dijous, 20 de maig del 2021

MOLT BÉ, BENS ! MOLT BÉ !

 


(Rètol d’entrada a l’escorxador)


I els bens fan cua pacientment, mentre els veterinaris preparen les inoculacions de verins i tota classe de porqueries que contenen els flascons tòxics. «No feu soroll, bens», els criden. I els bens ajupen el cap, s’arremanguen la camisa i ansiosos esperen el torn que els esquilin la vida, tots nerviosos i feliços de les instal·lacions que els caps carnissers dels polítics els han preparat per a servir la carn en les condicions desitjades pels majoristes de carn humana, criatures dotades d’un nas especial per a detectar goyims. Els bens es mouen inquiets a la filera, vigilats pels gossos dels pastors, amb les mans a la pitrera amb un posat de pinxo de prostíbul que no poden amb ell, i els assassins, els escorxadors, esperen l’ordre dels carnissers del govern de torn per a començar un nou dia d’intoxicació massiva. I els nassos riuen, es pixen de riure de pensar fins a quin grau d’anormalitat i misèria pot arribar un goyim repugnant. I arribada l’hora de l’execució, els escorxadors fan el gest als gossos perquè deixin que els bens s’acostin mansament al terç de ‘banderillas’ i així restin marcades amb la data de consum preferent o obsolescència. I a poc a poc, els bens van passant, un darrere l’altre, entre l’esguard drogat dels gossos i la simpatia de l’assassí que inocula i els adlàters, tots ells emparats en el crim pels genocides dels governs del món, que així que han donat l’ordre del començament de les execucions a termini, agafen els telèfons i amb els pantalons a l’alçada dels genolls comuniquen als amos que tot s’està desenvolupant com els nassos carronyers han indicat en els protocols assassins.

I la fila discorre, els polítics satisfets del benefici que dóna vendre carn humana als jueus, i els jueus satisfets de veure fins a quin punt són de miserables les rates que els serveixen, i que val a dir, després, en acabat tot, es divertiran tot caçant-les en un joc molt entretingut, que ja sabem que on hi ha sang, un jueu somriu i és feliç.


L’economia s’ha enfonsat per sempre. Els traïdors del poble i de la nació, de la cultura i de la història, no us cregueu que se’n senten, de tot plegat, i això no passarà fins que el poble, la nació, la cultura i la història els ajustin els comptes en la mesura exacta al genocidi i a la destrucció absoluta del país. Però els bens belen: beee-ku-neee, beee-ku-neee, fan tots, movent les cues capades.

Els verins són inoculats pels assassins de tots els governs agenollats per covardia i indigència humana, amb el consentiment dels metges genocides i dels jutges prevaricadors i col·laboradors de la massacre, animals sense ètica ni principis, i mentrestant això passa, els bens belen: beee-ku-neee, beee-ku-neee, fan tots movent el cap avall i abaixant la mirada en senyal de submissió.

Els criminals de Sanitat, Mengeles sense escrúpols, cervell ni ètica, ja se les componen i enginyen per enverinar i desgraciar per sempre els nens, l’aliment favorit dels nassos: els agrada d’explotar-los físicament, sexual, cinematogràficament, matar-los, beure’ls la sang o menjar-se’ls, que els nens goyim per als nassos són molt nutritius. I els bens pares belen: beee-ku-neee, beee-ku-neee, fan tots mirant de lluny els xais que lliuraran als devoradors amb l’alegria d’haver escapat a un virus de mentida.

I els bens, una vegada punxats i marcats amb el senyal inesborrable i perpetu de la Bèstia, se’n tornen a casa, contents d’haver satisfet les ànsies exterminadores dels nassos, satisfets de la idiòcia que els fa creure en els botxins dels seus criminals governants, ansiosos de lliurar els fills perquè els nassos els destrueixin, i tot això, amb un dolor al braç i el morrió ben posat obstruint la imbècil respiració que Déu ens va donar, que els jueus ja ens ho diuen: «Déu us ha fet febles, la Bèstia us protegirà». I els bens, fent el camí de casa, canten, que se senten arreu els bels de gràcies: beee-ku-neee, beee-ku-neee, fan tots, a través del morrió. Alguns tossen, però l’alegria els compensa, i ara! que a més a més estan vacunats! Ja no es moriran mai i les seves ànimes pertanyeran al Senyor de les Mosques. Els bens, ja ho sabem, els agrada conviure amb mosques, i els nassos ho saben.

I sí, ja sé que direu: però poden ser tan subnormals, els bens? En són, estimats amics, en són, de rucs els bens, i d’ases, i de ximples, i de babaus, i d’innocents, tant, com de bledes, són així, com tietes catalanes que confien que el Pétain de Pineda, ara sí, reblarà la independència. I tant se val, que no hi hagi res de res que hagi estat demostrat, que tot sigui una IMMENSA MENTIDA, UN MAJÚSCUL FRAU I UN SOFISTICAT EXTERMINI ESTUDIAT, PREPARAT I EXECUTAT AMB ABSOLUTA CONSCIÈNCIA DEL CRIM I AMB L’ABSOLUTA VOLUNTAT DE DUR-LO A TERME, que per això, els sacs d’escombraries que infecten de podridura i sofre els parlaments del món, i sobretot de l’Europa de Soros i el BIS, l’Europa negra i cafè-amb-llet, amb els pantalons als turmells i inclinats endavant, esperen l’ordre del nas de torn per a rebre la benedicció de l’hisop anal, que esperen amb candeletes. I com riuen les hienes de l’Infern! Sobretot quan introdueixen l’hisop als sacs d’escombraries, tot sentint de lluny, la cançó que ja s’ha fet mundial: beee-ku-neee, beee-ku-neee, beee-ku-neee, beee-ku-neee, beee-ku-neee, beee-ku-neee.


SABEM QUI SÓN ELS GENOCIDES.

SABEM QUI SÓN ELS CÒMPLICES.

SABEM QUI SÓN ELS BENS IMBÈCILS,

ESCLAUS, MALALTS I MORTS.


SIÓ TRIOMFA !!!

ELS JUEUS SÓN ELS ENEMICS DE LA HUMANITAT.

Sí, avui els teniu representats en totes les direccions de la mass-media, televisions, ràdios, premsa i la ‘meuca’ del cinema: Horriblood. Tot jueu.

Sí, avui els teniu representats en totes les corporacions criminals, de negocis i farmàfia, de tràfic de drogues i humans, de tràfic de qualsevol cosa, en totes les prostitucions bancàries. Tot jueu.

Ells foren - fem història breu -, els agents i directors dels següents espectacles ‘holocàustics’, on sempre se sacrifiquen goyim i se’n beneficien els fidels de la Sinagoga de Satanàs:

REVOLUCIÓ AMERICANA

ASSASSINAT ABRAHAM LINCOLN

REVOLUCIÓ FRANCESA

REVOLUCIONS SUD-AMERICANES

TITÀNIC

I GUERRA MUNDIAL

REVOLUCIÓ RUSSA

GENOCIDI SOVIÈTIC

II GUERRA MUNDIAL

HIROSHIMA-NAGASAKI

(Dues úniques ciutats cristianes del Japó)

PRIMER ESTAT GENOCIDA DEL MÓN: ISRAEL

REVOLUCIÓ XINESA

TERROR DE LA REVOLUCIÓ ‘CULTURAL’ DE MAO

REVOLUCIÓ CUBANA

ASSASSINAT J.F. KENNEDY

INVOLUCIONS SUD-AMERICANES

(TIRANIES SAGNANTS)

CREACIÓ DEL FEMER EUROPEU (B.I.S. - ISRAEL)

GUERRA D’IRAQ

GUERRA D’AFGANISTAN

GUERRA DE LÍBIA

GUERRA DE SÍRIA

(Quatre països amb Banc Central no ROTHSCHILD)

PLA KALERGI

Bona gent, i pacífica. I això que m’he deixat tots els crims a alts dirigents polítics: Allende, Palme, els de fa quatre dies a Tanzània, Burundi, i molt probablement el president del Txad, que ja deu estar en el punt de mira dels assassins de la Casa Rothschild.

Mentrestant, vacuneu-vos amb els verins dels jueus, que us volen bé i la seva absoluta i única passió és la FILANTROPIA, perquè tot el que he ressenyat més amunt ho han fet per a DESPISTAR, ells tot ho fan perquè els GOYIM SIGUEM FELIÇOS.


NO TROBAREU CAP RAÇA MENYS RACISTA,

NO TROBAREU CAP RAÇA MÉS GENEROSA,

NOMÉS LA INTOXICACIÓ ANTI-SEMITA,

COM LI’N DIUEN ELLS,

O ANTI-SIONISTA,

EMBRUTA LA MAGNANIMITAT D’AQUEST GRAN POBLE!

ELS ASQUENAZITES ADORADORS

DE LES POTESTATS INFERNALS,

US VOLEN EL BÉ,

QUE LES SINAGOGUES LLIURIN

LES VOSTRES ÀNIMES A L’AVERN.


O ELLS O NOSALTRES,

JA NO HI HA ACORD A MIG CAMÍ.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada