dimecres, 3 d’abril del 2024

ELS POLÍTICS SÓN ELS TEUS ENEMICS, TOTS


Els polítics de qualsevol democràcia són els teus enemics, i et tenen la guerra declarada. Ells pertanyen a la màfia partitocràtica o crimonocràtica sionista, i destruir les respectives nacions i tanta gent com els sigui possible, saben que és recompensat per l’escòria sionista, i a això que es dediquen. Almenys, fins que no els deixem que s’hi dediquin. Només amb la revolta en massa de la gent contra aquests criminals, posarem fi a aquests criminals que des de fa dècades estan ensorrant les nostres nacions i posant-les al servei dels sionistes. Avui l’escrit pot ser caòtic més que mai, però, al capdavall, el que és important és que comprenguem que TOTS ELS POLÍTICS SÓN CRIMINALS: TRAÏDORS, LLADRES I GENOCIDES, TOTS, que per això pertanyen a les diferents bandes mafioses. Com els excrements amb toga, que, sempre, estan al servei dels criminals que els han nomenat. Quants dirigents importants de les bandes mafioses coneixeu que hagi acabat a la presó? Quants? Cap. Malgrat tots els crims que us pugueu imaginar. Felipe González, José María Aznar, Zapatero, Jordi Pujol, Barack Obama, l’esglaó perdut Bush Jr., Tony Blair, Gates, Tedros, per no anomenar els més grans dels assassins i criminals de la història humana, la colla de les tretze famílies jueves, encapçalades pels Rothschild i els Rockefeller... I això, com és possible? Senzill: No tenim jutges, sinó una escòria excrementícia al servei dels criminals, res més. I ja que han aparegut, res millor que començar pels més abjectes i menyspreables enemics del poble i de la Justícia dins de la nostra societat:

https://t.me/RosselloCM/87263,

L’encobridora i responsable de la màfia criminal que segresta nens i els prostitueix gràcies als serveis socials de les organitzacions criminals que són els Estats, que no serveixen els teus interessos, sinó que et converteixen en els seus esclaus. L’ESTAT ÉS L’ENEMIC DEL POBLE, I ELS POLÍTICS LA MÀFIA D’AQUEST ESTAT. I això que l’Estat hauria de ser la garantia i la seguretat dels ciutadans, però avui és un monstre dedicat a devorar les seves criatures, com els ho ha manat el sionisme internacional que els controla i suborna, extorsiona i corromp.

https://t.me/mustangcomunicacion/12739

La genocida Ursula von der Leyen és la més fervent defensora del pallasso jueu a qui els sionistes han encarregat la destrucció d’Ucraïna:

https://t.me/resurgente2020/55690

I això la màfia sionista ho està realitzant a tot arreu, en el que sembla que és l’ofrena d’aquests criminals al seu déu Satanàs:

https://t.me/resurgente2020/55689

AMB TANTA MALDAT

COSTA DE CREURE

QUE LA GUERRA

NO ÉS ESPIRITUAL:

EL BÉ CONTRA EL MAL

- ELS SIONISTES DE L’INFERN -.

La marca de la Bèstia, sabem que és el 666 de l’Apocalipsi, la marca que els esclaus del diable duran a la mà o al front. Per això, no està de més aquest suggeriment per a fer més difícil al diable que ens pugui marcar tots com al seu ramat goyim:

https://t.me/elinvestigador_org/14739

EL ROBATORI DEL MÓN.

HO PERMETREM

O

MATAREM ELS LLADRES ?

Un escrit signat per Julian Rose, que us recomano, a títol de resum de les pretensions dels psicòpates i la guerra dels agricultors:

https://t.me/counterpropaganda20/12146

https://t.me/counterpropaganda20/12147

https://t.me/counterpropaganda20/12148

https://t.me/counterpropaganda20/12149

https://t.me/counterpropaganda20/12150

https://t.me/counterpropaganda20/12151

El gos de Soros, després de descurar les seves obligacions i dedicar-se a la destrucció sistemàtica del país, amb la ruïna econòmica https://t.me/RosselloCM/87239 (això, en el primer productor del món i del millor oli) i l’aniquilació de la població mitjançant els verins que compra als seus amos (Gates i Soros) amb els diners malversats de la gent per tal de matar la població o emmalaltir-la (recordeu: «La libertad es vacunar, vacunar y vacunar!», i després d’haver comès 80000 assassinats, encara és viu. Doncs aquest criminal, que ret homenatge als musulmans https://t.me/mustangcomunicacion/12740 i treballa per a un país estranger (el Marroc) https://t.me/resurgente2020/55673, resulta que ara ens adverteix que hi ha risc d’atemptats gihadistes!

https://t.me/resurgente2020/55672

Els excrements amb toga han de saber que aquest criminal en llibertat perquè ells li permeten tots els crims, és responsable de qualsevol mort que puguin provocar els islamistes, perquè ell és el màxim responsable de la seguretat i de la defensa dels interessos del país, i amb el delicte flagrant de protecció als il·legals, als quals manté amb els diners que roba als espanyols, comet col·laboració amb el terrorisme, una EVIDENTÍSSIMA DEIXADESA DE FUNCIONS I UNA INSOLENT PROTÈRVIA A L’HORA D’INSULTAR ELS ESPANYOLS AMB EL SEU DESGOVERN. Quan reclamo el cap d’aquest sac d’escombraries, demano la més elemental de les justícies amb un delinqüent que no hi ha delicte que no hagi comès, del més insignificant – el nepotisme – al més greu – alta traïció -, tot arribant al més intolerable – el genocidi , mitjançant el pagament dels verins per part de les mateixes víctimes, que a més a més, en teoria, són els seus compatriotes. Tanmateix, Soroslàndia és una satrapia jueva, i com a la Rússia bolxevic, els jueus es dediquen a matar els nacionals amb la col·laboració dels sicaris traïdors i més abjectes. Que algú em digui que no hi ha raons suficients per a executar-lo, fent curt, una dotzena de vegades! Els russos condemnaran a perpètua els terroristes islamistes del teatre, i només van matar un centenar de persones, mentre que el criminal de La Moncloa ja n’ha assassinat 80000, i com els sicaris dels jueus a Rússia, per diners. LA DIGNITAT EXIGEIX L’EXECUCIÓ D’AQUEST SAC D’ESPUTS.

Vegeu que oferia la Televisió Púbica el diumenge de resurrecció:

https://t.me/resurgente2020/55682

CAL L’ERRADICACIÓ DELS IDIOTES,

L’ABSOLUTA EXTINCIÓ.

Perquè haver de suportar això, ja és passar-se de la ratlla:

https://t.me/resurgente2020/55685

Mentrestant, l’assassí de La Moncloa, el gos de Soros, importa els islamistes, paga el rebut al jueu que se n’encarrega, i es compromet al manteniment dels mercenaris dels jueus amb els diners dels espanyols, mentre deixa desatesos els nacionals per a servir els amos sionistes. Tanmateix, els excrements amb toga no ho veuen, i fan com ell, per això ‘els acusats’ si han estat enviats pels jueus, tenen carta blanca i no se’ls ha de molestar, pobrets!, que vénen de guerres i del tot sacrificats a pagar les pensions dels espanyols que són desnonats o viuen al carrer. Vegeu una escòria insigne, si puc dir-ho així, un paràsit professional que no ha viscut més que de robar del treball dels europeus abans, i ara, dels espanyols. Es pot ser més miserable!

https://t.me/RosselloCM/87234

En aquesta immundícia deixaré que li respongui Rafael Rosselló, perquè així no haureu de llegir; i el que diu, ho subscric totalment:

https://youtu.be/3yMWDIuSV3I?si=jatkHOdj-anw65VA

NO ET SERVEIXEN,

ET ROBEN I ET VOLEN MATAR,

AQUESTA ÉS LA SEVA FEINA.

I que vingui un excrement a dir-me que no, que el deute públic d’aquests miserables i els crims de la falsa pandèmia, del veritable extermini sionista, són prou per a fer-lo callar; si té vergonya, dignitat i integritat ètica, és clar. Cosa que malauradament, dubto, vist com estan les coses, i per tot el que he escrit fins ara.

Si són capaços d’això:

https://t.me/RosselloCM/87251

Vejam, tifes pudents, quan algú entra a casa teva amb intencions lesives, tens tot el dret del món de carregar-te el delinqüent, però, tot el dret del món!, sense atendre a cap altra raó. No parlo d’entrar en una finca. Parlo d’entrar a casa teva. Allí, l’única jurisdicció és la de l’amo de la casa. Ja no dic res, si a més a més et volen calar foc! Aquests són els que deixen sortir així que entren, els violadors musulmans. Aquests són els que protegeixen tots els criminals polítics. Aquests són els que permeten les atrocitats contra els nens, de les escoles als governs, passant per la màfia dels serveis socials. Aquests són els que accepten el regal de les nacionalitats i els mateixos drets que els autòctons per als ‘il·legals’... No acabarem mai! I si no defensen la justícia, no és només perquè no siguin massa espavilats intel·lectualment, ja no dic èticament, sinó perquè col·laboren amb el crim, en el que és la màxima abjecció en un ‘estat de dret’. I no hi ha cap excusa, qui pertany a la màfia, no pot dir que no sabia on era. Els de la toga es dediquen, fonamentalment, a l’encobriment dels delictes dels seus capos, res més. I si alguna escòria d’aquestes s’ofèn, pot denunciar-me, i podrà, fins i tot, no ho dubto pas, condemnar-me a presó tant de temps com li ho suggereixi la més baixa passió, la venjança, però mai no podrà dir que no dic la veritat; això, no.


Deixem una altra classe d’escòria per anar a trobar-nos amb la tercera. Serà per escombraries! Vegem el grau d’ineptitud, de megalomania i d’idiòcia d’aquests mamarratxos mata-sans que es creuen Déu:

https://t.me/resurgente2020/55686

AQUEST ÉS EL NIVELL!

SI DEIXEM QUE CONTINUÏN

LES FACULTATS DE MEDICINA,

LA PESTA NEGRA

TORNA EN QUATRE DIES.

Al capdavall, ells l’han feta tornar, en la demostració de la ineptitud, megalomania i la idiòcia de l’ignorant, amb la matança que han permès i de la qual són directament còmplices, sense el mínim dubte:

https://t.me/resurgente2020/55698

https://t.me/resurgente2020/55687

1000000 de morts. Però no, no és un genocidi, i menys encara hi ha responsables! A qui devem la impunitat dels criminals? Als excrements amb toga. Si són incapaços de tenir els bemolls d’imputar la rata Fauci i tots els assassins en massa de les farmacèutiques, no són jutges, són excrements, uns covards que no tenen paraula, uns miserables que són capaços de callar davant l’evidència de la més gran matança després del genocidi europeu de la segona guerra mundial, el pla d’extermini promogut pels sionistes des de 1933.

I no oblidem els infames i terroristes Col·legis de Metges, que dels membres d’aquests caus de criminals, no n’ha de restar ni un amb vida, però ni un! Escoltem les declaracions enraonades que féu el doctor Ruíz-Valdepeñas, i comprendreu el grau de criminalitat d’aquestes associacions de mafiosos i assassins:

https://t.me/RosselloCM/87248

NO ENS ENGANYEM!,

LA COMMISERACIÓ I LA FEBLESA

NO ENS DESLLIURARAN D’AQUESTS ASSASSINS.

I AQUESTS ASSASSINS

VAN PER TOTS NOSALTRES.

I no valen excuses, perquè el genocidi és mundial i les escòries repugnants dels Col·legis d’Assassins han callat a canvi de diners. O sigui, pinxos a sou, mercenaris de la mort. Penseu que cal escoltar-los, tan sols, quan ells no escoltaren ningú? No, home, no. Directament de la llista de la direcció del Col·legi al patíbul, sense pèrdues de temps. Perdre’s, no es perdrà absolutament res de valor. Vegeu la mateixa situació al Paraguai:

https://t.me/No_plandemia/7661

https://t.me/Disidenteincontrolado/17312

Com és de justícia – no de dret – cal tractar-los amb la mateixa actitud que tingueren ells. Quina fou la seva actitud a l’hora de defensar la vida dels ciutadans? Cap. Doncs, això. I no em vingueu amb punyetes de dret i martingales diverses, es tracta de fer Justícia. I fos un cas menor, doncs, encara es pot ser magnànim. Però amb aquesta monstruositat, en Justícia, no hi ha res a parlar, a discutir ni a negociar.


Per concloure el capítol d’avui, reuniré les idiòcies sionistes, carregades de maldat i perversió, de segones i pernicioses intencions, i els deficients mentals que els serveixen:

Potser amb la següent notícia, comprendreu perquè la princeseta d’Astúries Donald Tusk, exmembre de la Sinagoga del Femer europeu, ha estat enviat pels jueus a Polònia perquè sigui acomplerta la voluntat sionista de la destrucció del sentit comú i l’enaltiment dels malalts que els jueus protegeixen perquè contaminin les nostres societats:

https://t.me/RosselloCM/87250

TRES ANYS DE PRESÓ

PER INSULTAR !!!

L’EXTERMINI DELS IDIOTES

ÉS LA NOSTRA MÀXIMA URGÈNCIA.

Vegeu ara la casa de putes de l’ONU en exhibició:

https://t.me/mustangcomunicacion/12734

A L’ONU, NO HI CAP

NI UN IDIOTA NI UN CRIMINAL MÉS.

I aquí teniu un criminal professional, Jens Stoltenberg, dedicat a l’extermini d’innocents per vocació, sempre al servei d’Israel, proposant de desviar els diners dels europeus per a defensar els interessos de l’exèrcit internacional jueu:

https://t.me/mustangcomunicacion/12736

Mentrestant, els sionistes continuen amb la campanya per a matar qualsevol tipus d’animal que serveixi per a l’alimentació humana. Ho fan amb els verins que injecten els veterinaris (similars als idiotes amb estetoscopi), que són els causants de les malalties i el motiu per a la matança posterior (en sacrifici a Satanàs) de tots els animals. Van per a matar-nos de gana. I ho faran, si no els matem nosaltres primer; és així de clar. Estem en guerra, encara que la púrria sionista, covarda i macabra, s’amagui i no gosi de declarar-nos-la obertament. Fixeu-vos, que els fills de Satanàs, ens engalipen que tot ho fan per nosaltres, per al nostre bé... Però, vegeu la notícia:

https://t.me/laquintacolumna/36459

EL SIONISME ÉS PUR SADISME

I
CULTE A LA MORT.

Quant a la intoxicació cultural, tampoc no s’aturen; són insaciables, els criminals. Vegeu l’última d’aquests pervertits que l’únic que pretenen és la destrucció de la nostra civilització:

https://vandal.elespanol.com/noticia/r25608/tom-holland-y-francesca-amewudahrivers-seran-romeo-y-julieta-en-la-nueva-adaptacion-que-interpretaran-en-un-teatro-de-londres

La francesa ‘Amewudah’. Si no aturem aquestes barbaritats, al final ens diran que el cavall blanc de Santiago és negre.

I per a posar el punt final, dues dones, que ens mostraran les seves capacitats intel·lectuals i ètiques, perquè aprenguem dels valors de la curtedat mental, els pocs escrúpols i l’ambició:

https://t.me/No_plandemia/7659

La Moni, amb paraplegia cerebral des del naixement, mostrant-nos les virtuts de la malaltia. Més idiota no es pot ser. Ella és una puteta inútil i idiota de l’harem sionista, per això, els jueus li paguen bé fer el subnormal, i com és l’única cosa que sap fer, és agraïda, que això, veieu!, sí que ho té. Més ignorant, corrupta i pèrfida, no es pot ser. I ja sé de sobres que ignora què és la medicina, la salut natural i que la banda criminal dels Rockefeller fou la que convertí la medicina en un sistema d’extermini massiu. Tanmateix, quan una persona intel·ligent no sap, calla. L’idiota s’exhibeix amb orgull, com aquesta cosa, que encara està pendent de ser catalogada pels experts en psicologia i neurologia, com la Yoli i els casos cada vegada més comuns, fins que no prenguem les mesures sanitàries necessàries per a l’erradicació de la pandèmia.

Ara, una que sembla llesta i que ha estudiat en una bagasseria jesuïta, on li van deixar el cervell com un colador. Llegiu la notícia d’aquesta altra, la curtedat mental, els pocs escrúpols i l’ambició, que són el que els jueus han valorat per a fer-la editora d’un paper higiènic especialitzat per als idiotes amb estetoscopi:

https://t.me/No_plandemia/7660

AQUEST ÉS EL NIVELL.

Quan la dona i els tarats han substituït el seny i l’home, per les argúcies i corrupcions sionistes, el món ha entrat en caiguda lliure. Els fets són incontestables! Cal dir als tarats, tarats, i ajudar-los amb els seus problemes, això sí, si encara tenen solució, que n’hi ha un fotimer, que no poden tornar a la normalitat ni en quinze vides seguides; i quant a les dones, si us plau, no penseu, no dirigiu, no parleu, no actueu, no pretengueu ensenyar el que no sabeu... tan maques que havien estat les dones, i mireu en què les han convertit els jueus: discapacitades i orgulloses dels seus esguerros, prepotents inútils sense escrúpols o vanitoses defensores d’idiòcies insòlites.

DES DE LA ‘IMPOSICIÓ’ DE LA ‘IGUALTAT’ FEMENINA,

EL MÓN CIVILITZAT AGONITZA.

UN HOME I UNA DONA

NO SÓN IGUALS.

UN BLANC I UN NEGRE,

TAMPOC.

SI AIXÒ NO HO VEUS,

TENS PROBLEMES COGNITIUS BÀSICS,

I

MILLOR, T’ESTÀS CALLADA,

QUE ESTÀS MÉS GUAPA.


P.S. Recordo sovint els genis de tots els temps, i com sempre se’ls ha acusat de misògins. Potser sí que cal intel·ligència per a ser misogin. Cada volta ho veig més clar. Sense dubte, la idiòcia no genera misògins, i així va el món. No caldria excusar-me, però sabent com està el pati, cal remarcar que parlo de les dones fora del seu lloc, d’aquelles que ocupen càrrecs sense tenir-ne la capacitat (entre el 90% i el 95%), perquè, malgrat això, hi ha dones que s’han convertit en el reservori de l’esperança. Lògicament, aquestes, no són feministes, són intel·ligents. L’home sempre ha admirat i respectat la intel·ligència i la feminitat, com sempre ha menystingut i s’ha aprofitat de les putetes inútils i idiotes, allò que als jueus els fascina. Confio que se m’haurà entès, que em penso, que acostumo a dir les coses clares, a ser molt descriptiu, sense afegir ni treure res per interpretació personal. A qui és una decoració de butaca, lletja, però decoració, li dic ‘decoració de butaca’, al criminal, criminal, al genocida, genocida, com al digne, li reconec la dignitat, i a l’admirable, li demostro la meva admiració.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada