divendres, 7 de maig del 2021

LA DESCOMPOSICIÓ

 

(Efecte de separar els components, de desorganitzar. El resultat final de la descomposició és la putrefacció del sistema.)


El nostre sistema és inevitablement social. Els enemics de la Humanitat per això ens divideixen. Ells són els nassos de darrere de tota la premsa, tota la política, tota la justícia i tots els estudis científics, de tots aquests esclaus encarregats de fer proselitisme i enfrontar-nos els uns contra els altres, mentre els amos, els nassos, riuen darrere de la cortina. Si voleu escoltar, se’ls sent; que més clar no ho poden dir, els caps psicòpates de les tropes de l’Infern. Només els veureu que treuen el cap entre les cortines, nas inclòs, quan hi ha sang, perquè l’aliment i el plaer de les bèsties del subsòl és la violència i el terror.


La desinformació

(Manca d’informació certa, fiable. La manca d’informació només pot ser manifestament intencionada.)


La voluntat d’informar és l’essència del periodisme; bé, era. Avui el periodista és qui para la mà per controlar que els ximplets prostituïts de les facultats, segueixin fil per randa la veu de l’amo. Ser director de diari és com dirigir el bordell del poble. I els desinformadors frueixen d’enganyar el poble com enganyaven els policies en els prostíbuls abans, quan eren meuques generoses i sol·lícites a les comandes dels clients, com avui ho són els flamants directors amb els mafiosos que els mantenen. Que, avui, a tot se li diu guanyar-se la vida; encara que de fet, sigui malbaratar-la de començ a final. Però expliqueu a un estúpid el sentit de les coses. Naufragareu.

La desinformació intencionada de la premsa és COL·LABORACIÓ ACTIVA I NECESSÀRIA EN CRIMS DE LESA HUMANITAT.

Als grans caps de les empreses audiovisuals els correspon la màxima pena. I als penosos imbècils que repeteixen la veu com el senyal un repetidor, els correspon el plaer de viure fins a la mort en les estrictes mesures que protegeixen la vida contra la Covid terrorífica i que ha causat una mortaldat històrica, com mai no s’havia vist en el planeta, només comparable amb el desastre biològic de la desaparició dels dinosaures.


La tirania

(Autoritat opressiva. El resultat del seu exercici és l’enviliment de la societat i el culte a la inanitat i a la crueltat.)


No hi pot haver ni el mínim dubte raonable que TOTS ELS POLÍTICS SÓN CULPABLES DE CRIMS DE LESA HUMANITAT, UNS CRIMS INSÒLITS PER L’INHERENT MENYSTENIMENT A LA VIDA HUMANA, i ja no uns crims ‘reforçats’ per un ‘ideal’, sinó per la butxaca. NO HI HA UN SOL POLÍTIC EN ACTIU QUE HAGI DE SER EXCLÒS DE LA PARTICIPACIÓ ACTIVA O PER OMISSIÓ EN EL CRIM.

Cal que la Humanitat, unida de veritat per primera volta, celebri en un mateix dia l’acte més grandiós de la història de l’espècie: la DIADA UNIVERSAL DE SANT MARTÍ.


El sotmetiment

(Acció de posar sota l’imperi de l’autoritat. El resultat del sotmetiment és l’aniquilació de la dignitat humana.)


Aquest és més repugnant dels delictes de tota la colla de genocides. No en tenen prou amb consolidar el seu il·legal poder, sinó que gaudeixen d’esprémer les víctimes fins a l’orgia sàdica. Per això tots els criminals del poder, d’Imbécil a la psicòpata de l’Armengol... i tot els altres, projecten els mateixos abusos per sotmetre per terror al poble. Els crims d’aquests terroristes es fonamenta en el robatori sistemàtic de les víctimes en favor del terrorista:

Per això, els lladres imposen el robatori per circular (peatges arreu). El cas és garantir-se el pa i la bona vida a costa dels esclaus. No oblideu tots els impostos il·legals que s’inventen (L’IVA i el IRPF són el frau més gran mai inventat!). Per això, els lladres imposen el robatori en cobrar per emissions de CO2, essent ells els culpables de la situació a la qual hem arribat, tot suposant i admetent que la situació sigui la paranoia que els dements s’han inventat i que propaguen amb la finalitat d’arrambar amb tot el que sigui possible.

I si amb això, no n’hi hagués prou, aquests terroristes que assalten la gent indefensa amb la policia i els jutges, que no saps quina fauna és pitjor, avui l’assalten i l’amenacen amb l’exigència, ja aplicada en alguns països, del Certificat de Vacunació, és a dir, el senyal identificatiu de la marca de la bèstia.

L’ALTA TRAÏCIÓ DE TOTS ELS POLÍTICS NO NECESSITA DE JUDICI PER A SER DEMOSTRADA. Les mesures contra la immensa mentida són l’evidència i la prova indiscutible de la violació sostinguda i injustificada dels drets fonaments i que la finalitat de tot plegat és el progressiu afebliment de la classe mitjana fins a la seva desaparició.

CAP POLÍTIC MEREIX RESPECTE, PERQUÈ ELS TRAÏDORS NOMÉS HAN DE REBRE EL REBUIG I EL MENYSPREU DE LA GENT DECENT.


Els criminals

(Que són culpables de la violació greu dels principis i fonaments ètics i morals. El resultat de la impunitat dels criminals és l’imperi de l’horror, la moral de la destrucció, l’ètica de la violació i el soscavament dels principis fonamentals d’una societat fins a convertir-la en un presidi dirigit per lladres i assassins.)


Sabem dels crims tan greus com nombrosos de la saga dels Rockefeller, que han convertit tot el que han tocat en matèria en descomposició, del lliure mercat a la medecina i a la investigació científica. Els Rockefeller són, sense cap dubte, uns dels genocides més terribles de la història humana.

Sabem que si els crims dels Rockefeller són repugnants, no ho són menys els crims perpetrats pel tàndem jesuïtes-Rothschild, que junts s’han constituït en el MAL a la Terra. Enumerar els assassinats d’aquest tàndem no és possible, la llista no és possible de concloure-la en una vida humana llarga. I no se’ls passen les ganes! S’alimenten de sang fresca, de l’adrenalina de la violència i del plaer macabre de totes les violacions possibles, les quals coses els fan grats a la mirada de les Potestats Infernals.

Sabem que Bill Gates és un psicòpata de manual, a més d’un delinqüent econòmic i social de primer nivell, un home que sense cap dubte hauria de ser a la presó des de fa anys i panys, i que molt bé hauria fet la seva mare d’haver seguit els consells del pare, i haver-lo avortat, perquè hauria estat el millor bé que hauria fet a la Humanitat. Ara, aquest pervertit anormal, fins i tot entre els pervertits, es divorcia del seu marit. Què necessitarà el psicòpata ara, un trans pedòfil bisexual evolucionat per enginyeria genètica d’un ximpanzé amb un cervell transhumà unit al programa d’una robot d’última generació que defequi carn per a menjar i verdures fetes amb impressora 4D? Tan difícil és posar-li una camisa de força o una mica de plom al cos o una estaca de fusta al cor? Aquest és el genocida en actiu, el psicòpata de la xeringa, el violador de la ciència, el mecànic dels insectes, el tarat dels tarats del món, un avortament de tal magnitud que permet de considerar la mare com no és digne de considerar la mare de ningú. Però és clar, si la mare es casà amb el psicòpata del pare, que s’excitava amb els fetus, doncs, ja m’explicareu! I aquesta colla de degenerats, de fills de l’Infern, de repugnants immorals, dirigeixen el món!

Sabem que George Soros és un delinqüent, un estafador, un expert en coaccions i suborns, un terrorista, un destructor sistemàtic de les societats i la convivència, un creador de conflictes i un pervertidor de qualsevol legalitat. I aquest criminal, llàstima que Hitler no l’hagués ensumat en el seu moment quan era vigilant dels seus mateixos compatriotes sense pàtria!, a saber, si no seria l’intermediari entre els alemanys i els venedors jueus dels gasos! Doncs, aquest criminal és l’amo del gos Pedo Sánchez, a qui ell diu Imbécil, i de tota la classe política de l’Estat. És l’amo de la Generalitat, a la qual ha canviat el nom per la Genociditat, com ha canviat el nom de Catalunya per Soroslàndia, un país on pot tenir les oficines dels seus grups terroristes obertes al públic i on pot contractar la Mengele de torn perquè executi les execucions d’acord a les seves ordres, un fet que la meuca obeeix amb tanta docilitat i servilisme que ofèn la dignitat, no la seva, que no en té, sinó la de qualsevol persona digna. Sabem que Soros és un peó, un servent, l’intermediari entre el gas i els alemanys... A Colòmbia, a Argentina, a Mèxic, a...

Sabem que Klaus Schwab és una amenaça per a totes les nacions i la seva gent, un amenaça contra la justícia i contra la llibertat. Que aquest xupa-xups s’arrogui el poder de decidir el futur de la Humanitat, hauria de ser prou perquè la Humanitat li decidís el futur. Avui, aquest general dels principals exèrcits infernals és la cara visible de l’enemic de la Humanitat. El seu extermini és la possibilitat de futur per a la Humanitat. Els seus plans són la destrucció de l’Home i la victòria de la raça dels Inferns. Ningú pot posar en dubte que un home té el dret i l’obligació de defensar-se a mort dels dimonis. Doncs, aquest és el cas, per més que sembli un xupa-xups xuclat i abandonat... que veure’l fa pena... i fàstic... i és la prova fidedigna del grau de baixesa, de vilesa i de sinistre corrupció a la qual pot arribar un homínid.

Sabem que les famílies Reials són organitzacions mafioses i criminals, fruit del robatori i els assassinats com a pràctiques laborals més comunes. Tanmateix, aquestes relíquies de la indignitat humana, s’asseuen en un tron. La incongruència de mantenir-los és palmària. Són famílies de la Cosa Nostra que perpetuen el seu poder criminal. O el fill d’un premi Nobel, serà també premi Nobel? Les famílies Reials són la demostració de la involució d’una espècie, de la pèrdua de sentit ètic, de la pèrdua d’intel·ligència, de sentit per les arts i la ciència, de com un home o una dona poden convertir-se en un gerro d’immundícies. Tot això dit amb tot el respecte a les seves alteses reials, que si doncs no fos per ‘l’altesa’ de reial, no sortien del fangar de fems ni a la vora.

Sabem que tots els que he esmentat sabien del teatre criminal de l’11-S, de l’11-M, de les guerres de sempre, de l’arribada a la lluna dels Lumière, dels Titànics i de tots els atemptats de falsa bandera que els provoquen rialles, motius per a festes i aberracions que no puc contar en aquestes planes tan delicades i ponderades en expressió.


La llibertat

(Capacitat i exercici de la voluntat i la responsabilitat humanes d’elegir entre diverses possibilitats. El resultat de viure en llibertat és el triomf de la justícia, de la cooperació, de la creativitat i la superació de la voluntat.)


Aquest és l’objectiu a extirpar de la faç de la Terra. Han intentat de fer-ho matant la gent perquè no fos lliure, ara ja van directament a per ‘ella’. Tots els genocides dels governs estan on estan per a complir la voluntat dels nassos i sotmetre els goyim a la guia del poble elegit per Satanàs i les hosts infernals. Ens arruïnen, ens prostitueixen l’enteniment, ens envaeixen amb gent estranya i aliena, ens enfonsen la cultura i l’essència de pobles europeus, ens sotmeten al morrió que els esclaus lluen en senyal de la seva esclavitud, com ens marquen amb vacunes que són verins i eines de control, com destrueixen tot allò que ens ha dignificat com a homes: el valor sagrat de la llibertat individual i social. Però això, estimats lectors, és el que més odien els esclaus dels inferns. Ningú et donarà res que no tingui. Ells no poden donar amor; només poden donar terror, és el que han viscut tota la vida de sotmetiment i humiliació diabòliques. La seva roïnesa els fa perillosos, perquè volen venjar-se per enveja, per avorriment, per saber que no són absolutament res més que uns sacs s’escombraries assassines i inútils. Aquest és el seu horrible destí.


NO ÉS LA GENT QUI AMENAÇA,

SÓN ELS PODEROSOS QUE AMENACEN.


I SI ENS TRAIEM DEL DAVANT

ELS QUE AMENACEN?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada