dissabte, 8 de gener del 2022

ELS NENS, ELS MISERABLES I L’AGENDA

 

ELS NENS

Aquesta imatge representa molt bé què fan i volen fer amb els nens.

https://t.me/NANOMNOTICIAS/5598

Excel·lent discurs de tres minuts d’un pare davant d’una junta escolar a Califòrnia, feu sionista per antonomàsia de l’oest de la Corporació jueva dels Estats Units.

https://t.me/elinvestigador_org/8710

El doctor Geert Vanden Bossche, especialista en vacunes.

https://t.me/resurgente2020/29949

Evidentment, la meuca sionista Argimon I, El Gran, amb les calcetes abaixades fins als turmells, no li farà cas i executarà el pla genocida dels amos. O de què us penseu que menja, el molt abjecte?


ELS MISERABLES

Primer, la mostra de com els lacais han de pagar el benefici de la protecció mafiosa dels seus amos; tot, en to d’humor.

https://t.me/NANOMNOTICIAS/5597

Segon, un miserable ‘cum laude’, un perfecte paràsit, repugnant i perniciós. Una de les tantes escòries polítiques catalanes al servei indignant del sionisme i de l’amo Soros. El paradigma del mentider, del lladre, del traïdor; que no en va, és un dels deixebles destacats del menja-senglars.

https://t.me/resurgente2020/29953

I ara, el miserable de Rafa Nadal, el ‘pijo’ de les pilotetes, encara que sembla que ell n’estigui mancat, com podem veure i comprovar amb les seves declaracions; i tot, perquè l’obediència canina li ha reportat prou beneficis. La indigència ètica del pilotetes en rentar-se les mans en el cas Novak Djokovic, el defineix. Ho fa perquè sap que els amos li donaran un bon tros de carn, i qui sap, si encara guanyarà ‘l’entreteniment de la plebs’ del Grand Slam d’Austràlia, ara que no hi participa el millor jugador del món; que apart de ser el millor, per damunt del ‘pijo’ de les balears espanyoles i de les JONS, té dignitat; una cosa que Nadal no trobarà mai per més que la recerqui, i menys encara si la recerca a la cova d’Alí Babà del Santander i dels amos jueus de BlackRock, l’elit de la màfia.

https://t.me/RosselloCM/55888, fixeu-vos en qui és l’amic del ‘pilotetes’: el psicòpata genocida! Voleu una prova més evident que al ‘pilotetes mossega-trofeus’ li manquen uns quants bulls cerebrals?

Val a dir, que el cas Novak Djokovic no ens l’hem de creure així com així. Perquè almenys de primeres, també pertany als ‘entretenidors de la plebs’ i no hem d’oblidar com funciona el sionisme:

https://t.me/NANOMNOTICIAS/5587, tot i això, l’actitud de Rafa Nadal, el qualifica. Ja veurem si Novak és sincer o si juga al joc que li fan jugar.

I conclourem, abans de l’apartat dedicat a la Genociditat de Soroslàndia, amb l’exhibició de les ‘nenes jesuïtes’, una colla de deficients intel·lectuals de grau superior, que són la prova evident de què hi fan a les bagasseries jesuïtes, i com et deixen. Pobres desgraciades! A qualsevol se li acut d’anar a un centre d’extermini!

https://t.me/RosselloCM/55893


Genociditat de Soroslàndia

Les meuques sionistes que Soros va posar al capdavant de la Genociditat passant-se pels dallonses els vots dels catalans, li reten homenatge, de genolls, sempre amb les calcetes als turmells; el mamarratxo, el primer, i Argimon I, El Gran, el segon, ara més content que mai, que els amos l’han deslliurat de portar morrió per bon comportament, i suposo que per això, les meuquetes han llençat aquesta repugnant campanya per incentivar els joves que s’enverinin amb les metzines dels col·legues del terrorista número u del món. Molt bé, estimada, cada dia que passa fas més mèrits per ser l’estrella del dia de la Festa de la Justícia.

https://www.elcomercio.es/sociedad/sucesos/generalitat-inicia-campana-tinder-6290289190001-20220106134504-video_amp.html

Però no us penseu que la Genociditat s’atura aquí, no, home no! La colla de criminals i retardats mentals que gestionen l’extermini dels catalans per lliurar la terra als africans que importa Open Arms, l’ONG dirigida per un paraplègic mental de manual, s’esforcen el que no està dit per agradar als amos, encara que amb això demostrin que la imbecil·litat és la qualitat màxima de tots els criminals que han convertit l’abans Catalunya en un femer nauseabund. Fixeu-vos el nivell de la idiòcia de tots els esclaus satisfets que fan de putetes dels jueus a casa nostra.

https://t.me/laquintacolumna/16342

I ho diu l’altaveu sionista per excel·lència a la Soroslàndia catalana: el paper higiènic ‘La Vanguardia’! Sense dubte, el prostíbul principal de la plaça sant Jaume i els insectes i paràsits de l’urinari públic del zoo, la secció d’entomologia del parc, no es cansen de demostrar la limitació mental i com de bé que s’ho passen amb les coses que els fan i els donen els jueus per dur les calcetes als turmells sempre i tothora, a més del morrió, el símbol de l’esclavatge que tant els agrada de veure en els seus governats, i del qual, les més escabroses de les putes n’estan exemptes, gràcies a la bondat de l’amo, que és molt comprensiu i gratifica amb prebendes els més miserables i ignominiosos dels seus lacais.

Catalunya és morta. L’única manera de ressuscitar-la, és canviant la morta pels qui l’han matada, mitjançant la purificació sagrada de la sang que tant agrada als jueus. No sé si em faig entendre?


L’AGENDA

Aquest article de José A. García Bustos al paper higiènic de ‘MallorcaDiario.com’, encara que escrit el mes de juliol de l’any passat, té absoluta vigència i ens explica clarament què és el ‘Reset’ del criminal Klaus Schwab, i qui són els jueus que dirigeixen BlackRock a les ordres dels ‘capos’ de la família de la Cosa Nostra Asquenazita, els Rothschild, els genocides més persistents i insolents de la història humana. Veureu com tota la púrria jueva va a una. Pregunteu-vos la raó de tanta bondat i tanta filantropia.

https://www.mallorcadiario.com/no-poseeremos-nada-y-seremos-felices

I ara, l’altra part de l’agenda: el transhumanisme. Escolteu l’àudio https://www.rtve.es/play/audios/la-cuadratura-del-circulo/transhumanismo-nueva-raza-hombre-futuro-conjunto-datos-cuadratura-circulo-solo-podcast-radio-nacional/6260892/, perquè és per no creure-s’ho, i val a dir que hi ha intervencions prou assenyades, com les de Diego Hidalgo o Elena Postigo - que ara recordi -, que es contraposen a la visió jesuïta de les Bagasseries de Harvard i Oxford, les Cases de Barrets per excel·lència. És escoltar-lo i sorprendre’s de com d’imbècils poden sortir els desgraciats que ingressen a les escoles de prostitució.

Ens parlen de la millora permanent de l’espècie, del rebuig de la malaltia i la mort, o sigui, d’eliminar el dolor i de la immortalitat: les fites del transhumanisme. Encara sort que hi ha veus que mantenen el seny i no s’han deixat podrir per les pertorbadores teories dels genocides jueus. La vida, agradi o no agradi als paraplègics cerebrals, és dolor, ja que al capdavall, només és viu allò que és capaç de sentir dolor. Tractar d’evitar la malaltia i la mort és congènit a la vida, però tractar d’eliminar-les, només pot sortir d’un crani ple de budells. La immortalitat, fins i tot, gosen de prometre! Més lluç no es pot ser! Em costa d’entendre com, si hi ha Déu, no els gratifica amb la satisfacció dels seus desigs. M’agradaria que els dotés de la immortalitat fins al punt que no els fos possible de morir mai. Quin fart de riure! Avui, la ciència s’ha convertit en la manifestació de la idiòcia perfecta. Tants d’estudis i tanta fel·lació per no entendre que l’home és esperit, i que aquí rau la seva superioritat, en el fet de saber-se transcendent. Però això expliqueu-ho a les bagassetes de Harvard, d’Oxford o de l’elitista Casa de Putes del MIT! Ja us dic jo que no us entendran, us sortiran amb aquests tipus de barbaritats pròpies de deficients; no per res, perquè és el que són. La pèrdua de dignitat sistemàtica que és la prostitució, comporta l’autoaniquilació de les neurones, i les pobretes bagassetes, contentes amb els paperots que els lliuren les sotanes negres jesuïtes, no són capaces de comprendre-ho ni de sentir-ho. Cada volta fan més pena els desgraciats que acuden a aquests caus de perversió i insània, dits universitats! Creuen que la vida consisteix en ser sempre millors! Trossos de carn amb potes, la vida consisteix a viure! Si no podeu comprendre això, és que no heu comprès res i mai no podreu entendre res, per més que els infames jesuïtes us omplin el cap d’ocellets i d'idioteses, la seva especialitat.

De tot l’àudio, que recomano d’escoltar, el més significatiu i interessant, és la cita d’un pensador, Diògenes, el cínic: «Gent, molta; persones, poques».

I ja que l’he esmentat, escoltem la veu de Diògenes en dues dites més:

«La saviesa serveix de fre a la joventut, de consol als vells, de riquesa als pobres i de guarniment als rics» i «L’insult deshonra a qui el profereix; no a qui el rep». Quant a aquesta darrera frase, cal entendre-la bé, perquè com li passava al mateix Diògenes - segons Diògenes Laerci, el compilador dels seus ensenyaments -, ja que ‘el cínic’ era prou devastador en els seus atacs; la invectiva no va contra la persona, sinó contra la seva postura moral o ètica. Que per això, com he dit diverses vegades, jo no insulto mai; assenyalo, amb la meva ofensa, la degradació ètica del pallasso en qüestió.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada