dilluns, 31 de maig del 2021

ESCÒRIA HUMANA


La veritat és que ja no ens pot fer més vergonya de veure la colla de cucs de taüt que ens envolten; l’única cosa que és digna de sentir envers aquestes descomposicions corruptes, és fàstic. Avui en coneixerem dos més, dos paraplègics cerebrals doctorats ‘summa cum laude’ en ‘llepaculisme’ submís i ambició cobdiciosa, amb ple reconeixement dels jesuïtes i aplaudits per la colla infecta dels nassos, que corren a descordar-se els pantalons. Repugnant és poc!

Aquí teniu la primera perla, Catedràtic (amb majúscula) de Biologia Cel·lular, coordina un doctorat en biotecnologia a la Unió de Putes de València (s’omet ‘dels jueus’, després de Putes) i una revista d’immunologia, i a més a més - que la capacitat d’aquests inútils és fascinant - investiga en oncoimmunologia; un currículum que a aquest deficient intel·lectual li ha semblat que mereixia renom i benefici del genocidi, i com sigui que els jueus, fixeu-vos, van alternant les putes que exhibeixen perquè ells també se’n cansen, de tanta idiòcia; que sí!, que els agrada molt que els netegin la regatera inferior, però, tot i això, se’n farten de tant d’imbècil, és diguin Mitjà, Padrós, Macip, Arenas, Drosten o Fergusson, amb els quals, val a dir, que convindria de fer una olimpíada paralímpica per a decidir-ne la medalla d’or, de plata i de coure; que a ells els faria molta gràcia i il·lusió!... Fet l’incís. El Catedràtic de Biologia Cel·lular que es diu – i posarem el nom en majúscula perquè no se’ns passi per alt a l’hora d’executar la justícia – RAFAEL SIRERA, també hauria de participar en l’olimpíada, perquè la seva contribució és prou per a detestar la nostra espècie. Llegiu les imbecil·litats que pot arribar a dir l’anormal, que de ciència biològica no en té ni punyetera idea, perquè, per bé que ell confongui biologia amb neteja acurada de baixos,, encara que a ell no li ho pugui semblar, una cosa i l’altra, no tenen res a veure. És un criminal de lesa humanitat; i el molt catedràtic en idiòcia suprema, no ho sap. RAFAEL SIRERA, després d’aquest tuit, que no celebrem - l’endemà mateix, si vols -, la decisió d’investigar què hi ha més enllà de la vida – tu, que ets biòleg – ho diu tot de tu. I et tracto de tu, perquè senyor no n’ets., perquè no ho és qui fa les coses que tu fas: el que tu fas és de pervertit i pervers. Fes-te un favor i de passada a tota la humanitat, droga la teva neurona i perd-te per sempre en els harems jueus. Potser ets catedràtic en otorrinolaringologia (no otorinolaringologia) i no ho saps, i és que els nassos t’han pres el número i et canviaren la titulació per fer facècia, que, o ets una abjecta panerola o la teva majúscula ignorància quant a biologia és de ‘càtedra’, per més que la guarneixis de ‘cel·lular’, encara que potser... et referies al telèfon; que amb deficients com tu, mai no se sap.

https://t.me/elinvestigador_org/3239

No oblideu el seu nom.


I aquí en teniu un altre que quan els jueus han cridat ‘retreta’, que és com el relleu de farsants, s’ha presentat a la renovació de mentiders; ja que quan la gent comença a ensumar-se la profunda mediocritat d’aquests animalons de Casa de Barrets, la ignorància i la colossal manca d’ètica, els jueus canvien els imbècils per uns de renovats. I els animalons al crit de l’amo acuden, movent la cua i amb les potetes enlaire, tot emetent uns gemeguets que no saps si és que han arribat a l’orgasme i que, com són tímids, n’apaivaguen la ressonància. Són molt així, aquestes bestioles de les Cases de Barrets! L’article el descriu, com a tota a aquesta colla d’esclaus, tan miserables que creuen els papers de les titulacions, més que l’evidència irrefutable del seu profundíssim analfabetisme en la matèria de la qual són ‘catedràtics’. Puahhh! JOAN CAYLÀ és diu l’energumen i és president de la ‘Fundació’ (Prostíbul, per als poc espavilats) de la Unitat de Tuberculosi de Barcelona.

https://www.elnacional.cat/ca/salut/cayla-epidemioleg-uitb-cinquena-onada-principis-estiu-covid_614672_102.html

Aquest impresentable, de ‘professió’ idèntica a l’anterior, ja ens anuncia la cinquena onada. Si algú no ho sap, l’epidemiologia avui ja no es pot distingir de la quiromància o el tarot: els epidemiòlegs són llegidors el futur. Veuen les pandèmies abans que es mostrin, els profetes! En aquest imbècil, algun jueu li ha advertit de la data, i l’homenet, president d’un prostíbul per a tuberculosos, doncs, s’ha dit, amb tota la deontologia a la mà: ‘Si aquí tots els idiotes i els imbècils xumen, per què jo haig de ser menys si en idiòcia pocs em guanyen i en desconeixement d’epidemiologia, potser només estan per damunt meu el tarat del Mitjà i el pocapena del Macip!’ I els criminals van fent pinya. I val a dir, que el jueu que sodomitza Trilla, el del Clínic, es veu que l’ha enganyat, perquè l’homenet de l’hospitalet del camp de concentració, avui declarava que frisava per treure’s el morrió aquest estiu. Trilla, l’amo t’ha enganyat! Tanmateix, tu calla, no li’n diguis res de res, vejam si quan aplaudeixes amb les manetes i sostens la piloteta damunt del musell en equilibri, aquest gest que tant fa riure el teu amo, resultarà que no et donarà la sardineta.

Fixeu-vos que aquests criminals, actius col·laboradors en el genocidi, en la violació de totes les llibertats i de la dignitat humana, aquestes escòries, ni tan sols tenen la vergonya ni la decència de defensar els científics de veritat (no les marcolfes dels jueus) que tracten de treure l’entrellat de com va el crim, sinó que, com a meuquetes obedients i servicials, callen com el que són, i arriben a casa satisfetes del que els omple les butxaques, encara que hagin de posar els pantalons o les faldilles a la rentadora per a treure’ls les taques de sang.

NO SOU CIENTÍFICS. SOU CRIMINALS.


Una prova del que dic:

https://t.me/laquintacolumna/6354

La llàstima és que a vosaltres us posin placebo!


Quan en una casa de putes es pot investigar això https://t.me/laquintacolumna/6355, no cal dir res més. Les antigues Universitats s’han convertit en caus sense ètica ni coneixement, només en tallers on una sèrie de robots tan retardats com vanitosos, perfeccionen els enginys que destrueixen l’home. Però vés a dir a un animal que el que fa és perillós per als humans; borden i mouen la cua, i això, si d’emoció, no es pixen al racó entre lladrucs que agraeixen el compadiment de l’amo. I així, els amos jueus van encerclant els goyim en la presó de la ‘inconsciència i el sotmetiment animal’.

CAL DESTRUIR TOTS ELS PARLAMENTS DEL MÓN I TOTES LES UNIVERSITATS. SENSE AIXÒ, LA HUMANITAT ESTÀ PERDUDA (Val a dir que la destrucció comporta la construcció material i la humana; vejam si deixarem que n’escapin les rates).



I per concloure amb els enllaços, veieu això:

https://t.me/elinvestigador_org/3242

L’EXTERMINI DELS PSICÒPATES ÉS UNA PEREMPTÒRIA URGÈNCIA.

Nassos apart, tots sabem qui són. I em refermo en la idea: l’extermini no és un crim, sinó un alliberament. Matar humans és un crim i un pecat, però matar les males bèsties, és el deure de la responsabilitat. La nostra llibertat i la nostra dignitat depenen de l’extermini absolut i sense pietat dels que ens les volen aniquilar. La guerra és a mort, per això les tietes i els kumbaiàs, ara només fan nosa, i si cal triar, com sigui que ells no voldran portar la contrària als amos, pels seus principis ingenus, doncs, no els aixafem la guitarra i que els acompanyin, com els servents i els esclaus acompanyaven els Faraons.

O ESTÀS AMB ELLS O CONTRA ELLS.

Els qui, ni carn ni peix, estan amb ells, a més a més de limitats, són covards.



Ara ja sense enllaços, quatre breus notícies:

El genocida d’Israel serà destituït després d’un acord dels partits de l’oposició. Què pot significar això? No ho sé. Caldrà estar al corrent, perquè després d’haver instaurat el règim de camp de concentració entre els mateixos jueus, resulta estrany aquest moviment. Prou sabem tots que, a més de xoriço, és un criminal de primera divisió, per això, que els sionistes que el posaren el vulguin treure, ha de tenir alguna raó fosca i prou meditada en els Inferns. N’estarem al corrent.


L’honorabilíssim règim xinès, el model i far de la Humanitat, ha decidit que el ramat podrà parir tres cries per parella. Com de contents són els xinesos, amb la magnànima ofrena dels ramaders! Poseu-vos les piles, que això se’ns acosta.


Avui he llegit una notícia que deia que els Hospitals (els centres d’extermini) aviat prohibiran taxativament de fumar a l’exterior dels seus recintes. Si la classe mèdica és comparable a la dels botxins més insensibles o a la dels torturadors més inhumans, aquesta notícia ens demostra fins a on poden arribar aquests infames miserables. El tabac fou una manipulació social que aquests criminals, que ara et volen treure el cigarret dels dits, eren els qui recomanaven a tothom, incloses les dones embarassades. Podeu cercar-ho a Internet i veureu aquests criminals fent apologia del que avui es veu que és un dels grans mals per a la nostra salut, apart de la IMMENSA MENTIDA i de la IATROGÈNIA, especialitzat mèdica fonamental. I val a dir que hi ha estudis que demostren que la nicotina és una droga que estimula la sinapsi i la comunicació neuronal. Sense dubte que el tabac pot perjudicar la capacitat pulmonar i afectar el sistema vascular, no ho dubto en absolut, però... voleu dir que la campanya contra el tabac no té a veure amb l’estimulació intel·lectual de la droga? No cal que us digui, que a allò que us pot dir un metge, n’heu de fer el mateix cas que quan un nen de sis anys us explica enraonadament cosmologia; si fa no fa, és el mateix. Quant a coneixement del nens i dels altres, en això, no hi ha cap diferència. Només la ridícula vanitat dels mata-sans contrasta amb la innocència de l’infant.

I per concloure, una breu reflexió quant a la figura jurídica de l‘indult revocable. Ens prenen per imbècils. essent ells els imbècils; però, és clar, si els creieu! No us deixeu confondre. Un indult és una gràcia, un perdó. Pots indultar o no indultar, el que no pots fer és indultar condicionalment. Un indult revocable és un subtil i perillós parany per a la REEDUCACIÓ pròpia dels CAMPS DE CONCENTRACIÓ que tant agraden als jueus... sí, al capdavall, la mentida dels camps i de l’extermini els ha fet tenir-nos amb la soga al coll. Què us penseu! D’idiotes, no en són, els jueus! Malvats fins a la perversió, sí; però idiotes, no. Ni imbècils, no són. Tampoc genis ni portents intel·lectuals, perquè la genialitat i la qualitat intel·lectual són lligades indissolublement al bé, a la bellesa i a la veritat, tres paraules que no existeixen en el lèxic del món psicopàtic dels nassos.

Tanmateix, no dubteu que els catalanets acceptaran la llibertat (el sotmetiment perpetu) i així faran que la Soroslàndia catalana s’emmotlli en la Soroslàndia espanyola per a major glòria de la colònia de la RAÇA SUPERIOR. El Pétain de Pineda i el Menja-senglars segur que hi estan d’acord. D’aquesta manera, les tietes diran: «Ai, fixa’t, pobres.» «És clar, ara no poden parlar; perquè si no, els engarjolen.» «Ai, sí, que no diguin res, que la ‘llibertat’ és el màxim bé de la vida.» «Ai, sí. Que callin i siguin lliures.»

Espero que us hagueu adonat de la gravetat del darrer paràgraf.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada