divendres, 5 d’abril del 2024

NO DEIXAR-TE VIURE


No deixar-te viure’, aquesta és la màxima dels sionistes i el lema dels sicaris, o sigui, la colla de degenerats que són incapaços de viure sense perjudicar els altres pel plaer de perjudicar-los i arruïnar l’única cosa que tenim: el dret de gaudir de la vida. El món en què vivim és un absolut paradís. La Natura és perfecta en tot el seu disseny i ens dóna tot el que necessitem. La vida ens ha estat donada per a tenir l’experiència més insòlita. És cert que tot no són flors i violes, tanmateix, la gent comuna sap que els grans plaers de la vida estan a saber gaudir dels petits plaers de la vida, dels senzills, dels íntims, dels sincers, dels autèntics. Però, amics meus, entre nosaltres hi ha deficients, psicòpates, pertorbats, que incapaços de gaudir del que els dóna la vida, necessiten arruïnar-la allà on es mostri, per a poder sentir el plaer en allò que roben als altres, sigui material o espiritual. La gent només desitja viure i deixar viure, almenys en el 80% dels casos; això sí, resta aquest 20% d’infeliços, que envejosos de la sana i natural alegria de viure dels altres, només perceben de lluny una sensació de benestar quan saben que han aconseguit desgraciar algun dels petits plaers d’aquells que gaudeixen el 80%. La gent aniria a la guerra? Si és amenaçada, sense dubte, però mai la cercarà pel plaer de la matança. Els psicòpates desitgen la guerra? Sempre. És com el seu aliment base. Ells no hi aniran, hi enviaran els fills d’aquell 80% que gaudeix de les petites coses de la vida, només pel plaer de poder-los arrabassar els fills i portar-los el patiment, la misèria i el dolor.

Malauradament, i com sempre, avui tornarem a rebre la visita dels assassins, dels inútils i de les lladres, l’actual classe ‘superior’. Quin remei! Tanmateix, cal que sapiguem que quan parlem d’aquesta escòria de la classe ‘superior’, parlem només del 20% de psicòpates i pertorbats d’aquest món. Si el 80% es treu les lleganyes dels ulls i es convenç que té el dret i l’obligació de viure la vida – el més increïble de tots els regals possibles -, aleshores, potser, el 20% començarà a veure que se’ls acaba l’era de la ‘superioritat’. Per a entendre-ho, una pancarta tan naïf com sincera, i tan autèntica com la veritat, ens ho explica:

https://t.me/NoPlandemia/203757

«NO ENS DEIXEU EN PAU,

NI PRODUIR, NI VIURE,

NO TENIU VERGONYA.

NO AGENDA 2030. ‘NOOO’».

Us haureu fixat que el peu de la notícia encapçalada per aquesta pancarta, ens parla dels melons marroquins contaminats que ens importen els criminals del govern amb l’aquiescència i recomanació de la Sinagoga del Femer. Doncs, vegeu un TRAÏDOR:

https://t.me/resurgente2020/55758

El criminal, amb ministeri espanyol, Albares, un traïdor que no necessita més proves que pertànyer a un govern que importa productes enverinats d’un país estranger contra els interessos dels agricultors espanyols, que concedeix nacionalitats als il·legals que ens envia aquest mateix país estranger, i que té la gosadia de vendre armes a aquest país, que és, sense dubte, el més perillós dels enemics, a més del més pròxim. No cal dir que si l’exèrcit espanyol fos un exèrcit, i no un prostíbul farcit de LGTBIJKQ+ https://t.me/resurgente2020/55773, aquests tipus de traïcions no serien tolerats, però, no demaneu a una colla d'efeminats, sense honor, sense dignitat i sense allò que penja entre les cames als mascles, que actuïn contra aquesta amenaça per a la seva ‘pàtria’ i els seus compatriotes. Tots, el criminal del ministeri d’exteriors i les forces armades serveixen el sionisme internacional i la gran bandera d’Israel. No demaneu que defensin i protegeixin els espanyols, perquè són on són perquè els sionistes els han posat per a destruir el país i la gent en benefici propi, la passió de la banda criminal PSOE, des del dia de la fundació d’aquesta organització mafiosa.

És clar, que això, tenir l’escòria més baixa i repugnant del país a dalt de tot del govern, és l’abc del manual sionista per tal d’assolir l’èxit de la destrucció del país, cosa que faran per ells, els més discapacitats, orgullosos, inútils i covards de cada contrada. L’assassí de masses Speranza, el criminal italià, és un altre exemple d’aquests tipus d’escombraries:

https://t.me/resurgente2020/55752

CAL QUE NO PUGUIN SORTIR AL CARRER,

DE MOMENT...

Cal destacar de la notícia, la referència que a Itàlia també compten amb la púrria social, o sigui, amb els excrements amb toga, una colla de criminals professionals que, com no cal demostrar tan sols, són CÒMPLICES DE GENOCIDI. O com entendreu que aquests criminals, com Speranza, assassí de milers d’italians, sigui protegit pels excrements? Per això, cal fer-los la vida impossible, tot confiant que arribarà el punt d’inflexió i s’assolirà la massa crítica, que ha de ser qui amb JUSTÍCIA l’executi sobre els criminals dels governs i els sinistres encobridors dels jutjats, les clavegueres més putrefactes de totes les nacions occidentals. Avui un jutge no té cap dret a demanar respecte, si no és que considera que els capos de la màfia són respectables, i, aleshores, com comprendreu, perdria encara més qualsevol dret a ser respectat. Per a ser respectat, has de ser respectable. I això, avui, és impossible de trobar en les instàncies judicials, per més que em dolgui dir-ho.


EL PSICÒPATA KILL GATES

Aquest esguerro de la naturalesa - que només pot estar protegit pel mateix Satanàs, d’altra manera, la Natura prou que ens l’hauria estalviat - és un psicòpata a temps complet, i el seu sadisme és insaciable. Ha assassinat amb els seus verins – i amb els diners dels contribuents concedits pels traïdors i genocides de cada nació occidental – milions de persones en el món, i la llista continua sense interrupció, tot havent desgraciat encara més milions de vides, sigui per malaltia o per esterilització, però malgrat tot això, no hi ha una puta escòria excrementícia en el planeta que gosi tenir dignitat! Perquè em vingui una deposició togada pels sionistes a exigir-me respecte. A ses escombraries, la salutació més indicada d’acord amb la qualitat del càrrec és l’escopinada a la cara, i que no s’ofenguin, millor, que es netegin el rostre, que d’això, en van més que sobrats. Però vegeu l’última idiòcia del psicòpata esquizoide:

https://t.me/resurgente2020/55759

I aquí el teniu lloant l’esclavatge de l’espècie humana:

https://t.me/resurgente2020/55762

Sempre, és clar, gràcies als traïdors, als inútils, als idiotes, als cínics, als exemplars més abjectes de cada contrada, com aquest criminal de l’Índia:

https://t.me/resurgente2020/55763

Quina autoritat té el mamarratxo dels sionistes per a mantenir relacions amb un empresari privat? La que li donen els jueus, no l’autoritat que li ha estat delegada pels indis, als quals amb aquesta estreta de mans, traeix en vendre’ls com a esclaus.

DE VERITAT, NO HI HA CAP DEMENT

CAPAÇ DE LIQUIDAR L’ESCÒRIA ASSASSINA DE GATES ?

QUE PENSI NOMÉS,

QUE AMB EL SEU ACTE

TOTHOM EL RECONEIXERÀ COM A HEROI,

COM A ESCOMBRIAIRE I COM A JUTGE DE LA HUMANITAT !


EL SINISTRE PLA KALERGI

Algú es pensa que això pot ser integrat?

https://t.me/resurgente2020/55760

https://t.me/resurgente2020/55761

Tot seguit, us recomano aquests dos vídeos de Rafael Rosselló sobre la invasió dels mercenaris, de Soros i la jueria internacional, per a destruir Europa. Recordeu que vénen aquí sense documents, il·legalment, però són emparats, protegits i mantinguts pels governs europeus, en el que és – de primer de dret positiu, bagasses amb toga! - un delicte d’ALTA TRAÏCIÓ (permetre l’entrada de joves en edat militar sense conèixer-ne els antecedents), MALVERSACIÓ DE DINERS PÚBLICS (perquè els governs no els mantenen amb diners dels membres del puticlub i l’urinari públic, sinó amb els diners que roben als ciutadans, i sí, no m’he equivocat, els GOVERNS ROBEN ELS DINERS ALS CIUTADANS: NO SÓN IMPOSTOS, SÓN ROBATORIS, com veureu més endavant), I ADMINISTRACIÓ DESLLEIAL (que no cal dir el perquè: Quants espanyols estan d’acord amb què els seus impostos siguin per a la importació de mercenaris a tot pagat?). Però, els excrements amb toga ni ho veuen, ni ho volen veure, ni ho veuran. Potser hi haurà un dia que se n’adonaran; que l’olor de cànem trenat i la pressió a la gola poden obrar meravellés amb el coneixement! Però, vegeu els vídeos i jutgeu vosaltres mateixos, quan la delinqüència augmenta exponencialment, el sistema educatiu és, directament, una merda, i els índexs de pobresa entre els espanyols són alarmants i n’hi ha milers que han de viure al carrer; mentre els sicaris dels sionistes allotgen els mercenaris de la jueria en hotels, els vesteixen, els equipen informàticament, els alimenten, els regalen la nacionalitat i els donen alguns diners perquè vagin fent entre robatori i robatori. Tanmateix, si això ho consultes a un paraplègic amb títol de dret i càrrec d’excrement en alguna secció de les Immundícies, et dirà, que ell, per més que ho mira, no hi veu cap delicte ni irregularitat. Si no, no s’explica com tots els partits polítics no estan prohibits i els miserables dels mafiosos closos a presó. Però, anem al vídeo, que la ràbia excita els meus dits...:

https://t.me/RosselloCM/87335

https://youtu.be/8dxBjB7rwWk?si=0cG2LgvBE9LAgUEk

I mentre els criminals dels governs financen il·lícitament els immigrants il·legals amb l’absoluta aquiescència dels excrements amb toga que ignoren què significa ‘iguals davant de la llei’, d’altra banda, fan mans i mànigues per a robar els autòctons, com ho demostren les lleis d’expropiació o les càrregues impositives, d’una insolència només possible en delinqüents, sigui amb les contribucions mitjançant la renda o els impostos que els lladres inventen per a fer quadrar els números, prou vermells, després dels deutes impossibles de pagar que acorden amb els jueus, en el que és, sense el mínim dubte, un delicte contra els interessos nacionals. Per això roben, per a tractar de dissimular que defensen aquests interessos, sigui amb la pujada del preu del tabac o idiòcies com la següent:

https://t.me/RosselloCM/87316

Els lladres del govern i els delinqüents amb uniforme. El ‘lobo estepario’ ens en fa cinc cèntims:

https://t.me/NoPlandemia/203760


LES OBRES SIONISTES

Primer, vegem-los en acció:

https://t.me/mustangcomunicacion/12758

Ara, deixem de moment les matances rituals amb sang, per a veure l’extermini mitjançant les grans indústries jueves per al genocidi, que quan no es dediquen a enverinar la gent amb els tòxics disposats als vials, ho fan amb altres estratègies, com el que és un dels grans negocis del segle: el càncer. La doctora Olaya ens ho explica:

https://t.me/RosselloCM/87310

Els Rockefeller dissenyen els medicaments químics i canvien l’ensenyament de la medicina, excloent tots els remeis naturals, i quan ‘apareix’ el càncer, els Rockefeller corren a fundar l’’Organització per a la lluita contra el càncer’, una de les més grans estafes del segle. No sé si s’acabarà d’entendre. El cas és que cada any n’hi ha més, cada vegada més joves, i avui amb la innovació dels turbo-càncers, i malgrat aquest desastre mèdic, les organitzacions de robatori de la lluita contra el càncer cada any estan més que contents amb els ‘avenços’ contra la malaltia. Cínics, hipòcrites, lladres, ignorants i criminals.

Per concloure aquest apartat, res de millor que l’exemple de l’estúpida matança d’ucraïnesos d’acord amb els interessos dels sionistes i sota les ordres del pallasso genocida i jueu de Zelensky, un criminal de guerra que una vegada signada la rendició, ha d’anar de pet a la forca:

https://www.thegatewaypundit.com/2024/03/end-line-ukraine-uk-paper-times-its-time/

La guerra, a més d’injusta, estava perduda abans de començar-la. Només un deficient mental pot pensar en la victòria d’Ucraïna! Tanmateix, aquesta és l’excusa sionista: Ucraïna representa la democràcia (suposo que pel tràfic de nens, per la matança de russo-parlants, per la defensa dels LGTBIJKQ+, perquè el cop d’estat el feren els jueus...) i totes les nacions europees tenen l’obligació de defensar la ‘democràcia’ contra l’atac del conqueridor del món i nou Hitler, Vladímir Putin.

VOLEN UN GRAN CONFLICTE MUNDIAL.

PER A SALVAR LA DEMOCRÀCIA ?

NO. PER A MATAR-NOS A TOTS

I

ELIMINAR LA CIVILITZACIÓ CRISTIANA.

Qui no ho veu, és cec a més de ximple.

El delinqüent ‘la tifa de Lleida’:

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/4882801


Aquí teniu dues putetes inútils i idiotes de l’harem sionista amb la bandera de l’organització militar més criminal de la història, i les paraplègiques cerebrals en celebren l’aniversari! Les putes dels jueus són així, més idiotes no les trobaràs, ni més egoistes, ni més mancades d’escrúpols i empatia.

https://t.me/NoPlandemia/203806


UNA BANDA D’ASSASSINS

NOMÉS CONTRACTA CRIMINALS.

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/4882730

LA GUERRA CONTINUA.


De regal:

https://t.me/resurgente2020/55784



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada