dissabte, 15 de gener del 2022

ELS PSICÒPATES, EN PROBLEMES

 

La magnitud de les protestes arreu d’Europa i ja a Espanya, així com les actituds violentes de la gent contra l’escòria política, està fent que els psicòpates hagin donat una passa endarrere, encara que, no per això, deixaran de prémer els seus assassins a sou, com el gos de Soros, els mamarratxos dels regnes de taifes o el genocida Argimon I, El Gran; els quals, només tenen una sortida: tirar endavant. Cada volta crec més que els psicòpates estan a punt de deixar caure les putetes dels seus harems, perquè la gent se saciï del desig de venjança contra els traïdors i genocides que han enfonsat les economies nacionals i s’han fet un fart de matar gent amb tòxics i teràpies letals, apart de mentir, mentir i mentir. Cada volta crec més que els lliuraran al poble, alhora que invocaran l’ONU (Organització criminal per excel·lència des de la II Guerra Mundial) perquè es converteixi en el centre d’operacions per a la ‘recuperació’ dels països del món, o sigui, per acabar de sotmetre’ls a la tirania NOM. Al cap i a la fi, els psicòpates són els primers que saben que si cal eliminar els deficients mentals, els polítics han d’estar en els primers llocs de la cua. Això no obstant, és cert que comença a haver moviments en seus judicials que comprometen les intencions dels psicòpates: sigui el cas del tarat fill de la Rata d’Anglaterra, imputat per crims sexuals; sigui la negativa del Tribunal Suprem americà a permetre la inoculació obligatòria que volia el pedòfil Biden; siguin les sentències més habituals de negativa judicial a l’enverinament dels nens, després de la demanda d’un dels progenitors; o la negativa del Tribunal Suprem de França als morrions al carrer pel fet de violar la llibertat individual... Ja veurem si són els típics jocs d’ombres que ens fan les elits, o si és el cas que, veritablement, comencen a perdre aquesta primera batalla; que no la guerra, almenys, encara. Estarem alerta del que passi. Avui però, ja podem aportar prou informació indicativa de per on poden anar les coses:

La policia britànica ha fet una crida a la població per poder començar una investigació criminal relacionada amb l’enverinament amb els tòxics jueus (no oblidem les festes de la bruixa despentinada; la inconsciència dels tarats els posa la gent en contra, i de mica en mica, les forces de seguretat dels Estats, que, pel que sigui, són una miqueta limitats, i els costa de veure-ho, perquè de tan acostumats a obeir ordres i no pensar, se’ls fa complicat d’adonar-se del genocidi mundial):

https://t.me/elinvestigador_org/8843

La magnitud dels crims de TOTS ELS POLÍTICS OCCIDENTALS és escandalosa i imperdonable. Aquí teniu el seguit de violacions i delictes contra els fonaments del dret i les llibertats consagrades en constitucions i tractats internacionals dels quals els assassins dels governs són inexcusablement responsables:

https://t.me/RosselloCM/56290

Podríem dir: Hi ha alguna llei que no s’hagin passat per l’engonal, els criminals?

I com sigui que tinc una especial estimació i moltes més ganes al genocida Argimon I, El Gran, ara us poso un seguit d’enllaços on la culpabilitat de crims contra la humanitat i infanticidi són absolutament irrefutables, perquè si jo conec aquestes notícies i declaracions, d’homes consolidats en les seves carreres d’investigació i amb una experiència que ja li agradaria al mata-nens Argimon; com és que ell no les coneix? Sinó és que les ignora expressament per tal de rebre la comissió en el sobre tacat de sang.

La immensa mentida dels asimptomàtics denunciada i declarada pel director de l’Instituto Carlos III, el senyor Cristóbal Belsa, al qual, no estaria de més que algú li preguntés si li ha costat dos anys d’esbrinar-ho, o és que ara vol desempallegar-se del crim contra la Humanitat, que amb el seu silenci, almenys, ha permès que es propagués sense oposar-s’hi. Però val, encara que sigui tard...

https://t.me/elinvestigador_org/8844

L’Argimon no ho sabia.

Ara la immensa mentida i la terrorífica arma sinistra per enganyar i atemorir la gent incauta, les infinitament denunciades PCR. Ho diu la mateixa rata americana, el genocida de la SIDA i d’aquest crim actual, com ho demostren aquests documents oficials sobre la mentida quant a Wuhan https://t.me/elinvestigador_org/8854. Potser ha fet les següents declaracions de tot seguit, perquè també comença a sentir la sensació d’una corda al voltant del coll? Recordeu que els amos són molt de la facècia.

https://t.me/NANOMNOTICIAS/5767

L’Argimon no ho sabia.

El doctor i professor Perrone ens il·lustra sobre la IMMENSA MENTIDA en el parlament de Luxemburg (vídeo en francès):

https://t.me/RosselloCM/56280

L’Argimon no n’ha estat informat.

El doctor Geert Vanden Bossche sobre els verins que els assassins pretenen inocular als nens:

https://t.me/elinvestigador_org/8842

L’Argimon no ho sap.

Tot seguit, uns quants enllaços que ens il·lustren dels beneficis incontestables que té enverinar la joventut i la infantesa:

https://t.me/NANOMNOTICIAS/5775, L’Argimon no veu la tele. El vídeo original dura set minuts, però he cregut que amb aquest resum n’hi havia prou.

https://t.me/elinvestigador_org/8849, Argimon, certificat per una autòpsia!

https://t.me/elinvestigador_org/8850 Argimon, certificat per un metge!

https://t.me/resurgente2020/30142 Argimon, això és el que vols que passi aquí? Ha passat a Austràlia. No s’ha de ser prudent i emparar-se en el principi de precaució, assassí?

https://t.me/resurgente2020/30144, Argimon, és això el que faràs dir als botxins que treballen als escorxadors?

https://t.me/resurgente2020/30177, Argimon, del MIT, tampoc no en reps notícies?

Apuja’t les calces, que se’t gelaran les galtetes, xatona!

Ara et trasllado un missatge coral dels ‘Biólogos por la Verdad’. Que tu saps que són uns mentiders, oi? Els amos t’ho van dir: «Tu, Argimoneta, estimadota, si vols més sobres, no facis cas de ningú que no siguem nosaltres...

https://t.me/elinvestigador_org/8855

Els has sentit?

... tu, Argimoneta, estimadota, has de fer cas del nostre guia espiritual, l’home que sap què fa, que per això l’hem guardonat amb un premi exclusiu.»

ALBERT BOURLA, EL GENOCIDA:

https://t.me/NANOMNOTICIAS/5773

Píndola i microxip. T’agrada, tirana de la Genociditat de Soroslàndia? Tu porta’t bé. Pensa en què pots arribar a guanyar, si ets bona minyona. No em diràs que no està ‘guapo’?*

https://t.me/RosselloCM/56265

I si amb això no en tens prou, llegeix, o que t’ajudin a llegir, aquest text de ‘Biólogos por la Verdad’ sobre la tortura i el terrorisme que meuques infames com tu inseriu en les ments innocents dels nens, i això que tu, ja vas per carregar-te’ls directament. No ho dubtis, xata, n’hauràs de respondre de la idiòcia, no ho dubtis.

https://t.me/RosselloCM/56285

I si penses que amb teatre ens enganyes, comença-ho a oblidar. Mira què patètics que sou, tu i els teus amos, l’exèrcit dels genocides:

https://t.me/RosselloCM/56268, quina mena de cuc deu ser aquest Albert Pérez!


* Perquè vegeu com són aquests filantrops amants de la Humanitat, que sempre diuen la veritat, que només es preocupen de nosaltres per al nostre bé, que mai de la vida han dit una mentida... o potser sí, i n’han dit la més grossa:

https://t.me/RosselloCM/56258

Aquí teniu l’’Informe Leuchter’, l’home que investigà les càmeres de gas, perquè li havia estat encarregat de fer-les als Estats Units per a l’execució de les penes de mort en alguns estats.

https://t.me/RosselloCM/56259

Res no s’ha de creure si no hi ha proves que certifiquin almenys la sospita. Podeu cercar més informació, que hi ha un documental fet per un jueu sobre els camps, que és molt esclaridor, almenys, fa evident que no hi ha cap prova que els camps d’extermini existissin. Tingueu present que són els mateixos que ara ens diuen que hi ha un virus assassí i que ens hem de posar els seus medicaments sanadors, TOTS, i que ens donaran un carnet per demostrar com som bons minyons.


I m’acomiado amb una foto que m’ha agradat força, tot i que no sigui una gran fotografia:

https://t.me/resurgente2020/30187



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada