dijous, 13 de gener del 2022

LA COVID ÉS LA GRIP


Com he sostingut des del començament de la guerra del NOM contra la població civil, la covid és la grip de tota la vida; això sí, feta servir d’excusa per a un genocidi encobert, com ho demostra la matança de vells als geriàtrics durant la primera onada – de la qual són responsables TOTS ELS POLÍTICS I SANITARIS, COM TAMBÉ ELS JUTGES, per deixadesa de funcions davant d’un extermini evident -, com ho corrobora la inoculació innecessària de verins a la població adulta, i com ara, amb l’enverinament de la joventut i els nens, se certifica; uns crims insòlits en la història humana i dels quals és un imperatiu ètic que els responsables responguin davant de la Justícia; no cal dir, que una nova Justícia, la popular, una vegada que tots els jutges hagin estat empresonats per negligència i col·laboració en el genocidi i l’extinció de la llibertat i els drets humans.

Que la Covid és la grip de tota la vida, ho diuen els mateixos assassins:

https://t.me/RosselloCM/56158, el psicòpata ho declara. Com és que no hi ha una ordre de recerca i captura contra aquest genocida?

https://t.me/RosselloCM/56171, notícia curiosa. Primer, el deficient mental, genocida i traïdor a la pàtria, Pablo Casado, què pretén? Que els amos, als quals el gos de Soros ha venut el país, el triïn com a substitut del ca? Recordeu les demandes fetes per tal d’imposar un règim tirànic, que proposava l’imbècil (i sóc generós, en el qualificatiu; que no vull insultar). Segon, una terrible malaltia com la Covid-19, comparable amb la ‘verola’, per les mesures irracionals que han estat preses per combatre-la, de cop i volta, pot ser tractada com una grip corrent? LA IMMENSA MENTIDA ESTÀ TOTA DESFILADA.

Abans de continuar amb el genocidi, poso uns enllaços que ens il·lustren la realitat criminal a la qual han servit tots els polítics occidentals, els sanitaris babaus, els excrements amb toga i els cagaguano. Per a això, llegiu aquests dos escrits veritablement suculents sobre els objectius finals de la trampa política i econòmica que pretén el control total sobre la població occidental:

https://www.globalizacion.ca/descubriendo-la-narrativa-alrededor-del-coronavirus-se-planeo-todo-cuidadosamente-analisis-de-ernst-wolff/

https://www.globalizacion.ca/el-corona-totalitarismo-y-las-masas/

He explicat moltes vegades que el sionisme vol acabar amb l’única raça capaç de mantenir les llibertats i la dignitat en el món, la blanca. I no, no som perfectes, però som l’única raça que ha evolucionat les condicions socials fins a assolir el reconeixement inviolable de la dignitat humana, o sigui, el major perill per als interessos jueus. Vegem dos exemples de la destrucció dels valors europeus que duen a terme els traïdors de cada país:

https://t.me/RosselloCM/56172, com veieu, tot dones i nens que fugen de la violència.

https://t.me/RosselloCM/56141, l’Alemanya sionista que ha deixat el sac d’escombraries Angela Merkel, comporta la pèrdua de la llibertat bàsica d’expressió en el primer país d’Europa. És urgent que els alemanys demostrin d’una punyetera vegada que són els capdavanters dels pobles europeus, perquè apart que jo els admiri, sempre han estat una referència per a la resta dels pobles del continent, i si doncs no fos per la intoxicació sionista, Europa avui seria una molt altra cosa. I escric això dels alemanys, sense voler-me oblidar dels francesos, que com els italians i la resta dels grans pobles europeus, estan demostrant que no pensen agenollar-se als criminals sionistes que han destruït la cultura europea després de més de cinquanta anys d’una corrosiva influència i corrupció sistemàtica de TOTS ELS VALORS DE LA NOSTRA CULTURA. Al capdavall, sense la intervenció sionista, els europeus no hauríem patit les dues guerres que assolaren el continent, perquè més enllà de les diferents idiosincràsies de cada un dels pobles, entre la ciutadania europea hi ha un gran respecte envers els altres europeus. Un fet que podem traslladar a casa nostra, on si doncs no fos per les pèrfides manipulacions jueves, la convivència i el respecte entre els diferents pobles de l’Estat Espanyol, seria una realitat. Cada dia estic més convençut que l’enteniment entre els espanyols i els catalans és possible, si hi ha voluntat d’enteniment, i això passa per esborrar, sobretot de la nostra terra, la ignominiosa influència de l’escòria sionista, encara que a la ‘simpàtica’ Rahola, això no li agradi.


Dit això, avui és necessari de cobrir unes informacions escabroses i profundament repugnants, que, ves per on!, enllacen amb els nostres amics, els filantrops de la pau i la salut mundial, integrats per jueus, jesuïtes i maçons. Adverteixo que les notícies són profundament abjectes, però que cal enfrontar-les perquè són la realitat que han muntat els mateixos que s’han inventat una disfressa per a la grip per tal de procedir sigil·losament a l’extermini de la raça blanca:

https://www.abc.es/internacional/abci-liberan-65-ninos-horrores-mayor-pedofila-alemania-202201131030_noticia.html, algú creu, de veritat, que la presó és la compensació per aquest tipus de crims? Només pel principi que l’execució evita qualsevol nova agressió i així la protecció dels més innocents, només per això, val la pena desfer-se de la carronya. Hi ha desviacions que poden ser tolerades; aquesta no, mai. Almenys, en una societat digna. La vida d’un nen (en aquests casos desgraciada per sempre) val infinitament més que la vida d’un monstre degenerat, que val a dir, no val absolutament res, i per tant la seva extinció ha de ser computada com la mort d’una larva de mosca. Aquest és el càrrec moral i ètic que ha de deixar en una ment mínimament civilitzada l’execució d’un pedòfil.

https://t.me/resurgente2020/30100, veieu com tot va lligat?

El Mal no pot triomfar, i em penso que aquest intent criminal d’acabar amb la vida humana i destruir-la amb l’esclavatge i el transhumanisme, com també amb la destrucció de tots els principis i fonaments ètics de la nostra espècie, no és del gust de les divinitats. D’alguna manera, sense dubte, estem rebent el seu ajut, i més d’hora que tard, podrem veure, finalment, el moment de la victòria. Després de la qual, només amb l’aniquilació absoluta de la corrupció i dels abjectes, serà possible una nova era, lògicament, no un món feliç; però si una vida que podrà tenir per fonament els valors bàsics que constitueixen la nostra més sagrada riquesa: la llibertat i la dignitat humanes.

I no us creieu que això només passa a Jewlliwood, vegeu com el sense-cervell, la medusa del País Valencià, també participa en aquest tipus de crims, que torno a dir-ho, de cap de les maneres poden tenir perdó en una ment neta i ètica:

https://t.me/RosselloCM/56170, la col·lega és una altra meuqueta de l’harem jueu. I això de la prostitució de menors sota custòdia de les autoritats autonòmiques no és només una activitat exclusiva del país dirigit per un idiota, no, això s’estén a tots els altres regnes de taifes de l’Estat Espanyol, que els jueus, els jesuïtes i els maçons fa molts d’anys que han treballat per arribar a l’arrasament de tot el país i de cada contrada. Nota: No oblideu que ETA fou una creació dels jesuïtes, que al País Basc són amos i senyors. O per què us penseu que el llimac dels inferns Urkullu, n’és el lehendakari?


No em vull oblidar dels cooperadors necessaris dels cagaguano, perquè aquestes paneroles, han de rebre el càstig merescut i viure la resta dels seus dies en cataus foscos i humits:

https://t.me/laquintacolumna/16621, de pena, de vergonya... fins al fàstic i la nàusea.

https://t.me/laquintacolumna/16605, sense paraules.

https://t.me/NANOMNOTICIAS/5724, sense paraules.


Per acabar, dedicat al genocida Argimon I, El Gran, i a tota la púrria de la Genociditat de Soroslàndia, amb el mamarratxo davant, vegem aquests dos enllaços. En el primer, la doctora Albarracín ens fa un repàs de la magnitud del crim dels psicòpates polítics comprats per Soros, els homes de les calcetes als turmells i els sobres amb sang a la butxaca; uns miserables que han de rebre el tracte equànime de la Justícia, de la justícia dels qui els paguen: Ull per ull i dent per dent.

https://t.me/RosselloCM/56176, heu sentit, meuquetes jueu-catalanes: principi de precaució.

Ells imposen l’enverinament, i com veureu en l’enllaç, si després et mors: és suïcidi.

https://t.me/elinvestigador_org/8816, aquesta és la carronya genocida que ens governa.

I finalment, un càrrec contra Argimon I, El Gran, en el qual no havia pensat, però que sense dubte es pot afegir i s’ha d’afegir a la llista de delictes i crims contra la Humanitat d’aquest desperfecte: la tortura a infants:

https://t.me/RosselloCM/56177


NO HEM GUANYAT, ENCARA.

LA IRA I LA VENJANÇA

CORROEIXEN ELS NOSTRES ENEMICS!

NO ES RENDIRAN.

INVENTARAN NOVES MENTIDES.

PROVOCARAN VIOLÈNCIA,

MISÈRIA I DESESPERACIÓ.

PERÒ... EL TEMPS CORRE CONTRA ELLS.

AVUI, JA TOT SE SAP.

EL GOYIM JA HO SAP.


Comencen a tenir por?

https://t.me/RosselloCM/56183

https://t.me/RosselloCM/56184

Cal, sobretot, tenir clar que és el poble, indistintament de creences i ideologies, qui lluita contra els criminals. Nosaltres contra ells. Si caiem en la desunió, ells guanyaran. Mai com avui hem tingut l’oportunitat de demostrar que el poble unit, la gent unida, és qui ha de governar-se i no estar sotmesa a criminals a les ordres d’assassins. La construcció d’un nou món passa per la destrucció absoluta del seu món.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada