dissabte, 8 de maig del 2021

QUÈ PENSAR-NE, DE TOT PLEGAT?

 

Estem en una pandèmia, en una immensa mentida, en un frau de dimensions gegantines, insòlites, descomunals, la presa de número més gran de la història, un muntatge cinematogràfic farcit de ficció i d’històries de terror, en un món de caos absolut en el qual sembla que tots els polítics i sicaris controlen la situació sense controlar res; és més, sense saber tan sols què estant dient. Els policies s’han convertit en bandes de delinqüents armats que sembren el terror, i a Colòmbia ja assassinen la gent amb absoluta impunitat; i allà on són més moderats, de moment, t’agredeixen, et detenen, et sancionen o senzillament t’acolloneixen. Els jutges, llevat d’unes molt honrades excepcions, xiulen i miren el cel per si ha de ploure. Els polítics, com sempre, roben a mans plenes, menteixen cada vegada que parlen i es dediquen a fer de carnissers, venent la carn dels seus ‘súbdits’, que això pensen aquests cranis buits, uns cranis on no hi ha cervell, però molt de vanitat, d’orgull i d’ànsies de viure sense fer res, tothora enredant la troca i fent la vida impossible a la gent; que d’aquesta manera pensen que els súbdits ho són més, i ja no et dic! amb el morrió, que fa goig de veure’ls tan disciplinats; amb la distància i la descomposició de l’afecte, que és per veure com els humilia la covardia; i amb confiaments i tocs de queda que els exciten la sensació de domini i sotmetiment sobre el poble rendit i claudicant, i no per això, menys agraït. Els lloros, també com sempre, apujats al pal de la gàbia, mengen de la mà que els dóna a menjar, sense saber què passa fora de la gàbia, ni interès a saber-ho; lloros cridaners i vistosos que repeteixen les mentides que els amos els ensenyen. I els metges, la immensa majoria perfectament ignorants de la ciència que han estudiat, però profundament, de profundament, ignorants; i els altres, covards, servidors i conscients que han de pagar els beneficis que han gaudit fins ara, sense importar-los que els diners amb què mengen són fets de vides desgraciades per interessos bords, corromputs i malèfics. També podríem parlar dels mestres. Però, val la pena? Què dir d’uns educadors que no diuen aquesta boca és meva, ni piu, mentre comproven la destrucció dels alumnes. Callen, i callen perquè potser apart de llegir la lliçó apresa de memòria, res no saben. Una mica com els togats i els advocats, enciclopèdies que conserven tots els termes judicials però que ignoren absolutament el sentit i la raó de la Justícia.

A Colòmbia es maten, Soros ha donat l’ordre, ha comprat crispetes i tots els nassos riuen i s’ho passen d’allò més bé; a Perú, ha estat imposat el doble morrió i la mampara facial protectora, i quan canvien de canal, els nassos se’n fan un fart, de riure, en veure els pobres peruans fent el ridícul, humiliats i vexats, però assumint la tragèdia del moment... i com riuen els nassos! A Canadà, però, ha estat admesa a tràmit la denuncia per crims contra la Humanitat. En canvi, els excrements togats de les Balears, han permès a la genocida Armengol de violar tots els drets fonamentals, mentre a la resta dels regnes de taifes, totes les odalisques malden per imposar càstigs als ciutadans i així fer passar una bona estona als nassos que els governen com l’agricultor governa la mula. I els molt indigents ètics, prostituint-se com la pitjor de les meuques, se senten salva-pàtries, tot venent els seus pobles a tant el quilo. Mentrestant, a la Xina se’n foten de tot, a Israel se’n foten de tots i a l’ONU i la sucursal d’extermini que és l’OMS, la mascota goril·la de Gates - el divorciat, un lamentable exemple de fracàs en un matrimoni de gènere -; avui diu una cosa, demà una l’altra, el tercer es contradiu en les dues, i al quart treu la raó a la tercera, i així ja no sabem de cert res més de segur que el Tedros, la mascoteta del psicòpata, és un terrorista. I en tot això, que el Gates, el tarat, es divorcia del marit, per bé que mantindran l’organització criminal que tants beneficis en diners els dóna sacrificant vides humanes, sense oblidar els altres projectes del tarat, que ha començat a escampar uns mosquits modificats genèticament que ens resoldran la vida a tots; no en tingueu el mínim dubte. No diuen que tots els genis estan malalts? Si és per això, aquest psicòpata és Déu. Jo no sé si pensar malament, amb tanta xeringa i les afinitats electives i matrimonials que mantenia. Encara que ara diuen que se n’anava amb la seva amant durant les vacances, i es veu que el marit li ho consentia. Els eugenistes tenen aquestes coses que costen d’entendre; com són éssers superiors!

Han aconseguit el que volien, arrasar amb el món anterior. Han aconseguit esborrar els somnis i els anhels de la Humanitat. Han assolit de convertir el terror en la diària actualitat, i tot amb un vel (el morrió) d’anormalitat. Han assolit de destruir qualsevol creació transcendent, perquè ja ens diuen que ens endollaran una pila i un USB i ho sabrem tot. ES POT ARRIBAR A SER MÉS SOLEMNEMENT ESTÚPID! Treballen en la immortalitat, en unes coses que no podem ni imaginar, i això, que és el que més mèrit té: dirigits per autèntics subnormals. ES POT ARRIBAR A SER MÉS COLOSSALMENT BABAU! I a més de saber-ho tot, de ser immortals i de no tenir res i ser feliços, gràcies als projectes d’una colla de doctors i erudits, experts, com se‘ls diu avui, i que han estat formats a la Magna Universitat del Doctor Bacteri, gaudirem del privilegi d’ignorar que és la llibertat i la dignitat! ES POT ARRIBAR A SER MÉS MAJESTUOSAMENT UN VULGAR ANIMAL!

Hom diu que la manca d’oxigen perjudica notablement les facultats cognitives i creatives del cervell. Hom diu que la manca d’afecte i relacions perjudica notablement les facultats emocionals i empàtiques de la gent. Hom diu que la manca de comunicació i diàleg perjudiquen profundament la comprensió de la realitat de les coses. Hom diu tantes coses... però la gent té por, i té por perquè és covarda, i és covarda perquè es menysté, i es menysté, perquè no creu en ella, i no creu en ella, perquè se sotmet, i se sotmet, perquè en el fons es menysté i per això és covarda i la por li fa obeir, perquè el coratge és fet d’oxigen, de llibertat i de dignitat, i ells volen ser transhumans idiotes, sense sentiments, patiments ni passions, però perllongar aquesta patètica agonia infinitament, ES POT ARRIBAR A SER MÉS AUTÈNTICAMENT RIDÍCUL I NICI?


Les paraules sàvies són velles, malauradament. Concloc amb el que se sabia en el segle XVIII:

«No existeix pitjor dèspota que el qui porta la màscara de la llibertat»

J.W. Goethe.

Els covidians, si pensen molt, seran capaços d’entendre-hi el sentit profund. Els afirmacionistes, fa temps que el saben, i la frase els haurà servit per a confirmar la creença que la llibertat és tan tímida, que quan hi és, no se la veu ni se la nota, que per això ningú no parla d’ella. Té molt a veure aquesta relació amb el que passa amb la democràcia i amb la justícia.


NO US CONFIEU DE LA TREVA.

LA TARDOR SERÀ HORRIBLE.


NO ÉS PER FER POR,

ÉS PERQUÈ ENS OMPLIM DE CORATGE.

ELLS SEGUIRAN EL PLA,

PERÒ

SI DEIXEM DE CREURE LES MENTIDES,

LA VERITAT ELS ACUSARÀ

I LES MORTS I ELS DESASTRES

ELS ASSENYALARAN COM A GENOCIDES.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada