dilluns, 3 de maig del 2021

LA SOROSLÀNDIA CATALANA


Si Larry Fink, jueu, dirigeix BlackRock, si Klaus Shwab, jueu, dirigeix el Fòrum de Davos, si els Rothschild, jueus. dirigeixen el BIS i tots els bancs centrals del món, si Albert Bourla, jueu, dirigeix Pfizer, si Mark Zuckerberg, jueu, dirigeix Facebook entre altres empreses d’espionatge privat, si ..., jueu, dirigeix ...., George Soros, jueu, dirigeix Catalunya, en qualitat de masia particular, Espanya, com a terratinent dels ‘cortijos’, i Europa com a màxima autoritat. Tanmateix, no els veureu mai dirigint cap país a cara descoberta, llevat del territori que robaren als palestins. A Europa, per això, el cabdill George Soros ha delegat la funció de la direcció de la tirania i el genocidi a la gran sacerdotessa negra, l’experta en màgia i ofrenes a les potestats subterrànies, l’ínclita von der Leyden, a la qual, podeu veure en la imatge del pròxim enllaç, anunciant el control del camp de concentració i del bon estat dels caps del ramat d’esclaus que hi viuen, mitjançant el Passaport Covid, i fixeu-vos-hi, i veureu com, subliminarment la perversió es manifesta i s’hi anuncia la pròxima Covid-21, que no dubteu, sorgirà amb el genocidi de la tardor. La sacerdotessa negra, com a mestra de cerimònies, ens presenta, vestida de groc - mal auguri -, el certificat que hauran de portar al damunt els esclaus per a la seva identificació com a ramat marcat.

https://t.me/RosselloCM/35118

Els enemics dels goyim són així. Però són bona gent, rics però altruistes; sempre obsedits per donar satisfacció als gentils, encara que sigui sacrificant les seves ingents riqueses, que tenen el màgic poder d’augmentar a mesura que fan donacions; i és que els jueus són tan llestos que aconsegueixen que com més malbarates, més ric ets, que potser per això ens proposen de no tenir res i ser feliços.

I això què té a veure amb la Soroslàndia catalana, la nova republiqueta de la Unió de Republiquetes Socio-Comunes Espanyoles, sotmeses totes a la gran Sinagoga que dirigeix el Femer Europeu, on s’espera que aviat la majoria de la població siguin els naturals europeus del nord d’Àfrica i els negres de l’Àfrica sub-sahariana, per a major glòria d’Europa?

La Genociditat de Catalunya és l’obra magna de l’Ameba, el servei als interessos d’Israel, representats per l’amo Soros, a qui tots els consellers li reten el degut homenatge amb el cap cot, el genoll flectit i els palmells de les mans obertes de cara a l’eminència filantròpica, en senyal reverend de sotmetiment i admiració eternes. Per això, em sap greu de dir-ho, tot allò que rep la sutzura del contacte institucional, en resulta tacat. I ho dic perquè fins i tot Catalunya Música, val a dir, que una notable emissora de clàssica, ha de fer homenatge al nou amo, i per això, hi ha un seguit de talls de publicitat institucional que a més de vomitius (per considerar l’oient, imbècil), no poden ocultar el nas de darrere de la cortina.

Si durant la IMMENSA MENTIDA, els presentadors dels programes han consentit, sense dir aquesta boca és meva, amb el ridícul dels concerts a porta tancada o amb l’aforament estrictament controlat i reduït; ara, hi han incorporat les pròximes fites de l’amo Soros: la lluita urgent contra el canvi climàtic, que ens matarà a tots si no ens mata abans la immensa mentida, i, prepareu-vos pel que ve, l’assumpció de l’agenda LGTBIJKMLZQ com a manifestació de l’autèntica llibertat: la pluralitat de la multiculturalitat pansexual.

És bonic o no el món que ens estan preparant els amics filantrops als goyim?

Els dos anuncis fan tanta gràcia com pena. La propaganda és tan senzilla i evident, que resulta inconcebible que algú es pugui dirigir a un ésser intel·ligent amb aquests arguments, menys encara amb la manera d’expressar-se i contenir l’emoció dins dels marges del missatge hipòcrita, una commoció falsa, que sembla banal i inofensiva, però que, com ho tenen molt ben estudiat, cala i amara fins al moll de l’enteniment.

En el primer anunci de l’Agenda 2030, Soros fa dir a la senyoreta que enraona, que tenim un greu problema amb el canvi climàtic, val a dir que un canvi climàtic que no sabem com entendre ja, perquè primer fou l’invent de la capa d’ozó, després les tempestes solars que afectarien les comunicacions i el clima, després l’escalfament global, i ara com no hi ha escalfament ni res que se li assembli, aleshores ja parlen d’un canvi climàtic, sigui el que això sigui i signifiqui el que signifiqui. Doncs bé, la senyoreta ens explica la gravíssima situació, i després ens parla de l’impost amb què gravarà els vehicles la Genociditat de Soroslàndia, ara bé, l’impost és pel ‘teu bé’, ja que el canvi climàtic és una qüestió d’urgència i els diners que es recaptaran d’aquest impost s’invertiran a evitar el desastre. No sé com s’ho faran, potser amb una comissió parlamentària del Femer Europeu o de l’ONU, que anirà a veure Déu Pare i el subornarà perquè ens retorni a l’estabilitat estable que ha estat l’estabilitat d’aquest planeta estable i quiet com una roca morta. No ho sé, el cas és que amb els diners lluitaran contra l’invisible canvi climàtic. El que tampoc no entenc és que quan es parla d’aquest impost, els polítics que tenen el musell a la menjadora de la Genociditat, riuen i es trenquen, i alguns dels que mengen de la menjadora que hi ha al costat del zoo, que no és un bar, sinó un urinari, aquests, també riuen i es colpegen les espatlles o se les agafen (les espatlles, no penseu malalment) mentre sembla que pateixen un torçó sobtat. I conclou l’anunci, que no m’explico com no hi ha rialles enllaunades que l’acompanyin, amb la dolça veu que ens anima a pagar alegrement l’impost per a mantenir els nostres estimats paràsits i així contribuir a evitar el terrible esclafament, ai, per!, canvi climàtic; tot, val a dir-ho, amb unes altres paraules. I els catalanets, somrients i satisfets, abonaran el robatori dels lladres de la Genociditat de Soroslàndia, solidaris i conscienciats del bé del planeta, en un acte de magnànima generositat, que amb el pagament de nous peatges, que vindran ben aviat, i el fet d’haver de comprar ara un cotxe elèctric, se sentiran viure en el millor dels mons possibles de Leibniz, i somriuran, sí; malgrat que, només en les centelles que emetran els ulls, els ho podreu detectar.

I l’altre anunci, millor dit, la propaganda, amb tot el sentit pejoratiu del terme, molt a l’estil Goebbels; l’altre anunci, ens enfoca a l’assoliment d’una societat integradora i ‘sana’. En aquest avortament publicitari, un nen pregunta què és la bandera arc-iris i la mare - se suposa - li explica que és la bandera del LGBTIJKMLZQ, una mena de colom de la pau o l’ensenya de la llibertat, i després, la mare alliçona el maltractat oient, fent-li veure que no s’ha de discriminar ningú per la seva tendència sexual. I l’oient pensa: per què tanta tabarra per a quatre gats! I sí, és veritat que se’ls ha de respectar, només faltaria!, però d’això a convertir-los en el súmmum de les excel·lències humanes, hi ha un abism insuperable; perquè tot just d’excel·lències, si puc dir- ho així, les mínimes. Tot i això, ens anima a denunciar els maltractaments i a fer suport i animar els trans, els pan o els quesigui-sexuals, a que siguin el que vulguin ser. Encara bo que no anima l’oient a fer-se un canvi de sexe, per provar, només que sigui. I en fi, que el nen resta satisfet d’una ‘societat oberta, rica, sense discriminació, amb els valors que pengen o manquen a l’entrecuix’ i coses d’aquestes tan interessants i fonamentals en la vida humana, que per això tots estem contents que als nens de cinc anyets ja se’ls ensenyi a tirar-se la nena del costat o el nen, o als dos, que el que et penja o no tens, et penja o no el tens per donar-te gust, i aquí, totes boges i a viure la vida encara que només et donin pel ‘xubixubiguagua’ (com deia ‘La Trinca’ si fa no fa).

Tot molt educatiu, institucional, progressista, llibertari, autònom, independent i ‘txatxi-piruli’, perquè la Genociditat de Soroslàndia vol la felicitat dels seus esclaus. I els esclaus, somriuen, encara que només ‘exportin’ les centelles dels ullets, però és tan entendridora una mirada riallera i indesxifrable, que aplaudeixen des dels balcons amb guants, darrere de la màscara de plàstic, emparats en el morrió, tot gaudint de la música i el LBTGILMQZi la felicitat del nou impost per a salvar el planeta que tots tant ens estimem, com estimem l’amo Soros, que pensa per tots nosaltres i ens està construint la millor presó que han tingut mai uns esclaus, amb llibertat trans, independència d’avortaments i la dignitat d’acceptar finalment la pedofília com a bé extraordinari per als nens com a formació educativa i emocional, sobretot si són menors de dos anys...

Tanmateix, voleu dir que aquest vídeo que segueix no és una demostració clara i palpable que estem perdent la nostra superioritat intel·lectual?

https://t.me/RosselloCM/35131



P.S. A la Soroslàndia Espanyola, Imbécil, el gos del nas, està preparant, bé, ell no, ell està esperant a la porta de La Moncloa que arribi l’amo i li doni els papers. Ell és obedient i no se’ls menjarà, que sap que després li peguen amb un diari. Deia que està preparant un Reial Decret molt urgent i necessari. Ara que els espanyols tenen un deute que mai no podran pagar, ara que el 50% dels comerços i autònoms no aguantaran mig any més, el gosset que mana a la Soroslàndia Espanyola, la República monàrquica de les republiquetes social-comunes, enllestirà el document que s’encarregarà de garantir que els nostrats moros immigrants il·legals i sense papers, s’integrin en la nostra societat com a espanyols i catalans que són de tota la vida, a més d’estimular diversos projectes perquè trobin treball, que els espanyols i els catalanets ja hem treballat força. Estic convençut que a Soros li resta poca vida. La conquesta peninsular ha estat d’allò més fàcil, i veient els pallassos obedients i curts a més no poder, de tant de riure de com de fàcil és tot, i com mouen la cua o el que se’ls demani, que els pallassos obedients, obeeixen fins i tot amb allò que diríeu que mai no es pot obeir, doncs, de tant de riure, entre moros i negres que enriquiran Espanya, enfortiran la fe religiosa del cristianisme i sublimaran els nostres ridículs límits intel·lectuals, a més dels impostos de bertranada que se’ls acut, i que la gent paga tot rient amb les centelles dels ulls, i amb la llibertat de creure’s un cavall i voler tenir relacions amb una eruga, perquè això és el que sento, com m’autopercebo, amb l’eclosió de la vida que ens ha portat el LTBGLKMDBQZ∞, sobretot amb la finesa i subtilitat del dia de l’orgull, i coses tan altes i emocionants, doncs, amb tot plegat, el jueu s’ha degut de fer un parell d’hèrnies notables i doloroses, i com que és molt gran i té molt mala llet, només que es mossegui per la ràbia del dolor, s’infectarà mortalment amb el verí que corre per les venes i ens deixarà òrfens de filantrops tan filantrops i amants dels altres, que encara que és ateu i jueu, creu fermament en les paraules de Jesús: «Estima l’altre com a tu mateix».


PER A MATAR L’ESPIRITUALITAT

CAL L’EXERCICI DE L’HORROR,

COM

PER A MATAR LA INNOCÈNCIA,

NOMÉS CAL LA VIOLÈNCIA.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada