diumenge, 21 d’abril del 2024

EL GOY HO SAP


Abans d’entrar en el capítol d’avui - que, oi que és interessant? -, doncs, abans de començar, vull recuperar la notícia d’ahir que deia que el Tribunal Suprem - l’abocador de residus tòxics - exonerava l’Estat dels danys provocats a les empreses per la violació sistemàtica de la Constitució i de tots els tractats dels Drets Humans, en una exhibició de la infàmia que atresoren, com a màxima expressió ètica, la colla de deposicions ‘supremes’. Malgrat el que digui aquesta escòria sionista, el Govern d’Espanya i tots els governs del país, inclosos els ajuntaments, cometeren delictes pels quals avui haurien de ser tots a presó (Genocidi, coaccions, violència, segrest, quarantenes il·legals, tocs de queda idiotes, malversació de diners públics, estafa...). Fins i tot, ignorant la monstruositat d’aquests crims comesos pels sicaris, la reclamació de tots els damnats (en aquest cas, econòmica) és absolutament legítima. Si les escòries del principal femer judicial del país són incapaces d’aplicar Justícia i només estan per a aplicar ‘el dret positiu’, es converteixen en còmplices dels criminals i, per tant, la seva responsabilitat és idèntica a la dels criminals que arruïnaren negocis o els perjudicaren amb les decisions imbècils que prengueren. I no parlo ara del genocidi, parlo només de reparar les pèrdues sofertes pels empresaris per la idiòcia governamental. Doncs bé, no és que el cau de la infàmia - que anomenem amb l’eufemisme de Tribunal Suprem - cometi prevaricació exculpant l’Estat de la responsabilitat en les decisions que perjudiquen notablement i greu els seus ciutadans, sinó que s’erren en pensar que és l’Estat qui ha d’indemnitzar els perjudicats. No és l’Estat, no. Són els criminals del govern, amb el seu patrimoni personal, els qui ho han de fer. I si no poden fer-ho, doncs hauran d’anar a presó fins que aconsegueixin compensar el mal o la banda criminal a la qual pertanyen se’n faci càrrec. Això és Justícia, tota la resta són paranys per encobrir el delicte amb el dret; en el que és l’única i exclusiva funció del dret positiu, el principi bàsic per a qualsevol ètica - i que els ‘experts’ amb toga ignoren -. La prova que ignoren qualsevol principi de Justícia, i que per tant són uns impostors, a més que no han estat elegits pel poble, que és l’únic que els pot autoritzar a jutjar en un estat de dret - encara que ells ho ignorin -, doncs, la prova la teniu en la següent notícia, que demostra el menysteniment al dret natural – l’únic dret real i inviolable – i que es dediquen a delinquir i protegir la delinqüència, emparats en la il·legalitat del dret, de la llei, tot just, l’obligació, permissivitat o prohibició il·legítima que decreten els criminals de les bandes partitocràtiques per a defensar els seus interessos mafiosos:

https://t.me/NoPlandemia/208339

QUAN LA JUSTÍCIA ÉS PUR CRIM,

PURA DELINQÜÈNCIA I L’EMPARA DELS CRIMINALS,

CAL ACABAR AMB ELS ADMINISTRADORS.

NECESSITEM JUTGES,

NO IDIOTES, NI MEGALÒMANS, NI SICARIS CRIMINALS.

Des del 2019, només han aportat proves que són els peons de la CRIMINOCRÀCIA. Què voleu fer amb uns ‘jutges’ que ignoren què és la violació de domicili? O el genocidi? O el codi de Nuremberg?


Després d’aquesta oda als homes, i dones, ‘exemplars’; encetem l’episodi d’avui, obrint el tap de l’interessant espectacle amb Teòcrit, que fa uns vint-i-dos segles ja sabia diferenciar entre homes lliures i ‘jutges’:

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/4914594

Tot seguit, una simpàtica instantània que ens servirà per a comprendre que l’àrab no és una llengua tan difícil:

https://t.me/NoPlandemia/208208


Arrenquem l’espectacle d’avui ‘El goy ho sap’, amb les paraules de Ron Johnson, que certifiquen que el goy ho sap, i que ens anima a fer córrer la veu:

https://t.me/NoPlandemia/208371

I ara, un espectacle musical:

https://t.me/NoPlandemia/208324

Tot seguit, una manifestació d’afecte i reconeixement:

https://t.me/No_plandemia/7769?comment=208347

- Uiuiui! Això és antisemitisme, i ells són els bons. La llei així ho decreta.

Cert, jo no nego que la llei ho decreti ni que ells són els bons. Tot just ara, perquè ningú gosi de culpar-me d’antisemitisme, i es pugui estalviar les interjeccions, veurem un extracte de manifestacions dels mateixos jueus, i després digueu-me si no es fan estimar:

https://t.me/No_plandemia/7769?comment=208302

https://t.me/No_plandemia/7769?comment=208303

https://t.me/No_plandemia/7769?comment=208304

I tanmateix...

https://t.me/No_plandemia/7768

CAP POBLE VOL LA GUERRA.

LA GUERRA LA VOLEN ELS BANQUERS JUEUS

I

ELS CRIMINALS QUE TENEN DE SICARIS

EN ELS GOVERNS IL·LEGÍTIMS DE TOT EL MÓN.

ALMENYS,

FINS QUE SIGUIN ON SÓN...

O ELLS O NOSALTRES.


La contribució jueva a Europa, que una senyora ens explicava molt clarament en un dels vídeos:

https://t.me/NoPlandemia/208366

https://t.me/NoPlandemia/208252

I així paguen els sionistes els seus sicaris: el dret al robatori impune. A l’Argentina, futura colònia de l’Estat Andínia de nova creació hebrea, passa això. Us recomano de llegir els comentaris a la notícia. El goy ho sap.

https://t.me/No_plandemia/7769

https://t.me/No_plandemia/7769?comment=208299

Per això, ja hi ha gent que es fa la pregunta més evident de totes les preguntes evidents, quan parlem del poble elegit:

https://t.me/NoPlandemia/208253


Per si és el cas que no ho sabeu, els bons, els jueus, els israelians, fa mesos que estan combatent com a víctimes contra els poderosos exèrcits de nens, dones i vells que s’amaguen entre les runes del que fou l’Imperi de Gaza, per tal de matar a traïció tots els bons que els omplen el dia amb regals vinguts del cel, des que els mateixos israelians es feren un atemptat d’aquests que tant els agraden. Doncs, estant així les coses, la Reserva Federal, a casa seva, a la Gran Sinagoga, l’ONU, es va oposar que aquesta ‘digníssima’ organització reconegui els assassins palestins que maten cada dia els jueus en el que és el pitjor holocaust dels jueus, després del conte mitològic de les cambres de gas i les incineracions que no deixaren cap rastre ni cap prova. Vegeu com pateixen els jueus i que just és que la Gran Sinagoga no reconegui els assassins que tenen la poca vergonya de fugir dels regals israelians via aèria:

https://t.me/mustangcomunicacion/13059

D’altra banda, els sicaris criminals de la partitocràcia sionista americana, roben tot el que poden als esclaus americans per a tenir satisfets els bons i que escampin la bondat arreu del món, que per això els criminals de l’urinari públic de la Reserva Federal, han acordat de regalar als jueus els diners americans perquè protegeixin els interessos que tenen a Ucraïna i a Taiwan, i perquè es puguin defensar dels nens, de les dones i els vells que es neguen a morir com a rates al paradisíac Imperi de Gaza:

https://t.me/mustangcomunicacion/13060

SEMPRE AMB LA PAU,

LA CONVIVÈNCIA I LA FILANTROPIA.

Per això, el gosset castradet - en té tota la cara – de Mike Johnson, després d’apujar-se els pantalons i posar-s’hi crema – sí, allà; no als pantalons – ha emès aquest comunicat que recorda l’eix del mal que féu la guerra als sionistes des de l’any 1939 al 1945: Alemanya, Itàlia i Japó.

https://t.me/mustangcomunicacion/13062

DIPLOMÀCIA, SENY I BONA VOLUNTAT,

SEMPRE, DE SEMPRE.

Rússia, per la seva banda, sense que sapiguem si respon també a les ordres dels magnats del crim, els banquers jueus, alerta que la Reserva Federal i els seus esclaus estan posant en perill la fràgil estabilitat del món:

https://t.me/Realidades_Paralelas/8378


Mentre els jueus asquenazites esveren el rusc, cercant mort, sang i patiment innecessaris - el seu aliment -, acceleren les pressions per a arruïnar la classe mitjana occidental amb la IMMENSA ESTAFA del canvi climàtic, i per a destruir qualsevol vestigi de dignitat en els goyim. Tanmateix, no sempre els surt bé el tir. Escolteu aquesta intervenció en un programa televisiu anglès, on s’explica clarament el frau contra occident d’aquest parany climàtic. Cal destacar la cara del gos castrat dels jueus. El pobre animal se’n fa creus, del que sent!

https://t.me/Disidenteincontrolado/17463

Per concloure, he volgut deixar espai a una dona, Julie Grant, una puta inútil i idiota de l’harem jueu de Schwab, una mercenària del FEM(S), recitant la lliçó:

https://t.me/Realidades_Paralelas/8381

Si us heu fixat, els qui manifesten l’oposició a l’Agenda assassina de l’ONU 2030, i a tots els paranys, estafes i matances sionistes, són homes blancs. Hem vist aquest senyor de la tele i tenim en Víktor Orban, per citar dos exemples. Majoritàriament, els jueus han col·locat tots els seus gossos castrats i les putes inútils i idiotes en tots els governs i institucions dels països, abans lliures, d’Occident. Dels gossos castrats, poc hi ha a dir. Quan un home no és un home, sinó un titella sense consciència ni valors, de què parlareu? D’un home? O d’un mitja-tifa? Aquests miserables, narcisos, inútils, megalòmans, psicòpates i idiotes professionals, no són homes, són nines trencades, putetes cares, animals de companyia, lloros, en fi, qualsevol cosa menys éssers humans. Però, si parlem de les dones, l’assumpte encara és més greu. Jo he arribat a la conclusió que la dona està absolutament incapacitada per a interpretar el món i la vida des d’un punt de vista ètic. Recordo les paraules de la jueva i assassina professional de la Madeleine Albright, considerant del tot acceptable l’assassinat de mig milió de nens iraquians, unes declaracions que no crec que cap home (home de veritat) en el món, hagués estat capaç de fer. Tenim criminals com la Ursula von der Leyen, la Christine Lagarde o les tarades de les feministes, que més curtes no ho poden ser ni amb entrenament les 24 hores!, com tota la corrua de pàmfiles i indigents mentals que formen part de tots els governs sionistes del món. Fixeu-vos que totes elles es passen per allí mateix qualsevol principi relacionat amb els drets humans, la llibertat o la vida. La Lagarde viu de la misèria que provoca, i que sempre, de sempre, a qui més afecta, és als nens. La Leyen, mata tot el que troba a Europa i s’esforça per aconseguir que tota la joventut europea i blanca vagi al front a morir en la lluita més idiota de la història universal. Això aquests dos monstres, sense parlar que la dona és la màxima defensora de l’avortament, en el que és la demostració clara de deformitats psicopatològiques greus. Els agradi o no, la MISSIÓ que tenen en la vida és la procreació. Si això no ho entenen, com voleu que entenguin que la família és el nucli i l’essència, el fet fonamental en tota societat humana de progrés! Tot això és per una accentuada, i avui demostrada, asèpsia ètica. Amb tot el que està passant, amb el fet incontestable que després d’haver-les estat permès d’exercir càrrecs, el món està absolutament destruït quant a valors, n’hi ha prou per a comprovar-ho i demostrar-ho. La dona és egoista, no té amics i només defensarà allò que és seu. No els demaneu cap proïsme ni solidaritat. Tot allò que elles creuen que ho és, com la protecció de la immigració o les maltractades, és protagonisme i mala administració. Si d’un home es deia que era capaç de morir pels seus ideals, no espereu que una dona ho faci; el seu ideal és el seu benestar, i per ell, mata, si cal, i si no cal també. La mancança de principis que demostren cada volta que obren el bec, hauria de ser prou per adonar-nos del perill que suposen per a la civilització. I sí, hi ha excepcions, però són això, excepcions. Que les arts, les ciències, la política, la innovació i el progrés siguin activitats practicades pels homes, no és casualitat, és perquè l’home – si ho és – té idees – com ens deia Teòcrit -, i els ideals en una dona, mai no sobrepassen els límits de ‘la seva voluntat’.


EL FEMINISME ÉS UN INVENT JUEU.

UN INVENT JUEU A OCCIDENT,

ON LA DONA SEMPRE HA ESTAT MODEL

DE BELLESA, TENDRESA I CREACIÓ.

ALLÀ ON LA DONA

ÉS ANIMAL, INVISIBLE I NO TÉ VEU,

EL FEMINISME JUEU NO HI VA.


LA GUERRA CONTINUA.

SÓN ELS SIONISTES

CONTRA L’HOME BLANC.

HO VAN FER A LES DUES GRANS GUERRES,

AQUESTA HA DE SER

LA DEFINITIVA DERROTA

DEL MAL DEL MÓN:

ELS BANQUERS JUEUS.


NO HI HA HAGUT ALTRA PESTA AL MÓN






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada