dimecres, 26 de maig del 2021

CATALUNYA (avui SOROSLÀNDIA) MORTA, ENTERRADA I JA CORRUPTA.


Feia temps que no llegia el bon jan de Cotarelo, perquè fa temps que em vaig adonar que per raó de ser espanyol no comprenia l’infame grau al qual arriba el català en la seva capacitat de traïció. El llegia i veia en els seus escrits que Cotarelo es creia totes les fal·làcies dels traïdors de Catalunya, siguin la paradigmàtica ERC o ‘Junts per la Pasta i el que calgui’, com també el CNI-CUP i la resta de partits espanyolistes, la majoria d’ells integrats per gent que practica l’autoodi fins al paroxisme. Tanmateix, avui ha caigut a les meves mans aquest aclaridor escrit en el qual el pobre Cotarelo reconeix que s’ha errat i que ha confiat en una colla de venedors de pàtries, família i patrimonis aliens, una colla d’immorals que han corromput la societat catalana fins a la destrucció. Llegiu-lo:

https://elmon.cat/opinio/la-fi-duna-illusio-258602/


La masia és de Soros i del BIS, i han decidit l’aniquilació absoluta i total de Catalunya, que per això han posat al capdavant de l’enterrament un nan fatxa que serà el màxim representant de la colònia jueva mentre els amos ho considerin oportú. La veritat és que resulta inexplicable com els catalans podem sobreviure i respirar, a més a més de la tortura humiliant i vergonyosa del morrió imposat pels lacais dels jueus; per la podrida classe política catalana, que no té res a envejar al clavegueram espanyol, francès, alemany, en fi, europeu, on la colònia goyim neda en la sutzura, la brossa, les deixalles i els fems que són imposats pels sàtrapes.

Lògicament no vaig torturar-me veient la presa de possessió del pallasso de Pineda, el Pétainet ridícul i traïdor que ha assolit de mantenir-se en segon pla durant tota la destrucció de Catalunya, mamant de la mamella en tot moment i sortint indemne de qualsevol escomesa dels seus socis espanyols. Els catalans ja poden estar tranquils, perquè duri el que duri el desgovern d’aquest vividor, el resultat serà l’esborrament de Catalunya dels mapes d’història, que no crec ni que en resti la qualitat de regió. Entre el nan feixista, el sotmetiment covidià als jueus i la importació d’il·legals i delinqüents perquè paguin les pensions que ningú no cobrarà (ja ho ha dit el criminal Klaus Schwab), aquest país és un cadàver ple de cucs, un cadàver al qual ja se li veu l’esquelet i d’ara a quatre dies serà una relíquia del passat.

Es veu, però, que l’espectacle de la colla circense fou molt florit i tota la colla de traïdors es veu que s’ho passaren més que bé fent-se petons a la boca i tocant-se parts íntimes. Fins i tot el Cuixart (qui ho havia de dir!) s’abraçà a l’escurçó ballarí, ja no sé si per fer-se agradable als jueus, que ja sabeu que els fascina això dels homes goyim amb homes goyim, dels homes goyim que són dones, de les dones goyim que forniquen amb ‘animals negres’ (és terminologia judaica, no us confongueu) i dels nens goyim que, a més d’haver estar destruïts gràcies al Reichsführer-SS Bargalló i a la Mengele Vergés, seran convertits en els models de la nova generació d’hominoides sense consciència, intel·ligència ni moral, que en això està tot el sistema educatiu, posant tota la carn a la graella, perquè aquests nens catalans negres, cafè-amb-llet i hispanoparlants, ens converteixin en la república de les repúbliques. I si amb tot això no en teniu prou, es veu que, en una extrema exhibició d’idiòcia sublim, canviaren el text de ‘Els segadors’ i els convertiren en ‘segadores’. La veritat és que fot tanta pena el món, que de vegades penses si veritablement ja és hora de l’extermini de l’espècie! Si hem de ser animals, crec que amb la resta d’animals que ens acompanyen en el planeta ja n’hi ha prou i que, tant de bo!, els esclavistes jueus aconsegueixin la destrucció total de l’espècie. Avui, ser humà i sentir-se’n orgullós és prova indiscutible de paraplegia cerebral.

Bé, Soroslàndia, ja té els nous ‘desgovernants’ del país, els paràsits que continuaran humiliant i sotmetent els catalans, tot fotent-se’n en les reunions privades, on xalen com els jueus quan veuen morir els goyim; que tot s’enganxa. I consti que continuo pensant que tot plegat és dissenyat perquè el Pétain de Pineda i el gos de Soros facin el teatre de no fer-res i la gent sigui convocada per les ONG i associacions jueves que dirigeixen el moviment independentista, vejam si hi ha aldarulls i es buiden ulls, ous i caps i així els fills de l’Infern passen estones agradables i amenes. El temps em donarà o em traurà la raó, però no dubto que el nan ha estat col·locat de vigilant del lavabo, perquè el Menja-senglars ja ha arribat a l’acord per a lliurar Puigdemont i, com passa al monopoli – joc favorit dels nassos – quan ell ingressi a la presó, el Menja-senglars en sortirà, i suposo que cantaran «Els segaders» per fer-ho tot neutre; això, si no fan un final ‘segaders i segadores’ perquè no es digui que no són feministes.

...Perdoneu... el meu estómac hi ha coses que no suporta i les torna...

Continuo... si fa no fa com una intervenció d’una altra retardada intel·lectual que no sé on, ni m’importa, però darrere d’un faristol, tot lluint el morrió de l’esclau, en una diarrea de les que avui se’n diu discurs, deia: (no sé què de no sé qui) para las españolas y los españolos. I així anem fent, amb els més simis dalt de tot dels arbres! Aquí, al cementiri de Catalunya, allà, al cementiri espanyol, i més enllà, al femer europeu.

I ja que esmento el femer dels femers, la bruixa i sacerdotessa negra de les set Potestats Infernals que tenen residència habitual a Basilea, a la mateixa seu del BIS (qui ho havia de dir!), la serpent del femer, ja ha posat data per al Control dels Presoners del Camp de Concentració Goyim per a Europeus; i al juny, l’escòria europeista, o sigui, l’esclava dels jueus, imposarà els tatuatges jueus dels camps d’extermini al camp d’extermini de la llibertat, de la dignitat i de la justícia que és Europa, la gran Europa negra i musulmana d’Israel; però no ens tatuarà, ens imposarà el verí d’ARN i de metalls, per al qual haureu de tenir un paperot o un xip que us identifiqui com a ramat-esclau del camp de concentració jueu. O per què us penseu que la colla de delinqüents i traïdors que omplen de guano i excrements les institucions jueves d’Europa han decidit anar contra el president de Bielorússia? No per res, perquè a ells se’ls fot que sigui un tirà, el que els preocupa és que no obeeix els jueus i no lliura els bielorussos a l’esclavatge. I no oblidem que en aquesta operació hi ha uns quants catalans que participen del femer i s’embutxaquen els diners que els jueus permeten que siguin robats a tots els europeus pels seus servents i esclaus.

Ah, i per això que dic de robar, i podeu afegir-hi, extorsionar, subornar i altres crims, no hi ha ningú com la colla de delinqüents de l’organització mafiosa més famosa de Soroslàndia, ‘La Caixa’, en la qual, els tres Dons, i suposo que l’incorporat lladre de Bankia, han decidit d’augmentar-se el sou mentre acomiaden gent, que ben mirat, això d’acomiadar i fer-te teu el sou de l’acomiadat és una pràctica molt sovintejada i que fa molta gràcia a aquesta colla de perillosos criminals. Algun dia d’aquests sortirà la serp verinosa del Fainé amb algunes declaracions optimistes sobre la situació econòmica, que serà aplaudida amb les orelles pels nassos de Basilea, els amos, mentre mengen crispetes i veuen com van morint els goyim sense interrupció.


En fi, que se salvi qui es pugui salvar. No espereu que cap de les paneroles que infesten i infecten la política continental, arrangi res més que el seu cul i els dels seus amos. Ahir vaig fer un escrit que no he penjat, i no sé si el penjaré... per a què? Cada volta la indignació davant de l’evidència, la ràbia i la impotència corroeixen les bones intencions crítiques i acaben fent-nos dir el que no diríem, però hem arribat a un grau tan degradat de la condició humana, que tant se val tot.


CATALUNYA ÉS MORTA.

ESPANYA ÉS UN CADÀVER.

I EUROPA, UNA INFÀMIA.

AQUESTA HA ESTAT LA FEINA SIONISTA.


QUI PUGUI FUGIR, QUE FUGI!

L’HORROR S’ENSUMA,

I ELS NASSOS SÓN ESPECIALISTES

EN TUFS, PUDORS I NÀUSEES.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada