dissabte, 29 de maig del 2021

UN COP D’ULL RÀPID AL MÓN

 

En aquest escrit us aportaré un seguit de vídeos breus que descriuen a grans trets la patètica situació que estem vivint. Vull agrair a aquests canals de Telegram la tasca d’informació que ens ofereixen i que us recomano. Enmig de la desinformació que ens envolta, els testimonis d’aquests canals són per veure’ls. No cal dir que no s’ha de creure ningú i que tot s’ha de posar sota sospita, tanmateix, la informació que ofereixen aquests canals, com altres més (Noticias NOM, Jorge Guerra, Los Liberales, etcètera; i en català, la voluntàriament silenciada Vogelfrei.cat, la qual cosa es lamenta), cada u des de la perspectiva de la seva mirada, és útil i ajuda als no creients en la religió covidiana de la Santa Seu i la tirania 1984 del NOM, a sentir-nos en família. Per això, agraeixo la feina de tota aquesta gent, a la qual dec haver descobert moltes coses que ignorava. Us animo a visitar aquests canals, tot i que això pugui significar que no us calgui tafanejar aquest blog. Si no engegueu la televisió, tot serà per bé.


Extracte del zoològic del Femer Europeu (la qual cosa sabreu per la bandera de la colònia d’Israel) on podeu veure com s’entretenen les mones i quin és el seu ‘desnivell’ intel·lectual.

https://t.me/RosselloCM/37207


Aquí comprovareu en quina mena de manicomi vivim.

https://t.me/RosselloCM/37220


Aquí comprovareu l’exquisit nivell que aporten els estudis universitaris.

https://t.me/RosselloCM/37184


La dona ha estat la baula feble amb la qual han trencat la cadena. Fixeu-vos que tots els tres vídeos estan protagonitzats per dones. I no sóc masclista; constato fets. Sense que això signifiqui que els homes no contribueixen amb tot el que poden, que només hem de veure els governants de Soroslàndia i alguns exemples de més avall, per a comprovar-ho. Mentrestant, vegeu, fins a on pot arribar la malaltia.

https://t.me/RosselloCM/37173


Aquí ja teniu el resultat de l’actuació d’un home, això, si un pedòfil com Trudeau pot ser considerat un home i no un psicòpata criminal. Només amb la notícia d’aquest vídeo és prou per condemnar a mort el pedòfil del Canadà per crims de lesa humanitat contra els nens. Reflexioneu en el grau de perversió i maldat que hi ha a enganyar un nen per inocular-li el verí dels nassos.

https://t.me/elinvestigador_org/3183


Aquí la prova del crim. Per cert, Fauci és un altre dels psicòpates genocides que cal que la seva execució sigui retransmesa en directe arreu del món, com el primer pas a la Lluna. Serà molt entretingut de veure’l penjar, perquè nan com és, si fa vent (efecte que es pot aconseguir amb enginys cinematogràfics) es mourà de dreta a esquerra i semblarà un ninotet d’aquests que penjaven abans dels retrovisors del cotxe. Potser hauríem d’estudiar l’efecte de pluja, perquè a més a més, mullat, em penso que el criminal representaria millor la deficiència ètica i humana.

https://t.me/elinvestigador_org/3184


Una segona prova, ara d’un mitjà sionista com La (sin)Razón.

https://t.me/elinvestigador_org/3186


Ara, una tercera prova: un estudi que ens presenta ‘America’s Frontline Doctors’.

https://t.me/elinvestigador_org/3187


Canviem de tema i vegem la corrupció d’Abyecto Fernández i com seguint els manaments dels jueus, ha procedit a l’arrest domiciliari i l’aïllament del doctor Mariano Arriaga pel fet de reclamar una discussió científica quant a la covid i les mesures preses amb la plandèmia. Argentina, la Soroslàndia del Con Sud, viu de fet en una tirania brutal, i el seu tirà Abyecto Fernández, insisteixo que és el primer de tots els traïdors polítics que hauria de ser executat i l’acte profilàctic i sanejador emès arreu del món. Que la gent d’arreu pugui participar de la festa argentina de la llibertat, i gaudir de la música, els espectacles, la pirotècnica i el mercat i les paradetes que embolcallaran aquest moment alliberador que farà la nostra espècie millor, més sana, més digna i més justa.

https://t.me/elinvestigador_org/3188


Aquesta notícia demostra el nivell de la Cases de Putes i Mafiosos que són les Universitats. El sols fet que un ‘imbècil cum laude’ pugui plantejar-se la manipulació i control del cervell, demostra que ell no en té, que és una mena de zombi robotitzat sense el mínim vestigi d’humanitat i que actua com un gos de vigilància per servir l’amo i protegir-li els interessos, òbviament sense cap consideració ètica, perquè els ‘imbècils cum laude’ són animals ensinistrats per a fer el mal i no ser-ne conscients. Això podria estendre’s a la majoria de branques de la ciència. I si parlem de l’epidemiologia o allò que hagi cregut que estudiava el psicòpata del Macip, el Mengele dels nens, què us haig de dir!

https://t.me/laquintacolumna/6296


I conclouré amb esperança. Sí, catalanets i catalanetes amb morrió, que us amagueu en qualsevol racó perquè no us agafi els virus assassí de la mentida criminal de la Vergés; sí, fixeu-vos quines coses!, a Londres, la gent surt al carrer sense morrió i van junts i protesten i defensen la dignitat i la llibertat, com vosaltres, oi que sí? I m’avançaré al que diran els covidians; sí, teniu raó, allà no arriba bé el virus perquè ha de travessar el Canal de la Mànega i arriba esgotat, el bitxo assassí. Després de venir de la Xina, el pobre, ja no s’aguanta els pets. Tanmateix, aquí, s’hi troba millor, com som de clima mediterrani i més aviat poc pensadors, amants dels traïdors i dels espectacles reivindicadors, la multicultura que aniquila la nostra cultura, ai, perdó!, catalanets i catalanetes, oncles i tietes, que sí que la multicultura és un bé per a la nostra; que no em direu que no fa goig veure els moros del català que mai no serà català ni que visqués cent-cinquanta anys, parlar català!, i els negres i els ‘nostres germans’ de l’altra banda de toll (cap a l’oest; que cap a l’est acabeu a ca l’Armengol: Alcatraz). Bé, us deixo amb gent que desperta la meva admiració i que em permet de mantenir una mínima confiança que acabarem derrotant els nassos i els mocs que els serveixen, per a l’eterna glòria de la Humanitat i la destrucció de les fonts del Mal.

https://twitter.com/i/status/1398633885148356610


I de regal,

https://telegra.ph/SI-CREES-EN-LA-PANDEMIA-Y-EN-EL-COVID-TE-ATREVES-A-RESPONDER-A-ESTAS-PREGUNTAS-05-29



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada