dimarts, 9 d’abril del 2024

JA VEUREU, QUE BONIC ! ( I I )


Com en el món despunten els idiotes i els criminals, continuaré el capítol d’ahir, perquè serà per idiotes i criminals! Ja sabeu que crec imprescindible la desaparició de les Universitats fins que no siguin reformades i analitzades en profunditat les estupideses que s’hi ensenyen. Com també, la desaparició de l’obligatorietat de l’ensenyament. Mitjançant aquestes dues escoles d’ensinistrament es destrueix les capacitats innates dels individus i se’ls converteix en minusvàlids racionals que acceptaran l’esclavatge sense mostrar-hi oposició ni sorpresa. Avui encapçalarem l’assortit d’idiotes i criminals amb un escrit d’un professor universitari, que retrata prou bé la patètica situació d’aquestes abans respectables institucions, que avui no són més que fàbriques especialitzades en la producció d’idiotes i criminals a parts iguals. L’escrit és del dia 4 d’abril d’enguany; vull dir que és un escrit recent, que no és una reflexió sobre la Universitat de fa dues dècades, sinó l’actualitat de les bagasseries jesuïtes. L’estudi al qual es refereix l’autor de l’escrit, Alfonso Bordallo, és una meta-anàlisi sobre els coeficients intel·lectuals dels desgraciats que acuden a aquests escorxadors perquè els acabin de destruir el cervell. Cal destacar l’observació dels investigadors que el coeficient intel·lectual dels no universitaris és superior als d’aquells que cursen en aquestes institucions de la mentida i el mal.

https://www.icns.es/noticia_El_cociente_intelectual_estudiantes_universitarios_se_desploma

Ara que ja comprenem perquè els ‘experts’ són idiotes perfectes, fem una visita als criminals que fabriquen les facultats de dret de les bagasseries jesuïtes. Comencem al Brasil, on l’excrement amb toga, Alexander de Moraes, demostra per a què estan ensinistrats aquests imbècils que després duran toga: Garantir la impunitat dels criminals i genocides que els jueus treuen de la presó, com en el cas del Brasil, el delinqüent comú Lula da Silva:

https://t.me/elinvestigador_org/14753

Mentrestant, a Soroslàndia, els deficients mentals i criminals de carrera del govern del gos de Soros, continuen cometent un crim darrere un altre, sense que els excrements amb toga els diguin res. Aquí teniu els lladres d’Hisenda amenaçant que els robatoris ara seran exhaustius, ja que no volen que cap part del botí escapi a les màfies que es reuneixen a cantar lloes a Israel a l’urinari públic:

https://t.me/No_plandemia/7694

i ja no dic res d’aquesta altra:

https://www.eldiario.es/canariasahora/sociedad/preguntas-respuestas-ley-canaria-sanciona-no-ceder-apartamento-explotador-turistico_1_10834422.html

https://t.me/No_plandemia/7698

L’escòria judicial no té dignitat, vergonya ni ètica. Els paràsits i lladres del govern decideixen esprémer els treballadors i els qui generen la riquesa del país, i els excrements permeten als delinqüents sionistes de robar sense oposar-los cap impediment. Al capdavall, ells mengen de caure bé als criminals triats pels sionistes, i si alguna cosa saben molt bé els excrements amb toga, és a qui deuen el pa de cada dia.

Per això, mai no actuen contra la màfia, sinó que se sotmeten a la voluntat dels criminals en tot el que se’ls demani. Comproveu-ho en aquesta notícia que demostra sobradament la classe d’excrements líquids i pudents que són disfressats amb toga i punyetes a la Sinagoga del Femer europeu. La complicitat criminal de l’escòria judicial obliga la dignitat i la defensa de la llibertat a imputar-los crims de lesa humanitat, els quals, sempre han de ser pagats amb la vida:

https://t.me/No_plandemia/7695

EL NIVELL INTEL·LECTUAL

DE L’ESCÒRIA JUDICIAL

ÉS PLA,

PERÒ LA CAPACITAT CRIMINAL

DELS TOGATS

ÉS EXPONENCIAL.

No veig altra solució per a resoldre els problemes que inculpar els jutges de criminals, desfer-nos de tots ells, i començar a edificar la Justícia sense fer-hi participar el dret positiu, que només és útil per a l’administració dels assumptes menors, i potser, ni per a això.

Mentre els paraplègics cerebrals del Tribunal per a la Violació de Tots els Drets Humans recriminen els governs que no acabin de destruir els seus ciutadans per a salvar el planeta que desitja heretar en exclusiva la raça superior dels elegits, els molt criminals no es pregunten per aquests estranys i curiosos cels que els sionistes, amb l’exèrcit de l’OTAN al capdavant, empastifen amb vés a saber què, però de segur, que de res de bo. Però els excrements no miren el cel, ells estan tan ocupats sentenciant innocents i alliberant els criminals, que no tenen temps de veure els cels ni d’adonar-se dels crims contra la Humanitat que els governs executen davant dels seus mateixos ulls! El menysteniment que sento envers aquests miserables ja no té marxa enrere. Són purs delinqüents, i dels més perillosos, perquè la seva paraula et pot destrossar la vida. Són una mena de criminals que no necessiten armes ni el mètode de difamació dels cagaguano, a ells, els basta amb la sentència, amb la prevaricació, que és fonamentalment el règim de justícia en què vivim. O com podeu explicar que tots els criminals tinguin càrrecs públics, que els més grans bandits de la història extorsionin els polítics sense cap oposició, i que els tribunals s’hagin convertit en cases de putes on són admeses totes les aberracions, i prohibides la dignitat, el respecte i el dret natural. Vegeu una magnífica exhibició sionista:

https://t.me/NoPlandemia/204906

Quan els jutges no demostren interès per aquesta evidència, què podeu pensar, més que són còmplices del crim? Saben què passa i callen. És més, procuraran encobrir aquests enverinaments, perquè, no siguem ingenus, L’ESTAT NO FA ABSOLUTAMENT RES PER AL TEU BÉ. L’ESTAT NOMÉS ROBA I MATA, que això és la DEMOCRÀCIA PARTITOCRÀTICA.

POLÍTICS I JUTGES

LA MATEIXA XURMA IMMUNDA SÓN.

VIVIM, GRÀCIES A AQUESTS CRIMINALS,

EN UN ESTAT CRIMINAL.

CALDRÀ FER ALGUNA COSA

ABANS QUE AQUESTS SICARIS SIONISTES

DESTRUEIXIN MÉS VIDES I NACIONS.


Deixem a banda la gangrena, i passem al càncer.

https://t.me/resurgente2020/55931

ISIS, o sigui, Mossad i CIA, practicant el terrorisme; que mai no heu d’oblidar que és un invent jueu. Ells foren els primers assassins indiscriminats de la història i des d’aleshores que financen totes i cada una de les organitzacions que sembren el terror i la mort allà on sigui. Per sort, tot ha estat una amenaça, només. Tanmateix, no dubteu que quan tinguin oportunitat, cometran la pitjor atrocitat que us pugueu imaginar. Jo sospito que ara per ara no els convé cometre atemptats massius a Europa. Amenaçar i fer que quatre desgraciats degenerin les ciutats i provoquin alguna mort, pot ser; però un atemptat gros, ara per ara, ho veig difícil, ja que la gent, els europeus, n’estan fins al capdamunt de tot el que els fa passar el Femer de la Sinagoga, i només faltaria un atemptat dels ‘refugiats de guerra i pagadors de pensions’, perquè la gent esclati, i el que pot ser més greu, que les forces de seguretat compleixin amb el seu deure, i arraconant els psicòpates contractats pels jueus, assumeixin el control fàctic de les nacions, un fet que alhora que portaria la tranquil·litat als ciutadans, faria trontollar tot el règim criminal democràtic. La prova que la democràcia és un règim sionista i criminal, el tenim en el mamarratxo que els jueus han col·locat a l’Argentina per a robar-la als argentins:

https://t.me/resurgente2020/55945

No sé qui és aquest senyor, però diu les coses com són, per bé que ignora el moll de la qüestió, com ho demostraré en el següent enllaç. Vegem primer què diu aquest senyor sobre la Reserva Federal dels esclaus dels Estats Units – que ell creu un estat lliure i democràtic - i Israel:

https://t.me/NoPlandemia/204835

LA RESERVA FEDERAL DELS EUA

ÉS LA COLÒNIA MÉS GRAN D’ISRAEL

I

LA DISFRESSA DEMOCRÀTICA QUE VESTEIXEN,

EL PORTAAVIONS

PER ALS SEUS CRIMS.

Tanmateix, la resposta a les ingènues suposicions del bon senyor, és molt fàcil: els jueus sionistes, que han robat Amèrica als americans, com roben totes les nacions als seus propietaris naturals. SÓN EL PROBLEMA DEL MÓN, i si hi hagués Justícia i no excrements amb toga que se la treuen així que veuen el jueu, tot posant-se de genolls i amb el cul en pompa – que no s’ofenguin, perquè és literalment el que fan quan veuen els pitjors criminals de la història -, això no passaria, però ells estan per tal de continuar protegint els lladres i estafadors que esclavitzen la gent amb els seus continuats crims. El resum dels grans crims comesos pels jueus a Amèrica, en aquest breu documental, és esplèndid:

https://t.me/NoPlandemia/204830

TOTS ELS CRIMINALS: JUEUS I SIONISTES.

SABEU QUI ÉS L’ENEMIC DEL MÓN ?

LA MÀFIA BANCÀRIA.

Quant a aquests criminals i la intenció de provocar la Tercera Guerra mundial, que és el preàmbul a l’arribada de l’Anticrist, el Mesiah jueu, Satanàs, és sorprenent aquesta notícia dels mateixos que fa quatre dies animaven els membres de l’OTAN a preparar-se per al conflicte:

https://esrt.site/actualidad/505237-cavoli-otan-creen-estar-guerra-rusia

Em mantinc en el convenciment que estan llençant coets sonda vejam quina és la resposta de la gent. La plandèmia ha d’esperar, els verins els han d’administrar a un ritme molt desconsolador per a les expectatives assassines jueves, la immigració il·legal només la defensen els governs criminals i il·legítims que Soros i Schwab han col·locat a Occident, el canvi climàtic només és matèria per als imbècils i els sicaris dels criminals, i la guerra, massa s’ho ensumen, podria suposar una monumental revolta dels ciutadans contra els governs sionistes posats per ells. Ens volen portar a la guerra i fer-hi una matança a l’estil convencional de centenars de milions de joves (que ja no es reproduiran), frisen per poder-ho fer i deixar als respectius territoris nacionals els invasors perquè concloguin la conquesta. Tanmateix, veuen clar que malgrat el silenci majoritari, hi ha remors, i aquestes remors amenacen de convertir-se en un clam general que no demanarà altra cosa que els caps de tots els criminals. Ho saben, i per això, sospesen molt les coses. Ningú, millor que ells, sap que si la gent descobreix que ha estat estafada i arruïnada (els avantpassats i ells) per aquests criminals, com també les respectives nacions, no podran fer front a la ira i les legítimes ganes de venjança contra aquests criminals professionals, com ho hem vist i demostrat en el minidocumental sobre ‘les crisis’ provocades pels banquers per a robar i empobrir la gent. I no dic res si saben que totes les morts a les guerres han estat sacrificis en ritual, mentre els mateixos banquers es feien d’or amb la sang dels teus avantpassats. Què creieu, que la gent els tindrà respecte? O els voldrà veure a tots demostrant que la gravetat existeix? Que un cos sostingut a l’aire pel coll tendeix inexorablement a ser atret a terra?


Ja sabeu que si és per ‘coses boniques’, els jueus sionistes són els primers. No ho són en les arts, la ciència, la política, la justícia, però en robatoris, matances, sadisme, infanticidis, eutanàsies, avortaments, destrucció i ocàs de civilitzacions, aquestes rates, són especialistes. Vegem els universitaris errats que els jueus han descobert que són europeus i que per això tracten de retornar-los a la pàtria natural:

https://www.elmundo.es/madrid/2024/04/08/66140dfefc6c83963a8b4570.html

https://t.me/resurgente2020/55926

Aquí teniu un paràsit de l’urinari, sionista d’ERC, dient les imbecil·litats pròpies d’un ximple contractat, com tots els delinqüents que habiten en aquesta comuna democràtica, cau del crim:

https://t.me/resurgente2020/55935

TOTS SÓN SICARIS DELS SIONISTES, TOTS, FINS I TOT ELS

 QUI VOTEN EN CONTRA. NO US DEIXEU ENGANYAR.

Aquesta notícia és prou il·lustrativa de com actuen les màfies criminals, en aquest cas el PSOE, i quina mena de monstres són els sicaris que accepten de servir la criminocràcia sionista:

https://t.me/RosselloCM/87495

AQUEST ÉS EL MÓN DELS IDIOTES,

DELS RETARDATS, ELS DEFICIENTS,

ELS TARATS, ELS DEGENERATS I L’ESCÒRIA.

Us deixo amb un vídeo de Rafael Rosselló, amb qui estaria en desacord amb molts assumptes, sobretot, els relacionats amb Catalunya, però que hi ha molts més assumptes on comparteixo les seves opinions, i com us he dit moltes vegades: tant ens ha de fer què sigui l’altre, només hem d’assegurar-nos que té, com nosaltres, el mateix enemic. Avui, l’enemic són la idiòcia i els sionistes. I hem arribat a un punt que ja em fa dubtar si la idiòcia no serà més perillosa que els terroristes assassins asquenazites.

https://youtu.be/Mrgk8Qx4qRQ?si=YC0oFujk_kmldVXQ


El psicòpata esquizoide amb paranoia genocida, el tarat Kill Gates, és la cara més visible dels assassins sionistes, i com el psicòpata està a la seva salsa cometent atrocitats, no s’atura i gaudeix com Jack l'esbudellador mentre escorxava les víctimes:

https://t.me/resurgente2020/55938

DE VERITAT, NO HI HA NINGÚ QUE EL PUGUI MATAR ?

L’ACCIDENT SERIA QUALSEVOL COSA MENYS UN

 ASSASSINAT.

https://t.me/No_plandemia/7703

https://www.elespanol.com/deportes/ciclismo/20240409/muere-anos-alexey-tsatevich-ciclista-ruso-impuso-roglic-volta-catalunya/846415572_0.html

Són només dos morts més d’aquest criminal, avui.

Mentrestant el psicòpata desvarieja i tots els esclaus miserables l’obeeixen, al Gran Femer de l’ONU, la més terrible de les organitzacions criminals actuals del món:

https://t.me/Disidenteincontrolado/17355

La resposta a la tarada:

https://t.me/Disidenteincontrolado/17366

I mentre a l’ONU la tarada diu bestieses, el goril·la del psicòpata esquizoide fa l’única cosa que sap fer, de pallasso assassí, i no es cansa de repetir la mateixa pallassada, vejam si algun dia la gent el creu i pot, finalment, executar la matança que tant desitja:

https://www.antena3.com/noticias/salud/expertos-alertan-posible-pandemia-que-amenaza-salud-global-tiempo-apremia_2024040766128a3809990300010fe70a.html

Recordeu que aquest criminal és responsable de 20 MILIONS

 D’ASSASSINATS

amb la IMMENSA MENTIDA DE LA COVID.

I la Sinagoga Criminal del Femer Europeu, servint, com sempre, el sionisme en la guerra contra Europa (Alta traïció), ja ha aprovat la vacuna contra la malaltia desconeguda que està per venir:

https://t.me/Disidenteincontrolado/17358

QUÈ EM DIREU, QUE NO CAL MATAR-LOS A TOTS ?

SI NO PER ASSASSINS, PER IDIOTES.

Aquesta notícia la podeu enllaçar amb l’article sobre les bagasseries jesuïtes que encapçala el capítol d’avui:

https://elpais.com/ciencia/2024-04-08/cientificos-espanoles-descubren-un-brote-masivo-de-gripe-aviar-letal-en-la-antartida.html

A LES BAGASSERIES JESUÏTES,

NOMÉS SÓN ADMESOS I TITULATS

ELS DEFICIENTS INTEL·LECTUALS ?

La facultat de ‘ciències de la informació’, que ni són ciències, i menys encara, informació. Els cagaguano, els lloros de repetició:

https://t.me/Disidenteincontrolado/17360

Ja fan un terrorisme que és patètic! UN CAS! I, per a aquests minusvàlids integrals, això és notícia!

No em direu que si aquestes notícies us les dic fa quinze anys, no hauríeu recomanat el meu ingrés en un psiquiàtric. Doncs, això. Com veiem cada dia, és cada dia que hi ha una competició insòlita a veure qui pot ser el més profundament idiota, que això, sempre, de sempre, té premi sionista.


Per concloure, us deixo amb una conferència de Juan Zaragoza, que si bé pel to suposadament graciós, és recriminable, i que podeu començar en el minut 20 – dura hora i tres quarts -, el tema: ‘La glàndula pineal’, em sembla recomanable. Almenys, podem admirar-nos de l’extremada perfecció de la Creació, com també, dels esforços dels sionistes per a la destrucció de la més insòlita meravella del planeta: la vida humana i les seves extraordinàries possibilitats. Malgrat les objeccions que jo mateix he exposat, no deixo de recomanar-lo:

https://unite.live/libertus/salud?recording_id=4268


LA GUERRA CONTINUA.

LA GUERRA ÉS ESPIRITUAL,

DEL BÉ CONTRA EL MAL.

EL BÉ RAU EN LA VERITAT

SEMPRE,

I EL MAL, EN ELS SIONISTES,

SEMPRE, DE SEMPRE.







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada