dissabte, 1 de gener del 2022

L’ANY DE LA VERITAT


Bon any als homes de bona voluntat, i que aquest any sigui el darrer per a tots els sinistres servidors de Satanàs. La IMMENSA MENTIDA és una evidència irrefutable, i tots els ‘conspiradors’, per aquesta raó, són reus de crims de lesa humanitat per GENOCIDI I LLIBERTICIDI; crims d’una magnitud insòlita en tota la història humana, que per dignitat i amor a la nostra espècie, exigeix l’extermini de totes les hosts infernals que han volgut, i encara volen, la nostra destrucció. Per sort, tots van uniformats: o de policies, sicaris del terror; o de paràsits socials, polítics, genocides i lliberticides en actiu; o de mata-sans, botxins i carnissers; o de jutges, sacs d’excrements dissimulats amb togues i punyetes; sense oblidar els cagaguano, una rara espècie de lloros-rata; ni tampoc, les insignes prostitutes de les grans cases de bagasseria jesuïta, una mena de llimacs-medusa, una espècie de baves sense cervell, que per això i perquè no tenen més coneixement que la suprema ignorància, no han obert la boca i continuen esclavitzant i sotmetent els estudiants a l’ensinistrament envers l’adoració a la ‘veritat’ de la raça espúria i assassina dels asquenazites.

Aviat començaran a enverinar els nens en massa, i començaran a caure els enverinats, i augmentaran les restriccions i pressions polítiques i policíaques d’aquest règim tirànic sionista, per tal d’imposar el control absolut de la població supervivent i el Nou Ordre Mundial, decidit pels més grans criminals de la Història contra la voluntat de la immensa majoria de la població, encara que molts d’ells ja hagin estat abduïts i acceptin ser esclaus, si se’ls deixa viure. Tanmateix, els pura raça no acceptaran l’esclavitud i moriran defensant la llibertat i la dignitat que tota l’escòria de més amunt maldaran per esborrar de la faç del planeta. Però, que no se les pintin tan alegres, que encara no hem dit l’última paraula. Ells estan contra les cordes, tots els assassins dels governs saben que el goyim ho sap, i que sap que aquests goyim traïdors els estan venent per un plat de garrofes, i a mesura que la tirania haurà de mostrar la cara més intransigent, augmentarà l’exèrcit d’alliberament que haurà de vèncer la tirania jueva i jesuïta, amb la colla de retardats maçònics, per a fer-los el judici de tràmit abans de procedir a l’extermini públic, en actes de magnitud i categoria de gran festival, amb focs artificials, paradetes de tot tipus, atraccions i espectacles diversos, en la gran festa de la Humanitat: la destrucció del poble de Sió.

TINGUEU CONFIANÇA,

CADA DIA EN SOM MÉS.

ELLS HAN ESTAT DESCOBERTS,

I MÉS ES DESCOBRIRAN.

PRIMER, DESOBEDIÈNCIA,

DESPRÉS, LA SEVA RENDICIÓ,

I FINALMENT, L’ALLIBERAMENT:

L’EXECUCIÓ DELS ASSASSINS DE LA LLIBERTAT.


Vernon Coleman és del meu parer:

https://t.me/resurgente2020/29658

A Knoxville, suposo que als EUA, a l’organització d’extermini Planned Parenthood algú li ha calat foc: El foc purifica. Que per això els pecadors van a l’Infern.

https://t.me/resurgente2020/29672

I a Austràlia, també sembla que els ha donat la dèria de purificar amb foc els símbols de l’estirp satànica, i així lluïa l’urinari públic de Camberra:

https://t.me/RosselloCM/55457

Llàstima que les rates no fossin dins del cau!

A Nàpols, on regna el tirà Draghi, delinqüent comú i sicari criminal del sionisme a Europa i Itàlia, la gent comença a mostrar la disposició que té a seguir les ordres dictatorials del tirà, que espero que aviat veurem en la mateixa instantània que féu famosa Mussolini:

https://t.me/RosselloCM/55497

I penseu que a Itàlia, l’escurçó sionista ha convertit el seu poble en miserable, en exigir el Passaport Goyim per a treballar, la qual cosa, és prou per penjar-lo en públic, i no cal ni judici, l’evidència manifesta del crim ofèn la Justícia:

https://t.me/RosselloCM/55495

I a Holanda, seu sionista per definició del cau de rates jueves, els sicaris criminals polítics han decidit l’enverinament massiu i el sotmetiment forçat dels seus ciutadans:

https://t.me/elinvestigador_org/8546

Tanmateix els holandesos no estan disposats a sotmetre’s al femer sionista:

https://t.me/resurgente2020/29665

Aquests són els símbols de la resistència, i els jueus ho saben i les meuques comencen de tenir por, perquè saben que són morts si no acceleren l’extermini, i que accelerant-lo, també ho seran. Només poden decidir si volen morir a mans jueves o patriotes. A mi, personalment, se me’n fot. M’agradaria fer la festa, perquè seria un exercici extremadament didàctic per als nens sodomitzats amb el morrió, però si els pelen els mateixos jueus, ja que en tenen tanta pràctica, doncs, res; al cap i a la fi, no us amoïneu que hi ha tanta carn de foguera que no se la poden acabar els jueus sols. Festa en tindrem, no ho dubteu!

I a Alemanya? Què hi ha del règim tirànic que ha deixat la meucassa pudent de la Merkel, l’enemiga dels alemanys i sionista fins al clítoris:

L’assassina ha provocat un excedent de 30000 morts a Alemanya; tot sigui per servir les forces jueves!

https://t.me/resurgente2020/29597

I tot gràcies a la col·laboració del paraplègic cerebral del pròxim enllaç, titulat extensament per les bagasseries jesuïtes, el primer dels genocides europeus que hauria de ser executat i la seva execució retransmesa en directe a tota Europa:

https://t.me/resurgente2020/29644

I perquè vegeu fins on pot arribar la dictadura Alemanya, que converteix el règim d’Adolf Hitler en un magnífic i bell moment de pau i creixement, vegeu la immundícia dels seus dirigents actuals, que volen estampar en els bitllets de la República els rostres dels assassins de Moderna, els turcs que han dissenyat l’enverinament massiu dels europeus. I no oblideu que la raça bastarda dels asquenazites té origen al sud de Turquia, encara que després adoptessin la religió dels jueus.

https://t.me/resurgente2020/29673

Ja és tradició que tots els criminals estampin les seves carotes a la moneda, és una tradició molt criminal i practicada des de l’antiguitat.

I ara, un simpàtic acudit, que representa molt bé què volen fer l’escòria traïdora d’Alemanya amb els alemanys, per a major glòria de l’execrable i ignominiós poble elegit:

https://t.me/RosselloCM/55485

L’objectiu és aquest, que per més esfereïdor que sembli és el gran regal que les escombraries jueves volen per als seus goyim estimats. No oblideu que la Xina és el model del NOM. Mao fou l’artífex del somni destructor jueu de la mil·lenària cultura i civilització xinesa:

https://t.me/RosselloCM/55455


Fem una pausa i canviem d’aspecte en el tema.

La revista Discovery Salud publica aquest gener el seu darrer número. És una pena que l’única revista que ha defensat la veritat hagi de tancar per les insuportables pressions dels sicaris dels criminals jueus. El meu reconeixement per la tasca i el coratge del seu director, José Antonio Campoy, que des del primer moment ha lluitat per denunciar el crim contra la Humanitat i les proves irrefutables del genocidi i la col·laboració de totes les meuques, bagasses, prostitutes, golfes, putes i meretrius goyim.

https://t.me/resurgente2020/29554

Ara, per corroborar aquesta informació, escoltem en Robert F. Kennedy Jr. que ens explica detalls prou interessants del genocida dels Estats Units des dels anys 90, Anthony Fauci, la rata sionista. Sobre les seves espatlles pesa l’assassinat de més de 3 milions de persones, només amb la SIDA, i com sigui que la barbaritat criminal de la Covid, ara encara, la desconeixem, no podem afegir-hi el nombre escandalós que l’enverinament massiu que aquest magne genocidi pot provocar, però que excedirà per molt la matança que féu la rata sionista amb la SIDA.

https://t.me/counterpropaganda20/6177

I per a la demostració de com els criminals amb bata blanca assassinen la gent, a tant la inoculació, vegeu les dades que, val a dir, són d’un mòbil sense que hi posi la font. Tot i això, la credibilitat de la notícia ve fonamentada pels diners que els genocides dels governs donen als cagaguano terroristes, o el que la indústria de la farmàfia paga als seus sicaris de bata-blanca, els mata-sans:

https://t.me/NANOMNOTICIAS/5412

I aquí vegeu el sac d’escombraries de la minyona dels mafiosos de La Caixa, com enganya perquè la gent no relacioni l’enverinament per vacunes amb l’assassinat que fan els governs. Només per aquesta notícia – mal redactada; no demanem als imbècils que sàpiguen escriure – el presidi perpetu de la minyona, no pot tenir rèplica.

https://www.elnacional.cat/ca/salut/detecten-canvis-teixit-cardiac-patit-covid-19_689309_102.html

No es pot ser més repugnant ni miserable, José Antich, minyoneta esverada!

Vist tot això, recordem els rostres dels criminals que dirigeixen l’operació, als quals, tot sigui dit, l’execució és un insult. Jo sóc partidari de l’empresonament a mort dels grecs: en una cel·la, sense menjar, sense aigua, sense orinal, sense llit, sense roba. I un canal d’Internet, que com al Gran Germà, que tant els fascina, els gravi les vint-i-quatre hores, mentre durin. Així ells no moririen sense aprendre i reeducar-se, que és l’objectiu dels empresonaments, i comprendrien què volien fer. S’ha d’educar, sobretot, educar. I qui vulgui veure’ls, podrà veure’ls; i qui no, no. Tanmateix, no crec jo que mai a la història hi hagi hagut una pràctica més humana i comprensiva amb la màxima que la presó ha de servir d’alguna cosa. Ells aprendrien en la pròpia pell allò que volien fer als altres, la qual cosa no pot ser més instructiva i positiva.

https://t.me/RosselloCM/55445

No et confonguis, són els de dalt. No ho dic per vosaltres, estimats lectors, sinó pel genocida Argimon I, El Gran, l’enverinador de nens, que el molt imbècil necessita que li ho expliquis tot amb dibuixets i de manera molt, però molt, explícita, que el pobre té la neurona paraplègica excitada i amb tants de bitllets plens de sang, no para atenció a res més que a l’ordre de la neuroneta malalta: ‘no paris, no paris, no paris’; que per aquesta raó, s’ha hagut de comprar per Nadal un armari, que a la tauleta de nit no li cabien les comissions pels assassinats.


I conclouré amb la notícia més important, i que no crec que hagi sortit en cap dels papers higiènics dirigits pels sicaris cagaguano de les rates jueves, ja sigui la minyona, l’optimista etern o qualsevol de les televisions que intoxiquen la gent. Per si no ho sabeu, la proxeneta Guislaine Maxwell, filla de delinqüent i criminal, ha estat trobada culpable de cinc de les sis acusacions, i haurà d’afrontar de quaranta a seixanta-cinc anys de presó pels seus crims al costat d’Epstein, el cap visible de TOTA L’ORGANITZACIÓ CRIMINAL DE TRÀFIC DE DONES, DROGUES I PEDOFÍLIA QUE DIRIGEIX L’ESCÒRIA SIONISTA. Vegeu aquest vídeo, i després pregunteu-vos per què aquesta xarxa de crim mundial no té lloc als papers higiènics dels jueus. La resposta és clara i evident: ELLS SÓN ELS CULPABLES, ELS DESTRUCTORS DE LA CIVILITZACIÓ, i no us ho diran a la cara, us mataran, us arruïnaran i us humiliaran, i quan us queixeu, us trauran les patètiques imatges dels camps de concentració on ‘suposadament’ els alemanys feien el que fan ells... No us resulta sospitós? La maldat d’un sol jueu equival a la maldat de mitja humanitat goyim. Ells són el mal del món, i aquesta notícia repugnant, de crims repugnants, digna del més baix de l’escala ètica, ho demostra. I això que no s’hi diu res dels vuit milions de nens que aquestes rates de l’Infern segresten en el món, per a fer els sacrificis a les Potestats Infernals que els governen. Per què ningú no es pregunta per aquest crim, execrable entre els crims execrables? I sabeu qui els comet, aquests crims? Els bons i perseguits jueus, els filantrops que tant ens estimen.

https://t.me/RosselloCM/55471

ELS JUEUS SÓN EL MAL DEL MÓN.

ELLS US ROBEN I US MATEN.

TOT EL QUE SURT DE BOCA D’UN JUEU

ÉS MENTIDA: ÉS EL MAL.

COMENCEM A ASSENYALAR-LOS,

I VEUREU COM EN QUATRE DIES,

EL MÓN ES TORNA TOT SOL HABITABLE.

TANMATEIX, RATES DE L’INFERN:

EL GOYIM HO SAP.

POTSER NO EXTERMINAREU LA RAÇA BLANCA

AMB ELS VOSTRES VERINS,

POTSER NO ESCLAVITZAREU LA RAÇA BLANCA

AMB EL REPUGNANT ‘PLA KALERGI’,

POTSER NO SEREU ELS HEREUS DE LA TERRA,

SI NO ÉS DESSOTA D’ELLA:

QUE AIXÍ SIGUI

PELS SEGLES DELS SEGLES,

AMÉN.


FEM ENTRE TOTS POSSIBLE

QUE EL 6 DE JUNY D’ENGUANY

(6 – 6 - 6)

LES POTESTATS INFERNALS

I ELS SEUS SICARIS ESCLAUS,

SIGUIN TOTS UN

EN EL MÉS FONS DE L’INFERN.


ELLS SÓN EL VIRUS DEL MÓN,

LA MALALTIA DEL PLANETA:

EL MAL I LA DESTRUCCIÓ,

LA HISTÒRIA ENS HO DEMOSTRA

I LA SEVA INSOLÈNCIA

ENS HO CANTA A LA CARA:

FINS QUAN?


NO VOLEM EL SEU MÓN D’ESCLAVATGE,

NO ELS VOLEM COM ESCLAUS TAMPOC,

ELS VOLEM ON HAN DE SER,

AMB ELS SEUS AMOS I SENYORS

PELS SEGLES DELS SEGLES,

AMÉN.


P.S. Acabo de llegir l’article del sempre recomanable Thomas Harrington al Vilaweb: https://www.vilaweb.cat/noticies/seguidisme-trist-fatal-europa-opinio-thomas-harrington/. Llegiu-lo, i adoneu-vos que ens parla de l’Estat Profund, els jueus, que són els amos de la Corporació dels Estats Units. Ell escriu en un mitjà públic i si ho digués com és, l’endemà perdria la feina o la vida, que amb els jueus mai no se sap. Els constants crims que atribueix als EUA i al seu imperi, traslladeu-los a la realitat de la Corporació EUA, i veureu que els amos són els que dirigeixen les matances que tant els agraden. Sabíeu que amb Saddam Hussein i Muamar El Gadaffi, Iraq i Líbia no tenien els Bancs Centrals controlats per la banda assassina Rothschild? I si molt no m’equivoco, Síria, tampoc. Lligueu les peces i sempre trobareu darrere de tot mal i de tota matança, els fotuts nassos dels jueus asquenazites.

ENS ESPEREM MESOS DURS:

L’HORA DE LA VERITAT.

LA PUTREFACCIÓ DE L’ENEMIC

ÉS TEMIBLE,

PERÒ SENSE LA NOSTRA POR,

ESTAN PERDUTS...

I HO SABEN.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada