divendres, 21 de maig del 2021

LA TIRANIA MUNDIAL

 

El Femer Europeu ha aprovat el passaport Covid, el passatge cap a la tirania universal. Sí, tota la institució europea està integrada per delinqüents inútils, que viuen del treball dels ciutadans d’Europa tot obeint els manaments del BIS, segons que els recepta avui la sacerdotessa de les hosts dels Inferns, la von der Leyden, que amb tota la colla de criminals que l’acompanyen, s’afanyen en la missió de la destrucció del continent, de la seva cultura i la seva gent. L’aprovació d’un atemptat tan bestial contra la llibertat és prou per condemnar en justa llei a cadena perpètua, mínim, a tots els criminals del Femer Europeu que han acordat la institucionalització d’una cartilla de racionament de la llibertat; i això, apart del genocidi que estan dirigint des de l’antre de la Comissió, el cau de la corrupció més gran del món. EL FEMER EUROPEU ÉS ALTA TRAÏCIÓ A LA IDENTITAT, A LA LLIBERTAT I ALS DRETS HUMANS, un crim que els encimbella al capdamunt dels grans ‘lliberticides’ i criminals de la història de la Humanitat. No es pot esperar altra cosa dels esclaus, dels sàtrapes dels jueus!

El sols fet de l’aprovació de la cartilla per al control del camp de concentració és prou motiu per encausar-los a tots, i una volta demostrada la violació de tots els principis fonamentals dels drets humans i la pixarada damunt dels drets naturals inviolables de tot home, procedir a l’execució d’aquests criminals sense ànima. Penseu que amb la cartilla que t’integra a la vida, podran forçar-te a fer el que ells vulguin i, o et sotmets o et sotmets, ja que d’altra manera seràs expulsat de la societat. Aquest control ja és vigent a Israel, ara el Femer Europeu, amb la genocida i lliberticida von der Leyden i els excrements que integren la institució jueva per a la destrucció definitiva d’occident, l’aplicaran al continent.

Comença a ser urgent la reacció exigent de la gent. El programa del criminal contra la Humanitat, Klaus Schwab i tota la colla de nassos, segueix el curs dels seus estadis: han arruïnat tots els països (com penseu que es pagarà el deute amb els jueus?), han empresonat tota la ciutadania i els han imposat un règim d’esclavatge, simbolitzat pel morrió; obliguen i obligaran a vacunar-se els nens, un fet, UN ATROÇ CRIM, absolutament injustificat, menys encara amb raons científiques.

Ja fa temps que dic que els jueus premen amb força perquè totes les rates estan tan acollonides que saben prou bé que o condueixen els bens a l’escorxador, o seran ells els qui seran escorxats. Tota la púrria criminal que dirigeix les institucions europees i nacionals són absoluts genocides i tirans. Són genocides perquè no hi ha cap justificació possible perquè un representant del poble autoritzi la ‘inoculació’ d’una substància sense haver-la revisat. Si no sabem què contenen les vacunes que maten més que la IMMENSA MENTIDA, és per deixadesa de funcions i irresponsabilitat, la qual cosa els fa responsables de TOTS ELS CRIMS. Estem tractant amb criminals del primer nivell, genocides sense cap escrúpol més que salvar el cul, es diguin Pedo Sánchez, ‘Emmanuelle’ Macron, Angela (que ja és sarcasme) Merkel, Boris Johnson, el Puig de València, l’Armengol de les Illes o el Pétain de la Genociditat de Soroslàndia; tots ells són reus de delictes d’una gravetat majúscula, que converteixen el Caudillo Franco en un home de bé. Fins a aquest punt hem arribat amb els criminals al servei dels interessos d’Israel! Penseu en l’actitud de meretriu o odalisca de l’esclava de les Illes al servei del rabí, l’actitud repugnant del Ximo, que ja té nom d’inútil, o les dels fidels servents catalanòfobs del Menja-senglars (penseu que a un traïdor no li seria permès d’assistir a l’acte d'entronització del seu deixeble, si doncs no fos perquè la traïció la comet amb l’entronització! I havíeu de veure els gests del gran traïdor de Catalunya, del Judes de Puigdemont, al Parlament, amb el puny alçat, el venedor d’il·lusions i de Catalunya!), penseu que aquestes actituds del que foren els Països Catalans, demostren l’agenollament català a la metròpoli de Tel Aviv, i que els nostres països són les colònies que administra el sàtrapa George Soros. No oblideu que Open Arms, que ens importa moros perquè el Pétain de Pineda i el moro que mai no serà català, estiguin contents; doncs, Open Arms està sota finançament del criminal jueu, com la majoria, si no totes, de les associacions independentistes. Aquest és el joc per enganyar tothom. I espero equivocar-me, però que el jueu assassí hagi accedit a posar-nos un cagalló de president, apart de per posar-nos en ridícul i evidència, enlloc del tripartit que escombraria Espanya per sempre de la llibertat i la dignitat, em fa pensar que el jueu no tingui ganes de sang i aldarulls, i s’hagi comprat sacs de crispetes per convidar els seus nassos amics (tots ells són amics, els nassos) a contemplar un espectacle indigne i de repressió que els farà trencar-se de riure: «Mireu els goyims reclamant llibertat nacional!» «I la d’hòsties que s’enduen!» « I ulls!» «I ous!» «I no podem fer com a Palestina? A mi m’entreté més» «Tot arribarà, tot arribarà» I vinga a riure!, mentre el Pétain, assegut en un tamboret al costat de l’amo Soros, somriurà mentre la sang de les mans de l’amo se li escampa per les temples i el front.


La maldat que estem patim encara no l’hem mamat prou! La perversió a la qual estem sotmesos no la podem acabar de concebre! La iniquitat arriba a uns nivells tan insòlits, ja no històricament, sinó com a concepció intel·lectual de la iniquitat, que esfereeix de pensar què passa, què passarà d’ara a no res i quin serà el trist desert ple de zombis que ens deixarà la dominació jueva de Satanàs. I per a demostrar-vos-ho, fem un breu resum dels verins que els lacais i els amos denominen vacuna, sense que siguin vacunes, sense que estiguin aprovades, sense que ni tant sols cap científic independent dels interessos corporatius hagi pogut comprovar quin és o són els verins que els filantrops inoculen a la població mundial amb l’aquiescència, la col·laboració, la propaganda i la dissuasió de tots els criminals dels governs.

CAP GENOCIDA SENSE CONDEMNA A MORT (Primer fonament ètic de la justícia).


Han fabricat una vacuna sense agent patogen, més que res, perquè encara el cerquen. I en una reunió, un dels inútils amb més de mil màsters va dir: «Tant se val que no trobem un patogen, hi ha de ser; i si hi és, el combatrem». I aleshores ‘milmasteritzats’ en idiòcia cognitiva recursiva i servilisme arrossegat i ufà, es posaren a la feina d’inventar-se un virus que fes creure la gent que la grip de tota la puta vida havia mort. «Morta la grip, visca la covid!» I com reien els retardats mentals!

Aleshores, amb un dibuix fet per ordinador, li van dir a un altre ínclit idiota, amb una carrera inigualable d’anormalitat i imbecil·litats de magisteri, que els fes un dibuix fet per ordinador de la mortaldat de la invenció que acabaven de fer. I el paraplègic cerebral va pitjar, com ho faria una mona, les tecles de l’ordinador, i l’ordinador, exponencialment més intel·ligent, no que el Fergusson, sinó que milions de Fergussons junts, que si no seria molt fàcil; tot sol s’omplí de disbarats estadístics i de desraonats fonaments, i la colla de simis en veure què era capaç de fer la pantalleta, xisclaven, s’abraçaven – aleshores sense morrió – i es pixaven de riure mullant-se els uns als altres de l’alegria de com de bé havia quedat i com de professionals i intel·ligents que eren, que els hauríeu d’haver vist tots ensenyant-se els màsters com dues criatures s’ensenyen les ‘cosetes’. I com s’ho passaven!

Amb aquest desvari aconseguit, els jueus activaren la distribució dels verins que fa anys que tenen perfectament envasats com a vaccins. Compraren a tots els genocides, a tant el quilo de carn; i els genocides accediren. Tots feien números, i ves, els quadrava el negoci. I com estaven tan ben pagats, se’ls exigí que deixessin l’extermini a mans dels experts, que ho porten fent durant tres segles, fent curt; i, és clar, els genocides per comissió, digueren que sí i, així que els jueus sortiren dels despatxos, es cordaren els pantalons.


Què té la vacuna? - No se sap. És un misteri.

Quins efectes té la vacuna? - No se sap. És un altre misteri.

Però ha mort gent de la vacuna! - Vejam, noi, tu no ho entens: si una persona emmalalteix i té una PCR positiva, no cal fer autòpsia perquè s’ha mort de la Covid. Això ho entens? Doncs, si una persona es mor unes setmanes, uns dies o unes hores després de la inoculació, és mort natural i espontània. Ara tot just hi ha un seguit d’epidemiòlegs a qui els han encarregat un llibre que exposi fins a quin punt la gent és perversa que fins i tot pot ‘automorir-se’ després d’una vacuna per fer quedar malament els filantrops. No sabem si sortirà abans de sant Jordi de 2022.

Però, com podem saber què pot fer una vacuna d’ara a uns anys? - De cap de les maneres.

Aleshores, no ho entenc. Això és molt perillós! - No, perquè si la gent que es mor ara després de la vacunació, es mor perquè és un desagraït, com demostraran els estudis que estan fent els epidemiòlegs a la gàbia de les mones del zoològic, sí, home, un laboratori amb forma d’illa, segur que si has anat al zoo de Barcelona, l’has vista, doncs, allà, entre les cordes, els plàtans de les palmeres i estructures de metall com les dels parcs dels nens perquè s’entretinguin, els epidemiòlegs treballen aferrissadament, que la cara del Macip i el Mitjà, no són expressió d’altra cosa que de seriositat i professionalitat.

Però, per a mi, que em pren el número. Vejam, no són vacunes d’ARN missatger i ben bé no se sap què poden fer, tot i que les experiències amb animals han estat desastroses, letals, i que a més a més hi ha moltes possibilitats que pugui provocar una tempesta de citoquines per infecció creuada, la síndrome d’ADE, i, per si fos poc, hi ha una molt probable amenaça d’un atac del sistema immunològic a les cèl·lules reproductives humanes? - Ah... Però això no passarà, no has vist com de bé s’ho passen les mones en la seva illa-laboratori.

I el Fergusson? - Desaparegut en combat.

No sé què pensar, l’altre dia em van dir que potser tot plegat ha estat una tàctica per enganyar-nos i que la inoculació del verí conté grafè, un material del ‘futur’, amb unes possibilitats increïbles tant tèrmiques, conductores, electromagnètiques, farmacològiques i vés a saber quantes coses més. De fet, li haig de reconèixer que els simis saben treballar molt bé contra la Humanitat. Bé, doncs, diuen que la gent que s’inocula el verí resta marcada electromagnèticament. Després la gent fa suposicions agosarades, si hom ho vol dir així, però si t’inoculen una substància secreta que no saps què és ni què pot arribar a fer, és per pensar-se que la maldat és pura, negra i crua. Perquè hi ha estudis que demostren que amb el grafè es pot intervenir en el cervell i controlar-lo i manipular l’individu mitjançant ràdio-freqüències exteriors. Què me’n pot dir d’això? - De què?

Què són les vacunes? - Vacunes que curen.

De què? - No ho sabem ben bé del tot.

Però, s’hauran de repetir les dosis cada any? - Sí, com si fos la ITV, i a més a més per això s’han dissenyat les cartilles d’esclau, ai, perdó, les cartilles d’immunitat, i així quan hi hagi una nova dosi, doncs au, a posar-se-la, i tots serem feliços.

Però si no tenim ni punyetera idea de què cony ens injecten? - Previsió, prevenció, immunitat i salut.

No seria millor prendre el sol, menjar i passar-s’ho bé, viure feliç i no estressat...? - Ai, goyim, que simpàtics que sou. No. Previsió, prevenció, immunitat, salut, cartilla d’esclau, ai, perdó, d’immunitat, morrió, confinament i distància, cap propietat i la felicitat durant tota la vida per a tots els habitants del planeta. Què més es pot demanar?

Jo, si vol la meva sincera opinió:

L’EXECUCIÓ DE TOTS ELS CRIMINALS.


RECORDEU-HO:

O ELLS O NOSALTRES.

FINS QUE NO HO TINGUEM CLAR:

LA VICTÒRIA SERÀ SEVA.

ELLS HAN DECLARAT LA GUERRA A MORT:

VOLEU MORIR?

ALESHORES...


P.S. Malauradament, haig de reconèixer que després de tanta enginyeria social, destrucció cognitiva i intel·lectual a les escoles durant dècades, aniquilació de l’ètica i els principis a les universitats, iniquitat política fins al grau que avui els partits polítics són la primera causa de criminalitat impune (robatoris sistèmics, coaccions, prevaricacions, violacions de lleis i juraments, assassinats, atemptats terroristes...), perversió corporativa i ignomínia bancària, tots ells una colla de delinqüents molt perillosos; amb tot això i la candidesa ingènua i idiota de la gent; els bens entraran al camp de concentració ben contents de tenir la cartilla penjant del coll, per dessota del morrió, i les cabres haurem de tirar cap a la muntanya, com si fóssim vells maquis. Malauradament, entre tant d’idiota popular i imbècil dirigent, em temo que les hosts de les Potestats Infernals sotmetran el món. Haurem de morir aleshores, és clar. Matar dimonis o morir. ELS ZOMBIS SÓN A PUNT DE SORTIR DE SOTA TERRA, COM EN LES PEL·LÍCULES DE ‘SEGELL’ NEGATIU.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada