diumenge, 16 de maig del 2021

ATUREM LA DEGRADACIÓ

 

És urgent que la gent de bé, els que no són seguidors, esclaus o adoradors de les Potestats Infernals venerades pels instigadors del crim magne i actual, obri els ulls i comenci a denunciar la depravació i la malaltia mental, molt probablement psicopàtica, sinó apàtica per senzillament idiotitzada, dels abduïts i els genocides. No és difícil de veure demostracions de perversió lingüística, semàntica, sexual i psicològica a les xarxes de tots aquells servidors de les preteses onegés alliberadores. El feminisme és un invent dels Rockefeller per augmentar els beneficis de la Reserva Federal dels seus socis criminals, els Rothschild, entre altres sangoneres de nassos hebraics. L’escòria LGTBIJKFQZML és un altre invent, ara del paràsit Soros, per destruir els goyim europeus. I ja no entro en el femer sempre brut de Brussel·les, que és que no hi ha dret!, que on hi ha tants cervells de bolquer i altres que pateixen de diarrees continues, no tinguin un servei de neteja constant per tal de mantenir el cau de la putrefacció d’Europa una mica decent! Sense dubte, la llibertat dels europeus passa per l’abolició del braç criminal del BIS a Europa i per l’execució, sí, l’execució de tots els traïdors de la raça blanca al servei de les potestats infernals.


Com podem entendre, si tenim enteniment, que el país més criminal del món, amb el servei d’intel·ligència més preparat, indiscriminat i assassí del món i amb un dels exèrcits més avançats, ataqui guetos de gent desarmada, mentre l’excreció europea criminalitza Hamas, o sigui, els jueus que la dirigeixen. O hi ha algú tan summament desgraciat mentalment que pot creure que en els guetos-camp de concentració, de les grans víctimes mundials de la història, els homes del cor obert i la generositat per virtut, permetran que hi entri ja no dic una metralladora o un coet, que ni una navalla suïssa deu entrar als territoris ocupats! Però, la púrria criminal que embruta la història europea en els organismes sionistes per a la destrucció de la integritat, dels homes i de la cultura blanca, aquests milers de paràsits traïdors, amb la gran sacerdotessa negra von der Leyden al capdavant, com la bruixa directora de l’aquelarre, pensen que els palestins, aïllats i abandonats de tothom, tenen accés a armes; que els ho diu el Gandhi israelià. Només algú amb el budell cerebral amb perforació i apendicitis mental pot pensar que això és possible. No recordeu, potser, el terrible ISIS, finançat i format per l’estat profund i sionista dels Estats Units i la porta de l’Infern, Israel. Compteu els atemptats del ISIS contra interessos o ciutats jueves. Cap, zero, ni una escopinada contra Israel! Prou sabem que ISIS és Israel + Is (rael-Estat profund) dels Estats Units. L’imperi criminal i genocida dels Rothschild. Però, no us amoïneu que els sacs s’escombraries de la Comuna Europea practiquen sexe amb i entre ells, amb ells, contra ells i sense ells, mentre somriuen als proxenetes que els animen a la destrucció de tota la riquesa cultural del continent. Però vés a dir a un subnormal que fa política, l’única sortida laboral per als deficients intel·lectuals – jo sostinc que calen centres de reclusió per aquests tarats que no serveixen absolutament per a res i que a més a més són perjudicials per a la gent que sí és útil i cabal -. Així estan les coses. I recordeu que el femer d’Europa anima els criminals, que sota les ordres d’Israel controlen els països europeus, a continuar amb la importació i manteniment de la carn de presidi de països estrangers i islàmics, gent d’altres races i sense cultura de cap tipus, la immensa majoria d’ells. La pretensió jueva és fer el que féu Mao a la Xina, la destrucció de Xina com a cultura i societat, això sí, de manera més sofisticada i suau, que els europeus tenim respecte per la vida, la llibertat i la dignitat, tres paraules que a un jueu fan vomitar. I si no em creieu, quan us trobeu algun d’aquests fills dels diables, digues-los-ho, i veure-ho: es transformen en la nena de l’exorcista. El temps no ens va a favor, i les rates de l’infern estan escampant la ràbia i el verí arreu.

És trist haver-se de convertir en nazi, però, sense cap gènere de dubte, hi ha més raó, sentit comú, cultura, dignitat, decència i humanitat en qualsevol nazi, més raó, sentit comú, cultura, dignitat, decència i humanitat que en qualsevol rata de l’infern. Darrerament, les ments corruptes i diabòliques ens mostren, en els seus mitjans de comunicació i propaganda, les tares que volen convertir en caràcters de l’home blanc. Tot ho tergiversen, tot ho podreixen, tot ho infecten. Així, ja hi ha tarats, sense recuperació i mancats de cervell, que exhibeixen la seva excreció intestinal, mostrant-se impúdicament; aquests trans tarats, homes que s’embarassen o alleten, es mostren en unes fotografies repugnants fins a dir prou, que alteren l’estat d’ànim de qualsevol persona sana i normal, o sigui, que no sigui jueu o esclau voluntari dels jueus. I pensem que d’acord amb aquesta agenda de destrucció de l’espècie, hi estan tots els sacs d’escombraries que infecten les institucions públiques, que mai no havien estat tan públiques, perquè mai no hi havia hagut tanta prostituta en els seus càrrecs. Malgrat el que us diguin les rates de l’infern, sigui el criminal de la corporació jueva BlackRock, el Larry Fink, jueu, que proposa la fi de les democràcies per a millorar l’eficàcia de les corporacions (pena de mort per atemptat universal contra la llibertat humana), com el criminal del fòrum econòmic Jueu, l’execrable i malalt Klaus Schwab, asquenazita fins a la medul·la, que proposa la fi de la llibertat i de la propietat privada per a convertir-nos en els seus feliços esclaus (pena de mort per institucionalitzar l’esclavatge etern), com els criminals de les corporacions mediàtiques jueves, tots ells rates de l’infern, que proposen la fi del pensament lliure i de qualsevol adoració que no sigui besar el cul de l’escòria jueva (pena de mort per atemptat contra les llibertats fonamentals de decisió, moviment i pensament, a més de proposicions infamants). I podríem seguir en aquesta relació de genocides professionals, com els assassins que han dirigit des del 48 el cau de la corrupció que és Israel. I recordeu que aquest país sobreviu perquè els Estats Units són colònia d’aquestes rates, com l’Imperi de Sa Satànica Majestat o la Gran Bagassa de Roma, que avui té en cap sang de la sang-sofre de Satanàs.

La degradació sempre ve del mateix lloc. Sap greu haver d’assenyalar sempre aquesta escòria, però és que fins que no ens traiem del damunt aquesta veritable pesta, sempre estarem en lluita i guerres fins al moment que ens acollin un morrió perpetu i les cadenes eternes. La degradació s’acaba si els països i la gent agafa les brides de les seves nacions, sacrifica, sí, sacrifica tots els seus traïdors, i tant és que en siguin quatre com quaranta vegades quaranta mil; fer net, ras i curt, i marcar o expulsar els fills de Satanàs. Jo estic més per marcar-los, amb una creu ben visible al front; que les rates, quan s’amaguen, costa molt de trobar-les, i aquestes sempre han rondat d’amagat on havia diners, per robar-los, i sempre s’han sortit amb la seva. Si a algú li sembla dur el que dic, que investigui, i veurà que sempre de sempre en tots els grans desastres mundials i nacionals, sempre de sempre, hi ha el nasset d’algun fill de les potestats infernals. I sincerament, també crec, que no és qüestió d’esperar que torni Jesucrist per a salvar-nos altra volta, sinó que cal que ens calcem les armes i que Ell romangui al costat del Pare mentre nosaltres fem la feina de sanejament.

Si els jueus ens volen esclaus dels seus capricis i sense altra llibertat que l’obediència, jo proposo sotmetre eternament aquesta raça al menyspreu i a la consideració d’animals, marcats d’acord al conveni mundial que sigui establert, i sense cap possibilitat de recuperar la llibertat. I val a dir que com que sé que això no és just, cal donar-los l’oportunitat del suïcidi, com ells ens ho estan fent amb nosaltres amb les meravelloses vacunes que Bourla, jueu, i els altres criminals jueus o socis d’ells, estan administrant amb plena consciència de l’horror que estan sembrant.

Quan la veritat surti a la llum, serà massa tard. Les rates s’han d’erradicar abans que propaguin la ràbia. I avui és això el que estan fent plegats amb els seus socis de crim, les papallones orgulloses, les ànegues idiotes, les damisel·les del mirall, els caps buits, caps de lluç, caps de cony, que han de rebre el tracte i reconeixement nostre com a jueus de voluntat, conversos. Cap d’aquestes defecacions ha de rebre perdó, condescendència ni magnanimitat.


L’Agenda criminal 2030 que tots els llimacs i bèsties de l’Avern lluen a la solapa és la marca del Diable, el segell del sotmetiment al Rei dels Inferns i als seus pútrids companys. El fet d’haver exhibit l’ensenya ha de ser motiu i prova més que suficient per a condemnar el criminal contra la humanitat per la voluntat de destrucció de la nostra espècie. Malauradament, això no és un joc temporal, una guerra com qualsevol altra; això és una perfecta i pensada estratègia d’aniquilació. La nostra llibertat, la nostra dignitat, la nostra independència estan en joc. Qui no vulgui veure-ho, és cec, és així de senzill. O us penseu que els diners que les rates del BIS han lliurat per a lluitar contra la IMMENSA MENTIDA que ells fabricaren a Wuhan, i que un goril·la dement i mascota d’un paraplègic mental i psicòpata - que els sacs d’escombraries contenen totes les deixalles -, ha imposat com a pandèmia per tal de salvar-nos a tots de la LLIBERTAT; us penseu que aquestes gracioses donacions solidàries i filantròpiques no les haureu de tornar? Mireu com els genocides del Gobierno d’Espanya inventen impostos per a mantenir els seus vicis i banalitats, sigui acollant els autònoms, sigui imposant peatges estil edat mitjana, i més. https://t.me/counterpropaganda20/4897 A què hem d’esperar per a atacar els lladres. NO SÓN POLÍTICS, SÓN LLADRES I ESTAFADORS AL SERVEI D’INTERESSOS ESTRANGERS, PER AIXÒ SÓN ENEMICS DEL PAÍS I TRAÏDORS. En alguna altra ocasió he escrit: No hem de sortir a reclamar la nostra llibertat, hem de sortir a exigir els seus caps. Amb ells a la bossa, la nostra llibertat està garantida. ELS POLÍTICS SÓN ELS ENEMICS DELS POBLES, DE LES NACIONS, DE LA LLIBERTAT I DE LA DIGNITAT HUMANES. Cal l’erradicació total i absoluta d’aquests criminals.


UNA BONA REACCIÓ,

RÀPIDA I EFICAÇ,

ENS POT SALVAR.

PERÒ NO US PENSEU

QUE ÉS POSSIBLE SENSE SANG,

ELLS HAN COMENÇAT LA GUERRA A MORT

PER AIXÒ

LA MORT ÉS L’ÚNICA SORTIDA.

LA NOSTRA VICTÒRIA

SIGNIFICARÀ LA PAU.

LA SEVA VICTÒRIA

L’ESCLAVATGE ETERN.

ESTEU AMB L’HOME I EL CREADOR?

ESTEU AMB ELS JUEUS I LES DEFECACIONS?


No hi ha més bàndols, amics,

no hi ha més bàndols.


https://t.me/elinvestigador_org/2989

Alguna cosa es mou, però caldrà exigir la compensació adequada d’acord amb els crims, i el primer que s’ha de reposar, excepcionalment amb efecte retroactiu, és la pena de mort. Un genocida no té dret a la vida, espero que això a tothom li serà clar.



La Natura està amb nosaltres i no amb els dimonis. He llegit que hi ha estudis que demostren que en situacions de crisi de l’espècie (terror, desastres, aniquilacions...) les dones tenen més tendència a parir nenes. No és cap casualitat. Hi ha una ‘realitat’ d’espècie que està per damunt de les individualitats. Potser és hora d’engegar a dida els ‘desconeixements’ que ens han inculcat els fills dels diables i recuperem el coneixement veritable, que no és l’autopercepció ni pensar amb les gònades, sinó aquell saber que ens transcendeix i ens fa més grans i millors pel fet de voler l’impossible. Només els jueus creuen en el ‘possible’, per això inventaren els diners, que són ‘allò possible’. Si els diners són útils i pràctics, la seva dependència vital és l’esclavatge que inventaren les hosts de l’Avern per a dominar els ramats humans. Avui, els científics responen més a les conviccions dels diners que a les demostracions dels microscopis, els periodistes i els polítics a les conviccions dels diners que a les evidències demostrades, i tothom, al capdavall, ha venut la seva autonomia, dignitat i integritat als interessos espuris de la contingència econòmica.

No és de rucs sotmetre’s a la contingència temporal del mercat i a les seves lleis que lliurar-se a la transcendència eterna? Fins i tot no havent ni eternitat ni transcendència, encara que això fos possible, la contingència temporal i el sotmetiment al mercat, tot i això, seria una solemne asenada. O algú se’ls enduu?

ATUREM LA DEGRADACIÓ!

L’HOME ÉS CAPAÇ DE MERAVELLES!

ENS DEIXAREM GUIAR PER MISERABLES I COVARDS?

LA HUMANITAT ÉS UN TRESOR INSÒLIT!

ESCAPCEM LA CORRUPCIÓ!

LA DIFERÈNCIA ENS FARÀ MÉS NOSALTRES,

I ESSENT NOSALTRES TOTS,

NO HI HAURÀ DESAVINENCES SENSE ACORD.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada