divendres, 12 d’abril del 2024

EL SINDICAT DEL CRIM : LA UNIÓ EUROPEA


Avui ja sabem que si tractem de localitzar els més perillosos i sanguinaris criminals, cal cercar-los en TOTES LES INSTÀNCIES DEL PODER, de l’ONU a l’Ajuntament. Avui no hi ha un càrrec públic ni polític que no sigui un criminal, un criminal que en altres temps hauria estat executat per la ignomínia i abjecció dels crims que cometia cada dia del món, però que avui són apujats de categoria i protegits, com Salvador Illa, el genocida de 30000 ancians i responsable de l’enverinament massiu de la població amb resultats de mort i malalties cròniques greus, i que ha passat del cau criminal anomenat ‘Ministerio de Sanidad’ a ser candidat al Prostíbul de Soros a l’abans Catalunya. I aquest criminal és només un exemple, que tant la banda mafiosa PSOE com el PP són dos braços de la delinqüència internacional https://t.me/NoPlandemia/205747, o sigui, dels pitjors assassins i els més sanguinaris: els sionistes:

https://t.me/NoPlandemia/205655

Aquesta màfia jueva controla tots els partits polítics, integrats per deficients mentals https://t.me/c/1631192289/68656 i psicòpates, i tots els organismes internacionals, on els requisits també són els mateixos, de l’ONU al cau mafiós de la Unió Europea, el Femer de la Sinagoga. No hi ha cap dubte que si Europa vol salvar in extremis la seva civilització, això passa per la demolició d’aquest antre de criminals i per l’execució del 90% dels traïdors, genocides i lladres que la integren. I no us amoïneu, que ho demostraré. Quan dic que cal penjar algú, és perquè cal penjar-lo, no per vici ni sadisme. I si els diferents pobles de cada nació, volen salvar el país, cal l’absoluta desintegració del corrupte sistema ‘democràtic’ de la criminocràcia, l’engarjolament dels membres d’aquestes bandes criminals, l’execució dels responsables i la prohibició eterna dels partits polítics. CAL FER UNA NETEJA I DESINFECCIÓ QUE NO ENS LA PODEM NI IMAGINAR! Probablement, la salvació de la llibertat hagi de significar el sacrifici d’uns 500 milions de criminals en el món. Per això, cal que no ens tremoli la mà, ni ens sobrevingui el bonisme idiota dels psicòpates. Si recuperem el poder, l’execució dels miserables ha de ser tan instantània que ni fotos puguem prendre. Espero que se m’entendrà.

Quina ha de ser la primera i fonamental mesura que ha de prendre el poble? NO VOTAR, MAI. Si la participació està per sota del 50%, és evident que els ‘elegits’ per Soros no tenen legitimitat. Aconseguit d’exposar la il·legitimitat dels governs i dels criminals del Femer Europeu, aleshores sí que s’haurà de sortir al carrer a demanar la rendició dels criminals. Si no ho fan, aleshores, la guerra serà oberta, i de la mateixa manera que ells et maten i roben, el poble podrà fer el mateix i amb tota la legitimitat del món contra les bandes mafioses i els criminals professionals del Femer Europeu. Els gossos castrats i les putes inútils i idiotes de l’harem jueu són els traïdors als pobles respectius, els genocides dels seus pobles i els responsables de la misèria que estan portant a cada racó de món. L’execució de tots ells, mai de la vida pot ser un crim, ni tan sols admet la discussió: ÉS PURA ÈTICA, O SIGUI, JUSTÍCIA. Vegem l’exemple de la puta sionista i criminal professional de la Isabel Rodríguez, una ministra que pertany a la banda mafiosa PSOE:

https://t.me/RosselloCM/87602

CONSTRUEIXEN EL NOSTRE CAMP DE CONCENTRACIÓ.

NO ÉS LEGÍTIMA LA DEFENSA ?

Mireu fins a on es creuen que poden arribar, els criminals del govern!

https://www.expansion.com/economia/2024/04/11/66181792e5fdea8a638b45bb.html

Sense autorització judicial, com si fos seu, i sense que els excrements amb toga els parin els peus. Si no els els paren els que haurien de ser jutges i són pura merda, haurem de fer-ho nosaltres.

Els sionistes, ja ho sabeu, ens ho volen robar tot i esclavitzar la població mundial, i tots els gossos castrats i les putes inútils i idiotes executen les ordres dels criminals jueus perquè els han promès un indret de privilegi en el camp de concentració, i les rates obeeixen sense remordiments ni compassió; les mateixes sensacions que haurem de tenir nosaltres quan els fem demostrar la teoria de la gravetat. Si Salvador Illa ha assassinat 30000 vells sense patir un mal d’estómac, nosaltres haurem de sentir-nos malament per veure’l penjar com el ninot que és? No siguem efeminats! No parlem de xoriços i homicides involuntaris, parlem de psicòpates sense escrúpols ni límits, capaços de matar la mare o els seus fills si els sionistes els han promès privilegis i honors. Exterminar els miserables és el primer pas per a la desinfecció d’una nació. I no siguem bledes, aquests criminals no tenen comparació amb cap dels grans criminals anteriors, perquè el crim que cometen és contra TOTA LA SEVA GENT i amb absoluta consciència de l’extermini físic i de les llibertats de les respectives nacions. MATAR-LOS, NO ÉS PROU, PERÒ MÉS, NO PODEM FER. I si hi ha algun excrement amb toga que llegeix això i creu que incito a la violència, demostrarà que a més de púrria és deficient mental. Només demano la Justícia que ells s’encarreguen d’intoxicar amb la merda del dret positiu. Com veureu en el capítol d’avui, la magnitud dels crims de tots els que vull passar pel patíbul no admet altra consideració que el reconeixement de la recta conducta i la protecció de la vida individual i col·lectiva de totes les nacions, tot just, el que amenacen aquests criminals professionals, més per psicopatia, que per qualitats com a delinqüents.

Com ens diu el senyor Alex Díaz, ells ens estan fent la ‘guerra silenciosa’, la que fan els covards, la que fan els mentiders. Recordeu el lema del Mossad: «Amb la mentida faràs la guerra».

https://t.me/NoPlandemia/205577

Doncs, com tots els gossos castrats i les putes inútils i idiotes de l’harem es deuen als amos, apliquen aquesta màxima. Amb la Covid, no incitaven a l’enverinament de la gent, amb coaccions, amenaces i insults? I què són els verins jueus més que verins, que han comportat la mort de més de 80000 persones a Espanya. És a dir, TOTS ELS POLÍTICS ESPANYOLS I ELS JUTGES SÓN RESPONSABLES DEL GENOCIDI DE 80000 PERSONES PER ENVERINAMENT, junt amb els cagaguano i els mata-sans, i tots ells, sense excepció, haurien de rebre el resultat de la vacuna, però sense vacuna. No necessitarem engany ni mentida nosaltres a l’hora de fer justícia: Us matem per criminals.


ELS ABJECTES CRIMS DE LA BANDA INFAME

UNIÓ EUROPEA’

Aquesta màfia és insaciable. Podem parlar de com han desmantellat les economies de totes les nacions d’Europa, fent-les més febles i dependents. S’encarreguen dels dits ‘serveis socials i la tutela de menors’ per a fer negoci, prostituir els tutelats, i vendre’ls als maçons com a carn per als rituals o com a comerç d’òrgans. Es veu que Ucraïna, la nineta dels ulls de la genocida i bàrbara Ursula von der Leyen, és especialista en aquests negocis tan afectes als jueus. Podem parlar també del negoci de tràfic humà que la Comissió europea de l’assassina de masses executa arreu del sud del nostre continent: https://t.me/NoPlandemia/205776, tot aplicant el Pla Kalergi, jueu, per a la desestabilització i destrucció d’Europa: https://t.me/NoPlandemia/205773 https://t.me/RosselloCM/87627 https://t.me/NoPlandemia/205836. A més a més, estan destruint la correcta alimentació i pretenen substituir-la amb insectes i tòxics fabricats pels jueus. Volen posar fi a la independència alimentària individual i nacional, per això ataquen els agricultors, els ramaders i la pesca, perquè aquests assassins volen arruïnar-ho tot, i ho faran, si abans nosaltres no els arruïnem la vida. Vegeu la següent notícia, d’on només vull destacar el paràgraf final:

https://t.me/Disidenteincontrolado/17392

Podem continuar amb l’estafa del canvi climàtic i la tabarra que donen amb aquesta immensa mentida, com ho demostra aquest fet, que prové de l’organització criminal més pèrfida i repugnant del món, l’ONU:

https://t.me/Disidenteincontrolado/17391

I si amb tot el porto relatat fins ara com a crims contra la Humanitat del Femer europeu no en teniu prou, no us amoïneu que la magnitud i diversitat dels crims de tots aquests assassins és gairebé inacabable. Com a bons assassins i psicòpates, tarats sense límits i mancats absolutament de qualsevol principi ètic o moral, el Femer europeu ha aprovat l’avortament com a dret fonamental de la Sinagoga del Femer:

https://t.me/mustangcomunicacion/12856

VOLEU UNA PROVA MÉS EVIDENT

QUE SÓN PSICÒPATES SÀDICS

SENSE ÀNIMA.

TOT EL QUE SIGUI ASSASSINAR

INNOCENTS, DE GANA, AMB MENTIDES,

COM SIGUI,

AIXÒ EXCITA ELS GENOCIDES DEL FEMER.

Obvio les escorregudes generalitzades en el Femer cada volta que es parla d’enviar la joventut a matar-se per a fer més rics els sionistes i netejar el planeta de goyim; tanmateix, recordeu que en el moment que pretenguin enviar la gent a morir per a fer-se més rics, serà el moment que ja no ens haurem d’aturar i caldrà començar la guerra contra els governs, una guerra a mort, sense presoners, i com a ells els agrada, sense límits. SÓN ASSASSINS, NO SÓN POLÍTICS. TOTS ELS POBLES DIGNES SEMPRE HAN EXECUTAT ELS ASSASSINS. NOMÉS ENS CAL AIXÒ. I VEURÍEM COM EN QUATRE DIES AQUEST MALSON S’ACABA DE SOCA-REL. MATA LA CUCA I S’ACABA EL VERÍ.

L’objectiu final de tots els gossos castrats i les putes inútils i idiotes de l’harem jueu és satisfer els Rothschild i lliurar-los la propietat del món sencer i els animals de cada nació com a esclaus, sense drets ni dignitat. Per a això, ja sabeu que les CBDC dels Bancs Centrals són imprescindibles:

https://t.me/Disidenteincontrolado/17393

I per això cal l’enganyifa del deute perpetu. És a dir, hi ha una colla de delinqüents jueus que han falsificat moneda tota la vida i l’han venuda amb interès, a més de provocar les crisis econòmiques segons falsificaven més bitllets o menys, ells però, sempre comprant les propietats i no fent ús dels diners falsos; doncs, després d’haver estat estafats durant segles, els criminals pretenen que ara que no els podem pagar el que ‘els devem’, acceptem l’esclavatge del deute perpetu com a submissió als nous amos. I jo em dic, no seria millor matar els amos i apropiar-nos del que és nostre?

https://t.me/NoPlandemia/205658

Tota la criminalitat del Femer Europeu i de totes les institucions occidentals, controlades pel sionisme, és demostrada per l’europarlamentari Rob Roos - dels pocs dignes en aquesta repugnant comuna de copròfags´-, que ens ho explica de manera clara:

https://t.me/Disidenteincontrolado/17395


CAL MATAR-LOS A TOTS...

O ELS FEM UN MONUMENT ?

Digueu-me sanguinari, si voleu, però jo sóc partidari de la primera proposta i de fer-ho amb la màxima urgència.


L’OBJECTIU DELS CRIMINALS DE LA U.E.:

EL PARADÍS XINÈS

Vegeu com és de meravellós el camp de concentració d’esclaus que els sionistes jueus han aconseguit de construir a la Xina, després de l’extraordinari treball de Mao per a l’extermini físic de la dissidència i la destrucció absoluta de les arrels culturals de la Gran Xina. Avui, els xinesos són poc més que polls d’una granja. Vegeu aquest reportatge, i em dieu després si és el vostre somni de llibertat. De tota manera, penseu que a aquest paradís, a nosaltres, ens hi volen portar els jueus:

https://t.me/Disidenteincontrolado/17394

Però aquí no acaba la cosa. Els psicòpates sàdics no tenen límits, sempre són capaços d’inventar-se una abjecció més gran i gaudir del patiment inútil de les seves víctimes, com ho demostra aquest repugnant publireportatge sobre el control de la petjada de carboni (una immensa mentida més), no cal dir-ho, finançada per l’organització més criminal de la història: l’ONU, i els genocides més experimentats del planeta: els Rockefeller:

https://t.me/NoPlandemia/205754


CAL MATAR-LOS A TOTS.

NO HI HAURIA FAM AL MÓN, ESTIGUEU-NE SEGURS.

NO HI HAURIA GUERRES AL MÓN, POSEU-VOS-HI DEMPEUS.

NO HI HAURIA MISÈRIA ENLLOC,

PERQUÈ REPARTINT EL BOTÍ SIONISTA

ES RESOLEN ELS PROBLEMES DELS NO-SIONISTES.

https://t.me/NoPlandemia/205858

VEJAM SI ENS DECIDIM A COMENÇAR

A RESPONDRE’LS AMB LES MATEIXES ARMES.


AIXÒ ÉS UNA GUERRA.

RESTAR AMB ELS BRAÇOS ABAIXATS

ÉS

ESPERAR EL TRET DE GRÀCIA

DELS

ASSASSINS.


TOTS ELS MALS

ELS CREEN ELLS,

PER A PROVOCAR MÉS MAL.

https://t.me/counterpropaganda20/12174


LLIUREM-NOS DEL MAL,

AMÉN.


P.S. Bona iniciativa: https://t.me/resurgente2020/56055,

https://t.me/resurgente2020/56056

cal que els que treballen i creen riquesa esborrin del mapa els paràsits inútils.


La Reserva Federal:

https://t.me/NoPlandemia/205834

La guerra que anhelen els sionistes:

https://t.me/mustangcomunicacion/12858

https://t.me/mustangcomunicacion/12863

https://t.me/NoPlandemia/205854

https://t.me/NoPlandemia/205851

https://t.me/NoPlandemia/205846

https://www.abc.es/internacional/israel-alerta-maxima-posible-ataque-iran-ias-20240412131748-nt.html

https://www.ondacero.es/noticias/mundo/comision-europea-insta-refozar-economia-guerra-riesgo-guerra-inminente-pero-imposible_2024022865df9797b7621f0001dc815a.html

https://www.eleconomista.es/industria/noticias/12764776/04/24/macron-quiere-impulsar-a-francia-hacia-una-economia-de-guerra.html


ON HI HA EL MAL,

HI HA UN SIONISTA,

SEMPRE.

ALESHORES,

SI VOLEM ACABAR AMB EL MAL...

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/4897149


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada