dilluns, 1 d’abril del 2024

RADIOGRAFIA DE L’ENEMIC


https://t.me/RosselloCM/87174


Després d’aquest intel·ligent advertiment sobre què és allò amb què ens estem barallant, coneguem aquests assassins inveterats de més a prop. Comencem pel principi, com s’ha de fer, i vegem d’on sorgeixen els asquenazites:

https://t.me/RosselloCM/87132

Tot seguit, comprovem com tot el que passa és una maquinació dels criminals, els qui funden Tavistock, l’escola i laboratori del mal:

https://t.me/RosselloCM/87163

Continuem amb la marca del diable que els és insígnia:

https://t.me/RosselloCM/87156

https://t.me/RosselloCM/87157

Vegem l’obra magna de l’Holocaust sionista, començat a 2020 i en marxa, sense que hi hagi una data de finalització:

https://t.me/elinvestigador_org/14734

Aquesta magna obra de despoblació, l’especialitat ‘artística’ dels nostres enemics, es rebla amb els components dels verins jueus que converteixen en estèrils els qui són inoculats, una pràctica que durant molts anys ha dut a terme el genocida i psicòpata Kill Gates, sobretot a l’Àfrica, però que l’enemic ha portat, en mostra de la seva filantropia i generositat, fins a casa nostra:

https://t.me/No_plandemia/7648

La casualitat ha volgut que passi a tot el món sencer, llevat d’Israel. Les casualitats, amics.

https://t.me/No_plandemia/7648

https://t.me/No_plandemia/7650

Si us sembla que la matança de tots els goyim és l’únic front dels enemics, us equivoqueu, que la seva filantropia i generositat, els fan no mirar prim a l’hora d’ajudar-nos, que per això tenim els excel·lents governants que ens trien, dirigint les nostres nacions:

https://t.me/RosselloCM/87139

https://t.me/RosselloCM/87148

https://t.me/RosselloCM/87149

SATANÀS GOVERNA EL MÓN

AMB L’AJUT DELS DIMONIS: ÍNCUBS I SÚCUBS.

Perquè el desig del Diable és la destrucció d’Occident i el cristianisme, per això els enemics ens importen (cobrant-nos la gestió) els qui han de destruir les nostres nacions i civilització:

https://t.me/RosselloCM/87141

https://t.me/RosselloCM/87151

https://www.vozpopuli.com/internacional/degollan-profesor-francia-ataque-arma-blanca-en-instituto-frances-grito-ala-es-grande.html

https://t.me/RosselloCM/87162

https://t.me/RosselloCM/87187

https://metropoliabierta.elespanol.com/el-pulso-de-la-ciudad/20240329/las-denuncias-por-violacion-en-barcelona-se-disparan-un-mas-de-una-al-dia/843665639_0.html

Això no sé d’on és, però és la nostàlgia de la selva:

https://t.me/RosselloCM/87154

Davant d’aquest enriquiment cultural sionista, encara hi ha ‘nazis’ que reaccionen violentament contra les bondats importades, perquè ja comencen a estar-ne fins al capdamunt de sentir-se inferiors. Qualsevol pensaria que aquesta era la pretensió dels sionistes, però no, pobrets!, ells ens volen educar, conduir a la supremacia que ells representen, i això de veure aquestes escenes de violència, a ells, tan pacífics i conciliadors, no direm que no els agrada – que tots porten bolquers per a la rialla -, però creuen que és una manera de civilitzar les nostres nacions goyim:

https://t.me/NoPlandemia/202225

https://t.me/RosselloCM/87175

Evidentment, tot el que hem vist des del començament: com roben, com manipulen i controlen la població, com l’exterminen, com l’esterilitzen, com ens imposen els seus íncubs (p.e. l’indi que fa l’indi a Downing Street) i els súcubs (p.e. la Meloni), com també la delinqüència que campa lliure pels carrers, tot, hauria estat impossible amb Justícia, però per això, els enemics fa temps que van convertir la institució més sagrada socialment, en una veritable casa de putes (no ho puc dir més clar ni més fi), on la púrria disfressada executa les ordres que han de permetre la destrucció de les nacions, com ho podem veure en els següents exemples dels bordells espanyols:

https://theobjective.com/espana/tribunales/2024-03-27/vox-denuncia-fiscal-general-koldo/

La cara és l’expressió de l’ànima. Què us suggereix a vosaltres? El delinqüent, com no té vergonya ni se l’espera, delinqueix i ni s’immuta. Lògicament, una persona amb un mínim de dignitat, descobert en aquesta corrupta ‘anomalia’, dimitiria immediatament, per dignitat, per honor, per decòrum. Però, les coses que trien els jueus són insensibles a qualsevol estímul que no sigui el crim i la delinqüència; que saben molt bé l’escòria que trien.

Ara, vegeu quina ha estat la solució que han considerat més oportuna els excrements amb toga de l’abocador d’immundícia que, eufemísticament, molt eufemísticament, anomenem Tribunal Suprem:

https://impactoespananoticias.com/contenido/22429/el-supremo-condena-al-fiscal-general-del-estado-por-ocultar-un-expediente-sobre-

No és meravellós! El Fiscal de l’estat és un delinqüent comú, que es dedica fonamentalment al crim, a la protecció de les bandes criminals i a ocultar allò que a la banda no interessa. Però, quina és la sentència? Hi ha destitució, sanció econòmica o de presó? No! Malgrat les irregularitats voluntàries del criminal del fiscal general de l’Estat, els excrements del Suprem li recriminen la improcedència de la seva activitat criminal i fan pagar tots els espanyols el delicte del criminal amb càrrec de fiscal general de l’Estat. Així, no em direu que els sionistes no aconseguiran el que voldran! Tots els criminals tenen càrrec públic, tots, i aquí sí que no hi ha excepció, perquè l’Estat és avui una institució criminal, una organització dedicada a la delinqüència en tots els seus aspectes, seccions i subseccions. O no es dediquen al genocidi?

Però, deixem els excrements del Suprem i anem a veure els excrements de l’Audiència Nacional, on cal destacar el ‘jutge-estrella’ (que és com dir delinqüent comú) de Santiago Pedraz, el censor de Telegram.

https://www.canarias7.es/opinion/firmas/luis-nanton-diaz-telegram-20240329232451-nt.html

Un ‘jutge’ que dicta ordres sense saber sobre què les dicta! Ell és amo i senyor sobre persones i propietats! No sé què és més greu, si l’intent de censurar seguint les instruccions dels sionistes, o tenir la barra de dir, després de fer-se enrere, que no sabia què era Telegram. I malgrat això, continua com a jutge a l’Audiència Nacional, que demostra ser, sense dubtes, un femer ple de prevaricadors i delinqüents. Als fets em remeto. En un estat on regeix la justícia, un imbècil d’aquesta mida seria automàticament apartat de la carrera judicial i jurídica per sempre, per prevaricador, per egòlatra, per megalòman... o sigui, per patologies psicològiques. Rafael Rosselló comparteix la meva opinió:

https://t.me/RosselloCM/87169

Sap greu de portar cada dia a aquest blog deficients mentals i deficients mentals, que sembla que no hi hagi res més en el món, però la veritat és que, miris on miris, avui ja és impossible no trobar un idiota, què dic!, un infraidiota, que és la greu malaltia pandèmica que patim, perquè aixeques una pedra de terra i et surt un projecte d’idiota. Vegeu aquesta exhibició: dones, negres i dient més bestieses que la Yoli, que ja és dir. I suposo que elles, o el que siguin, es pensen que fan una mena de ‘performance’:

https://t.me/RosselloCM/87191

Potser el doctor Russell Blaylock ens pot donar una pista:

https://t.me/Disidenteincontrolado/17300

Qui seran els qui posen químics que ens degraden el menjar, el beure, la roba, l’aire, i converteixen les vacunes en verins inoculats? Qui seran? Vosaltres ho sospiteu?


Deixem un espai per a Arthur Schopenhauer, un dels meus pensadors favorits, i llegim què ens deia fa segle i mig:

https://t.me/laquintacolumna/36440

Avui el voldria sentir! Ja us dic jo que seria molt partidari de les meves propostes, m’hi jugaria el coll; que la paciència té un límit. I ell, simpatitzar amb els idiotes, gens ni mica. Suportar-los, no n’hi havia una altra. Però a la seva època, d’idiotes, n’hi havia un per poble, avui, els tenim dirigint les nacions!


Els nostres estimats enemics mortals, com ja sabeu, estan fascinats per les guerres i les massacres, és un excitant que no poden resistir, així pel vessament de sang innocent com pels beneficis que n’obtenen, que tot va lligat. Doncs, com ja sabem, la matança silenciosa, l’holocaust, va massa a poc a poc, i els goyim comencem a ensumar l’enemic, que per això, els sionistes estan animant tots els gossos castrats i les putes inútils i idiotes a anar a la guerra, a servir en safata de plata la generació vinent en sacrifici, per a la glòria de Baal, i permetre així la destrucció de les ciutats i dels pobles europeus que després reconstruiran amb forma de presó. La qual cosa, tots els gossos castrats i totes les putes inútils i idiotes, estan disposats a fer. Tanmateix, com comprovareu en els següents vídeos, ja hi ha molta gent, més que no em pensava, que creu el que jo, que si volen guerra, el primer que han de fer és enviar els seus fills al front i anar-hi ells com a estendard de les llibertats. Aleshores ens ho pensarem, oi? No us feu il·lusions, però. Els sionistes volen matança, ells – els sicaris - oferiran la joventut i els innocents; per això, cal que contra aquestes arengues bel·licistes, els deixem MOLT CLAR que en cas que declarin la guerra a Rússia, ELLS SERAN ELS NOSTRES ENEMICS, NO PAS RÚSSIA NI ELS RUSSOS. I que hi hagi algun excrement amb toga i em vingui a dir que matar els assassins que volen fer una massacre amb la joventut del país, no hi ha dret a liquidar-los com a les rates repugnants que són; i que em perdonin les rates de claveguera.

https://t.me/RosselloCM/87179

No sé si la cosa que ha sortit al començament és més idiota que criminal o més criminal que idiota. Les dues coses, segur, si no no seria on és, però quina més? O vosaltres penseu que a parts iguals? Jo encara no ho tinc clar. La idiòcia de feminista és de grau excels, més que superior, tanmateix, em costa de creure que hi pugui haver el mateix grau de criminalitat. Això no obstant, servint els circumcisos, és més que molt probable. Em debato en el dubte. Ara, idiota i criminal, no hi ha qui li ho tregui.

https://t.me/RosselloCM/87181

https://t.me/RosselloCM/87182

Sincerament, em penso que estan fent un sondeig d’opinió. Saben que els descosits dels assassins sionistes són nombrosos, i que cada volta hi ha més gent que els ha vist el llautó. Passa amb els intents de tornar a enverinar la gent i obligar-la a posar-se el morrió, passa amb els intents de censurar, passa amb la progressiva institucionalització de la perversió de menors i la pedofília com a sistema educatiu, passa amb les ciutats dels quinze minuts, passa amb tots els crims que volen perpetrar els sionistes a fi d’assolir la granja goyim que somien.

LA GUERRA ÉS CONTRA ELS SIONISTES,

I

ELS SICARIS DE L’ESTAT

CRIMINAL.

LA GUERRA ÉS CONTRA ELLS,

NO CONFONGUEM L’ENEMIC.

Aquí teniu una prova del que dic, la puta inútil i idiota de l’harem dels Rothschild a França, la sionista que destrueix París, com Barcelona la destruí la dona de fer feines de la Colau, en una exhibició que demostra la pertinença a la banda terrorista dels jueus. Menystenir els atletes russos i bielorussos és contrari a l’esperit olímpic. Tanmateix, quan hi ha sionistes, ni esperit ni commiseració, odi, que és el signe d’identitat dels sionistes. Odi que la bagasseta comparteix. Les putes responen al pagament, i ella exerceix amb dignitat la professió, sense pensar. I que les putes professionals em perdonin, si s’ofenen. Per bé que tampoc és que la seva professió sigui un exemple de virtuts.

https://t.me/Realidades_Paralelas/8095

NO SENTIU UN PROFUND FÀSTIC ?


I conclourem amb esperança. Amb dues vinyetes que reflecteixen, la primera, que estem a punt de derruir l’imperi del satanisme al món; només cal que comencem la cacera dels dimonis. N’hi ha molts més que no en voldríem, tanmateix, amb organització, la cacera no ha de durar gaire. Com més feina fem, més s’hi afegirà la gent. Quants covards callen per covardia, cagats de por? Aquests, com els independentistes silents durant dècades, són els que després demanen més, sempre més i amb més èmfasi. Cal despertar-los, i aleshores el NOM començarà l’agonia definitiva:

https://t.me/Realidades_Paralelas/8088

I la prova que podem, depèn que no ens deixem subjugar pels criminals. DESOBEDIÈNCIA, RESISTÈNCIA... I ACCIÓ, que és l’únic que cal, que com a les vinyetes

https://t.me/Realidades_Paralelas/8090

https://t.me/Realidades_Paralelas/8085

... més que càmeres, caiguin caps.


LA GUERRA CONTINUA.

I NO ÉS CONTRA RÚSSIA,

SINÓ CONTRA EL SIONISME

I ELS SICARIS CRIMINALS.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada