dijous, 4 d’abril del 2024

EL MÓN, SOROSLÀNDIA I L’HOLOCAUST


Ahir, en un moment del capítol, vaig referir-me a un excrement amb toga que havia condemnat un senyor per defensar-se d’un intrús que li volia cremar la casa, tot argumentant-hi el pur sentit comú: Quan algú entra a casa teva sense autorització, ha de saber que s’arrisca a tot. I escric això, perquè m’ha fet gràcia de trobar avui un vídeo breu que ja vaig penjar en una altra ocasió, però que convé recordar. És un sheriff i la recomanació de disparar qui entra a casa teva, per la teva seguretat i per estalviar diners als contribuents. Això és sentit comú i seny, el que passa a les ciutats de la immundícia és l’exercici del dret, o sigui, de la trampa legal per a afavorir els criminals. Més clar no pot estar!

https://t.me/NoPlandemia/203605

Fa poc, també vaig veure un seguit de vídeos que eren un recopilatori de lladres i assaltants que eren abatuts per les víctimes. Qui pot ser tan torçat i repugnant per a posar-se del cantó del criminal? Un excrement amb toga. És, bàsicament, la seva feina, d’altra manera no tindríem tots els delinqüents al carrer i amb càrrecs públics, i els innocents a la presó. La defensa pròpia és l’essència del dret natural. Tanmateix, les ‘escoles’ (prostíbuls) de dret oculten aquesta evidència perquè és la manera legal de defensar els criminals. Dit això, passem a veure com està el món, allò que abans reconeixíem com a Espanya i que avui és un cau sionista on campen a gust, i protegits del tot, els mercenaris jueus importats d’Àfrica; per concloure, fent una breu referència a l’holocaust sionista i al psicòpata que l’encapçala. Com sigui que les notícies s’expliquen soles, només afegiré comentaris si els considero estrictament necessaris, perquè, com dic, les notícies s’expliquen soles.


EL MÓN

L’Alemanya dels sionistes:

https://t.me/resurgente2020/55703

Tots els responsables han comès crims de lesa humanitat.

Escòcia:

https://t.me/resurgente2020/55730

Ja no tres anys, com a Irlanda; no, set! Mentrestant, els rabins jueus exalcen la destrucció del cristianisme i recomanen matar qualsevol cosa viva, però això, estimats amics meus, no és delicte d’odi, és amor.

Reserva Federal:

https://t.me/resurgente2020/55732

El pedòfil i criminal professional Biden, el pallasso dels sionistes, enfadat perquè Florida s’oposa a matar els nens de qualsevol manera. Això, amics meus, no és delicte d’odi, això és amor.

El camp d’extermini sionista ‘Canadà’:

https://t.me/resurgente2020/55733

Això és una altra prova d’amor, made in la puteta Justeta Trudeau.

O ELS MATEM, O ENS MATARAN A TOTS.

El Camp de Concentració ‘Austràlia’:

https://t.me/Disidenteincontrolado/17315

La presó de la identificació digital és amor, no pas control.

L’escorxador ‘Ucraïna’:

https://t.me/RosselloCM/87307

Els negocis del genocida Zelensky, el pallasso jueu: Mentre ell compra mansions reials amb els diners dels seus crims a favor dels sionistes, convida al sacrifici els ucraïnesos per a fer feliços els jueus i satisfer la necessitat de sang per als seus rituals satànics:

https://t.me/NoPlandemia/203645

A AQUEST PSICÒPATA L’ALIMENTEN ELS ESCURÇONS DEL

 FEMER.

CAL LA PENA CAPITAL PER A TOTS ELS CULPABLES.

Iran:

https://t.me/mustangcomunicacion/12743

Qui els haurà ideat i executat, aquests atemptats?

No sé si serà veritat, però si l’és, sembla que la guerra de Gog i Magog, al final, els jueus aconseguiran de provocar-la:

https://t.me/NoPlandemia/203646


SOROSLÀNDIA

La màfia psicocialista dedicada al robatori com a part fonamental, sense menystenir els beneficis de la matança de compatriotes amb els verins jueus; que, per a la màfia, els negocis són els negocis, i només això. A la foto, el més gran dels criminals espanyols de tots els temps i la puta inútil i idiota de l’harem jueu, dedicada al robatori sistemàtic dels béns dels treballadors i empresaris.

https://www.larazon.es/economia/espanol-medio-paga-mas-50-sueldo-hacienda_20240403660ca16a17c56e00014246d0.html

Si no hi hagués excrements amb toga, ja serien a presó, i si hi hagués jutges, temps faria que serien morts.

Un ex-excrement amb toga, que malgrat tot no ha perdut la consistència prèvia, en un exercici de cinisme tan comú entre els psicòpates i els tarats:

https://t.me/NoPlandemia/203573

Si no hi hagués excrements amb toga...

TOTS SÓN TRAÏDORS, TOTS.

Com parlem d’escòria, lladres i delinqüents, la Genociditat no hi pot mancar:

https://t.me/laquintacolumna/36499

Robar, robar i robar. I quan el jueu, mitjançant l’ISG, diu ‘matar’, doncs, a matar. Així són la xurma política catalana. Deixes anar un cèntim a les escales de l’urinari, i ets capaç de muntar una massacre.

Sense deixar el femer islamista a l’abans Catalunya:

https://t.me/RosselloCM/87298

La corrupció de menors de la banda mafiosa PSOE i la colla del psiquiàtric, els de ‘Sumar’ (que per causa de la ‘intel·ligència’ superior dels deficients, es creuen que és com s’escriu ‘Chupar’):

https://t.me/resurgente2020/55722

De veritat, que espero de veure amb els meus ulls com pengen tots ells com les coses que tant els agraden.

L’evidència que el criminal d’Interior i la banda de mafiosos que han usurpat el govern espanyol, estan cometent gravíssims delictes d’alta traïció, de deixadesa de funcions, amb l’agreujant de protecció del terrorisme, i malversació dels diners públics que roben als espanyols:

https://t.me/RosselloCM/87287

https://t.me/RosselloCM/87294

https://t.me/RosselloCM/87297

L’aportació cultural i intel·lectual dels universitaris espanyols nascuts, per errada de la cigonya, a l’Àfrica, amb l’agreujant de les cremades a la pell per efecte de les microones electromagnètiques que despisten les aus del natalici:

https://t.me/RosselloCM/87292

https://t.me/RosselloCM/87291

https://t.me/RosselloCM/87300

El més avantatjat dels universitaris en una mena de classe magistral:

https://t.me/RosselloCM/87284

El Pla Kalergi que evidencia l’ALTA TRAÏCIÓ DEL GOVERN ESPANYOL I DE L’URINARI PÚBLIC:

https://t.me/RosselloCM/87286

No em direu que el panorama de futur no és engrescador! Per això, els excrements amb toga es dediquen a cosetes menors, molt satisfets de saber que gràcies a ells, el país cada dia va a millor, despunta en desenvolupament cultural i ens enriqueix com a civilització, amb la recuperació de les arrels més nostrades. Són uns genis o no, aquests excrements que duen toga? Per cert, a Suècia, a Holanda, a França, al Regne Unit, a Alemanya, en fi, arreu d’Europa, estem veient mostres constants dels grans avantatges de la importació d’aquests africans que els jueus diuen que nasqueren errats, i de com converteixen la subdesenvolupada Europa en l’enveja de totes les civilitzacions, terrenals i extraterrestres!


L’HOLOCAUST SIONISTA

Reserva Federal:

https://t.me/NoPlandemia/203628

Ves!, la Ivermectina, que jo, sense ser metge, sabia que curava la grip.

Discrepo, només, que no és homicidi involuntari, sinó GENOCIDI.

El psicòpata criminal Kill Gates, el més gran dels assassins de masses de l’actualitat, un tarat de manual que cap escòria política ni cap disminuït amb títol de psiquiatria, ja no res dic de les deposicions amb toga, cap, ningú, ves!, sospita que ho és, com si les proves no fossin una evidència i un insult a la intel·ligència. Ara ha trobat ‘l’efectiva’ solució per als turbo-càncers provocats pels verins que ha fet fabricar per a matar i delmar.

https://t.me/resurgente2020/55708

NO HI HA NINGÚ QUE LI PUGUI FOTRE UN TRET ?


DELICTE D’ODI ?

NO, MERDES AMB TOGA.

AIXÒ ÉS NOMÉS,

DEMANAR QUE ALGÚ FACI LA FEINA

QUE VOSALTRES NO SABEU FER,

PER INÚTILS I COMPRATS !

J U S T Í C I A,

QUE NI SOSPITEU QUÈ POT SER,

INTRUSOS PROFESSIONALS !


Acabem per avui amb Henri Bergson, un interessantíssim filòsof, que lògicament els sionistes han arraconat per a exalçar l’escòria jueva de l’escola de Frankfurt i els mamarratxos 'intel·lectualoides' del Cercle de Viena, i els degenerats posteriors, com Michel Foucault. Qui és savi, no ha de demostrar-ho:

https://t.me/NoPlandemia/203559.


LA GUERRA CONTINUA.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada