divendres, 19 d’abril del 2024

LA DIMONICRÀCIA


Ahir vaig parlar de la dimonicràcia, que és el que Paul Cudenec anomena criminocràcia, i que podem anomenar partitocràcia sionista, o amb el terme comú i putrefacte de democràcia. Tots parlem del mateix, del règim de criminals que converteix les nacions en clavegueres i la gent, en infame. No res, parlem del que ens envolta i, sobretot, dels delinqüents, mafiosos i criminals que representen les institucions públiques, avui, els caus diversos on els bandits viuen i des d’on organitzen els seus constants delictes, que aquesta és fonamentalment la feina d’un polític democràtic, qui, a més a més, d’hipòcrita integral, d’egoista visceral i vanitós demencial, és un traïdor, i que, des de fa tres anys, han afegit al currículum delictiu, la innovació del genocidi de la població pròpia, un acte ignominiós que fins ara només havien practicat amb devoció els comunistes, o sigui, els revolucionaris jueus. Per ampliar l’escrit d’ahir i veure’l des d’una altra perspectiva, us enllaço a una frase del Paul Cudenec, i després a una reflexió, sempre interessant:

https://t.me/counterpropaganda20/12186

LA VERITAT.

https://t.me/counterpropaganda20/12187

Per tal de provar el que afirmen les seves paraules, recorrerem a notícies sobre els polítics actuals com a perpetradors dels crims, i també a la prova de com una organització criminal com l’ONU està darrere de tots els mals que afecten la Humanitat, un fet que no ens ha d’estranyar, perquè l’ONU és la Gran Sinagoga. Comencem per aquesta màfia:

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/4911269

Seguim amb els creadors de misèria del Fons Mafiós Internacional:

https://t.me/NoPlandemia/207695

Continuem amb el Femer de la Sinagoga, la Corrupció europea, encapçalada per la més gran criminal de la història continental, que aquí surt al costat de la tifa de Lleida:

https://t.me/mustangcomunicacion/13005

TRES DONES, I TOT ÉS MAL.

Comprovem ara els resultats de les ‘polítiques’ (entenguem: ordres sionistes) del Femer Europeu, el germen per a la destrucció d’Europa des de dins:

La màfia partitocràtica, o sigui, la reunió de criminals sense escrúpols per a conspirar i robar el patrimoni de la nació, sempre protegida per la paraula màgica ‘democràcia’ i les tres filles, totes putes: igualtat, fraternitat i llibertat. La llibertat és l’esclavatge a l’Estat, la fraternitat són les guerres per a la pau – on la tifa de Lleida és ‘expert’ – i la igualtat és la discriminació indiscriminada. Vegem, abans de presentar-vos a l’Elma Saiz, que avui he descobert que és la puta inútil i idiota de l’harem sionista a la mamarratxada del ministeri de la inclusió – no hi cap un imbècil més, ja us ho dic jo! -, doncs, deia, vegem dues notícies sobre aquests criminals endogàmics i inútils:

https://t.me/mustangcomunicacion/13007

https://t.me/NoPlandemia/207580

No em direu que no és ecològic: importar cebes conreades a 19000 quilòmetres i deixar-se podrir les del costat de casa. S’ha de ser molt antisemita per a no veure l’evidència que és la millor manera de salvar el planeta.

ELMA SAIZ

Fem-li un apartat, pobreta, que estarà contenta. Vegeu un extracte que resumeix perfectament les infinites incapacitats de la puteta inútil i idiota de l’harem de Soros que canta ‘guapo, guapo, guapo’ al gos que la comanda, tot fent les delícies del ca casat amb el seu marit:

https://t.me/RosselloCM/87926

Mantenir l’estat del benestar’ – deu parlar de casa seva, és clar – i ‘migrants’. Ja fa temps que ho faig exposar: l’emigrant, va, l’immigrant, ve, i de migrants, jo conec aus, insectes i alguns mamífers, no pas persones. La migració és el desplaçament a un altre hàbitat per raons de subsistència de l’espècie. De fet, que avui comparin els immigrants amb migrants és una pèrfida manera de dir-los: animals. No espero que la puteta de la inclusió comprengui res, si ja no podria ni explicar quina és la merda que dirigeix, que, això sí, li reporta beneficis a costa de prendre el número als ciutadans. I per a fer-li comprendre que no és que vagi errada, sinó que és més simple que un pal, vegem els assoliments amb els migrants:

https://t.me/NoPlandemia/207638

Són curiosos els costums d’aquests nous animals migratoris! El que m’agradaria que m’expliqués l’Elma, la dona o persona que pot ser gestant en un moment donat, depèn de com, la del benestar, m’agradaria que m’expliqués com entén ella la ‘inclusió’:

https://t.me/mustangcomunicacion/13000

Deu ser que com els migrants són moviments naturals per decret sionista, no freturen de documentació, com els animals; en canvi, els homes lliures que no fan moviments migratoris, necessiten ser identificats i registrats per a la seguretat de tots, inclosos els migrants que migren.

Són coses que, així d’entrada, resulten difícils si no impossibles de ser compreses, però que com més les penses i més les estudies, t’adones que no és que siguin difícils de comprendre, sinó que són impossibles, per la qual cosa, els qui et diuen que les comprenen són els idiotes que s’han après la lliçó donada pels sionistes. I com no gaudeixen de la facultat del pensament, els gossets castrats i les putetes inútils i idiotes, les creuen i practiquen, que si les foques del zoo reben un peixet per la feina ben feta, a ells els engreixen el compte-corrent els sionistes teclejant números en unes pantalles, fent veure que són diners i que tenen un valor que no tenen, que ja sabeu que els jueus fan sempre els diners del no res. I parlant de diners...

https://theobjective.com/economia/2024-04-19/espana-gasta-500-000-euros-medicina-familiar-marruecos/

Per si hi ha algú que em llegeix i no és psicociata ni segueix cap de les bandes criminals de la partitocràcia, i fins i tot, per als ‘altres’ (avui han superat el miler! D’on seran? D’una altra galàxia, d’una altra dimensió?), doncs, els aclariré que el patrimoni de l’estat espanyol està per a socórrer el Marroc com sigui, amb els ajuts que facin falta, i amb la importació de les seves aus migratòries d’estranys costums, a les quals, l’Elma Saiz inclou, que és la seva feina.

I és clar, qualsevol persona amb dos dits de front i, fins i tot, els seguidors d’aquest blog des d’altres galàxies o dimensions, es preguntarà, i com és que els excrements amb toga no fan res, perquè el delicte de ‘malversació de diners públics’ és flagrant, i ni molt menys es pot descartar l’alta traïció! Aquesta qüestió, com tantes altres relacionades amb els inquilins de les ciutats de la immundícia, es resol molt fàcilment. Vegeu el següent vídeo i penseu que qui telefona ha estat condemnat per les escòries amb toga a 7 anys de presó i a pagar una indemnització als pares del pobre lladre migrant que fou mort mentre esgrimia la motoserra de l’inquilí, és de suposar, segons la fiscalia, perquè a quarts de tres de la matinada, el lladre que passava per allà hi havia descobert una fallada mecànica:

https://t.me/NoPlandemia/207674

La trucada és prou per a demostrar com de degenerats i miserables són els desperfectes ètics que destrueixen la Justícia amb els seus crims i prevaricacions, amb la ignorància, la supèrbia, i, sobretot, la col·laboració activa amb tota mena de delictes! No oblideu l’holocaust i com aquests criminals amb toga encara han d’obrir la boca, això, quan algun d’aquests no s’ha convertit en inductor al suïcidi, obligant la gent contra la seva voluntat, a enverinar-se amb els tòxics jueus! És molt, però molt trist, tanmateix, trobar-se davant d’un jutge és per a dir-li de tot menys allò que sigui una deferència o una mostra de respecte, perquè no el mereixen en absolut. SÓN EL MAL DEL MÓN, PER COVARDS, PER MISERABLES I PER CÒMPLICES AMB CRIMINALS. I no m’invento res, que tots sabeu de criminals de guerra que són al carrer, d’assassins de masses que continuen exercint i exterminant, de lladres professionals de les bandes mafioses partitocràtiques que s’han fet rics, i podríem continuar per a no acabar mai.

QUAN NO HI HA JUSTÍCIA,

NO HI HA CIVILITZACIÓ.

AQUEST ÉS EL GREU CRIM

D’AQUESTS VERITABLES MAMARRATXOS

AMB LA SÍNDROME D’HUBRIS*

*Excés d’arrogància, confiança excessiva, orgull extrem i comportament de menyspreu envers els altres.


LES GUERRES

Comencem amb la guerra d’Ucraïna:

https://t.me/mustangcomunicacion/12993

https://t.me/mustangcomunicacion/12994

La guerra la va perdre Ucraïna una setmana després de començar-la, i ja l’havia perduda abans de fer-ho. Qui pensa que Ucraïna pot tossir Rússia pertany al rang diagnòstic de la Moni, la Yoli o la decoració de la butaca del ministeri de transports. Tanmateix, tots els experts, els analistes internacionals i els militars amb experiència, en cap moment van dir el que deia jo i que és evident: L’única cosa que pot treure Ucraïna d’una guerra amb Rússia són morts, destrucció i una rendició, les condicions de la qual seran dictades pels vencedors. En canvi, la via diplomàtica hauria salvat moltes vides (es compten per centenars de milers els ucraïnesos morts), hauria impedit la destrucció, i hauria permès al govern d’Ucraïna de proposar i estar actiu en les negociacions. Tanmateix, al jueu pallasso no li interessava, ara és ric. Als sionistes tampoc, ara són els amos d’Ucraïna. Qui ha perdut en aquesta guerra que mai a la vida haurien pogut guanyar? Ucraïna. Un ritual de sang jueu, res més.

Quant al combat o competició de focs artificials entre Israel i Iran, les coses que passen són ben estranyes:

https://t.me/Realidades_Paralelas/8340

https://t.me/NoPlandemia/207554

Val a dir, que és bo que no augmentin l’escalada bèl·lica i es dediquin a exhibicions de focs artificials. Tanmateix, tot és estrany. No sabem exactament el mal que van fer els coets iranians, però no sembla que siguin significatius els danys, i d’altra banda, no van causar morts. El que ha fet Israel en resposta a ‘l’agressió’, sembla una broma. Un coet. Si hi hagués un jurat, l’exhibició aèria iraniana fou molt superior al coetet israelià, i guanyarien els perses el concurs de focs artificials, com a Blanes. Però això no és un concurs, sinó que pot resultar en un desastre de dimensions colossals. Caldrà estar pendent de què vagi passant. El que sembla clar, però, és que els Estats Units no estan ara per la missió de destruir Iran. Imagino que el motiu és que saben que Iran és una potència que pot crear problemes seriosos a l’exèrcit israelià, la qual cosa faria intervenir els ‘aliats’ – els esclaus dels jueus – contra Iran, però Rússia ja ha manifestat obertament el suport al soci persa. Potser, davant de l’advertiment de la Reserva Federal que ara no és el moment, que es pot muntar un sidral, els jueus han optat per fer una broma de mal gust, per a poder vendre en els seus informatius que l’atac iranià ha estat venjat. Altra cosa em costa de trobar-la com a causa. És a dir, els jueus, amb aquesta cosa d’aquesta nit - perquè anomenar-la atac militar, sembla un acudit - han creat l’argument per a vendre als seus la venjança i que Israel no es doblega davant de ningú. Hi ha informacions que asseguren que l’actual exèrcit israelià no podria fer front a un atac conjunt des de diversos punts cardinals, dirigits per l’exèrcit iranià. I ja sabem que si alguna cosa no tenen els israelians, al costat ni arreu, són amics. Els únics, són ells mateixos a la Reserva Federal, els criats del Femer, i l’idiota de Milei, també. Bé, que haurem d’esperar esdeveniments, però jo em penso que la cosa restarà com està, els israelians exterminant els palestins amb el consentiment de la Reserva Federal, la Sinagoga del Femer i l’organització criminal ONU, i amb la resta de guerres menors a la zona, unes guerres que sí que s’han convertit en endèmiques, sense que el goril·la del psicòpata Gates hi faci enviar vacunes de seny i pau.

I ja que parlem dels verins jueus, aportem una prova més de l’assassinat en massa que han fet els governs occidentals, les indústries del crim farmacològic, els metges i col·legis d’aquests assassins, amb la cínica i covarda col·laboració de l’escòria judicial:

https://t.me/RosselloCM/87929

PARLEM DEL MÉS GRAN CRIM

COMÈS CONTRA LA HUMANITAT !

El mateix, però menys científic:

https://t.me/resurgente2020/56232


Per concloure per avui, dos vídeos. Un de ‘Documentales NOM’, que ja feia molt de temps que no ens visitaven, i un altre, en francès, de Michael-Jean Dominique, sobre l’actual situació, sobretot amb referència al bisbe Mar Mari Emmanuel i a la idiota puteta dels Rothschild als Elisis.

https://t.me/noticiasNOM/1864

https://x.com/MichelJeanDomi1/status/1780718380359827946?s=35


LA GUERRA CONTINUA.








Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada