren el procés per a la destrucció de les respectives nacions i la gent pròpia, en el que és un delicte d’ALTA TRAÏCIÓ I GENOCIDI FÍSIC I CULTURAL que, quan reinstaurem la Justícia, els haurà de portar al patíbul com a compensació.

https://odysee.com/@canariasdespiertayunida:3/KALERGI-MITO-O-RELIDAD:6

Un rabí ens ho explica de manera prou clara. El que diu és una evidència que la gent de bé sap, i que només no s’acompleix per culpa dels sicaris sionistes.

https://t.me/resurgente2020/56112

Per a il·lustrar el documental, res de millor que una notícia d’ahir mateix:

https://t.me/RosselloCM/87722

https://t.me/mustangcomunicacion/12929

La reflexió del ‘Lobo estepario’:

https://t.me/NoPlandemia/206425

I una curiositat:

https://t.me/resurgente2020/56109


Passem ara a fer una visita a Soroslàndia i el règim criminocràtic que hi regeix. Per a fer-ho, res millor que començar amb José Lomas, l’ancià condemnat pels criminals amb toga per matar un delinqüent que havia entrat a casa seva a les dues de la matinada, se suposa, segons la fiscalia, que per demanar un got d’aigua, que tenia set:

https://t.me/RosselloCM/87690

Aquí els teniu protegint els delinqüents i actuant contra la víctima, que ells sempre estan al servei de les rates que els nomenen i els amos de les rates que els nomenen, i si els jueus han dit que no hi ha propietat privada (llevat de la d’ells), doncs no hi ha propietat privada.

https://www.larazon.es/castilla-la-mancha/okupas-producen-incendio-propietaria-tiene-que-pagar-bomberos-albacete_202404126618f5cec0b95c0001d93350.html

Ara, escoltem la intel·ligència d’Antonio Escohotado, que superava ell, tot solet, la que arreplegues ajuntant les immundícies togades, els pinxos i les putes dels prostíbuls i els urinaris públics, i les bandes criminals dites partits:

https://t.me/NoPlandemia/206476

SI TRAIEM DE L’EQUACIÓ ELS IDIOTES

I ELS SIONISTES, RESOLDREM LES INCÒGNITES

AMB EXACTA PRECISIÓ.

Més sobre la putrefacció judicial; no necessita paraules:

https://t.me/RosselloCM/87712

Comprovem el nivell intel·lectual dels criminals que ens governen. En aquest cas, probablement la criminal més gran del país actualment, que gràcies als sionistes és la tercera autoritat del país. Vegeu el nivell:

https://t.me/RosselloCM/87723

De la màxima criminal del país actualment, al màxim criminal de la història d’Espanya, el narcís, psicòpata, traïdor, genocida, lladre i cínic fins al vòmit, del gos de Soros. Cal afanyar-nos, perquè és del tot just que tinguem l’honor i el plaer de veure aquesta escòria pujar les escales del patíbul i comprovar aleshores l’enteresa i l’aplom del megalòman amb indigència mental:

https://t.me/mustangcomunicacion/12923

D’aquests dos exemples emblemàtics, passem a un dels paràsits més notables del país, un més per desgràcia, i que ens demostra sense vergonya ni pudor, emocions impossibles en animals inferiors, com de feliç s’és servint com esclau els jueus i com de bé està el pinso que li donen a menjar:

https://t.me/mustangcomunicacion/12928

El robatori dels criminals que han assumit el control de l’Estat i l’han convertit en la més perillosa i criminal de les màfies. Així et roben:

https://t.me/RosselloCM/87708

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/4902760

I així ho fan els seus amos, els banquers criminals:

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/4902409

Escoltem ara Lorenzo Ramírez explicant-nos com està concebut el robatori sionista de tots els béns de les nacions i com pretenen sotmetre-les com a esclaves:

https://t.me/RosselloCM/87716


Sobre el canvi climàtic:

https://t.me/Disidenteincontrolado/17419

Sobre l’Holocaust sionista:

https://t.me/RosselloCM/87717

I aquí, els tres genets de l’Apocalipsi, els dels verins: Un, terrorista i genocida, acusat de crims de lesa Humanitat; el segon, genocida professional, dedicat com a veterinari a fabricar tòxics per a matar goyim; i el tercer, el psicòpata eugenèsic i probablement el criminal més versàtil del moment, fill de banquera jueva i d’un assassí professional de fetus:

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/4902444

Lògicament, i com no podria ser d’una altra manera, no hi ha UN SOL JUTGE en el món que sospiti que aquests monstres són uns criminals. Més de 20 milions de morts i que no s’aturen, més de centenars de milions de damnats, i beneficis multimilionaris per als criminals, als deficients mentals, no els semblen cap indici per a sospitar res més que la gran bondat filantròpica que ha aconseguit salvar vides i protegir-nos a tots de la IMMENSA MENTIDA que havien fabricat prèviament; segons els excrements, perquè són molt llestos. És evident que més llestos que ells sí, però allò que els afeccionats a les punyetes consideren llestos, no són més que assassins de masses després d’un exhaustiu i elaborat pla per a l’extermini. Però ells, pobrets!, clouen a presó un vell que es defensa d’un delinqüent amb antecedents i que està en llibertat, perquè l’escòria togada l’ha protegit amb el dret i la infàmia, les dues tares que s’apleguen a parts iguals en les anomenades ciutats de la immundícia.

I contra aquesta malversadora, lladre, assassina de masses i traïdora, tampoc, pobrets!, com gosarien acusar la nineta dels ulls dels nassos:

https://t.me/resurgente2020/56117


Deixem idiotes, deficients i criminals, que ja no saps com separar-los, si és que es poden separar, i anem-nos-en a la guerra de Gog i Magog, la gran guerra d’extermini que els sionistes desitgen més que un nen el regal el dia de Nadal. Ahir comentava sobre els focs artificials iranians sobre Israel i, això no obstant, reconeixia la pulcritud i dignitat de l’atac d’Iran, perquè en cap moment van anar a atacar els civils, un fet que per a un israelià és quasi impossible d’entendre. Doncs bé, avui he trobat una anàlisi sobre aquests focs artificials, que crec que cal exposar perquè explicaria el meu error d’interpretació i l’astúcia dels iranians:

https://youtu.be/t0hc3YIlKqg?si=Fr1vO0n1NQ-LQLte

I si parlem de la banda dels menys dolents, anem a veure què ens diuen els assassins professionals:

https://t.me/NoPlandemia/206429

No cal recordar que la provocació és sempre d’aquests assassins sionistes, de l’atac de falsa bandera que els ha permès l’extermini de Palestina, a l’atac a l’ambaixada iraniana a Síria, on com sempre, cal recollir cadàvers, la passió dels asquenazites. Veurem quina serà la reacció, una reacció innecessària, ja que els qui primer atacaren violant la llei internacional, foren ells i no els iranians. Però els sionistes volen una guerra de destrucció massiva a tot l’Orient Mitjà, ells són així, i a més a més, amb el sionista idiota de Milei, ja tenen mig apamat el nou Israel a la Patagònia. Veurem amb quina brutalitat o matança ens sorprenen els criminals d’Israel. I el cínic de Netanyahu diu que no vol víctimes mortals:

https://t.me/NoPlandemia/206499


Per concloure, unes il·lustratives imatges del paradís del camp de concentració goyim que el govern jueu de la Xina ha aconseguit de muntar per a poder procedir a l’extermini segons les necessitats i per a tenir els animals ben vigilats i controlats dins de la granja de l’horror. Ells, ja ho sabeu, són així, bons, que ho diu la llei dels gossos castrats i de les putes inútils i idiotes.

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/4902386

https://t.me/RosselloCM/87715


AQUEST ÉS L’HORROR SIONISTA

QUE ENS ESPERA,

SI NO COMENCEM

LA GUERRA CONTRA ELS SICARIS.


CAP POLÍTIC ÉS INNOCENT,

ELS JUTGES SÓN INCOMPETENTS,

I AMB ELLS,

ELS SICARIS MENORS, I TOTS, SÓN CULPABLES

DE CRIMS CONTRA LA HUMANITAT.


https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/4902519

Només caldria que els ‘suposats’ homes d’honor ho fossin. Però són uns traïdors que protegeixen els pitjors criminals que mai hi ha hagut al país. L’últim enllaç d’avui és cert, però molt em temo que entre covards, psicòpates, sàdics i LGTBIJKQ+, serà difícil de trobar-ne alguns de valents, dignes, amb honor i capaços de protegir el poble contra els criminals del govern i l’Estat sionista. Es podrien convertir en veritables herois, però ells s’estimen més la seguretat de l’esclavatge als criminals nassuts i als seus sicaris, que tenen més cara que esquena:

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/4902530













Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada