dilluns, 24 de maig del 2021

SOROSLÀNDIA NEWS

 

Informació de les últimes novetats a la colònia israeliana de la península ibèrica dirigida pel criminal de lesa humanitat: George Soros, el tirà a qui reten homenatge i lliuren la vida els sàtrapes encarregats de l’escanyament del país per al bé de la raça superior.


Dues dones, sionistes i al servei dels interessos de la tirania mundial, la Rahola i la Mengele Vergés han estat destronades. Ooooh. La Vergés ha complert eficaçment les ordres de l’amo, i malgrat que ella volia continuar cobrant per quilo de carn humana, ara haurà de cobrar directament de l’amo, sense les comissions per la participació activa en els crims. L’amo, llest com ell sol, que no hi ha res més llest i traïdor que el Diable, ha enretirat de la primera plana l’odalisca que li ha fet un servei impagable a Catalunya, on ha assolit de convertir les tietes catalanes i els ‘tiets’ catalans en gossets amb morrió, terroritzats i obedients com esclaus drogats. L’amo se l’endurà a la seva casa de salut global, on li designarà alguna funció destructiva o, potser, simplement la mantindrà com a pagament per l’extraordinari servei ofert en la deshumanització de Catalunya. El crim de lesa humanitat i l’alta traïció al país seran retribuïts per la magnificència de la raça superior. Pot estar contenta, la Vergés, que l’amo la protegeix, traient-la del focus públic i així preservant-la de ser castigada pels execrables crims que ha comès durant un any. De cara a la mortaldat de la tardor, es veu que han decidit que el clauer de la Vergés, els servirà. L’Argimon és home de morrió, d’obediència, cap pensament propi i voluntat de servei al Mal, com s’ha escarrassat a demostrar mentre ha estat el segon de la Mengele. Ara serà ell qui cobrarà la comissió per quilo de carn... I això que el gos espanyol de Soros, ja ens amenaça que ens prohibirà de menjar carn roja!

D’altra banda, la Rahola ha estat destituïda del tebeo republicà-monàrquic, catalanista i espanyol, de dretes esquerranes del centre extrem, la gaseta de la banca i de Sió. No és d’estranyar, però. La Rahola ha complert amb la seva funció i l’amo Soros ha decidit, sempre d’acord a les ordres dels seus superiors, que ja ha estat amortitzada i pagada degudament. Necessitaran nova saba, nova sang, gent jove de l’estil Macip, Mitjà, Torrent o Pétains de Pineda, i ella ja ha estat remunerada amb el premi del reconeixement públic com a escriptora. Els jueus paguen molt bé, però són molt de la Verge del Puny, i quan ja han espremut la criatura en qüestió, es desfan d’ella, perquè per què voldrien una pelleringa! I amb això no dic que la Rahola sigui una pelleringa, sinó que els jueus l’han tractada com a una pelleringa, malgrat l’amor a la raça superior que ella els professa. Si almenys servís perquè se n’adonés de qui són els que l’han exalçada i ens l’han feta trobar fins a la sopa de fideus de la mare, almenys, alguna cosa haurà après de la raça que tant venera i de la qual ignora, o vol ignorar, els orígens infernals.

No us amoïneu que ni l’una ni l’altra, ni l’assassina ni la propagandista, passaran gana. Als jueus els encanta donar almoines.

I ja que parlem de dones, ara una altra, de l’altra banda de l’Ebre. El misteri inexplicable d’un ésser amb terribles traumes i deficiència mental greu, capaç de totes les atrocitats que pugueu pensar, l’execrable indigent intel·lectual de la Celaá, que ha manifestat com qui no diu res, que no prioritzen llevar la imposició de morrions als nens-esclaus, tot dient: «Els nens se senten herois portant-la». Excrements amb forma humana com això, han de ser evacuats de la societat, si la societat vol algun dia deixar de ser un femer. Com més inepta, més immoral, més perversa i més poca-vergonya siguis, més a dalt arribaràs. Que per això, vegeu què fan al parlament italià els que ja comprenen qui mana a Europa:

https://t.me/RosselloCM/36833

La imatge demostra la traïció al país i el poder sionista a Europa. I això, quan el genocida israelià s’entreté liquidant palestins per riure una miqueta mentre pren el te. Aquesta és la deplorable Europa del Femer Europeu, la màxima representant de la qual, la sacerdotessa negra von der Leyden va visitar el fill de Satanàs per a retre-li homenatge i exposar-li com de bé van les coses a Europa: una bona part de la població inoculada amb els verins jueus, i els compatriotes del conseller català que mai no ho serà, convertint les ciutats i els pobles d’Europa en escenari de violència entre africans. No oblidem que els jueus foren els esclavistes i que ara els fan servir per a l’enfonsament d’Europa. Per què els africans haurien de sortir d’Àfrica? Senzill, per a la destrucció dels goyim blancs: el terror i l’amenaça del jueu. Les imatges que es poden trobar a Internet dels enfrontaments entre il·legals africans són de vergonya aliena, i l’europeu que no s’adoni que li han omplert el país de ‘merda’, literalment, és que està profundament abduït pels verins propagandístics sionistes.


Deixem les dones i aturem-nos ara en una cosa d’entremig.

https://www.elnacional.cat/ca/politica/oriol-mitja-indignat-foto-morbositat-vox-ceuta_612779_102.html

Voleu dir que no s’ha mirat al mirall? Tot el que diu, quadraria perfectament.


Ara, el comissari polític, el lacai perfecte, tot dient les bestieses i anormalitats que li són pròpies. No cal que llegiu la diarrea del pobre home, llegiu el comentari del lector, al final, que expressa exactament la realitat.

https://www.elnacional.cat/ca/opinio/sergi-sol-via-crucis-alba-verges_612800_102.html


Mentrestant, el Pétain de Pineda assumirà l’encàrrec d’enfangar amb la seva presència la màxima institució, abans catalana, avui jueva. Crida l’atenció com el sionisme ha triat un model per a assolir l'homogeneïtzació dels goyim: el Pétain de Pineda fa joc amb Pedo Sánchez, amb la poupée putain, amb el pedòfil canadenc, amb la Kamala Harris, la real presidenta dels EUA, amb tota la jovenalla sense consciència i molta ambició que els jueus fan servir per als seus interessos. I la Merkel, n’és la prova, l’excepció que confirma la regla: quan un aparador inútil no els farà el servei, trien un monstre sense escrúpols ni dignitat, algú capaç de vendre el seu país al màxim enemic, sense tan sols lamentar-se de la violació dels drets dels que haurien de ser els seus compatriotes i són els seus enemics. Tota Europa és un clavegueram. O els europeus espavilem o Europa serà un formiguer de tèrmits, un carreró ple de pixats, una societat impregnada de violència i un desert cultural. O sigui, l’alegria d’Israel.


Una imatge val més que mil paraules, ens diuen. I si bé no sol ser així, en aquest cas, però, no calen paraules. La Pietà de Michelangelo Buonarroti: una verge sionista i un Jesús negre.

https://t.me/RosselloCM/36854

Qui no ho veu és perquè no vol veure-ho. I no crec necessari explicar què és aquesta organització criminal dedicada a tot tipus de crims, del tràfic de nens (recordeu Haití), al tràfic de diners blanquejats (recordeu les imatges de les caixes plenes de dòlars), passant per la defensa de la farmàfia i la cooperació en l’experimentació amb rates humanes (el laboratori africà), o el frau de les donacions (com tota ONG que es preï), i que avui està especialment dedicada, amb devoció religiosa, a la conclusió del Pla Kalergi per a la destrucció d’Europa.




I deixo un espai, perquè no vull contaminar en Joan Ramon Resina. Us poso l’enllaç al seu article al Vilaweb. Com sempre, erudit i docte, potser tan erudit i tan docte que jo almenys, sense dubte que per les meves limitacions, mai no l’acabo d’entendre del tot, per bé que sempre em sembla interessant i sempre s’aprèn alguna cosa, encara que em costi d’entendre la clau de tot plegat.

https://www.vilaweb.cat/noticies/et-cest-toujours-du-passe-que-nous-vient-la-lumiere/

D’aquest article, només vull comentar l’errada en la interpretació del ‘desig’ com a instància necessària per al coneixement o per a la intenció d’assolir-lo. Apart de la desorientació en considerar Freud com a font d’algun coneixement, perquè Freud és la perfecta perversió del coneixement i el fonament per a convertir la manipulació psicològica en una guerra contra l’humà; no oblidem que Sigmund Freud era jueu i que la seva ascendència sobre la ‘família’ fou fonamental per al desenvolupament de l’enginyeria social, bon exemple d’això és Edward Bernays, el nebot, l’autor de ‘Propaganda’. Dit això per demostrar la desorientació en seguir les ‘intencionades’ teories freudianes, fonament de la destrucció ètica i social de l’home modern, representat massivament pels goyim, torno a la qüestió del desig, breument.

El coneixement no es pot fundar mai en el desig, sinó en l’amor. De la mateixa manera que el desig cerca la satisfacció de la voluntat, l’amor cerca la satisfacció d’allò estimat. El coneixement és això darrer, d’igual manera que l’amor que professem és la voluntat de satisfer allò que estimem, i que el desig sempre serà la satisfacció pròpia, perquè mai no té en compte l’objecte desitjat. Així, de la mateixa manera que no és igual desitjar una dona a estimar-la, l’amor o l’interès pel coneixement, sigui un cargol o l’anàlisi de l’obra de Shakespeare, no és mateix que el desig envers el cargol o l’obra del dramaturg; en el cas de l’amor ens interessa exclusivament l’objecte del nostre estudi, en el cas del desig ens interessa la nostra satisfacció amb relació a l’objecte del nostre estudi, i aquesta segona manera d’afrontar el coneixement sempre serà incompleta, si no, errada del tot. Al capdavall, la satisfacció del desig sempre pot ser una violació, i la satisfacció de l’amor, mai. I sé que hi pot haver gent que no m’entengui, però, només sense desig i amb amor és possible el coneixement. El fet que el desig ens posi com a part interessada, destrueix el possible desinterès que és necessari per a comprendre plenament l’objecte del nostre interès. I val a dir, que tot plegat, és un aclariment a un concepte que, modestament, crec que en Joan Ramon confon, o que ens exposa una mica superficialment fent-ho d’aquesta manera. Amb la qual cosa no poso en dubte que ell mateix estarà d’acord amb el meu principi. Al capdavall, només hem de veure els delinqüents que fan microbiologia i que el seu desig comporta el seu benefici personal i no pas l’amor a l’objecte del seu estudi, amb la qual cosa aconsegueixen ser uns violadors i no pas un científics.

Amb això concloc aquest repàs a les novetats a Soroslàndia, un dels primers països que gaudirà dels plaers de l’esclavatge i la servitud a la raça superior, com ho demostra l’Adolfa Josefa Tse-Tunga Armengol, que permetrà l’entrada a la seva satrapia eivissenca als qui duguin el certificat o passaport Covid (la submissió al control dels amos), tot i que ningú ha afirmat encara que els vacunats no transmeten la malaltia. I val a dir que és impossible transmetre una malaltia inexistent, però bé, aquesta és una qüestió que a l’Adolfa-Josefa-Tunga o Txunga, se li’n fot. I això, a risc de ser considerat un masclista, em desperta una pregunta: Per què la raça superior tria dones per a l’obtenció dels seus objectius? Penseu-hi. Començaren amb la terrible i monstruosa Thatcher, i l‘han seguida escorpins i escurçons com la Lagarde, la Bachelet, la Kirchner, la Merkel, la Georgieva, la Leyden, i les odalisques que tenim per aquestes contrades, això sí, menors, però servicials fins a l’extenuació, oi Adolfa-Josefa? Oi, Vergeseta?... Que maques que són totes aquestes mares de la Humanitat!


P.S. Sempre surten notícies d’última hora: El Pétain de Pineda, d’acord amb els ‘Junts per la Pasta i el que calgui’, ha decidit de posar un agent de la banda criminal ‘La Caixa’ a economia, bé, ells, seguint les ordres del sultà Soros, que es veu que ha rebut ordres del centre d’operacions a Basilea, el BIS, des d’on li han comunicat que el procés d’ensorrament econòmic de Catalunya ja arribat al seu moment, i per això, res millor que un sicari fidel a la banda criminal des de fa tants d’anys. Tota servitud rep la recompensa.

D’altra banda, ara que Sàmper, el gosset estimat de Soros, també serà reemplaçat, que ja és tenir ganes de posar-hi Joan Ignasi Elena, que només de pensar-ho m’entra la rialla. Que ja m’ensumo algun problema de violència, i que sortirà directament Soros a donar la cara! Doncs per ajudar al nou buldog de Soros, es veu que volen posar-hi l’Oriol (Mitjà?, no, home, no!), Oriol Amorós, que suposo que per l’adn del cognom, es veu que és ‘expert’ en immigració i igualtat. El moro deu estar més content que unes castanyoles, i veient la magnífica adquisició de Soros per al teatre del govern sàtrapa de la colònia israeliana, deu pensar que si a ell no el volen més, s’apartarà i contribuirà amb el seu saber al procés de conversió del que fou la Catalunya destruïda per una ameba (si som poca cosa!) en la colònia israeliana per als magrebins ‘multiculturalitzadors’ de l’Europa que durant tants de segles pateix una pandèmia cultural i artística insòlita en qualsevol altre indret del món, tots ells infinitament més desenvolupats culturalment que els ignorants europeus.

Tranquil·les tietes, i ‘tiets’, el Pétain acabarà de configurar la colònia, o no vau veure com de content que estava el Menja-senglars! La tenim a tocar, l’esclavitud, a tocar de tocar.

VISCA SOROSLÀNDIA!

MORI LA LLIBERTAT!

VISCA LA MULTICULTURALITAT!

MORI LA DIGNITAT!

VISCA LA PANSEXUALITAT!

MORI LA INTEL·LIGÈNCIA!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada