dimecres, 5 de gener del 2022

DESOBEDIÈNCIA I DEFENSA PRÒPIA


El conflicte s’accelera, els sicaris polítics i criminals dels governs estan posant tota la carn a la graella, abans que en justícia el poble els arresti, els jutgi i els pengi. Avui veurem un seguit de notícies i informacions que demostren que la guerra no l’hem perduda i que ara comença l’hora de la veritat, i que, encara que ens serà difícil d’acceptar comportaments agressius per part nostra contra els criminals, seran inevitablement necessaris. Com he escrit diverses vegades, els polítics, els sanitaris i els cagaguano, han de ser ajusticiats per crims de lesa humanitat: per terrorisme, per enverinament i genocidi, per atemptat intolerable contra la llibertat de les persones, per violació dels principis constitucionals i dels drets humans; i entre els delictes menors però no menys importants: segrest, coaccions, etcètera. Avui, el fet de matar polítics i policies no pot ser cap crim, sinó motiu de reconeixement públic i premi. Ells són els pitjors criminals que han trepitjat el nostre continent. No ho oblideu: estem en guerra: el sionisme internacional contra l’home blanc. Però, vegem-ho:

Aquestes declaracions del director executiu d’una companyia d’assegurances ens demostren, sense cap gènere de dubtes, el genocidi dels polítics (augment d’un 40% de morts), i per això, tots els polítics han de pagar els seus crims amb la vida i el patrimoni, només exceptuats aquells que hagin mostrat i puguin demostrar l’oposició activa contra la tirania sionista:

https://t.me/RosselloCM/55632


Abans de continuar, fem una mica de memòria. Els jueus foren els qui fundaren els Estats Units, que convertiren en la primera corporació mundial. Per què ningú no parla de l’extermini i genocidi que els jueus cometeren amb els indis americans? No hi ha poble més sàdic que el jueu, i encara que aquestes escombraries es vesteixin de perseguits, són els pitjors criminals de la història mundial; que no per res la gran majoria de pobles els ha expulsat dels seus territoris. Potser ara ja no cal l’expulsió, i convé acabar la ‘suposada’ feina que deixà inacabada el III Reich. No us enganyeu, no és un crim, és la garantia de la llibertat de tots els pobles del món. L’ENEMIC ÉS EL JUEU.


Ara, continuem amb la demostració del pèrfid crim de tots els polítics titelles i imbècils que han estat apujats pels jueus al control dels països, contra la voluntat dels pobles respectius mitjançant l’engany de les eleccions. Només amb el següent enllaç, amb aquest detestable atemptat contra la vida dels nens, no poden tenir perdó, de cap de les maneres! I ja sabeu que els jueus tenen passió pels nens, els encanta violar-los i matar-los, com ho demostren centenars de màfies com Pizzagate, Jeffrey Epstein, les nenes d’Alcàcer, el Talmud, etcètera. Amb aquesta prova de malmetement dels nens, el futur del país, TOTS EL GOVERNS SÓN CULPABLES D’UN CRIM QUE NOMÉS ES POT PAGAR AMB LA VIDA. El poble els ha de jutjar, sí; però després els ha d’ajusticiar. Ho sents, estimada? Comenta-li-ho al mamarratxo i a les prostitutes de sant Jaume i als insectes de l’urinari públic. I recorda’ls: no cal que facin testament.

https://t.me/RosselloCM/55638

Si això no és una barbaritat, què ho serà? Estan desgraciant els nostres fills, les pròximes generacions, el futur, per a gaudi i fruïció de la raça superior.

Aquests tipus de meuques són els sicaris dels jueus:

https://t.me/RosselloCM/55646, bé, això és exactament una paraplègica cerebral, que per això ha estat triada per la raça superior, i pagada d’acord amb el nivell de descomposició cerebral.


Apart dels polítics, cal no oblidar TOTS ELS COL·LEGIS DE GENOCIDES DE BATA BLANCA. Cap mata-sans de Col·legi ha d’eludir l’execució pública, cap ni un. I aquí no hi ha ni una sola excepció. Volem metges, no sicaris criminals, i els col·legis de metges són institucions criminals, farcides de meuques i retardats intel·lectuals, vanitosos idiotes i sacs d’escombraries i putrefacció ètica. Vegeu què diu l’assassí del col·legi de metges de Burgos:

https://t.me/RosselloCM/55630

La pena de mort és un premi.

I què dir del Femer Europeu, amb la Gran Bagassa i Sacerdotessa Negra Khàzar al servei de Satanàs, al capdavant. Tot el Femer Europeu ha de ser cremat amb les meuques dins. Només en traurem la gran sacerdotessa i els pallassos del règim tirànic del NOM europeu, el belga dròpol i el babau del Sassoli, perquè ens facin gaudir d’un dia de goig i llibertat. Cal tornar a cremar les bruixes i els bruixots!

https://www.elperiodico.com/es/internacional/20210609/parlamento-europeo-da-luz-verde-11806910

Això és el que és el Femer Europeu. De sempre he pensat que aquesta barbaritat política, només digna de ments deficients i malaltes, destruiria Europa. El temps m’ha donat la raó. Ara cal que els que han destruït la nostra cultura paguin pel seu imperdonable crim. Europa és història, i els seus dirigents i parlamentaris (llevat d’honroses excepcions) són carn de patíbul per ALTA TRAÏCIÓ A EUROPA I ANIQUILACIÓ DE LES LLIBERTATS AL SERVEI TRAÏDOR DEL SIONISME INTERNACIONAL.


I finalment, vegem com la guerra comença a mostrar els primers enfrontaments:

A França, la puteta privada dels Rothschild, després de fer-los el servei com a meuqueta obedient, comença a tenir problemes; que espero que se li acabin quan a la Bastilla li separin el cap del coll.

https://t.me/resurgente2020/29767

A França, el poble amant de la llibertat, això no obstant, encara hi resten francesos, fins i tot en la política. Cal imposar la pena capital a tots els traïdors als principis de la República.

https://t.me/resurgente2020/29772

Comencen els primers sabotatges contra aquesta arma de control sionista?

https://t.me/resurgente2020/29825

Què esperen els francesos a guillotinar la puteta privada dels Rothschild?

A Àustria, comencen a comprovar que el poble austríac no se sotmetrà a l’escòria jueva:

http://ramblalibre.com/2022/01/03/austria-repliega-velas-no-habra-pinchazo-obligatorio-los-globalistas-no-saben-donde-esconderse/

Però les escombraries sionistes no cessen en la repressió. Aquí teniu un altre que li estarà molt bé la soga al voltant del coll, guanyada amb tot l’esforç de la deficiència mental irreversible: https://t.me/resurgente2020/29775. Cal l’extermini de tots els imbècils del món! Aquest, amb la cara, paga. I ja us dic jo que hi haurà feina. Potser ens caldran un parell d’anys, per molta pressa que ens donem, per a netejar el món de fems.

Al Canadà, la meuqueta Trudeau, potser després de violar algun nen i segur que en acabat de fer el servei a l’amo jueu, continua, com a bona prostituta i sicària que és, obeint la destrucció del seu país. Aquesta bèstia infame ha de ser executada, i m’agradarà de veure la cara de la bagassa quan s’enfronti al patíbul; no dubto que la veurem plorar. No és que em faci fàstic, sinó que crec que és un ésser que només amb la seva extinció és possible la vida al Canadà. La indignitat i insolència d’aquesta meuca amant dels nens no pot tenir ni perdó ni ajornament:

https://t.me/elinvestigador_org/8623

Mireu-li la cara de subnormal. Si la deficiència mental la porta escrita a la cara, el molt retardat!

I aquí, algú, infinitament més intel·ligent que la puta dels jueus, que l’engega a pastar fang. Tanmateix, no només ens val enviar-los a pastar fang, cal l’extermini.

https://t.me/resurgente2020/29768

Als Estats Units del pedòfil i babau Biden, un dels criminals més notables de la notable història criminal de la Corporació Americana dels Jueus, comença a veure que la victòria dels seus amos no serà pas tan fàcil:

https://t.me/elinvestigador_org/8626

Després de matar un bon nombre d’aviadors, els aviadors ja han dit prou. Recordeu que això és una genial idea dels jueus, amants d’espectacles de sang, terror i mort, que és l’única cosa que els fa feliços.

A Alemanya, el mal que ha fet el sac d’escombraries sionista de l’escòria Merkel, no ha de tenir perdó del poble alemany. La policia sionista s’ha convertit en el pitjor enemic dels alemanys, i això és només la venjança del femer sionista a l’alliberament del Reich de la putrefacció jueva que infectava tot el país. Cal que els alemanys diguin prou i tornin a descobrir que veritablement el seu més perillós, sanguinari i subtil enemic és la raça superior. Vegeu com actua la policia ‘israeliana’ a l’ocupada Alemanya:

https://t.me/resurgente2020/29771

https://t.me/RosselloCM/55626

https://t.me/resurgente2020/29778

Mentrestant, a Finlàndia, es fan passes enrere que no agradaran als assassins jueus:

https://t.me/resurgente2020/29774

I per concloure, dues escenes que ens mostren el camí. La policia són els gossos sense cervell que protegeixen les putes de l’harem i fan possible tot el crim contra Europa (fixeu-vos que tot passa a Occident, entenent-hi la cultura occidental i cristiana... Pregunteu-vos: per què?). Vegem aquestes esperançadores imatges:

A Ucraïna:

https://t.me/RosselloCM/55618, aquest és el camí.

I a l’Anglaterra de la Rata Majestat i la Bruixa despentinada:

https://t.me/RosselloCM/55617

TOTS A UNA CONTRA ELS CRIMINALS UNIFORMATS I GOSSOS DE LES RATES, DIRIGITS PER LES ProstituTES més indecents que ocupen ELS GOVERNS.


O ELLS O NOSALTRES.

ELLS US VOLEN MORTS.

NOSALTRES ENS HEM D’AVANÇAR.

NOMÉS UN EXÈRCIT SOBREVIURÀ.

SI ELLS VENCEN:

L’ESCLAVATGE SIONISTA SERÀ L’IMPERI MUNDIAL.

SI VENCEM NOSALTRES:

L’EXTERMINI JUEU GARANTIRÀ UN MÓN DE JUSTÍCIA.

DESOBEDIÈNCIA, SÍ.

PERÒ TAMBÉ

DEFENSA PRÒPIA.

EL TEU GOVERN ÉS EL TEU BOTXÍ,

EL METGE, EL TEU ASSASSÍ,

EL POLICIA, EL TEU ENEMIC,

UN CAGAGUANO, UN IMBÈCIL PERILLÓS.

LA BATALLA DEFINITIVA HA COMENÇAT.


NI PER ESPANYA NI PER CATALUNYA,

NI PER ALEMANYA NI PER FRANÇA,

PER EUROPA I PER LA SEVA CULTURA

CAL ERRADICAR LA MALALTIA SIONISTA,

I EXTERMINAR ELS SICARIS

ARTÍFEXS DE LA ‘GRAN TRAÏCIÓ’

ALS PRINCIPIS EUROPEUS

DE LLIBERTAT, DIGNITAT I INDEPENDÈNCIA.

NO SÓN NOMÉS ELS ENEMICS,

SÓN ELS TIRANS, ELS GENOCIDES,

LA PITJOR MALALTIA PATIDA AL NOSTRE CONTINENT.


PER EUROPA,

TOTS ELS CIUTADANS

CONTRA ELS TRAÏDORS

I

ELS AMOS JUEUS,

LA PESTA DEL MÓN.


Argimon I, El Gran, estimada genocida, no me n’oblido, de tu. Té: dues proves més del genocidi. No vull que te’ns escapis, bonicota, has de ser una de les estrelles del dia de la Festa de la Llibertat.

https://www.redaccionmedica.com/secciones/cardiologia/el-riesgo-de-miocarditis-aumenta-con-las-vacunas-arnm-y-crece-en-cada-dosis-1174

https://t.me/elinvestigador_org/8654

Ai, xatona, quines coses més aberrants que fas amb aquesta carona de tanoca!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada