divendres, 28 de maig del 2021

TOT MOLT NORMAL

 

Pedo Sánchez - Imbécil per a Soros i Gates, quan li llencen un pal perquè el vagi a cercar -, aquest repugnant tirà, miserable genocida i traïdor, ja ens ha manifestat en dues ocasions que tot això és una PLANDÈMIA. Per aquesta raó, recordem l’únic ensenyament digne de la història: Al tirà, corda!


LA IMMENSA MENTIDA:

Vivim una plandèmia muntada per criminals i secundada per tota la colla de lloros cagaguano i menjacacauets amb un nivell intel·lectual comparable al nivell dels gasteròpodes, que en tot s’assemblen: tots deixen un regueró d’immundícia darrere dels lliscaments bavosos... i per a poca cosa més serveixen. Si doncs no fos pels menjacacauets cagaguano ningú no sabria que hi havia una pandèmia i molt probablement els criminals que encapçala el terrorista Pedo Sánchez, ja haurien rebut el just càstig pels seus repugnants crims, i sense dubte els seus estimats - si algú pot estimar vòmits amb forma humana -, podrien plorar-los en algun cementiri construït ‘ad hoc’ per albergar els més grans criminals hispànics de la Història.

Evidentment, la colla d’insectes amb bata blanca, els mata-sans professionals hi col·laboren activament, teledirigits pels genocides dels Col·legis, gentalla amant de la professió perquè els permet enganyar i fer-se rics amb l’excusa de ser ‘doctors’, que ho són; però en criminologia pràctica i atemptat contra la salut pública. Aquesta és l’escòria de la classe mèdica, llevat, és clar, dels veritables metges, que val a dir que aquestes sangoneres criminals els persegueixen amb tota la malvolença del món, vejam si serà el cas que ells deixin de cobrar per matar i exercitar-se de llepaculs ‘servicialíssims’, que fins les meuques professionals s’esgarrifen del que són capaços de fer!

Als Hospitals han procedit a l’assassinat sistemàtic i orquestrat pel goril·la mascota de Gates, sense immutar-se, només preocupats per treure’s el cadàver del damunt i anar a cobrar com qualsevol sicari cobra per assassinat. I ara, aquests genocides, que lògicament en un estat de llibertat i justícia, haurien de pagar amb la vida i el patrimoni els seus covards crims, continuen enriquint-se amb l’enverinament massiu de la població amb el vaccí, que val a dir, el seu nivell intel·lectual, i ja no dic mèdic, és incapaç de valorar... si no són capaços de distingir i diagnosticar una grip!!! Aquests miserables, covards, venuts, vils, hipòcrites i ambiciosos, han acomplert la tasca de l’extermini, i en cap moment han posat en evidència per què morien els vells amb els seus tractaments pal·liatius, iatrogènics i eutanàsics, ni que els vells, per a sorpresa de la humanitat sencera, es moren; que, segons que sembla, aquest és un mal costum recent. La ignomínia de la classe mèdica avui és la més indigna i vergonyosa que pot manifestar un ésser humà. Aquests assassins de bata blanca, ignorants, vanitosos, ambiciosos i creguts, com tots els no-ningú, mataven els vells, tancaven els hospitals per impedir l’atenció als altres malalts, amagaven la grip, certificaven totes les morts com a covid i després de signar la mentida, corrien a l’amo de l’Hospital per cobrar la comissió criminal, i tot seguit, com feren fa poc al Miquel Servet de Saragossa, muntaven una festa per a celebrar la tragèdia de la pandèmia i com s’enriqueixen els seus comptes corrents. Si no és per vomitar damunt de qualsevol pocavergonya d’aquesta llefiscosa professió, ja em direu què s’ha de fer. Ah! I no oblideu l’espectacle d’aquests simis en el tik-tok!

Certament, i ho he dit moltíssimes vegades, la Universitat és una fabrica de fer perfectes i irreversibles idiotes, orgullosos de la seva paradigmàtica ignorància i servilisme, un servilisme que ofendria un ésser humà, però que és una cosa que no sol passar amb els insectes de la carronya.

Apart d’aquests criminals, tenim el lobotomitzats, els robocops, la perfecta demostració de fins on pot arribar a degenerar un humà. No m’estendré en aquesta espècie d‘insectes copròfags. Sense cap dubte, la solució passa per l’empresonament perpetu d’aquests simis en presons o en zoològics. Jo sóc més partidari dels zoològics, com la fossa on el zoo de Barcelona exhibia els mandrils; d’aquesta manera la gent els podria llençar plàtans, fruita, ous i pedres, i això sí, sense restriccions, que la gent té tot el dret de divertir-se.


La plandèmia dels genocides i traïdors és una grip que un goril·la lobotomitzat per un psicòpata confon amb una al·lucinació covidiana. L’al·lucinació no mata ningú que no hagi de morir, però permet un ràpid extermini dels malalts i la projecció d’un verí inoculat, fabricat pel psicòpata que comanda la cadena del goril·la; que, no us penseu, que el primat, sí, un primat dirigeix una organització criminal internacional de primer ordre!

Amb un 99% de supervivència, amb una afectació mínima i amb gent molt gran i amb dues o tres malalties prèvies, sense afectacions a la gent de mitjana edat i cap ni una en els joves, menors i nens, el goril·la, a una estrebada de la cadena del psicòpata, va manar que tothom s’havia de vacunar, i ara tots els GENOCIDES CRIMINALS QUE GOVERNEN EL MÓN volen imposar el control sobre els seus ciutadans, de manera que aquell que no estigui intoxicat i lobotomitzat serà exclòs de la societat de ximpanzés i simis diversos que conformaran la nova espècie humana que tant agrada al psicòpata, que per això té un goril·la de mascota, i als nassos... no us oblideu d’ells, que aquest càncer fins que no sigui extirpat, no deixarà de fer mal.

La covid és una malaltia tan summament greu que t’han de fer una prova per dir-te que estàs summament malalt i greu, encara que no et passi res; que els goril·les, els genocides i els imbècils són així.

Aquesta malaltia tan greu que ha aconseguit que qualsevol altra mort sigui considerada causa d’aquesta mentida, només es pot resoldre amb una vacuna i el control absolut sobre els ciutadans... Les mones, vaja!... Si t’han fotut tres trets, dos al cap i un al cor, i mentre vas en ambulància et fan la PCR del tarat Drosten, doncs és evidentíssim que has mort de Covid. Ara bé, t’inoculen el verí del psicòpata, consentit i esperonat pels genocides traïdors de cada país, i et mores una estona després, què dic!, i et mors així que te la posen, i aleshores cal fer una investigació perquè no hi ha cap prova ni evidència que sigui per causa de la vacuna. On va vostè a parar amb conclusions tan precipitades! Penseu en el cas anterior, només un idiota pensarà que l’home dels trets havia mort dels trets; si tenia la Covid! I les mones, amb tot això, fan cua per rebre la metzina del psicòpata que té una goril·la molt ben ensinistrat de mascota, fixeu-vos fins a quin punt, que el goril·la no es caga ni rota en les rodes de premsa, i es comporta que qualsevol diria que el simi és humà.

I com riuen els jueus! No els veieu, però ja us dic jo, que la venda de compreses i bolquers s’ha multiplicat a casa dels nassos. Xalen que és per veure’ls!

La vacuna no sabem què té, però com sigui que el goril·la la va promoure, com va promoure l’extermini amb l’oxigen i en prohibir les autòpsies; com sigui que la sacerdotessa negra, vinguda dels Inferns per lliurar Europa a Satanàs i les seves hosts, la imposa i en vol un control certificat per passar-lo als amos; per això, tots els traïdors, genocides, criminals, lliberticides, tirans i violadors de tot principi de dignitat humana, s’agenollen davant dels nassos que els ensenyen els privilegis que les Potestats Infernals els oferiran pel lliurament de carn humana. I tota l’escòria política bavegen, s’escorren i es defequen al damunt de l’alegria, que aquests gossos són així.

Tot molt normal. Per això, els centres d’extermini 12 d’Octubre, de Madrid, i Sant Joan de Déu, ja han disposat tot allò necessari per a procedir a la marca dels joves del ramat goyim, perquè volen que tots els cadells duguin implantada la MARCA DE LA BÈSTIA, que no s’ha de ser molt llest per a saber que els farà estèrils, idiotes i submisos, però això, amics meus, als gossos que bavegen, s’escorren i es defequen damunt, en veure el nas de l’amo i la cua del Diable, els importa un rave, ja que ells només tenen ulls per fer els comptes: tant per quilo de carn humana, i sobretot, la carn humana infantil, que si el xai o el vedellet valen molt més que el be o la vaca, els cadells humans, per tendres (que això excita molt als jueus), per innocents (que això excita molt els jueus) i per indefensos (que això ja els provoca l’orgasme), tenen un preu de mercat molt més elevat, i aquesta és la raó que els ‘mengeles’ de bata blanca, els mata-sans dels centres d’extermini bavegin, s’orinin i fins pateixin de paroxismes incontrolables de tanta alegria.

I no s’aturen aquí, no, que la Conselleria d’Iatrogènia, Eutanàsia i Eugenèsia que abans dirigia la criminal de lesa humanitat Alba Vergés a les ordres del jueu, i ara dirigeix el clauer, l’home a un morrió encastat, per a alegria del jueu, que es fa uns tips de riure amb el pokemon, que no us ho creuríeu!; doncs aquesta conselleria de la Genociditat de Soroslàndia que ara dirigeix un nan tan traïdor com incapaç, ha decidit que també cal exterminar els ‘sensellar’, vejam si enmig de la tirania universal, els únics lliures seran aquests abandonats; i per això, la conselleria, no us penseu que els cerca una solució al problema d’habitatge o treball, que tenen prou feina amb els il·legals del català que es creia català i mai no ho serà, i que ha hagut de deixar la casa de putes que dirigia - però no us amoïneu, que l’oncle Soros ja li trobarà un altre indret per a fer de català i arruïnar Catalunya, com bon moro al servei sionista -; doncs la conselleria, acostumats al genocidi de la Vergés i al pròxim i esperat extermini goyim, han pensat d’associar-se amb Arrels, i entre els uns i els altres aniquilaran els sensellar’; vejam, que no ha de romandre ni un lleu vestigi de la llibertat, ni que sigui en la gent que ha estat defenestrada per una societat injusta i dirigida per l’escòria jueva, no; ni un vestigi de llibertat, que, ja ho veureu ben aviat, el nan de la Genociditat posarà en marxa els camps de concentració i extermini que l’oncle Soros finançarà, i jo - i això, ho suposo - em penso que estan en els tràmits d’acordar el preu per quilo de carn humana, ja que la discussió és si ha de ser més cara que la carn del ramat infantil, o per contra, més barata. Hi ha discussió, que si uns diuen que els homes lliures són més perillosos, hi ha qui diu que la carn de jove és més tendre, més innocent i més indefensa, i que al capdavall, a un puto amant de la llibertat se li fot un tret entre les celles i a més de fer riure els jueus, s’omple el compte-corrent; i en això, que estan el nan i el jueu. El nan més tranquil després que el jueu li ha donat el premi de governar la tassa de vàter de sant Jaume, això sí, en compensació indirecta al Menja-senglars, que d’ell és la feina i la glòria de la traïció a Catalunya i el servei a la jesuítica Gran Bagassa de Roma, que obeeix els designis de les deïtats infernals.

El genocida criminal George Soros és home de bé, com us vaig mostrar en un vídeo anterior, i per això, al vòmit que ha dirigit la sanitat del gos Imbécil, el jueu, ha decidit de donar-li dignitat, i a la rata genocida, traïdora i hipòcrita, ara els pallassos li hauran de dir Honorable Senyor Illa, quan no té res d’honorable, menys encara de senyor, sinó que és, ras i curt, un genocida comparable als assassins de Hitler, de Stalin o de Mao, i en justícia ja faria uns quants mesos que hauria d’haver estat jutjat i sentenciat. Aleshores, a la indigna làpida que recollís els seus excrements, hi llegiríem: A la Miserable i Iniqua Harpia Servidora de les Serps dels Inferns. Però, al lavabo i als urinaris, tothom, totes les paneroles i els insectes, se li dirigiran anomenant-lo Honorable Senyor.


TOT MOLT NORMAL:

ELS CRIMINALS GOVERNEN,

ELS GENOCIDES SÓN SANITARIS,

ELS COVARDS PERIODISTES,

ELS SIMIS FAN DE POLICIA,

LES DEFECACIONS DE JUTGES

I

EL POBLE ÉS ENVERINAT

PER A MAJOR GLÒRIA

DE LA RAÇA SUPERIOR.


AVIAT VEUREU

ELS MATEIXOS DIABLES EN PERSONA,

NO HO DUBTEU,

ELS SENYORS DE LES MOSQUES

JA SÓN ENTRE NOSALTRES.


LA VERITAT ES PROCLAMA,

LA DIGNITAT ES DEFENSA,

LA LLIBERTAT ES LLUITA.


L’IMPERI DE LA MORT ÉS A TOCAR,

LES TROMPETES JUEVES HO PROCLAMEN,

ELS NANS LACAIS EXECUTEN.

ELS GOYIM SÓN BORREGOS A L’ESCORXADOR

I ELS DIABLES JA FREGEIXEN

ALLS I CEBES, TOMÀQUETS I JULIVERT,

PER A FER-NE CELEBRACIÓ EN GRAN FESTÍ.


El temps s’acaba.

Defensar la llibertat i la vida és legítima defensa.

Si hem de morir abans de ser esclaus,

morirem, és clar,

però tot allò que puguem endur-nos,

ens ho endurem.


QUI TINGUI ORELLES,

QUE ESCOLTI!


Aquí teniu el sac d’escombraries de Mario Draghi, l’odalisca del BIS, disposat a fer feliços els jueus. https://www.fromrome.info/2021/05/26/italy-its-civil-war-dictatorship-declares-vaxx-obligatory-for-all/

Per què us penseu que el Femer Europeu va posar aquesta sangonera a dirigir els italians? Com diu el titular: «Això és la guerra civil!». Companys, cal començar a prendre mesures efectives contra els assassins. Tots sabem qui són. O ens deixarem matar demanant clemència? Fixeu-vos que aquest fill de l’infern negarà l’assistència mèdica a qui no es posi la MARCA DE LA BÈSTIA.


O ELLS O NOSALTRES.


P.S. Greta, la tarada, ens ha advertit que el planeta està en perill si mengem carn. MAI LA HUMANITAT HAVIA DEMOSTRAT TANTA IDIÒCIA! Creure’s aquesta imbècil manipulada és la demostració de tenir el coeficient d’intel·ligència d’un ximpanzé deficient, sense necessitat de cap altra prova. De vegades penso si aquest avortament pot ser filla de la sacerdotessa von der Leyden i d’Asmodeu, el diable de la luxúria; la pinta, la fa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada