dissabte, 1 de juny del 2024

ESTEU ESMOLANT LES ‘EINES’ ?


L’enemic comença a tenir seriosos problemes. Si amb la IMMENSA MENTIDA i el terror, les coaccions, la violació de l’estat de dret i el subministrament massiu dels verins, de les armes biològiques que els criminals, en argot, denominen ‘vacunes’; si amb tot això, com amb el sotmetiment dels borrecs que passejaven per la platja o la muntanya amb el morrió de l’obediència, se les prometien molt felices, avui ja no ho poden veure de la mateixa manera. L’OMS, la sàdica organització dedicada a l’extermini des de la seva fundació, avui està patint un revés que no esperaven i que demostra que la gent no és que no es cregui que hi pugui haver una pandèmia que no sigui plandèmica, sinó que ja sap que l’anterior muntatge dels sionistes i els eugenistes fou una excusa per a provar el nivell d’acatament i passivitat de la ciutadania, a part de servir per a enverinar bona part de la població. I això, no són bons auguris per als criminals. Ells saben millor que nosaltres que no són ningú, que tenen molt de poder i que poden matar qui vulguin i com vulguin, tanmateix, són només l’1% de la població, i per bé que compten amb els sicaris, un 4%, per cada dimoni hi ha més de nou humans, i això, no cal ser militar per a saber-ho, no és gaire encoratjador. Per a il·lustrar la sensació que tinc que cal que esmolem les eines perquè ara serà l’hora de fer-los veure que el bestiar no serà dut a l’escorxador pacíficament i allí esperarà el toc de gràcia, sinó que potser d’enmig del bestiar emergiran braus i altres animals forts i ferotges que poden acabar amb els grangers sanguinaris; per a veure-ho clar, recorrerem a les notícies d’avui i que dibuixen prou bé quin és el panorama actual.

Quant a la matança Covid, els tribunals, ara, certifiquen allò que els ‘negacionistes’ hem dit des del primer dia basant-nos en el testimoni del creador de les PCR: que no servien absolutament per a res, sinó per a augmentar el terror (delicte de terrorisme).

https://impactoespananoticias.com/contenido/23721/un-tribunal-portugues-dictamina-que-las-pruebas-pcr-no-detectan-el-covid

L’important d’aquesta notícia és que les proves PCR per a Covid són una patent dels Rothschild, i que el Banc Mundial durant els dos anys anteriors a la matança, va vendre ‘kits covid’ a tots els països del món, les quals coses demostren – sense que hi pugui haver el mínim dubte – que els Rothschild són els dissenyadors de la matança i que el Banc Mundial era el subministrador de les armes per al terror (PCR), com després la farmàfia fou la subministradora de les armes biològiques.

També cal recordar els metges i els científics, els polítics i els periodistes que la màfia sionista va anar executant per oposar-se als seus plans d’extermini i control total. I no s’han aturat, que ahir, o abans-d’ahir, les bandes sionistes executaren el marit d’una parlamentària italiana que s’havia cansat de denunciar les armes biològiques que eren els verins jueus:

https://impactoespananoticias.com/contenido/23754/el-marido-de-la-una-conocida-eurodiputada-italiana-que-expuso-el-dano-de-las-vac

Quant a això, no oblidem tampoc, el metge italià, de qui lamentablement no recordo el nom, que avui és a presó per haver denunciat que els protocols de l’OMS que se seguiren en els hospitals italians eren la causa de la mortaldat.


L’ORGANITZACIÓ DE MATANCES SIONISTES

(O.M.S.)

Comencem fent història, perquè ningú no digui que els acuso d’assassins inveterats i que no ho són:

https://t.me/RosselloCM/89975

Si algú no acaba d’entendre que té a veure l’OMS amb els sionistes, que llegeixi aquesta interessant notícia que, em penso, el farà sortir de dubtes:

https://espanol.almayadeen.net/noticias/politica/1865215/oms-integra-a--israel--a-su-consejo-ejecutivo-sin-convocar-a

Aquí teniu el criminal Tedros, el goril·la adoptat pel jueu Gates, i també d’ascendència jueva, que fou qui s’inventà la IMMENSA MENTIDA per a poder subministrar als goyim els verins de la farmàfia, que per casualitats de la vida, també està integrada, finançada i dirigida per jueus (Almenys les més grans).

https://t.me/RosselloCM/89999

L’assassí de 13 milions de persones després d’escampar una mentida – per a la qual, fou necessari d’executar milions de vells en el món amb un protocol assassí, dissenyat especialment a l’OMS (els medicaments letals i els respiradors) -, aquest genocida professional ara vol declarar la guerra als negacionistes, o sigui, els qui diuen la veritat, ja que si aquesta veritat fos escoltada pels jutges (si n’hi hagués) el goril·la tindria els dies comptats.

https://t.me/Disidenteincontrolado/17781

I això que fins i tot l’ONS, que no és l’OMS, sinó l’Oficina d’Estadístiques Nacionals del Regne Unit, ha reconegut que moltes morts dels vacunats foren comptabilitzades com a morts de no vacunats, lògicament, per a augmentar el terror de la gent i conduir-los mansament a rebre el verí que l’OMS i la farmàfia havien preparat. I això fou general a Occident, la qual cosa només és possible si les ordres venien d’una institució criminal i supranacional com l’OMS:

https://t.me/No_plandemia/8028

I a les Filipines:

https://t.me/resurgente2020/56896

A l’Argentina, sorprenentment, sembla que hi ha jutges! No són bons temps per als sionistes:

https://t.me/No_plandemia/8034?comment=220896

L’evidència de tot plegat, només pot resultar incerta per als qui clouen els ulls, i el goril·la jueu de l’OMS no ho fa, per això acusa els ‘negacionistes’ – no és tampoc cap casualitat que se’ns denomini amb el mateix substantiu que als qui neguen el conte de terror i abjecció més famós de la literatura jueva -. Tanmateix, ja no som quatre gats:

https://t.me/Disidenteincontrolado/17784

Aquest breu tuit sobre la farmàfia descriu perfectament la Covid:

https://t.me/Disidenteincontrolado/17777

El cas és que no és només amb els verins jueus que la gent s’està adonant del crim dels sionistes contra la civilització occidental. Ho comencen a veure amb la propaganda contra els ‘negacionistes’ del canvi climàtic, la IMMENSA ESTAFA SIONISTA:

https://t.me/No_plandemia/8023

I també s’adonen quan la Sinagoga del Femer europeu elabora lleis per a censurar i imposar exclusivament la versió sionista de la realitat:

https://t.me/No_plandemia/8024

De la mateixa manera que quan les presons dels quinze minuts són boicotejades per la gent, la culpa també és dels negacionistes:

https://t.me/No_plandemia/8027

Paradoxalment, quan els sionistes cremen les granges, els magatzems de menjar i les indústries d’alimentació, com ho vol la Sinagoga de Satanàs, la notícia no té recorregut, i d’aquesta manera, sense que la gent s’adoni, els assassins sionistes van destruint les fonts d’alimentació de la gent, amb l’objectiu de provocar una immensa fam que extermini milions de persones. I tot, tingueu-ho molt present, està perfectament estudiat i dissenyat:

https://t.me/No_plandemia/8026

MATAR-LOS A TOTS

ÉS RECUPERAR LA LLIBERTAT I LA DIGNITAT.

ESMOLEU LES EINES

QUE AVIAT ENS FARAN FALTA.

Els agricultors europeus tenen preparada una manifestació a Brussel·les contra les polítiques suïcides de la Sinagoga que comanda la genocida Ursula von der Leyen, el més gran criminal i psicòpata de la història continental. Em sembla bé que facin una reunió cívica a Brussel·les, ara bé, tot el que no sigui que quan se’n vagin, del Femer, no en rentin més que les cendres, serà un ‘anar-hi’ per a res. Els criminals que parasiten els europeus i els liquiden a les ordres dels amos jueus, no es faran enrere, que ja sabeu que entre mafiosos no hi pot haver marxa enrere. Per això, l’únic acte útil i digne és fotre foc a tots els edificis de la Sinagoga europea.

https://t.me/RosselloCM/89972

I si la Corrupció està reunida dins, oli en un llum!

Aquesta màfia corrupta i sinistra és la que ha aconseguit que contra la voluntat dels europeus, occident sigui aquest desvari irracional:

https://t.me/RosselloCM/89997

No cal dir, és clar, que amb la participació activa i entusiasta dels excrements amb toga, que protegeixen els criminals que han de ser la nova Europa, com defensen els psicòpates que els sionistes han disfressat de policies, com a ells els disfressen de jutges, mentre la gent ha de rebre la repressió il·legal dels criminals que els governen amb el consentiment dels tribunals de la immundícia, i que no se t’acudeixi de defensar-te dels criminals que han d’integrar la nova Europa!, que els excrements t’enviaran a presó. Si el criminal de la futura Europa et vol robar, matar i violar la teva dona i família, fes-li un te amb pastes, que els agraden els dolços. Perquè com se t’acudeixi de no deixar-te robar, de defensar la teva vida o la integritat dels teus, l’excrement amb toga, esgrimint un somrís psicopàtic, et condemnarà, satisfet perquè els circumcisos que el manen li ho pagaran, orgullós per haver executat una altra sentència indigna i injusta però que reflecteix el ‘seu’ poder sobre els indefensos, alhora que ufà per haver prevaricat i exculpat lladres i assassins, violadors i agressors, perquè continuïn amb els seus costums, que així li ha estat ordenat per la sinagoga judicial.

Però, malgrat els sionistes, els criminals dels governs, els psicòpates disfressats, sigui de policia o de jutges, com els assassins de bata blanca o els deficients mentals que es fan dir periodistes, malgrat tots ells, la gent comença de fer-se sentir. Vegeu quina curiosa escena ha passat a la bagasseria jesuïta de Harvard, un dels més excel·lents prostíbuls de la Reserva Federal:

https://t.me/RosselloCM/89973

I als jueus sionistes, ja hi ha qui els ensuma com a sàdics assassins, que no és altra cosa el que ha fet la Cort Penal Internacional, reclamant la detenció dels criminals del govern israelià com dels responsables de Hamas (la branca àrab del Mossad):

https://t.me/RosselloCM/89977

Fins i tot, en un país tan allunyat d’Israel com Mèxic, els mexicans els ensumen:

https://t.me/RosselloCM/89983

Ja ho sabeu, allí on hi ha ‘el bé’, sempre hi ha ‘els bons’. Per això, els soldats de la defensa israeliana contra l’atac dels nens, dels vells i de les dones terroristes palestines, s’estan convertint en famosos a la xarxa Tik-Tok pels seus ‘valors’:

https://youtube.com/shorts/roDxjF_ZT-0?si=UEzRfMJtJcfCh_MT

Bona gent! Mireu si no, el ministre d’economia israelià. Potser hi veureu odi, però no, és amor. Potser creureu que els jueus menteixen més que no parlen i que per això el seu lema és: «Amb la mentida faràs la guerra». Si ho penseu, és que sou antisemites – o sigui, mala gent -, perquè ells, pobrets!, i tot el que van patir en el conte dels contes?, que avui encara augmenten els beneficiaris de la ‘narrativa’. Pobrets! Escolteu aquest home bo, que ho diu la llei de tots els països occidentals, els mateixos que els bons estan destruint, per bondat, com sempre, de sempre, matant i exterminant per al teu bé, com amb les vacunes, com amb les guerres, com amb les crisis, les fams i la privatització de l’aigua, tot, absolutament tot, per al teu bé:

https://t.me/RosselloCM/89998


LA GUERRA D’UCRAÏNA

(BLACKROCK CONTRA RÚSSIA)

Les cues en els centres d’allistament per anar a defensar els interessos jueus i de BlackRock – els amos del país – contra l’invasor Putin. La passió patriòtica dels ucraïnesos és de posar els pèls de punta:

https://t.me/RosselloCM/89974

Recents imatges del jueu i pallasso, que no president d’Ucraïna, entre ratlla i ratlla:

https://t.me/mustangcomunicacion/14052

El magnífic negoci sionista amb la guerra d’Ucraïna: Armes, nens, negoci de reconstrucció, òrgans... La dona del pallasso que, més que pallassa, ha de ser una psicòpata sàdica de molt de compte, es veu que es dedica a subministrar els nens que tant fascinen els sionistes i els tarats dels maçons:

https://x.com/ShadowofEzra/status/1796615402258129105

Algunes notícies quant al conflicte entre BlackRock i Rússia, i com els sionistes estan tractant de preparar i convèncer la gent de la necessitat d’una guerra mundial que mati goyims fins a dir prou, per a deixar el camp després de la batalla sense l’escòria que els sionistes odien.

https://t.me/mustangcomunicacion/14062?single

Tanmateix...

https://t.me/No_plandemia/8030

I no vull acabar aquesta secció, sense tornar a portar a escena el president de Turquia que, com ja vaig dir, no és sant de la meva devoció, però que cada dia s’està guanyant més el meu respecte. No cal dir que no hi ha un sol polític occidental (llevat d’Orban) que li arribi a la sola de la sabata a Erdogan. Erdogan no és un gos castrat ni una puteta inútil i idiota, és un home que porta ben posats els pantalons. Vegeu què ha dit:

«Israel no és només una amenaça per a Gaza,

si no per a tota la humanitat».

Recep Tayyip Erdogan


LES BAGASSERIES JESUÏTES

Idiota ‘cum laude’ de la Casa de Barrets de Valladolid:

https://t.me/RosselloCM/89991

CA-TE-DRÀ-TI-CA !!!

Esborronadora entrevista que ens il·lustra quant al mercat d’òrgans, alhora que descriu perfectament quina és la ‘formació’ de psicòpates assassins que han passat per les seccions de medicina de qualsevol bagasseria jesuïta. Com he dit tantes vegades, si l’essència de la Universitat no és l’ètica, no hi ha educació superior, sinó formació de criminals per al servei de la criminocràcia. Aquí en teniu la prova. Els diem metges, i la majoria són assassins, almenys, en tenen la vocació.

https://t.me/RosselloCM/89992

VOLS TENIR SALUT ?

EL METGE COM MÉS LLUNY, MILLOR.


DEFECACIONS AL FEMER DE LA SINAGOGA

https://t.me/mustangcomunicacion/14075


VOTAR ÉS LEGITIMAR ELS CRIMINALS.

VOTAR ÉS PERPETUAR EL RÈGIM CRIMINOCRÀTIC.

VOTAR NO SERVEIX DE RES,

SI SERVÍS,

JA US HO HAURIEN PROHIBIT.


LA PARTITOCRÀCIA ÉS UN INVENT JUEU

QUE NO TÉ RES A VEURE AMB LA DEMOCRÀCIA GREGA.

VOTAR ÉS LA CONCESSIÓ ‘SAGRADA’ I INÚTIL

QUE L’AMO DISPENSA ALS ESCLAUS.


NO HI HA RES DE MÉS INFANTIL I RIDÍCUL

QUE UNA VOTACIÓ.

NOMÉS ELS IDIOTES HI PODEN CONFIAR.


CAL ESCOMBRAR EL SISTEMA.

EL PRIMER PAS:

NO VOTAR MAI.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada