dimecres, 26 de maig del 2021

EL VERÍ DELS GENOCIDES

 

(Al final l’he penjat. Ja, tant se fot tot! Tanmateix us recomano de llegir l’escrit anterior, si és que no l’heu llegit)


El temps passa i cada dia és més evident el crim contra la Humanitat de tots els genocides (governs i parlaments) d’arreu del món, amb la impecable solidaritat dels excrements amb toga, una mena de mones de circ al servei del criminal de torn, que al capdavall, és més fàcil comprar un jutge que una barra de pa (i als fets em remeto).

L’autorització concedida pels governs a la inoculació del verí és un crim i TOTS els governs són responsables de l’enverinament de la població, terrorisme sanitari, conculcació de drets fonamentals, coaccions, abús d’autoritat, frau, destrucció voluntària de l’economia nacional, i informació falsa amb perjudici greu per a la salut, i mort.

No cal tenir un justícia molt desenvolupada, només amb la mínima justícia, la PENA DE MORT és inexcusable i l’execució de TOTS ELS GENOCIDES un imperatiu de l’espècie. La col·laboració interessada en la majoria dels casos i la negligència, en els menys, són delictes de deixadesa de funcions amb resultat de lesions i mort. La Mengele, que ha executat una vintena de milers de persones a Catalunya i després anava a Can Soros a cobrar el percentatge de la comissió, és per això responsable de crims de lesa humanitat, i encara que ara l’amo hagi decidit de fer-la a un costat i posar-hi el seu clauer, l’home al morrió enganxat, això no ens ha de fer oblidar que la terrorista i criminal Alba Vergés és culpable, i per tant, és just que sigui sentenciada i que li sigui expropiat el patrimoni per a restituir en part el mal que ha fet l’odalisca del sionisme. I com aquesta assassina catalana, tots els altres retardats mentals que dirigeixen comunitats i països, tots ells tan ambiciosos com curts d’enteniment, com per exemple, Pedo Sánchez, que sense que pugui haver-hi el mínim dubte de l’ALTA TRAÏCIÓ (ha arruïnat el país, l’ha venut a Israel i ha finançat terrorista mundial i psicòpata number one Bill Gates amb diners públics) i GENOCIDI, per la qual cosa, tenint present que no hi ha cap estat de guerra i que tot és una immensa mentida propagada amb absolut coneixement i amb absoluta cooperació amb els enemics de la humanitat, el fan reu d’un seguit de crims que només es poden pagar amb la vida, el patrimoni i amb un recordatori etern del més impúdic i repugnant criminal que ha governat Espanya. Ho he dit en diversos escrits, aquesta colla d’analfabets amb aires de grandor i insolència desmesurada són infinitament pitjors que el generalíssimo Franco. I això, no és que faci vergonya, és REPUGNANT.

Ben probablement, a la tardor veurem les síndromes d’ADE i la gent caurà morta o greument malalta pel verí jueu que han injectat tots els criminals d’aquest país a canvi d’un tant per quilo de carn humana i compatriota. I val a dir que, curiosament, el gos espanyol de Soros està més preocupat per protegir els criminals que il·legalment penetren al país, que pels seus ciutadans. SI AIXÒ NO ÉS LA MÉS ALTA TRAÏCIÓ que pot patir un país, ja m’explicareu què ho serà! De veritat, que no m’explico com els militars, tan patriotes!, no l’han detingut, jutjat i executat. Si hi hagués un mínim de dignitat, amb una rata com aquesta, sí que se li donaria el verí adequat: plom. En quatre dies ha ensorrat un país històric com Espanya, i escric això, sense que jo em senti espanyol, però la vil traïció comesa pel PSOE com a soci del sionisme, és esgarrifosa. S’ha de dir que la col·laboració de tota la PARTITOCRÀCIA SIONISTA EUROPEA contra els propis goyim és insòlita en la història -mai no havia hagut tant de miserable! -, ja que cap dels deficients que ocupen un escó en el manicomi belga o el frenopàtic francès, cap d’ells té capacitat intel·lectual per auto-regir-se, menys encara per a tenir una idea pròpia, són animals que responen al so de les monedes o a la comunicació d’una transferència, sense altra excepcionalitat que el cap buit i la mancança absoluta d’escrúpols i dignitat, que per això segueixen com escolanets a la bruixa dels Inferns, la Leyden, que, recordem-ho, va anar a la Gran Bagassa de Roma a retre l’extracte de cadàvers goyim al fill de Satanàs.

Ben probablement, com s’ha posat de moda i en evidència a les xarxes, la inoculació del verí jueu és un invent sofisticat per magnetitzar el cos i fer-lo receptiu i transmissor a senyals electromagnètics i radiofreqüències. Si això fos veritat, què haurem de fer? Executar-los tres o quatre cops? Si l’assassinat amb la vacuna (als EUA han mort més doble de gent després de quatre mesos de la vacuna que amb totes les vacunes dels darrers quinze anys i mig!) si això no fos prou, que esperem la reacció d’ADE; què dir si aquests ximpanzés han introduït material magnètic dins del cos? Què hem de fer amb ells? Val a dir que el qui ha estat marcat amb el segell de la Bèstia, no se’l traurà mai del damunt. Aleshores, què fem? Hem de mostrar-los compassió? Perdonar-los el fet d’haver-se enriquit arruïnant la gent a la qual roben impúdicament i de passada subministrar-los un verí que els matarà o emmalaltirà, si no els converteix en mascotes localitzables i dirigibles des de control remot. SI ALGÚ DUBTA QUE AIXÒ NOMÉS ES POT CASTIGAR AMB LA PENA DE MORT, és que és ximple i babau. Aquesta estratègia d’aniquilació converteix Adolf Hitler en un afeccionat, i potser en un home amb molt bones intencions.

MAI EL MÓN HA ESTAT DIRIGIT PER TANTS DE CRIMINALS I DE PSICÒPATES COM AVUI, els criminals fan la política (cap polític, cap de cap, sense càstig) i els psicòpates els la dirigeixen (cap psicòpata sense execució). Tot i això, podem comprovar com la premsa, la intoxicació sionista, oculta tots els crims que s’estan cometent, protegeixen a les rates que els permeten escampar la pesta, i afanyen la gent a enverinar-se amb la vacuna contra la immensa mentida.

https://t.me/elinvestigador_org/3123

https://t.me/DominusIesus/708 i l’original https://t.me/stefanomontanariufficiale/347

https://t.me/laquintacolumna/6220

https://t.me/Bitacoradelsur/619



Quan hi havia dignitat, fins i tot el pitjor dels criminals assumia la gravetat dels seus crims, només que fos per tal de ser reconegut com a humà. Malauradament, els fills dels Inferns no són humans i les rates que contracten són deficients mentals plens de vanitat i orgull, de tanta vanitat i de tant d’orgull com d’incompetència i ignorància, que per això tenim el femer de món que tenim avui, i que els mateixos que l’han creat, la colla de psicòpates jueus, TOTS JUEUS, ens volen enganyar amb una remodelació feta per a fer-nos feliços. S’HA DE SER SUMMAMENT IDIOTA PER A CREURE UN JUEU! La història els retrata, la mireu per on la mireu, i els mireu per on els mireu. Malauradament, no hi ha cap alternativa a la lluita a mort contra els ENEMICS DE LA HUMANITAT, tots representats per l’escòria ‘partitocràtica’, que és pura corrupció, pels lloros menjacacauets, que són pur guano, i pels excrements que empesten els palaus de justícia.


EL TEMPS CORRE DE PRESSA CONTRA NOSALTRES. TOTS ELS POLÍTICS I ELS POLICIES SÓN ENEMICS DEL POBLE, perquè tots són gossets i meuquetes dolces dels nassos. Què hem de fer?

Primer no vacunar-nos i si t’has vacunat, denunciar els criminals. Val a dir que tots els col·legis de mata-sans són col·laboradors necessaris i actius en el genocidi, que aquí tenim el Padrós com a representant oficial dels mentiders per tal de convèncer la gent perquè acudeixi urgentment a l’escorxador. Què hem de fer amb el Padrós? Un monument a la dignitat mèdica?... I podria continuar amb tots els mitges-ciències que s’han prostituït fent serveis als nassos, sense vergonya, sense remordiments, sense commoció ni ais. Recordeu que el genocida de Macip clama per la intoxicació letal dels nens, suposo que amb aquest producte electromagnètic. Que hem de fer amb aquest imbècil? Un monument a l’imbècil ‘cum laude’ de Leicester? I on el posarem? A la Plaça Catalunya?

Segon, denunciar, denunciar, denunciar. Oposar-s’hi, oposar-s’hi, oposar-s’hi.

Tercer, recuperar les llibertats i desobeir-ho tot, desobeir-ho tot, desobeir-ho tot, fins al punt de negar-nos al pagament d’impostos, ja que si les rates es troben sense teca, es posaran nervioses i potser aconseguim que es mengin entre elles, la qual cosa val a dir que seria un espectacle reconfortador. I si, aprofitant l’avinentesa, recuperem l’afecció als gladiadors? Seria divertit de veure! Ja m’imagino els cartells: Avui, Pedo Sánchez versus el Torturador Marlaska. O, Alba Vergés ‘l’assassina silent’ versus l’Argimon ‘l’assassí del morrió’... i veure la lluita, que fins i tot podia transmetre’s en directe per televisió, i així, tal com els jueus mengen crispetes mentre veuen les tragèdies i les mortaldats goyim, nosaltres gaudiríem del plaer de veure aquests meravellosos combats a mort. Cal començar a pensar en idees per fer més fàcil d’empassar i humà l’extermini. Procedir de forma sistemàtica, ben mirat, és avorrit i sonso. Engeguem la imaginació i proposem entre tots què fer per passar-nos-ho bé, tant de bé com ells s’ho passaven mentre enfonsaven el país i liquidaven la gent!

Quart, exigir el lliurament de TOTS els responsables (els metges de CAP hi són inclosos) i procedir al judici popular.

Cinquè, executar les sentències.

Sisè, assenyalar un dia en el calendari per a COMMEMORAR L’ALLIBERAMENT DE LA HUMANITAT.


Que cadascú entengui l’escrit com consideri que l’ha d’interpretar, tanmateix, i sobretot, no oblideu una cosa: aquesta guerra és

O ELLS O NOSALTRES,

i el perdedor no tindrà lloc en el planeta.

Esteu amb ells?

Esteu contra ells?

Sabeu qui són, oi? Mireu amunt: el vostre govern i els vostres parlaments, tot el Femer Europeu i la xarxa d’organitzacions criminals que s’apleguen a l’O.N.U., així com totes les direccions de tots els organismes que aquesta màfia controla. TOT ÉS UN IMMENS ENGANY, I EL VIRUS N’ÉS LA PROVA.


PELS VOSTRES FILLS,

PER LA HUMANITAT,

PER LA HISTÒRIA,

PER LA CULTURA,

LES ARTS I LES CIÈNCIES (de veritat),

ÉS L’HORA D’AGAFAR LES FALÇS.

LA LLIBERTAT

O

L’ESCLAVATGE.


No abaixeu la guàrdia, els psicòpates no faran cap pas enrere. Si no els frenem, ens destruiran. Però si els destruïm per sempre, assolirem per primera vegada en tres segles la possibilitat de fer un món per a humans i no per a anormals vinguts de les coves més profundes de l’Avern i per a les rates que els serveixen.


Última notícia:

EL GORIL·LA-MASCOTA DEL PSICÒPATA

HA AVISAT QUE LA FESTA COMENÇA

D’ARA A TRES MESOS.

I el simi està molt ben informat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada