dissabte, 20 d’abril del 2024

TOTS ELS CRIMS DEL NOU ORDRE MUNDIAL


En el capítol d’avui, veurem tots els crims del Nou Ordre Mundial, la paranoia esquizoide dels asquenazites, els lladres i assassins més despietats i cruels de la història. Potser sí, que tots tots, no hi seran de forma directa, però em penso que de forma indirecta, no hi ha aberració dels satànics, que no es pugui deduir dels crims que cometen i esmentaré avui. La següent pancarta (grafiti) descriu perfectament el que en aquest blog no em canso de dir:

https://t.me/Realidades_Paralelas/8358

Deixat ben assentat el principi fonamental, allò que hem de tenir sempre present, vegem una altra pancarta que ens exposa amb absoluta claredat a què es dediquen els assassins i lladres que volen l’esclavatge universal:

https://t.me/Realidades_Paralelas/8373

Amb aquesta darrera pancarta, comprenem que l’Agenda 2030 és una estafa, com tot el que fan els asquenazites, o sionistes, digueu-los com vulgueu, i que l’única passió d’aquests criminals és MATAR I ROBAR.

La prova:

https://t.me/NoPlandemia/208017

Evidentment, de gent sanguinària i sense límits ètics, no podem esperar res de bo. Per això, convé recordar sempre l’objectiu asquenazita: les CBDC, la marca del Diable, el senyal de l’esclavatge als Rothschild i als seus sequaços jueus i sionistes. Dos gossos ens ho expliquen, l’un és un indi que gestiona la conversió dels indis en esclaus, i l’altre, el gerent general del BIS, el menja-nens Agustín Carstens, que no ens hem d’equivocar, no és mexicà: és jueu. Vegem què ens diuen, perquè més clar no ho poden dir:

https://t.me/NoPlandemia/207919

Aquests sicaris de la màfia bancària jueva es dediquen a robar, que és el que han fet els asquenazites tota la vida, a part d’assassinar, un dels seus punts més forts. La prova irrefutable del robatori anual als ciutadans és la Declaració de Renda, imposada als Estats Units per la Reserva Federal per tal de cobrar-se el deute públic finançat amb diners falsos. Ja vaig passar un extraordinari reportatge d’Aaron Russo que tractava d’aquest robatori anual als americans dels Rothschild i les bandes associades, i com íntegrament la recaptació d’aquest ‘impost revolucionari’, o mafiós, acabava a les arques dels jueus. Avui us porto una declaració d’una exagent de la màfia asquenazita IRS. Penseu que els Rothschild mai no han sofert ni tan sols una auditoria, però els seus esclaus han de pagar-los d’acord amb la voluntat i els interessos imposats pels criminals.

https://t.me/resurgente2020/56241

És curiós que tots els qui tenen un bon patrimoni han vist com any rere any, el patrimoni era saquejat per les bandes criminals de la partitocràcia; tanmateix, les més immenses fortunes del món, mai no disminueixen, que sempre augmenten. Quina és la solució al misteri? Roben contínuament i ells estan exempts de les obligacions dels seus esclaus. Malgrat tot, ells saben que el goy ho sap. No per altra raó, l’amenaça d’una tercera guerra mundial és alimentada pels cagaguano, pels sicaris criminals dels governs i, sobretot, instigada per Israel, Rothschildlàndia.

Ells mateixos ens ho diuen:

https://t.me/resurgente2020/56241

I ho demostren:

https://t.me/mustangcomunicacion/13021

https://t.me/mustangcomunicacion/13016

https://t.me/NoPlandemia/207905

Lògicament, aquesta ordre de preparar la matança de milions d’innocents, l’han rebut tots els CRIMINALS DEL FEMER DE LA SINAGOGA, com ens ho denuncia Viktor Orban, que és un home com Déu mana, i no un gos castrat:

https://t.me/mustangcomunicacion/13029

Ningú no pot tenir cap dubte que TOTS ELS CRIMINALS DEL FEMER haurien de ser detinguts i jutjats per ‘intent d’assassinat massiu’. O no és la seva obligació de negociar i evitar SEMPRE la guerra? Si no ho fan, és perquè no volen. Aquestes han estat les ordres de la Sinagoga criminal del BIS i la sucursal del BCE, de la jueva Lagarde, i els gossos castrats i les putes inútils i idiotes de l’harem jueu, obeeixen.

O no els serveix d’exemple, la carnisseria inútil que ha fet el multimilionari del patètic pallasso jueu que fa que dirigeix Ucraïna, mentre l’aboca a la desaparició?

https://esrt.site/actualidad/506669-enviar-frente-presos-asesinos-nueva-propuesta-ucrania

Aquest és el nivell del genocida ucraïnès i de tota la púrria de criminals que li donen suport des d’Europa. CAP D’ELLS HA D’ELUDIR L’EXECUCIÓ PER CRIMS CONTRA LA HUMANITAT.

Mentre això passa, la puta privada dels Rothschild, el mamarratxo francès casat amb el seu home, està preocupat perquè a les ruïnes de París s’hi han de celebrar els Jocs Olímpics. La puteta, davant de l’evidència que els visitants comprovaran en quin clavegueram ha convertit la ciutat de la llum, ha optat per eliminar de la vista dels visitants, allò que els pugui corroborar que França ha estat convertida per la puteta dels Rothschild (que no ha elegit cap francès), en un femer on hi ha de tot, menys francesos i la seva cultura:

https://t.me/RosselloCM/87937

I ja que parlem de cultura. Vegeu l’últim Picasso que han creat els sionistes. Cal destacar la idiòcia dels qui fan fotos. Han de ser copròfils, d’altra manera no s’explica el delit per a fotografiar tanta merda: la cagada de l’autor i la ‘cosa’, anomenada pels jueus: artista.

https://t.me/NoPlandemia/208006

ELS INSULTS SIONISTES

JA MEREIXEN RESPOSTA.


Fem tot seguit una visita a Soroslàndia, la comuna psicocialista del gos de Soros, on els criminals i assassins es reuneixen a l’urinari públic i als diferents prostíbuls de l’abans país, mentre a les ciutats de la immundícia, l’escòria social practica la idiòcia i la delinqüència a parts iguals, que en això, sí que se centren els excrements amb toga. Comencem amb un cartell que demostra ple coneixement d’allò que és la Justícia i el dret natural, tot i que, en ortografia, no van massa sobrats:

https://t.me/RosselloCM/87945

Una de les putetes inútils i idiotes de l’harem de Soros fent l’idiota i refermant el desgovern d’aquesta colla de criminals:

https://t.me/RosselloCM/87949

Això és malbaratament de diners públics, a part que, si s’hi investiga, de segur segur que hi ha apropiacions indegudes; ja que no té altra finalitat aquesta casa de putes, que aquesta.

Aquí teniu la prova clara del genocidi del govern i de com ara es treuen les puces del damunt. Podran dir el que vulguin, però TOTS ELS MEMBRES DEL GOVERN DES DEL 2019 FINS AVUI, HAURIEN DE SER EXECUTATS PER GENOCIDES, I TAMBÉ TOTS ELS MEMBRES DE TOTS ELS GOVERNS DEL PAÍS, TANT ELS DE LES COMUNITATS AUTÒNOMES COM ELS DELS AJUNTAMENTS. Podeu estar segurs que amb això fèiem un sanejament brutal.

https://t.me/RosselloCM/87953

«I els excrements?», us preguntareu. Ja sortiran, en aquesta escòria no hi ha restrenyiments, evacuen cada dia diverses vegades. En això, van com la seda.

Ara que hem vist els delictes de ‘malversació de diners públics’ i ‘genocidi’ que els excrements no veuen, continuem amb l’atemptat contra la seguretat nacional i la deixadesa de funcions, per la desprotecció de les fronteres i l’empara dels delinqüents que il·legalment accedeixen al país, amb el socors dels criminals del govern, en un acte que és perfectament emmarcable en l’alta traïció, ja que amenacen la seguretat dels ciutadans, a més de fer servir els béns dels ciutadans per a protegir els delinqüents que empara el govern. Però, els excrements són jutges perquè els jueus els han nomenat jutges. Vegem aquest vídeo de Rafael Rosselló, que si bé no és per a tirar coets, no està de més de veure’l:

https://youtu.be/kFuuqZQ3-Yw?si=SZHS0-lZcYGoH08t

El Pla Kalergi, en un dibuix:

https://t.me/Realidades_Paralelas/8363

La solució ens l’explica aquest senyor. Té tota la raó que cal anar per als criminals de la partitocràcia i per totes les instàncies del poder dels criminals, com que cal organitzar-se. CAL QUE LA GENT S’ORGANITZI A PETITA ESCALA I ESTABLEIXI LLIGAMS AMB ELS QUI HO FACIN AL VOLTANT. AIXÍ, DES DE BAIX, PODEM ABOCAR A LES ESCOMBRARIES DE LA HISTÒRIA LA DIMONICRÀCIA SIONISTA.

https://t.me/RosselloCM/87951

LA DEMOCRÀCIA, LA PARTITOCRÀCIA,

LA CRIMINOCRÀCIA, LA DIMONICRÀCIA,

FOT-LI COM VULGUIS!,

ÉS EL PROBLEMA DEL MÓN.

Vegem aquests gossets castrats i les putetes inútils i idiotes de l’harem de Soros exercint de gossets castrats i de putetes inútils, que per això poden viure del que roben als ciutadans, gràcies a la prevaricació i col·laboració dels criminals que van disfressats amb toga.

El subnormal proclama les idiòcies que li han proposat els maçons i els jueus:

https://t.me/Disidenteincontrolado/17458

I aquesta és la resposta digna:

https://t.me/Disidenteincontrolado/17459

DESOBEDIÈNCIA.

DESPRÉS, JA CAÇAREM LES RATES.

Vegem ara dos paràsits professionals, delinqüents, lladres i inútils, servint la dimonicràcia al Femer europeu:

https://t.me/mustangcomunicacion/13041

Aquí, i de la mateixa banda de criminals, PP, els qui mataren Rita Barberà, sense que, oh, quines coses!, els excrements amb toga sospitessin que fou assassinada, com tampoc no creuen que la destrucció de proves del PP sigui un delicte, suposo, que d’acord amb el dret positiu, que és la ‘legítima’ defensa del delinqüent.

https://t.me/NoPlandemia/208025

Així, sense pensar-hi gaire: malversació de diners públics, traïció, encobriment de criminals, sense descartar que, evidentment essent una banda mafiosa, si accepten de concedir aquestes ‘subvencions’ - robatori al poble espanyol – és perquè tenen una guingueta des d’on els criminals es cobren les comissions. Però, els excrements, pobrets! Ells vetllen perquè els il·legals siguin mantinguts, vestits i farcits de complements, finançats diàriament, i facilitar-los les relacions sexuals, perquè convé respectar els seus costums, com també permetre’ls d’anar armats, que és una manera com una altra de conviure i ells hi estan avesats a això de les katanes i els matxets.

I ara, vegeu aquesta innovadora notícia. És que els polítics són molt intel·ligents!

https://t.me/mustangcomunicacion/13011

Que se’n digui ‘Paguitarjeta’, digueu el que vulgueu, però la idea del nom, de segur, que és de la Yoli. Movent el cap endavant i enrere, a un costat i a un altre, encongint les espatlles, esbatanant els ulls i amb moviments oscil·lants una mica autistes, devia dir: «Que guay! Tarjetas chupiguays! Yo, en mi modestia, las llamaría: Paguitarjetas, porque son tarjetas para pagar y son tarjetas chupiguays! Pa-guay... Pagui! Y luego, tarjeta».

Mentre la nostra idiota s’exercita cada dia, no us penseu que el goril·la genocida del psicòpata Gates s’està quiet. Que les idiòcies d’aquest simi de la selva, semblen inacabables. I tan fàcil que seria acabar-les!

https://t.me/Realidades_Paralelas/8372

Això, així, sense mirar-m’hi gaire: A més de ser una pallassada, és un delicte de terrorisme, en el qual el goril·la recau cada volta que anuncia un desastre que mai no es produeix. Penseu que la seva professió és ser especialista en exterminis i disminucions de poblacions, com ho certifiquen els seus mèrits i currículum a Etiòpia. Tanmateix, després de dir bestieses cada vegada que obre la boca, cap excrement amb toga sospita de l’augment de la mortalitat - més de vint milions d’assassinats per l’animal de l’OMS - després dels enverinaments – productes demostrats que no són aptes per a consum humà -, els quals va recomanar l’animal del psicòpata Gates per a protegir la població del món de la mort per una malaltia que no ha estat demostrada en cap indret del planeta. I cap excrement requereix aquest genocida professional a donar-ne explicacions. Per això, us dic, no penseu que insulto ningú, descric. Només descric. Un jutge que no persegueix un criminal ni li fa pagar en Justícia, no és un jutge, és un excrement social. I no s’hi val la imputabilitat, perquè esgrimir aquesta lletja paraula, descriu, qui la diu, com a protector de criminals. Ningú no és inimputable. I si això no ho poden entendre els jutges, que es dediquin a dirigir les casetes de tir de les fires, que per a una altra cosa no serveixen, i allà s’hi trobaran a gust (pel frau, dic).

Per anar concloent, una notícia que m’ha cridat l’atenció pel fet que en l’any 1936, ja hi havia un metge que s’havia adonat que sense vacuna no hi havia càncer. Veieu!, aquí no puc culpar els excrements. Tanmateix, en el moment que això sigui de coneixement públic, la inhibició en la persecució dels criminals, serà un delicte judicial. Vegeu la notícia:

https://t.me/Realidades_Paralelas/8366

A mi, em mereix tota la credibilitat, que ja sabem que després dels medicaments dels genocides Rockefeller, aparegueren els primers casos de càncer, i tot seguit, l’associació criminal contra el càncer, fundada pels mateixos Rockefeller. I això, sí que se sap.


Per abaixar el teló, res de millor que l’abocador de les escombraries tòxiques i els excrements infecciosos, allò que, amb un eufemisme, anomenem Tribunal Suprem. Llegiu les barbaritats que poden afirmar aquesta colla de delinqüents:

https://www.eleconomista.es/legal/noticias/12777390/04/24/el-tribunal-supremo-desestima-todos-los-recursos-de-las-empresas-por-la-inconstitucionalidad-de-las-normas-para-combatir-el-covid19.html

«Mesures enraonades», diuen:

https://www.larazon.es/sociedad/sanidad-reconoce-que-hubo-2-millones-contagios-mas-vacunados-covid-que-vacunados_2024042066238ed28e66020001f51b1c.html


ESCOMBRARIES !

NO PERSEGUEIXEN ELS CRIMINALS,

ELS ASSASSINS I LLADRES DEL GOVERN,

NO ELS PERSEGUEIXEN PER VIOLAR

ELS DRETS HUMANS NI PER GENOCIDI.

NO ELS PERSEGUEIXEN PER COACCIONS,

PER VIOLÈNCIA INJUSTIFICADA,

NI PER INCITADORS AL SUÏCIDI,

NI PER ATEMPTAT CONTRA LA INFANTESA,

NI PEL SEGREST DE 48 MILIONS DE PERSONES,

NI PEL MALBARATAMENT DE L’ERARI PÚBLIC,

PER PACTES I CONTRACTES SECRETS AMB ASSASSINS,

NI PELS MORRIONS, NI PER RES,

I EXONEREN ELS CRIMINALS DE PENA CAPITAL,

DE LA RESPONSABILITAT PER HAVER VIOLAT LA LLEI

PERJUDICANT A TERCERS.

SÓN LA MÉS IMMUNDA DE LES ESCÒRIES.

PURES ESCOMBRARIES.

ELLS SÓN ELS MÉS CÍNICS I ABJECTES

DELS NOSTRES ENEMICS,

LA PÚRRIA JUDICIAL.


TRIBUNAL SUPREM,

NO US PODÍEU OMPLIR DE MÉS GLÒRIA !

ARA,

TINGUEU LA DESHONESTEDAT

DE DEMANAR RESPECTE !

https://t.me/resurgente2020/56253

No cal dir res més, oi?





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada