divendres, 28 de gener del 2022

CAMIONS CONTRA ELS VIRUS

 

Qui ens havia de dir que la millor manera de lluitar contra els virus era amb camions! Els canadencs i nord-americans han començat la revolució definitiva contra els pedòfils que els governen, si bé la iniciativa de moment va dirigida contra la puteta canadenca. De resultes d’aquesta iniciativa, se n’ha posat en marxa una de similar a Europa amb la intenció de rodejar el Femer Europeu; espero que amb les mateixes demandes dels canadencs, o sigui, la immediata renúncia dels criminals que han participat en el genocidi de les respectives poblacions i el pitjor atemptat contra les llibertats mai vist al planeta. Certament, la gent ha obert els ulls i els assassins dels governs hauran de dimitir i posteriorment passar comptes amb el poble, el qual, és el meu consell, no ha de tenir cap pietat, perquè el principi fonamental de la justícia és l’equitat; suposo que m’enteneu.

Un parell d’enllaços on es veu la caravana de camions al Canadà i el començament de la iniciativa a Itàlia.

https://t.me/resurgente2020/30972 i https://t.me/RosselloCM/57075.


La mentida fa aigües pertot arreu, com ho demostra la pocavergonya del següent cagaguano, corresponsable de genocidi, i que no haurà de ser exonerat de les responsabilitats quant a informació tòxica, i al qual, si salva el coll, li hauria d’estar prohibit tot treball que tingui a veure amb les lletres. Ja que per a fer-les servir cal intel·ligència i principis, les dues virtuts que l’impresentable no tindrà mai, que potser per això el seu cognom és ‘criado’ i treballa al diari sionista espanyol per excel·lència ‘El País’.

https://t.me/resurgente2020/30912?single


Amb tot això, qui comença a témer-se el pitjor és la gran sacerdotessa negra del Femer Europeu, la bruixa Ursula von der Leyen, a la qual demanen els documents que signà amb el terrorista i genocida Albert Bourla, amic personal de la bruixa, https://www.dailymail.co.uk/news/article-10451919/EU-watchdog-orders-Ursula-von-der-Leyen-hand-secret-texts-sent-Pfizers-CEO.html. I a més a més de la indefensable postura de la genocida en els crims de lesa humanitat contra Europa, li creixen nans arreu, perquè l’europarlamentària Clare Daly li dóna un bon repàs amb relació al teatre ucraïnès i rus i la vergonyosa i lamentable posició del Femer Europeu, el prostíbul jueu al continent. La soga cada volta prem més el coll de la khàsar. No dubto que el verí que corre per les venes li impedirà de rendir-se i que si ha de morir, morirà matant; però segons que sembla, la sacerdotessa dels inferns comença a veure que se li mou el terra sota els peus.

Clare Daly: https://t.me/RosselloCM/57046.


I conclouré amb la referència obligada a Argimon I, El Gran, el primer infanticida massiu de casa nostra per a major glòria de la raça superior. En la primera notícia, una propagadora de femta cagaguano, ens diu que al país Jesuïta Basc i als països jueus de Catalunya i València, els ingressos de menors de 10 anys s’ha multiplicat per tres. Ben juro que no desitjo que cap nen es mori pels verins inoculats pels respectius governs, si bé ja hi ha a Vaers un seguit de notificacions mortals quant a nens vacunats. Ara bé, amb el primer nen mort, Argimon I, El Gran, ha de ser jutjat per assassinat en primer grau, i si n’hi ha més, per genocidi. Però ara, primer, la notícia:

https://t.me/elinvestigador_org/9113

Tot seguit, un cartell contra els criminals que han de ser jutjats per genocidi i lliberticidi, i que si són – com ho seran - trobats culpables, han de respondre amb la vida pels seus execrables crims.

https://t.me/NANOMNOTICIAS/6138

I ara, les proves de genocidi del criminal de la ‘sanitat’ de la Genociditat de Soroslàndia, que està tota implicada en el genocidi català, amb el mamarratxo del menja-senglars sionista i jesuïta al capdavant.

La cagaguaneria sionista de ‘La Vanguardia’ explica clarament l’efecte de les miocarditis en els enverinats pels governs occidentals:

https://t.me/RosselloCM/57019

Que no saps llegir, ho sé. Però, no hi ha ningú que et pugui llegir les notícies?

I ara, una altra que clama al cel. L’OMS, sí, l’organització genocida dirigida pel goril·la mascota del psicòpata Gates, NO RECOMANA L’EXPERIMENT TÒXIC ALS NENS MENORS DE 12 ANYS, perquè no ha estudis ni dades sobre la seguretat del medicament verinós. I tu, Argimoneta de les calcetes als turmells per a glòria dels jueus i del compte-corrent, els fas fer cua per a inocular-se el verí. UN NEN MORT I NO HAS DE VEURE MAI MÉS LA LLUM DEL SOL.

https://t.me/resurgente2020/30907

Els directius de TOTS ELS COL·LEGIS DE MATA-SANS són còmplices del GENOCIDI. La pena capital ha de ser la pena en justícia per la mortaldat consentida i remunerada, junt amb la confiscació de tots els seus béns. No hi ha cap femer d’aquests que no estigui exclusivament integrada per escòria humana.

Finalment, un breu vídeo on s’explica el procés de destrucció psicològica que han executat tots els governs occidentals – avui psicòpates, terroristes i traïdors-, i que jo dedico especialment a tota la púrria de la Genociditat de Soros, perquè sàpiguen a què atenir-se quan se’ls demani explicacions del pitjor crim comès contra Catalunya en tota la seva història (potser només superada per la dona de fer feines de l’Ajuntament, que sortosament només malmet la ciutat). Les pràctiques que són il·lustrades en el vídeo descriuen els psicòpates que ens governen.

https://t.me/RosselloCM/57035


PASSI EL QUE PASSI

CAL FER JUSTÍCIA.

PASSI EL QUE PASSI:

JUSTÍCIA NATURAL.

PASSI EL QUE PASSI.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada